UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 9.12.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Lemmen viemää
Friedrichin solmio. Natascha poistuu nopeasti vuoristomökiltä ja jättää jälkeensä pelästyneen Friedrichin ja Beatricen. Natascha aikoo pitää suunsa supussa, mutta ottaa kuitenkin vastaan Friedrichin tarjoaman palkankorotuksen, vaikka sitä voisi pitää vaikenemisrahana. Palkankorotuksen selvittyä Wernerin vihjailut saavat Charlotten epäilemään, että Friedrichillä olisi suhde Nataschan kanssa. Charlotten epäilykset eivät suinkaan hälvene, kun vuoristomökiltä löytyy Friedrichin solmio. Sebastian syyttää Davidia siitä, että tämä haluaa Luisan menevän leikkaukseen, vain koska hän ei voi sietää Luisan kyttyrää. Luisa kuulee kuitenkin vain osan keskustelusta ja saa väärän käsityksen. Alfons ja Hildegard ovat näreissään, kun André on mennyt kertomaan lehdistölle, että Pyhä Alda olisi ilmestynyt hänelle lähteellä, josta Burger Bräu -oluessa käytettävä vesi on peräisin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Kasvun paikka
Syömisongelmia. Taloon saapuu kolme uutta perhettä, joista kaksi kärsii lapsen syömisongelmasta. Matthew MacCardle panee vanhempansa järjestykseen ja päättää itse, mitä syö. Rosie Bunyanille kelpaavat vain makeat herkut. Taloon palaa myös Charlie Fletcher, joka kärsii valikoivasta puhumattomuudesta.
10:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Lihavuuden hoito. Äiti kääntyy Lääkärien puoleen saadakseen apua sairaalloisen lihavalle aikuiselle pojalleen, jonka isä kuoli lihavuusleikkauksen jälkeen. Häntä itseään vaivaa laihduttamisesta jäänyt löysä vatsanahka, jota on kymmenen kertaa enemmän kuin kiristysleikkauksessa tavallisesti leikataan. Aikaisemmin Lääkäreiltä apua pyytänyt Cristin saapuu kertomaan plastiikkakirurgin tekemästä leikkauksesta, jolla hänen dramaattisessa paossaan saamia kasvovammojaan on hoidettu. Kolmen viikon ruokavaliolla voi saada ihon, kynnet ja hiukset kuntoon. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Muodin huipulle Timin kanssa
Kassillinen kangasta. Kausi 1, 1/13. Tutustumme 15 uuteen kilpailijaan ja kolmeen tuttuun kasvoon, jotka toimivat kilpailijoiden mentoreina. Keitä mentorit ovat? Kilpailijoilla on kuusi tuntia aikaa loihtia upea asukokonaisuus kassillisesta erilaisia kankaita. Tim Gunnin juontama sarja seuraa Muodin huipulle -sarjaan osallistuneita suosikkikilpailijoita valmentamassa joukkoa entuudestaan tuntemattomia muotisuunnittelijoita.
14:00
OC:n täydelliset naiset
Katala kuokkavieras. Kausi 11, 12/21. Meghan ja Tamra yrittävät hieroa sovintoa. Shannon hermoilee tulevaa muuttoa, ja hänen tyttärensä esiintyvät Brianan syntymäpäiväjuhlissa, jossa kutsumattoman vieraan syytökset järkyttävät juhlijoita. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Fitnesspäiväkirjat
#fitnesspäiväkirjat. Kausi 1, 1/10. Tässä jaksossa tutustumme neljään fitnessnaiseen. Mari Valosaari, Nanna Koivisto, Venla Savikuja ja Eevi Teittinen kertovat mitä fitness-elämäntapa heille merkitsee. Näemme myös miten Nanna treenaa ystäviensa kanssa New Yorkin matkalla ja miten Mari leipoo "fitnesskakun". Eevi elää bloggarin kiireistä arkea ja Venla treenaa voidakseen kokonaisvaltaisesti hyvin.
16:00
Remontilla rahoiksi
Nuoret parit nuottasilla. Kaksi vastavihittyä pariskuntaa pääsee koettelemaan taitojaan ja parisuhdettaan kiireisessä yhden päivän remonttikoitoksessa. Romanttista auvoa ei päästä kokemaan, mutta kipakan kinastelun lomassa ehditään vaihtaa myös rakastuneita suudelmia. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
17:00
Lemmen viemää
Uhkavaatimuksia. Friedrich lupaa Michaelille, että hän kertoo totuuden syrjähypystään Charlottelle mutta vasta oikeudenkäynnin jälkeen. Michael suostuu tähän, mutta sitten hän näkee Beatricen ja Friedrichin syleilevän toisiaan eikä suostu enää salailemaan asiaa. Beatrice keksii kuitenkin keinon pitää Michael hiljaisena. Oikeudessa Friedrich joutuu tukalaan paikkaan, kun selviää, että Alinan tallelokerosta on löytynyt 10 000 euroa ja että Friedrich on nostanut samaisen summan tililtään juuri ennen Alinan kuolemaa. David kertoo Luisalle purjehdushaaveistaan. Tämä hankkiikin yllätyksenä veneen, mistä David ilahtuu ja päästää suustaan rakkaudentunnustuksen - vaan ei Luisalle. Norman pesee vahingossa Alexandran hameen, joka kutistuu pahasti. Hän yrittää salailla mokansa ostamalla uuden hameen, mutta koko ei olekaan oikea. André pyytää Sebastianilta taikuusapua panimon markkinointiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
New Yorkin luksuslukaalit
Kiistakumppanit. Kausi 5, 2/12. Luis ja Ryan huomaavat, että kumppanuus on yllättävän vaikeaa, ja Ryanin naisystävä Emilia hankaloittaa tilannetta entisestään. Fredrik saa välitettäväkseen upean kohteen, josta kuitenkin selviää vähemmän upeita asioita. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.
19:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 7/10. Ylipainosta kärsinyt Merja on onnistunut pudottamaan painoaan jopa 70 kiloa! Hurjan painonpudotuksen jälkeen Merja ei kuitenkaan hahmota ollenkaan omaa vartaloansa, eikä edes tiedä omaa vaatekokoaan. Merja pukeutuukin aina kaikista helpoimpaan vaihtoehtoon; t-paitaan ja pitkiin housuihin. Tästä tyylistä on naisellisuus kaukana, joten nyt on korkea aika laittaa kaikki uusiksi aina alusvaatteista lähtien. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Huippukokki landella
Jaana Pelkonen. Kausi 1, 8/10. Pannacotta-taivas. Tomi Björck pääsee nuoruutensa maisemiin Lahteen kansanedustaja Jaana Pelkosen kanssa. Jaanan lapsuudenkodin grillissä tirisee härkää ja jälkiruuaksi valmistuu kermaista pannacottaa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Shame (K16)
Shame. Brandon asuu New Yorkissa, jossa hän viettää aikaa surffailemalla pornoa ja tapaamalla prostituoituja. Tarve on kauan sitten muuttunut himoksi, mutta siitä huolimatta hän onnistuu elämään kohtuullisen normaalia elämää. Kun hänen emotionaalisesti herkkä nuorempi sisarensa ilmestyy maisemiin, Brandonin on pakko ryhdistäytyä. Ohjaaja: Steve McQueen, Iso-Britannia 2011. Pääosissa: Michael Fassbender, Lucy Walters, James Badge Dale, Nicole Beharie, Alex Manette. K16 (seksi).

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 79 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Kardashianit
Toinen mahdollisuus. Kausi 12, 2/21. Kanye kutsuu koko perheen New Yorkiin muotinäytökseen, jossa esitellään hänen uusi mallistonsa. Myös Lamar lähtee matkalle ja astuu ensi kertaa julkisuuteen oltuaan pitkään sairaalassa. Ex-miehen jaksaminen saa Khloén hermoilemaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

Kello 24:00

00:05
Kasvun paikka
Syömisongelmia. Taloon saapuu kolme uutta perhettä, joista kaksi kärsii lapsen syömisongelmasta. Matthew MacCardle panee vanhempansa järjestykseen ja päättää itse, mitä syö. Rosie Bunyanille kelpaavat vain makeat herkut. Taloon palaa myös Charlie Fletcher, joka kärsii valikoivasta puhumattomuudesta. Uusinta.
01:20
Beverly Hills, 90210
Karkuteillä. Kausi 2, 27/28. Brenda ja Dylan suunnittelevat romanttista viikonloppumatkaa Meksikoon, mutta Brendan isä kieltää tyttöä lähtemästä. Kun Brenda livahtaa siitä huolimatta reissuun, hän ajautuu ongelmiin rajatarkastuksessa. Kelly löytää yllättäviä hyviä puolia äitinsä häistä. Donna puolestaan murehtii vanhempiensa avio-ongelmia. Sallittu kaiken ikäisille.
02:20
Yön AVA