UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 16.4.

06:00
Aamun AVAus
08:05
Namaste jooga
Tänään Namaste joogassa tehdään alkulämmittely, opetellaan Aurinko ja kuu -liikesarja ja lopuksi rentoudutaan.
08:35
Ostoskanava Tvins.com
09:35
Lääkärit
Ällöttäviä vaivoja. Jaksossa käsitellään ällöttävimpiä ihmiskehon vaivoja: mitä ne merkitsevät ja miten niitä hoidetaan? Tutuiksi tulevat niin suolen toiminnat ongelmat kuin kystat ja rakkulatkin. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
10:30
Hullut hamstraajat
Hyvät neuvot kalliit. Tämänkertaisessa jaksossa tavataan huutokauppahullu vanha herra Ben, joka haalii kartanoonsa kaikkea mahdollista, sekä joka sortin krääsää vuosikausia haalinut perheenisä ja hamsterinakin tunnettu Steve, jonka avovaimo tahtoo vihdoin panna ruotuun. Ben yllättyy esineidensä todellisesta arvosta muttei täysin luota asiantuntijan arvioihin. Steven romuläjä saa haukkomaan henkeä, mutta jopa mitättömän krääsän keskeltä voi löytyä helmi, kun oikein kaivelee. Hyvät neuvot ovat kalliit etenkin, jos niitä myös kuuntelee. Aggie MacKenzie auttaa hulluja hamstraajia pääsemään eroon turhasta tavarasta haastamalla jemmarit raivaamaan kätkönsä perinpohjaisesti. Brittiläinen realitysarja.
11:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
11:50
Pieniä potilaita
Jakso 5. Sarjan viidennessä jaksossa seuraamme lääketieteen kandien opiskelua ja näemme neljän pienen potilaan tarinat. Artulle tehdään sydämen katetrointi, Kaisalta otetaan koepala, Marcus suunnittelee tulevaisuutta ja Luka pääsee eroon piikeistä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:45
Siivoushullut
Tahtojen taistelu. Siivoushullujen kohteena ovat hankalaksi heittäytyvä hamstraaja ja pehmoleluihin ihastunut himoshoppailija. Lindan tiimi kuuraa huonoon kuntoon päässyttä uimahallia, jonka tulevaisuus on vaakalaudalla. Realitysarja, Iso-Britannia.
13:45
Jamie Oliverin keittiössä
Tulikoe. Jamien oppilaat joutuvat todelliseen tulikokeeseen, kun heidän on valmistettava illallinen hyväntekeväisyystapahtumaan. Kyyneleitä vaatinut kokkikoulu on tullut pisteeseen, jossa uusi Fifteen-ravintola avataan. Keittiössä on kuumat tunnelmat. Seuraavana päivänä paikka täyttyy ravintola-arvostelijoista ja kriitikoista, joiden antama palaute on ensiarvoista. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
14:45
Unelmakoti puoleen hintaan
Kreikkalainen naimakauppa. Kihlapari Helena ja Andy haluaa laajentaa taloaan, jotta sinne mahtuvat asumaan myös Helenan vanhemmat. Kreikkalaisessa perheessä kipinät lentävät sukupolvien välillä, koska Helenan isä on sekä hankkeen rahoittaja että projektipäällikkö. Toisesta urakasta vastaa työnarkomaani Ben, jonka vaimo on viimeisillään raskaana. Miten mies saa pidettyä langat käsissään? Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja.
15:45
Lääkärit
Lisää ikää. Lääkärit keskustelevat tavoista parantaa elämänlaatuaan ja lisätä vuosia elinikäänsä. Tuovatko kylmät suihkut, hyvä hammashygienia ja lähimmäisen auttaminen ylimääräisiä elinvuosia? Uutuuskirja paljastaa 17 pitkän iän salaisuutta, ja niistä parhaat kerrotaan katsojille. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
16:35
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:55
Salatut elämät
Osa 2621. Isabella pullistaa purjeensa ja suuntaa ulapalle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
17:25
Eastenders
Kihlakriisi. Aukiolla juoruillaan, että Patrick on aikeissa kosia Liziä. Mutta haaveileeko huhun kumpikaan osapuoli todellisuudessa kihloista? Janine keksii oivan tavan satuttaa Staceyn tunteita. Peggy ja Glenda eivät mahdu saman katon alle. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Frendit
Loukatut. Chandler ei usko Joeyn uuden roolin tekevän tästä tähteä. Phoebe ei kestä Rossia lähellään. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Frendit
Las Vegas ja kaikki on sekas, osa 1/2. Matka Vegasiin tuottaa enimmäkseen harmittavia takaiskuja. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Brad stailaa
Työn hedelmiä. Brad stailaa kanadalaisen näyttelijän Shay Mitchellin upouudella toimistollaan. Juhlien suunnittelu saa Garyn paniikkiin ja Stevenin tarttumaan pulloon. Brad ja Gary matkustavat New Yorkiin osallistumaan Trevor-projektin juhlaan, ja Brad saa nähdä työnsä hedelmiä lehtien toimituksissa.
20:00
Suurin pudottaja
Jää sulaa. Maanantain pienen haasteen voittajat pääsevät soittamaan kotiin eikä kyyneleiltä vältytä. Isossa haasteessa taistellaan viimeiseen jääpalaan asti.
20:30
Moderni perhe
Vuosi vaihtuu. Vuodenvaihteen kunniaksi Jay vie Glorian, Clairen, Philin, Mitchin ja Camin Palm Springsiin perintekkääseen hotelliin. Majapaikka oli muinoin loisteliaassa kunnossa, mutta on sittemmin hieman ränsistynyt. Onneksi edes seura on hyvää! Vai onko? Jaksossa vierailee Tähtien sota -elokuvista tuttu Billy Dee Williams. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Unelmakoti puoleen hintaan
Mukavuudet kunniaan. Ridleyt ostivat seitsemän vuotta sitten Cheshirestä 1700-luvun talon. Nyt on aika laajentaa ja modernisoida sitä vanhaa kunnioittaen. Pritchardien 1960-luvun talo Bracknellissa on hädin tuskin asumiskelpoinen, ja vauvan synnyttyä on korkea aika toteuttaa laajamittainen remontti. Talon isäntä haluaa uuteen kotiin valtavan ison autotallin, mutta Sarah Beenyn mielestä suunnitelma on järjetön. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja.
22:00
Suurin pudottaja
Jää sulaa. Maanantain pienen haasteen voittajat pääsevät soittamaan kotiin eikä kyyneleiltä vältytä. Isossa haasteessa taistellaan viimeiseen jääpalaan asti.
22:30
Mexican (K16)
Herkullisessa jännityskomediassa pariskunta seikkailee Meksikon pahamaineisilla seuduilla metsästäessään vanhaa asetta, jonka yllä roikkuu salaperäinen kirous. Ohjaaja: Gore Verbinski, USA 2001. (118') Pääosissa: Brad Pitt, Julia Roberts, James Gandolfini, J. K. Simmons, Bob Balaban. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. K16

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 56 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:50
Yön AVA