UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 29.6.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Koirat hotellissa
Tuoksujen maailma. Kausi 1, 5/10. Koirien boutique-hotellin pitäjät Matt ja Leon haluavat luoda oman nimikkotuoksun koirille muiden kylpylätuotteiden jatkoksi. Aromaterapeutti Irenen koiralla Maxilla on nenää tuoksun ainesosien valintaan. Bisnesguru Gina Citroni laittaa miehet jälleen ruotuun ja vaatii kunnon suunnitelmaa lukuineen. Lisäksi parfyymille tarvitaan omat mainoskasvot. Päivähoitolan puolella taas on toisenlaisia tuoksuhaasteita. Englantilainen tositelevisiosarja viiden tähden koirahoitolasta, joka tarjoaa hauveleille täydellistä hemmottelua.
10:00
Ensitreffit alttarilla Tanska
Arjen pyörteissä. Kausi 1, 5/8. Kansainväliseen menestysformaattiin perustuvassa sarjassa etsitään sinkuille tosirakkautta. Osallistujat menevät naimisiin parisuhteen ammattilaisista muodostetun tiimin valitseman kumppanin kanssa. Viikkojen yhteiselon jälkeen tuoreet avioparit päättävät, haluavatko he jatkaa liittoa vai erota. Vastanaineet ovat tunteneet toisensa alle kaksi viikkoa, mutta yhteiset pesät on jo rakennettu. Sujuuko yhteiselämä, kun työt ja harrastukset sanelevat aikataulun? Tanskalainen realitysarja.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Uskomaton selviytymistarina. Kaksi autoa törmäsi Jasmineen, mutta tekijät poistuivat paikalta ja jättivät vakavasti loukkaantuneen naisen kuolemaan. Kuin ihmeen kaupalla Jasmine selvisi hengissä, mutta hänen kasvonsa vaurioituivat pahoin. Lisäksi aiheina lonkkaleikkauksen yllättävät vaikutukset seksielämään ja sairaalan karmea erehdys, jossa väärä vauva joutui leikkaukseen. Tohtori Rachael näkee vauvansa 4D-ultraäänessä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaiset käsittelevät terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa
Uusi mahdollisuus. Osa jo tippuneista nuorista saa uuden mahdollisuuden. Opiskelu ei kuitenkaan suju ongelmitta, sillä monilla on oppimis- ja keskittymisvaikeuksia sekä myöhästelyä. Judy Sanford opettaa kokkikokelaille hygieniaa. He myös vierailevat torilla, jossa he tutustuvat tuoreisiin raaka-aineisiin. Ravintolan suunnittelutyössä alkaa käydä aika vähiin, sillä Jamie haluaa jo nähdä pohjapiirroksia. Brittiläinen realitysarja, jossa huippukokki Jamie Oliver haluaa antaa australialaisille ongelmanuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen kouluttamalla heidät ravintolatyöntekijöiksi. Apunaan Oliverilla on australialaiskokki Tobie Puttock.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Säihkyvää kauneutta. Aalborgista Trinny ja Susannah löytävät Dianan, joka on ollut neljä vuotta naimisissa ja saanut kaksi lasta nopeassa tahdissa. Diana tuntee itsensä nukkavieruksi, eikä aviomiehen suorasukaisuus auta asiaa. Katrine on 9-lapsisen uusperheen vanhin lapsi. Hän on saanut toimia sijaisäitinä nuoremmille, kun perheen vanhemmat sairastuivat syöpään. 19-vuotias Katrine asuu 33-vuotiaan miesystävänsä kanssa ja katsoo illat televisiota, kun kaverit juhlivat iltaisin. Hypersomniasta kärsivä pulppuileva Laerke täyttää pian 25 vuotta, eikä hän halua jäädä enää oman elämänsä sivustakatsojaksi. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
15:00
Voguen Fashion Fund
Karsintakierros. CFDA Vogue Fashion Fund on USA:n merkittävin kilpailu uusille designereille, joilla on jo pari vuotta kokemusta alalta. Ensimmäisessä jaksossa valitaan 150 hakijan joukosta kymmenen, jotka saavat näyttää taitonsa kisan aikana. Vaikutusvaltaista tuomaristoa johtaa Voguen päätoimittaja Anna Wintour.
16:00
Kardashianit
Muistoja menneisyydestä. Kausi 7, 5/19. Kris kohtaa miehen, jonka takia hän jätti entisen aviomiehensä. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Lemmen viemää
Lomarakkauden hedelmä. Michaelin suhde omaan poikaansa saa Nilsin muistelemaan menneitä. Hän on aina halunnut tulla isäksi. Hän tutustuu Normaniin, joka ei ole koskaan tavannut isäänsä, ja Nilsillä hyppää sydän kurkkuun. Tina ottaa raskaasti Jonaksen tunnustuksen, ettei hänen kätensä olekaan halvaantunut, vaan kaikki on valhetta. Jonas haluaa pysyä totuudessa, vaikka hänen sydämensä särkyy, mutta André on eri mieltä. Julian on valittava puolensa ennen poliisikuulustelua. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Mahdoton taloprojekti
Mike ja Laura. Mike ja Laura ovat tuskin ehtineet kihloihin, kun alkavat jo rakentaa taloa. Arkkitehti Laura ottaa kuitenkin jatkuvasti yhteen urakoitsijan kanssa. Miten taloprojektin käy?
19:00
Remontilla rahoiksi
Kauppa on auki. Kausi 6, 23/67. Aamu alkaa haasteella, joka vie kiireisestä keittiöviikosta kolme kokonaista päivää. Joukkueiden pitää perustaa kauppa torille. He saavat pitää voitot ja paras myyjäpari palkitaan. Bec saa muiden mielestä epäreilua kotikenttäetua, kun hänen isänsä tulee ostoksille. Kaksosilla on pari ässää hihassan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
19:55
Suomen romanttisin makuuhuone
20:00
Kaikkien aikojen kosinta
Andrei ja Katri. Poikaporukan hauskuuttajana pidetty lentäjä Andrei sai tehdä töitä lunastaakseen paikkansa avopuolison Katrin elämässä. Ikuinen romantikko Andrei aikoo täyttää puolisonsa unelmat käyttäen delfiiniä apuna kosinnassa. Juuri ennen h-hetkeä iskee isomman luokan ongelma.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle Timin kanssa
Kaksin aina kaunihimpi. Kausi 1, 10/13. Kokelaiden tehtävänä on suunnitella kolme asukokonaisuutta Francesca's-ketjulle - pareittain. Yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä. Tim Gunnin juontama sarja seuraa Muodin huipulle -sarjaan osallistuneita suosikkikilpailijoita valmentamassa joukkoa entuudestaan tuntemattomia muotisuunnittelijoita.
22:00
Sinkkuelämää
Pois itärannikon ikävästä!. Kausi 3, 13/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Kyle MacLachlan (Trey MacDougal), Sarah Michelle Gellar (Debbie), Matthew MacConaughey (omana itsenään Hollywood-persoonana), James Macdonald (Garth), Edward Kerr (Jason Dique). K12 (seksi).
22:35
Fitness New York
Paino harteilla. Kausi 1, jakso 3/8. On Lenan fitnesskisojen aika, mutta katsomosta puuttuu yksi tärkeä henkilö. Miten käy Lenan keskittymiskyvyn? Courtney menee vihdoin lääkäriin olkapäävaivansa takia ja kuulee ikäviä uutisia. Hän myös selvittelee välejään Noahin kanssa pieleen menneen edustustilaisuuden vuoksi. Amerikkalainen tositelevisiosarja, jossa seurataan kuntoilualan ihmisten kiireistä ja fyysisesti rankkaa arkea New Yorkissa.
23:35
Kardashianit
Kaikki peliin. Kausi 7, 4/19. Bruce yrittää saada Krisin pitämään parempaa huolta Brandonista. Kris sen sijaan haluaa saada koko perheen yhdessä tenniskentälle. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 24:00

00:35
Remontilla rahoiksi
Kauppa on auki. Kausi 6, 23/67. Aamu alkaa haasteella, joka vie kiireisestä keittiöviikosta kolme kokonaista päivää. Joukkueiden pitää perustaa kauppa torille. He saavat pitää voitot ja paras myyjäpari palkitaan. Bec saa muiden mielestä epäreilua kotikenttäetua, kun hänen isänsä tulee ostoksille. Kaksosilla on pari ässää hihassan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
01:35
Vallan linnake
Hajota ja hallitse. Kausi 1, 9/10 Birgitte koettaa sekaantua puolustusministerin hävittäjäkauppoihin ja saa hallituksen vihat niskoillensa. Lopulta kaupat johtavatkin korruptioepäilyihin. Kaiken huipuksi Birgitten aviomies joutuu tekemään sotkun keskellä henkilökohtaisen uhrauksen. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. K7 (ahdistus).
02:45
Yön AVA