UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 21.10.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Lemmen viemää
Auto-ongelmia. Luisa lupautuu auttamaan Davidia etsimään sopivan paikan tämän ja Alinan häille. Alina puolestaan vakuuttelee Sebastianille, että David yrittää varmasti lähennellä Luisaa etsintäretkellä. David käyttääkin tilannetta hyväkseen ja teeskentelee, että auto hajoaa keskelle ei mitään ja että heidän pitää yöpyä niityllä. Andrén ja Michaelin välit pysyvät kireinä, vaikka André keskeyttääkin biljardikisan. Natascha yrittää toimia rauhanvälittäjänä ystävysten välillä. Tinalla ei mene kovin hyvin, kun sekä poika että äiti Hofer saavat hänen mielensä matalalle. Hän alkaakin miettiä elämäänsä ja tulevaisuuttaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (väkivalta).
08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Ruokaa mimmifutareille. Jamie saa kuulla naapurin tytön olevan jalkapallojoukkueen kapteeni. Tsempatakseen joukkuetta ennen tärkeää ottelua Jamie valmistaa pelaajille mahtavia espanjalaisia tapasherkkuja ja muita jalkapalloilijoille sopivia pikkuruokia.
10:00
Pitch - kuningasidea
Keltanokat ja konkarit. Vakuutusyhtiö tarvitsee mainostoimiston apua profiilinsa kohottamiseen. Asiakkuudesta kilpailee kaksi varsin erilaista mainostoimistoa: kolmen nuorukaisen tulokasfirma ja jo pitkään alalla toiminut keskisuuri konkariryhmä.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Ikä on vain numero. Studiossa syntyy säpinää, kun sinkkuna oleva tohtori Jennifer Berman innostuu vieraana olevasta puolet nuoremmasta hammaslääkäristä Chris Strandburgista, joka on ollut mukana Poikamiestyttö-sarjassa. Kun ohjelma saadaan taas raiteilleen, päästään päivän aiheisiin. Ensin kokeillaan hypnoosia pitämään mies uskollisena. Kannabista käytetään lääketieteellisiin tarkoituksiin, mutta nyt myös parantamaan seksiä. Seitsemänkymppinen näyttelijä Alana Stewart antaa neuvoja nuorekkaana pysymiseen. Nuori tanssija kärsii melanoomaleikkauksen arvesta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Supernanny kiertueella
Laatuaikaa, ei ruutuaikaa. Kausi 1, 4/10. Kolmilapsisessa Spiveyn perheessä vanhemmat edustavat täysin eri koulukuntia: isä Chris on tiukka kurinpitäjä, joka ei kaihda ruumiillistakaan kuritusta, kun taas äiti Meshane on liiankin pehmeä. Ongelmia aiheuttaa myös perheen teknologiariippuvuus: kaikki tuntuvat tapittavan tai räpläävän herkeämättä jotakin laitetta. Amerikkalaisessa realitysarjassa lastenkasvatusekspertti Jo Frost matkustaa ympäri maata jakamassa osaamistaan ja auttamassa perheitä ahdingossa. Uusinta.
13:55
Vaimot vaihtoon UK
Raamatullisia ristiriitoja. Tänään nähdään, miten kaksi kristittyä perhettä selviää vaimojen vaihdosta. Yhteisestä uskosta huolimatta Dawn ja Judith ovat toistensa täysiä vastakohtia.
14:55
Makuja ja elämää
15:05
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 6/12. Henri ja Virpi. Yksityisyrittäjänä työskentelevän Henrin pikaruokalounaat näkyvät pyöristyneenä vatsanseutuna. Vasta-avioitunut pari lähtee tavoittelemaan voittopottia ja uutta rintavarustusta Virpi-vaimolle. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Remontilla rahoiksi
Laukkakisat. Kausi 6, 30/67. Kisa on edennyt puoliväliin, ja valtava urakka olohuoneen ja ruokasalin parissa koettelee pariskuntien välejä. Onneksi Scotty on järjestänyt koko porukalle rentouttavan vapaapäivän Caulfieldin laukkakisoissa, mutta koska kyse on Remontilla rahoiksi -ohjelmasta, luvassa on tietysti myös yllätyksiä ja hämmentävä haastekisa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
17:00
Lemmen viemää
Lemmenmerkki kaulassa. Luisa on järkyttynyt, kun Sebastian uskoo hänen viettäneen yhteisen yön teltassa Davidin kanssa. Pari kuitenkin sopii riitansa pian. Niinpä mustasukkaista esittävä Alina kertookin Sebastianille, että Davidilla olisi rinnassaan imujälki, joka ei ole peräisin häneltä. Se saa Sebastianin epäluuloisuuden jälleen palaamaan. Davidia ja Luisaa etsimään lähteneet Beatrice ja Friedrich päätyvät metsämökille viettämään helliä hetkiä. Friedrich potee kuitenkin huonoa omaatuntoa Charlotten vuoksi. Natascha rikkoo vahingossa Andrén lempimukin, mikä saa miehen tulistumaan. Tina puolestaan keksii, mihin uuteen ammattiin hän haluaisi kouluttautua, ja Hildegard haluaa heti auttaa häntä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 18:00

18:00
New Yorkin luksuslukaalit
Työn alla. Kausi 4, 6/12. Realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä. Fredrik saa haasteekseen ylihinnoitellun jättiläisasunnon. Ryan kohtaa vanhan tutun asiakkaan ja alkaa miettiä tosissaan naimisiin menoa. Luis jahtaa potentiaalista asiakasta ympäri kaupungin. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
Huippukokki landella
Teemu Packalen . Kausi 1, 1/10. SARJA ALKAA! Huippukokki Tomi Björck vierailee vapaaottelija Teemu Packalénin luona Turun saaristossa. Päivän päätteeksi kokataan herkullista ruokaa, mutta ensin Tomin on otettava haltuun perunapelto ja painitreenit Teemun kanssa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Nigellan helpot herkut
Jotain tuttua, jotain uutta. Kausi 1, 3/7. Tällä kertaa Nigellan ruoissa yhdistyvät tuttu ja turvallinen sekä uudet raikkaat tuulahdukset. Ilmavien kauraohukaisten kanssa tarjoillaan vadelma-hunajakastiketta. Lounaaksi valmistetaan caesarsalaattia uudella twistillä. Rento päivällinen ystävien seurassa tarkoittaa kalmaria ja orzo-pastaa. Jälkiruokana on filotaikinasta valmistettu kreikkalainen piiras. Lopuksi Nigella kokoaa herkullisen riisikulhon inkiväärin, retiisin ja avokadon kera. Brittiläinen ruokaohjelma.
20:40
Erilaiset perheet
Kuopiolainen Thai-ravintolaperhe. Kausi 2, 3/10. Luvassa on suuria haasteita, kun kaksilapsinen perhe perustaa Kuopioon thai-ravintolan. Pienten lasten hoito ja ravintolan pyörittäminen on yhdistettävä niin, että koko perhe voi hyvin ja jaksaa arkea. Äiti Jaana hoitaa ravintolan salia ja isä Dum keittiötä. Molemmat kokevat saavansa ravintolan kautta kaipaamaansa muutosta ja mieluisan tulevaisuuden koko perheelle. Uusinta.

Kello 21:00

21:40
Hiljaiset sillat
Hiljaiset sillat. Sydäntäsärkevä kuvaus tunnesuhteesta, jonka saattaa kokea ehkä vain kerran elämässään. Francesca on harmaassa avioliitossa elävä talonemäntä ja Robert vaeltava lehtikuvaaja, joka tekee kuvasarjaa iowalaisista maantiesilloista. On erittäin epätodennäköistä, että juuri he kaksi koskaan kohtaisivat, mutta he kohtaavat. Takautumin etenevä elokuva perustuu Robert James Wallerin bestseller-kirjaan. Ohjaaja: Clint Eastwood, USA, 1995. (129'). Pääosissa: Clint Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley, Victor Slezak, Jim Haynie, Phyllis Lyons, Debra Monk, Richard Lage, Michelle Benes. Mukana myös James Rivers Band basistinaan Kyle Eastwood. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 7.5 ∙ Rotten Tomatoes 89 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:15
I Am Cait
Moniotteluita. Kausi 2, 4/8. Iowassa päästään seuraamaan demokraattien vaaliväittelyä ja tavataan itse Hillary Clinton. Sen jälkeen vuorossa on vierailu Caitlynin vanhassa opinahjossa, jossa Bruce Jennerin ansiot muistetaan vielä hyvin. Miten sujuu opiskelijoiden kohtaaminen kristillispohjaisessa yliopistossa? Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa seurataan Caitlyn Jennerin ja tämän ystävien kiertomatkaa transsukupuolisten asialla.
01:16
Beverly Hills, 90210
Kuuluisuuden kirous. Kausi 1, 17/23. Brandon saa sattumalta osan TV-sarjasta ja hänestä tulee välittömästi julkkis koulussa. Sarjan teinitähti Lydia Leeds tuntuu kuitenkin käyttävänsä Brandonia vain koston välikappaleena. Brenda saa julkisuutta esittämällä Lavernea, kun hän tuuraa Brandonia Beach Pitissä. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
02:15
Yön AVA