UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 1.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Täydelliset juhlat
Viljalti vintagea . Dina pistää pystyyn promootiotilaisuuden kahden kotiäidin vintagehenkisille asusteille. Asusteissa on pyritty hyödyntämään kierrätysmateriaaleja, mikä inspiroi Dinaa järjestämään juhlat samalla periaatteella. Ylellisten juhlapuitteiden lisäksi Dina taikoo asustesuunnittelijoille upean työtilan ullakolle. New Jerseyn täydellisistä naisista tuttu Dina Manzo suunnittelee unohtumattomia tapahtumia ja loihtii asiakkaidensa kodeista häikäiseviä juhlapaikkoja.
10:00
Jamie Oliverin Australian päiväkirja
Tähtikokki Jamie Oliver vierailee kymmenen päivän ajan Australiassa, jossa hän vetää viihteellisen kokkishow'n liveyleisön edessä. Ohjelmassa on muun muassa maailman pisimmän tagliatellen tekoa sekä pastakastikkeen valmistamista minuutissa. Jamie tarttuu myös rumpukapuloihin. Mukana on Jamien oppi-isä, italialaiskokki Gennaro. Myös Fifteen-ravintolan oppilaat vierailevat ohjelmassa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Toinen nainen
Itsepetosta. Michelle haluaa todistaa, etteivät kaikki toiset naiset ole uhreja, ja että salasuhteella voi olla myös onnellinen loppu. Hän on ollut toinen nainen jo kolme vuotta, mutta nyt mies on luvannut jättää vaimonsa. Onnistuuko Michelle todistamaan Sarahin teoriat vääriksi?
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Eron jälkeen. Voivatko sydänsurut ja parisuhteen päättyminen aiheuttaa fyysisiä oireita henkisten oireiden ohella? Tällä kertaa lääkärit keskustelevat siitä, millaisia tuntemuksia saattaa seurata kivuliaasta erosta ja kuinka niistä voi selvitä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:45
Neljä huonetta
Maailman ensimmäinen joukkotuhoase. Tänään tarjolla on mm. tunnetun väärentäjän Tom Keatingin maalaus, hopeinen hedelmämalja, maalaus John Lennonista Jeesuksena sekä osa maailman ensimmäisestä joukkotuhoaseesta.
14:45
Neljä huonetta
Jalokivikoristeinen mustekynä. Tänään on tarjolla mm. jalkapalloaiheinen maalaus, juliste ensimmäisestä maailmansodasta, vanha polkupyörä, auton nokkakoriste, karuselliauto 1950-luvulta sekä jalokivikoristeinen mustekynä.
15:45
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Chili con carne -lihapullat. Perinteistä chili con carnea haudutetaan tuntikausia. Nyt se taipuu lihapulla-ateriaksi. Toisena ateriana valmistetaan aasialaistyyppistä broileria vesimeloni-nuudelisalaatin kera.
16:15
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Suurin pudottaja
Aloitus autiomaassa. 12. tuotantokausi alkaa! Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Kausi käynnistyy tällä kertaa Kalifornian kuumassa autiomaassa, jossa 15 kilpailijaa tapaavat ensi kertaa valmentajansa: sarjassa alusta asti mukana olleen Bob Harperin, tennislegenda Anna Kournikovan ja piinkovan treenaajan Dolvett Quincen. Kolmeen joukkueeseen jaetut kilpailijat joutuvat heti suorittamaan ensimmäisen haasteensa. Juontajana nähdään jälleen Alison Sweeney.
17:30
Salatut elämät
Osa 2660. Hei Mariannasta Heidin minä löysin! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Mustien telttojen maa. Uusi sarja alkaa! Suorapuheiset tyylikuningattaret Trinny ja Susannah auttavat tanskalaisia sisariaan löytämään sisäisen ja ulkoisen kauneutensa. Kööpenhaminan kaduilla räväkkä tehokaksikko on hukkua mustiin telttatakkeihin ja suttuisiin poninhäntiin, joten apua todella tarvitaan! Muutosta ei kuitenkaan saada aikaan ilman pontevaa patistelua ja muutamia kyyneleitä. Tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Meidän häät
Cityglam-häät. Latvialaissyntyinen Tatjana ja nigerialainen, entinen jalkapalloammattilainen Isaac haluavat tyylikkäät juhlat kansainväliselle vierasjoukolleen. Parin häät vietetään hotelli Kämpissä. Uusinta.
19:55
Grand Designs Australia
Queenslander-talo. Ed ja Jan Gillman ryhtyvät eläkepäivillään entisöimään queenslander-taloa omaksi kodikseen lähellä Southportin keskustaa. Entisenä rakentajana Ed tietää, että entisöinti vaatii moninkertaisesti työtä uuden rakentamiseen verrattuna, mutta ryhtyy työhön silti. Peter Maddisonin juontama australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 1. Puhuu ne miehetkin. Nyt on miesten vuoro puhua. Tässä jaksossa tutustutaan kolmeen ensimmäiseen mieheen. Yrjänä miettii lapsiasioita. Patrick nauttii festaritunnelmasta ja Tero treenaa tosissaan.
21:30
Muodin huipulle
Tehtävä 13: Esittele kolmen asun kokoelmasi!. Neljä finalistia lähtevät kukin kotipaikkakunnalleen työstämään New Yorkin muotiviikolle ideoimaansa kokoelmaa. Siinä tulee olla 12 syksyyn sopivaa vaatetta, ja budjetti on 10 000 dollaria. Tim Gunn matkustaa vierailulle. "Hmm, näyttää vähän tukkijätkän takilta. Älä ylisuunnittele! Ole rohkeasti sinä." Erään suunnitteliljan studiolla nautitaan lounas ja istutaan Tulppaani-tuoleilla designed by Eero Saarinen. Manhattanin päässä suunnittelijoita odottaa perinteisesti se, että kokoelmasta on valittava kolme asua esiteltäväksi tuomareille. Kierros on eräänlainen esileikki ennen suurta catwalk-kliimaksia - ja ratkaisee tekijänsä lopullisen pääsyn finaaliin. Ja koska tuotantokausi on omistettu tiimityölle, finalistit saavat avukseen Euroopassa mukana olleet kollegansa. Carry on! Mitä mieltä tuomarit ovat yksinäinen-naarassusi -metaforasta? Entä Amerikan alkuperäiskansojen elementtejä sisältävästä lookista? Miksi erästä miestä kehotetaan antamaan asuilleen pieni, piristävä seksiruiske? Jury: Nina Garcia, Zac Posen, Heidi Klum. Ei vierailevaa tuomaria. Juontaja: Heidi Klum. Mentori: Tim Gunn. Amerikkalainen fashion-realitysarja. - Finaali, osa 1/2.
22:30
AVA Dokumentti: Balenciagan legenda
Cristobal Balenciaga on haute couturen uranuurtaja. Ainutlaatuisessa dokumentissa raotetaan legendaarisen suunnittelijan elämää ja työtä. Balenciaga muutti kertaheitolla muodin historiaa, kun hän mullisti luomuksillaan perinteisen tiimalasi-näkemyksen naisvartalosta. Espanjalaissuunnittelijaa saamme kiittää mm. babydoll-mekoista, tunikoista ja pallohameista. Balengian elämäntyön läpikäymisen lisäksi lähipiiri kertoo, millainen ihminen muodin ikoni oikeasti oli. Haastatteluissa Balenciagaa lämmöllä muistelevat muiden muassa Hubert de Givenchy, Sonsoles Diaz de Rivera sekä muotiauktoriteetit Pamela Golbin ja Myra Walker.
23:35
Iholla
Jakso 1. Puhuu ne miehetkin. Nyt on miesten vuoro puhua. Tässä jaksossa tutustutaan kolmeen ensimmäiseen mieheen. Yrjänä miettii lapsiasioita. Patrick nauttii festaritunnelmasta ja Tero treenaa tosissaan.

Kello 24:00

00:05
Brad stailaa
Paineita ja pettymyksiä. Odotettu miestenvaatekuvaus arvovaltaiseen Details-lehteen ei suju niin jouhevasti kuin Brad toivoisi. Brad on innoissaan uudesta toimistostaan, mutta hupeneva pääoma huolettaa häntä. Samaan aikaan kotirintamalla on yhtä sun toista huolenaihetta, sekä L.A:ssa että Kanadassa.
00:55
Yön AVA