UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 28.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Puistopiknikki. Jamie valmistaa eväsretkeä varten taikinassa paistetun kanan ja perienglantilaista vihannespikkelsiä piccalilliä ja neuvoo, miten salaatti saadaan pysymään raikkaana ja rapeana ruokailuhetkeen saakka.
10:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Skottilaiseen tapaan. Jen ja Pete haluavat kasvattaa lapsensa isossa talossa Skotlannin maaseudulla, kauniiden maisemien keskellä. Siihen heillä ei kuitenkaan ole varaa. Riittävätkö varat edes sen rakentamiseen?
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Bonuspisteiden sota. Olohuoneiden luovutus koittaa, ja normaalista poiketen melkein kaikki kilpailijat ehtivät nukkua hyvät yöunet ennen H-hetkeä. Ainoastaan veljekset Mike ja Andrew raatavat yön pimeinä tunteina, ja tavoilleen uskollisina jättävät kaiken viime tippaan. Kolmella joukkueella on bonuspisteitä käytössään, joten tuomareiden pisteet eivät välttämättä ratkaise tämän viikon voittajaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:05
Lääkärit
Närästää, ei närästä. Tällä kertaa lääkärien ensimmäinen puheenaihe on, kuinka suuri on liian suuri. Imettävien äitien selfiet eli brelfiet, autokolarin uhrin video omasta pelastumisesta ja kynsihoitoloiden alaikärajat puhuttavat lisää. Brittinainen haluaa tulla raskaaksi kuolleen tyttärensä munasolulla, mutta eettinen puoli ei ole yksinkertainen. Natalie kertoo kauheasta onnettomuudestaan golfkentällä. Lääkärien ennusteen mukaan hän olisi halvaantunut, mutta pitkän kuntoutuksen ansiosta hän kävelee tuen avulla. Ihotautilääkäri Sandra Lee näyttää esimerkkejä mitä ällöttävimmistä leikkauksista ja toimenpiteistä. Lisäksi kerrotaan, miten närästystä voi estää ja milloin se voi olla merkki jostain vakavammasta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
14:00
Jamie Oliver: mestarikokki
Tunteet pinnassa. Ravintolassa on remontti käynnissä ja henkilökuntaa uupuu, mutta ensimmäiset asiakkaat odottavat jo herkkuja lautaselleen. Lisäksi Jamie on huolestunut ruokalistan monimutkaisuudesta. Alku ei vaikuta lupaavalta. Stressin keskellä tunteet kärjistyvät. Miten käy, kun ravintola on ensimmäistä kertaa täyteen varattu ja asiakkaina on entisiä kollegoita Jamien Fifteen-ravintolasta? Brittiläisessä ruokarealityssä tähtikokki Jamie Oliver antaa yhdelle ex-oppilaalleen mahdollisuuden avata oman ravintolansa.
15:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Kotini on linnani. Näyttelijä Liz ja hänen pankkiirimiehensä haluavat vanhanaikaisen huvilan, joka on kodikas ja energiatehokas. Haaveissa on myös suureellinen portaikko ja paljon, paljon kristallikruunuja. Ja yksisarvinen, tietenkin. Mutta onko heillä siihen varaa?
16:00
NYC:n täydelliset naiset
Kaiken kokenut Manhattan kohahtaa. Sonja on sängyn oma, sillä hän nyrjäytti nilkkansa lähdettyään Carolen juhlista Harryn ja LuAnnin perään. Kristenistä tulee Joshin firman mainoskasvo. Hän on kuvauksissa iloinen ja kaunis ammattilainen, ja Josh on ylpeä vaimostaan. Carole rentoutuu Heatherin ja Kristenin kanssa puhumalla remontistaan ja Aviva Drescherin mielenterveydestä. Ramonan kanssa hän rentoutuu puhumalla miehistä: "He tosiaan pitävät blow-jobista. Ajattele, addiktoimalla miehen siihen kuittaat avioerojen määrän nollille." Sonja kokoaa vaurioituneen sielunsa ja järjestää Team Sonja -juhlan. Ovatko Harry ja LuAnn listalla? Ovat. Ovatko he rakastavaisia? Eivät. Listalla on myös piireihin palaava Aviva. Vai onko paluuta leidillä, joka väittää astmadiagnoosiaan lääkärinsä valheeksi, heittelee röntgenkuvia ympäriinsä, huutaa, kirkuu, syyttää ja - irrottaa jalkaproteesinsa. Tekojalka lojuu lattialla, ja tiimi, joka on kuin "kaiken nähnyt Manhattan" pienoiskoossa, kohahtaa. Carole ja ystävät kommentoivat: "Sinulla viiraa, Aviva! Tarvitset hoitoa. Tämä ei ole viimeinen pisara, vaan viimeinen jalka!" Amerikkalainen realitysarja. - 6. tuotantokauden päätösjakso ennen kolmea yhteenkokoontumisjaksoa.
17:00
Remontilla rahoiksi
Häähumua. Viikon ensimmäisessä haasteessa kilpailijat pääsevät nauttimaan rakkaudesta ja romantiikasta hääjuhlia suunnitellen. Hääpareiksi Shelley on kutsunut aikaisempien kausien kilpailijoita, ja Dani löytääkin heti hengenheimolaisen. Tuomarina toimii muun muassa Olympiakisoja järjestänyt David Grant. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
17:30
Upeat skandikodit
Etelä-Afrikkaan. Kiinteistönvälittäjä Pernille Sams on saatu ensimmäistä kertaa puhuttua ympäri lähtemään työmatkalle ulkomaille. Hän ei kerta kaikkiaan voi vastustaa Etelä-Afrikan eksoottista vetovoimaa,ja reservaatissa riittääkin nähtävää. Jan Fog esittelee monisataaneliöisen linnamaisen kiinteistön, joka on häikäisevän kaunis niin ulkoa kuin sisältä. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.

Kello 18:00

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Ratsaille ja ravustamaan. Per-Olov vie daamit rapupyydyksiä kokemaan, kun taas Fredrik panee morsianehdokkaat kunnostamaan kanalaa. Johanna testaa, uskaltavatko kaikki nousta hevosen selkään - Anette ainakin suhtautuu varauksella ratsastamiseen. Pär-Olalla on vaikeuksia päättää, kenet lähettää kotiin tällä kierroksella. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
18:55
Millan ja Evan asuntomessupoiminnat
Messukotien olohuoneet. Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät inspiroivia sisustusratkaisuja kesän asuntomessuilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Kotia kohti
Jakso 10. Kimppakämpästä omaan kotiin. Henry on yhteisasumisen jälkeen ostamassa ensiasuntoa hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Mahdollinen remontti ei nuorta miestä pelota. - Sarjan päätösjakso. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Mallikoulu
Tytöt nousevat lavalle muotinäytöksessä yhdessä ammattimallien kanssa. Näytöstä johtava huippustylisti Teri Niitti antaa suoraa palautetta. Pudotuksen jälkeen mallikouluun jää enää viisi tyttöä.

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 4. Tuomas. Ella löytää ClickMe:stä miehen, joka muistuttaa huomattavasti Elsan isää Tuomoa. Selvittääkseen, onko kyseessä todella Tuomo, Ella ottaa härkää sarvista ja sopii tapaamisen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
22:00
Moderni perhe
Kauhujen kabinetti. Claire rakastaa yli kaiken Halloweenia ja ryhtyy järjestämään mittavaa näytelmää juhlaillaksi. Muut eivät ole aivan yhtä innoissaan: Mitchillä on ollut tuskastuttava päivä töissä, Cam potee lapsuuden Halloween-traumaa ja Alex haluaisi vain lukea kokeisiin. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
22:31
Frendit
Vauva kyydissä. Monica meinaa myrkyttää veljensä. Chandler ja Joey yrittävät iskeä naisia Benin avulla, mutta mikään ei tunnu menevän putkeen. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Kardashianit
Varjoja paratiisissa, osa 1/2. Kausi 6, 11/16. Koko perhe Khloéa lukuun ottamatta matkustaa Bora Boran paratiisisaarelle juhlimaan Brucen ja Krisin 20-vuotishääpäivää. Lomaa varjostavat Kimin poikaystävän hauskoiksi tarkoitetut tempaukset, jotka saavat aikaan kyyneleitä ja tyrmistystä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
23:55
Pukumiehet
Silloin ennen. Cameron julistaa, että hänellä on uusi todistaja koskien Ava Hessingtonin tapausta, mutta Harvey ja Mike epäilevät miehen puhuvan palturia. Tapaus nostattaa esille kuitenkin muistot menneisyydestä, jolloin Harvey oli vielä epärehellisen Cameronin leivissä ja joutui pohtimaan, miten pitkälle on valmis venyttämään moraaliaan. Rachelin haastattelu Stanfordissa muistuttaa puolestaan Miken menneestä vilpistä, jolla oli kauaskantoiset seuraukset. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 3. tuotantokausi. K12 (päihteet).

Kello 24:00

00:50
Rakkautta ensitreffeillä
Lirkuttelua ja möläyttelyä. SARJA ALKAA! Sarjan avausjaksossa sinkut kokoontuvat ravintolaan sokkotreffeille. Onko luvassa romantiikkaa vai riitelyä, kun toisilleen tuntemattomat ihmiset istutetaan saman pöydän ääreen? Näemme muun muassa naistennaurattaja Terryn, joka yrittää liehitellä nuorta seuralaistaan sekä itsevarman ex-sotilaan, jonka mielestä ensitreffeillä kannattaa puhua kakasta ja pedofiileistä.
01:45
Yön AVA