UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 30.9.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Lemmen viemää
Harmiton ihastusko?. David ja Beatrice saavat Luisan uskomaan Davidin ja Alinan epäonniseen rakkaustarinaan. Se koskettaa Luisaa ja sää hänet pitämään etäisyyttä Sebastianiin, kun tämä yrittää lähestyä häntä. Norman ei usko mokailunsa jälkeen mahdollisuuksiinsa pikkolona. Kun kuuluisan oopperalaulajan ilmoitetaan saapuvan hotelliin, hän päättää yrittää päästä parempaan valoon Alfonsin silmissä tekemällä taustatyötä. Michael ärsyyntyy, kun Natascha ei usko hänen varoituksiaan. Nähtyään Samin epämääräisen oloisena metsässä Anrdré kehottaa Michaelia vielä kerran puhumaan Nataschalle järkeä. Natascha on kuitenkin Samin luona ja estynyt vastaamaan puhelimeen... Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (ahdistus).
08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin kotona
Kesän maut talteen. Syksyn tullen on aika säilöä kesän sato talteen. Munakoisot ja muut vihannekset säilyvät maukkaina makuöljyssä, ja omatekoisen tomaattiketsupin salaisuus on oikeassa yhdistelmässä mausteita. Ketsupin kanssa maistuvat grillillä paistettu pihvi ja perunat. Jamie valmistaa myös perinteisiä juustovoileipiä, jotka saavat uutta potkua chilichutneystä. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
10:00
Hyvästi lemmikki!
Hemmoteltu Gloria. Jasmine yrittää etsiä uutta kotia eroahdistuksesta kärsivälle sekarotuiselle Gloria-koiralleen. Löytyykö sopiva koti hurtalle, joka kaipaa viiden tähden kohtelua?
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Hurraahuuto hoitajille. Tällä kertaa Lääkärit ovatkin yleisön puolella ja esiin astuu tiimi sairaanhoitajia, Miss Colorado etunenässä. He kertovat omasta työstään ja sen merkityksestä. Käsittelyssä on myös Kim Kardashianin raskauskomplikaatiot ja vihreän teen poltto tupakan sijaan. Amber Rose antaa pikkurahan tyylivinkkejä naiselle, jolla ei ole varaa maksaa edes vuokraansa kalliin makunsa ja shoppailuaddiktionsa takia. Lopuksi huulet saadaan pulleiksi ilman pistoksia. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Supernanny kiertueella
Neljällä neljää vastaan. Kausi 1, 1/10. Neljän pienen lapsen kasvattamiseen tarvitaan koko kylä - eikä sekään välttämättä riitä. Whisonantien monen sukupolven kodissa isoäidit ovat stressaantuneita, äiti siivoaa herkeämättä ja vilkkaat viikarit temmeltävät mielensä mukaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa lastenkasvatusekspertti Jo Frost matkustaa ympäri maata jakamassa osaamistaan ja auttamassa perheitä ahdingossa. Uusinta.
14:00
Vaimot vaihtoon UK
Luksusta ja raakaa arkea. Tällä kertaa perheitä vaihtavat ylelliseen ja helppoon elämään tottunut Torre ja seitsemän lapsen äiti Sam. Luvassa on valtava kulttuurishokki.
15:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 3/12. Miina ja Jani. Avioliittovuosina pyöristynyt salasyöjä Miina lähtee taistelemaan liikakilojaan vastaan yhdessä miehensä Janin kanssa. Fitnessurheilijan vartalo ei löydy ilman kovaa työtä. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Remontilla rahoiksi
Yllätyksiä ja järkytyksiä. Kausi 6, 15/67. Becin ja Georgen aikataulu mullistuu, kun Bec saa kuulla järkyttäviä uutisia syöpää sairastavasta äidistään. Luvassa on myös miellyttävämpiä yllätyksiä, kun Scotty paljastaa remppatalon tulevan julkisivun. Entä löytyykö Mattin ja Kimin tallelokeroista huikea arvopalkinto, vai odottaako heitäkin järkytys? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
17:00
Lemmen viemää
Nataschan vapautus. Natascha herää sidottuna sänkyyn Samin huoneesta ja on kauhuissaan. Michael pyytää Nataschaa tulemaan avaamaan oven, mutta Sam uhkaa Nataschan henkeä ja käskee tätä pyytämään Michaelia lähtemään. Natascha saa kuitenkin ujutettua puheeseensa Michaelille salaviestin, jonka tämä tajuaa keskustellessaan Andrén kanssa. Michael ottaa jalat alle ja rientää pelastamaan Nataschaa. Nils ja Norman suunnittelevat yhteistä moottoripyöräretkeä, joka kuitenkin kaatuu vuokramoottoripyörien kalleuteen. Alina hakee Fürstenhofista tennisopettajan työtä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
New Yorkin luksuslukaalit
Yllättävää apua. Kausi 4, 3/12. Realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä. Fredrik yrittää myydä 35 miljoonan dollarin pilvenpiirtäjäasuntoa kiinalaisille. Luisin loistodiili on vastatuulessa. Ryan saa pikalähetyksen, josta hän ottaa kaiken ilon irti. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
Keittiöelämää
Kausi 1, 6/8. Tulevaisuus. Ruoka kokoaa perheet yhteen ja herättää keskustelua tulevaisuudesta. Keittiöelämää seuraa kahdeksan suomalaisen perheen keittiöarkea ja paljastaa, mitä keittiössä tapahtuu ja mistä kaikesta ruokapöydän ääressä oikeasti puhutaan. Keittiön pöydän ääreen kokoonnutaan Tammisaaressa, Taipalsaaressa, Muuramessa, Helsingissä, Haukivuorella, Espoossa ja Kouvolassa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Liian lihava lentämään
Liikalihavuus yleistyy nopeasti Isossa-Britanniassa. Elämä ylipainon kanssa ei ole aina helppoa. Miten käy, kun kiloja on kertynyt ja ne vaikuttavat jopa lomailun iloihin? Brittiläisessä dokumentissa kuulemme erilaisia tarinoita ja kokemuksia siitä, kun koko on normaalia suurempi. Kolme isokokoista brittiä lähetetään testaamaan eri lentoyhtiöiden palveluita niin maassa kuin ilmassakin. Piilokameroilla varustettuina he kohtaavat nykypäivän lentomatkustamisen nolot ongelmat.

Kello 21:00

21:00
Vihollinen vuoteessani (K16)
Vihollinen vuoteessani. Jännityselokuva nuoresta naisesta, joka kerää rohkeutta paetakseen perhehelvetistä. Ohjaaja: Joseph Ruben, USA 1990. (95') . Pääosissa: Julia Roberts, Patrick Bergin, Kevin Anderson, Elizabeth Lawrence, Kyle Secor. K16

Arviot: IMDb 6.1 ∙ Rotten Tomatoes 22 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
I Am Cait
Tie kutsuu taas. Kausi 2, 1/8. Caitlyn lähtee transystäviensä kanssa kuukauden kestävälle kiertomatkalle. Ensimmäisessä jaksossa päästään ihailemaan Grand Canyonin maisemia. Caitlynia tentataan hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan. Matkan edetessä alkaa tulla esille näkemyseroja niin transasioissa kuin politiikassakin. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa seurataan Caitlyn Jennerin kiertomatkaa Yhdysvaltain keskiosissa transsukupuolisten asialla.

Kello 24:00

00:00
Rizzoli & Isles
Luotettava todistaja. Kausi 5, 17/18. Mies ammutaan keskelle katua liikenneriidan päätteeksi, mutta kukaan ei näe ampujaa. Kun lähistöllä sattuu toinen vastaava tapaus, Janen tiimille tulee kiire löytää syyllinen. Onnistuuko Maura luomaan yhteyden sekavaan, taivasalla asuvaan mieheen, joka on tapauksen ainut silminnäkijä? Jackin perhekuvioissa tapahtuu muutos, joka saa Mauran miettimään suhteen tulevaisuutta. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Yön AVA