UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 14.10.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Hyvän leivän juurella
Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Muotiliikkeen matroonat. Heidi ja Vivi omistavat juhlapukuliikkeen Koldingissa, mutta käyttävät itse lenkkareita ja farkkuja niin töissä kuin vapaa-aikanakin. Trinny ja Susannah järkyttyvät muotiyrittäjien ulkomuodosta ja päättävät tehdä heistä koko kaupungin puheenaiheen. Tapaamme myös parikymppisen Dean, joka on menettänyt tulevaisuudenuskonsa saatuaan papilloomaviruksen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Mammografia vai ultraääni?. Rintojen ultraäänitutkimus on monille potilaille varteenotettava vaihtoehto mammografialle, sillä se erottaa paremmin mahdollisen syövän kiinteästä rintakudoksesta. Lisäksi pohditaan, voiko jääkaapin sisältö ja järjestys kertoa jotain ihmisen persoonallisuudesta. Näin uskoo mies, jonka mielestä jääkaappi paljastaa jopa omistajansa deittailumieltymykset. Vieraaksi saapuu myös nainen, joka on koukussa jauhon syömiseen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

Kello 12:00

12:50
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Huolta huomisesta. Kyyneleiltä ei voida välttyä, kun omasta tai läheistensä terveytensä huolissaan olevat ihmiset avautuvat peloistaan Jamielle. Huonot elintavat voivat johtaa vakaviin seurauksiin. Kuulemme koskettavia tarinoita kaikenikäisiltä. Lisäksi Jamie opastaa yksinhuoltajaisää ja tämän kahta poikaa terveellisempien elämäntapojen pariin. Hän myös yrittää opettaa oppilailleen kalorien merkitystä ruokavaliossa. Ruokareality, jossa huippukokki Jamie Oliver taistelee terveellisemmän ruokavalion puolesta Los Angelesissa.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
OC:n täydelliset naiset
Kadonnut jouluilo. Kausi 9, 8/21. Shannon on täpinöissään perinteisistä joulujuhlistaan, jotka hän järjestää ystävilleen. Iloinen tunnelma vaihtuu aika nopeasti leidien keskeiseksi ilkeilyksi. Heather ei ymmärrä Tamran syytöksiä ollenkaan. Vicki taas on surkeana kauas muuttavan tyttären takia. Isäntäpari toivoo vieraiden saavan joulumieltä kotiin viemisiksi käsintehtyjen karkkiveistosten muodossa. Lääkäri kertoo järkyttäviä tutkimustuloksia Tamralle ja hänen pojalleen. Nyt paljastuu, mitä kadulta ostetut lääkkeet ovat saaneet aikaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
15:05
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Muotiliikkeen matroonat. Heidi ja Vivi omistavat juhlapukuliikkeen Koldingissa, mutta käyttävät itse lenkkareita ja farkkuja niin töissä kuin vapaa-aikanakin. Trinny ja Susannah järkyttyvät muotiyrittäjien ulkomuodosta ja päättävät tehdä heistä koko kaupungin puheenaiheen. Tapaamme myös parikymppisen Dean, joka on menettänyt tulevaisuudenuskonsa saatuaan papilloomaviruksen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
16:00
Beverly Hills, 90210
Jääprinsessa. Kausi 2, 19/28. Jääkiekkoa harjoitteleva Brandon tapaa taitoluistelija Trishin, mutta miten kipinöivän kuuma romanssi sopisi jääkentille? Brendalla puolestaan on ongelmia pomonsa kanssa, joka tuntuu vain hankaloittavan työntekoa. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Lemmen viemää
Kassillinen kelloja. Patrizian on pakon edessä tunnustettava, että hän on myrkyttänyt Leonardin. Hän vaatii Friedrichiä vaikenemaan, tai hän tekee saman toistamiseen, mutta Friedrich esittääkin oman uhkavaatimuksensa. Kun Patrizia on selvästi lähdössä hotellista, Paulinen epäilyt heräävät. Tina haluaa viedä varastetut tavarat Jonaksen salakätköstä poliisille. Hän on pulassa, kun Wernerin liikenneratsiassa kelloja täynnä oleva kassi putoaa maahan. Onneksi Jonas saapuu apuun. Nils on mustasukkainen Sabrinan entisestä kihlatusta Timistä, ja Sabrina pelkää miehen jättävän hänet. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Kokeellinen city-bungalow. Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista palaa ruutuun viidennen tuotantokauden uusin jaksoin. Hankkeille ovat tyypillisiä persoonalliset arkkitehtoniset ratkaisut, poikkeavat interiöörit ja omaperäinen kokonaistyyli. Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan Monty Ravenscroftin ja Clare Loewen erikoiseen talohankkeeseen. Pariskunta on ostanut minitontin Lontoon Peckhamista ja aikoo nyt rakentaa sille pitkulaisen, ultramodernin bungalow-talon. Projekti on täynnä yllätyksiä, sillä rakentajat ovat kokemattomia ja Montyn ideat villejä. Juontaja nähdään tuttuun tapaan Kevin McCloud. - 5. tuotantokausi.
19:00
Dieetit vaihtoon!
Jackie ja Beth. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa Jackie, joka hotkii roskaruokaa ja tarjoaa sitä lapsilleenkin, ja 70-vuotias isoäiti Beth, joka elää paahtoleivällä ja kananmunilla. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf tutustuu syömishäiriöpotilaiden hoitolaitokseen. Brittiläinen realitysarja.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Parisuhteeseen panostaminen. Kausi 2, 7/10. Mustasukkaisuus kalvaa yhtä pareista. Pastori Kari Kanala vierailee parien kodeissa tuoden mukanaan yllätyslahjan.

Kello 21:00

21:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 2/10. Maria on kotiäiti, joka antaa kaikkensa perheelleen unohtaen samalla itsensä. Mariaa on kohdannut suuri suru ja epäonni, eikä hän ole jaksanut huolehtia itsestään tai ulkonäöstään. Nuoruudessa sattuneen onnettomuuden takia Marian etuhammas on vioittunut ja tilalla on väliaikainen paikka, minkä takia hänen kasvoillaan ei nähdä juurikaan hymyä. Maria haluaisi taas näyttää hemaisevalta oman aviomiehensä silmissä. Muutoksen aika on nyt ja Maria joutuu heti kättelyssä hylkäämään lähes koko vaatekaappinsa sisällön. Muutos ei ole täysin kivuton, mutta mikä hemaiseva seksipommi Mariasta tuleekaan!
22:00
Sinkkuelämää
Pieniä muutoksia molosuhteissa. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
OC:n täydelliset naiset
Särkynyt sydän. Kausi 9, 9/21. Shannonin ja hänen miehensä välit kiristyvät niin, että David ilmoittaa sähköpostitse muuttavansa muualle joksikin aikaa. Järkyttynyt Shannon saa sydänoireita ja joutuu tutkimuksiin. Osallistuminen Miss Santa Monican valintaan tuo mukavaa vaihtelua Lizzien lähiöäidin elämään. Tamra ja Eddie saapuvat haastateltaviksi Heatherin emännöimään suoraan televisio-ohjelmaan. Tamra on tosi loukkaantunut Heatherille, ja myöhemmin hän kertoo täysin suoraan, mistä heidän välillään kiikastaa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
New Yorkin luksuslukaalit
Sirkushuveja. Kausi 1, 9/9. Michael järjestää sirkusteemaisen näyttötilaisuuden houkutellakseen ostajiksi lapsiperheitä. Ryanilla on kovat paineet saada 25 miljoonan dollarin lukaali kaupaksi. Fredrik opastaa uutta tulokasta Justinia kiinteistönvälityksen kivikkoisella tiellä, kun näyttöön ilmestyy hänen pahin kilpailijansa Ryan. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.

Kello 24:00

01:30
Yön AVA