UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 3.3.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
New Yorkin tyyliin. Avaruusseikkailijanakin tunnettu lontoolaistunut investointipankkiiri tutustuu Kööpenhaminassa sijaitsevaan ainutlaatuiseen 400-neliöiseen asuntoon, jossa on New Yorkin tyyliä. Tavanomaisilla sisustusratkaisuilla ei tässä huoneistossa ole mitään sijaa, mutta mies pitää asuntoa liian kalliina. Saadaanko hinta kohdalleen myyntiin tulevalle satavuotiaalle valkoiselle villalle? Kauniisti remontoidussa talossa on kaikki kohdallaan merinäköalaa ja paria prinsessahuonetta myöten. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Tukholman tyyliä. Tänään Trinny ja Susannah etsivät tyylinmuutosta kaipaavia ihmisiä Tukholman kaduilla. Kiinasta muuttanut Qintzhe haluaa näyttää aikuisemmalta ja sopia tyyliltään paremmin paikallisten joukkoon. Björn on tuntenut itsensä aina ulkopuoliseksi ja tarvitsee lisää itseluottamusta. Manmeet haluaisi palauttaa lapsen syntymän jälkeen kadonneen kiinnostuksen pukeutumiseen. Eva-Lena käyttää työssään univormua, eikä hän usko olevansa kaunis. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Triathlon-koitos. Kisan kärkiviisikko ottaa osaa rankkaan triathloniin, jonka palkintona on finaalipaikan ohella uusi auto. Kuka voittaa uimisesta, pyöräilystä ja juoksusta koostuvan rankan kisan? Punnituksessa selviää, ketkä kaksi muuta pääsevät finaalikolmikkoon ja ketkä kaksi puolestaan voivat tavoitella vain kotipudottajan palkintoa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Perheen pienkoneturma. Tuhoisaan pienkoneturmaan joutunut perhe kertoo onnettomuuden kulusta, siitä seuranneista vammoista ja niistä toipumisesta. Lisäksi kerrataan, mitä terveyteen ja lääkitykseen liittyviä asioita on hyvä muistaa matkustaessa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:10
NYC:n täydelliset naiset
Kireät kesähäät. Naiset tapaavat kesän jälkeen Ramonan kokkareissa, joissa tarjoillaan Ramonan nimikkoviiniä. Alex on alkanut tehdä päätyönsä lisäksi mallintöitä ja Simon on perustanut yrityksen, jota hän hoitaa kotoa käsin Alexin rinnalla. Sonjalla on uusi miesystävä, ja LuAnn ja Jacques tenttaavat heitä suhteen luonteesta tuplatreffeillä. Jillin ja Alexin välit ovat yhä tulehtuneet eivätkä ne suinkaan parane, kun Jill ei suostu lähtemään Alexin järjestämälle sukupuolineutraalia avioliitto-oikeutta puolustavalle marssille. Sarjan uusi kasvo on Cindy Barshop, jolla on menestyvä kauneushoitolaketju sekä hedelmöityshoidoilla saadut kaksi pientä kaksosvauvaa. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan New Yorkin seurapiirirouvien elämää.
15:00
Glee
Pelinrakentajan muistolle. Ystävät kerääntyvät McKinleyn koululle muistamaan äkillisesti kuollutta Finniä ja laulamaan hänen muistolleen. Kurt, Burt ja Carole käyvät läpi Finnin tavaroita. Will ja Shannon auttavat muita suremaan, mutta Emma huomaa, että Will itse ei osaa itkeä. Myös Rachel esittää omat hyvästinsä Finnille. Jakso on omistettu kesällä 2013 äkillisesti kuolleen Finnin näyttelijän Cory Monteithin muistolle. K12 (ahdistus).
16:00
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Kummisedät. Jamie ja Jimmy kohtaavat toistaiseksi kovimman haasteensa, kun he yrittävät voittaa italialaiset jälkiruokataistelussa. Ilman apua tämä ei onnistu, joten pojat käyvät mm. vanhalla koulullaan hakemassa kullanarvoisia vinkkejä herkkujen taistoon. Jonathan Ross saapuu kuppilaan tekemään leipävanukasta ja osallistumaan ruokahaasteisiin. K7 (väkivalta).
17:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kaupungin pisimmät hiukset. Trelleborg on vanha viikinkikaupunki, jossa naisetkin muistuttavat viikinkejä. Yksi heistä on Marianne, joka on ylpeä pitkistä hiuksistaan. Hän kuitenkin tuntee, että elämä on ohitse 63-vuotiaana. Eva halusi lapsia, mutta sai syövän ja hänen kohtunsa poistettiin. Hänen sisarensa Gull-Britt uskoo olevansa ruma ja hän miettii kauneusleikkausta. Ellen on 18-vuotias mustiin pukeutuva tyttö, joka ei näe omaa kauneuttaan. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Kevin McCloudin ekomökki
Puu kaatuu!. Kevin McCloud päättää rakentaa itselleen ekomökin luonnon helmaan - omin käsin ja vain paikallisia materiaaleja tai kierrätystavaraa käyttäen. Kyseessä ei ole mikään moderni ekokoti, vaan hökkelimäinen yhden huoneen pikkurakennus ilman sähköä tai juoksevaa vettä. Projekti aloitetaan kaatamalla kaksi isoa tammea lähimetsästä rakennusmateriaaliksi. Vanhan ajan työtekniikoista kiinnostunut Kevin kokeilee puiden kaatoon perinteistä kirvestä ja sahaa, runkojen halkaisuun 1800-luvulta peräisin olevaa räjäytystekniikkaa, ja hakee mökin valaistukselle ratkaisua itse tehdystä biodieselista. Ulkomateriaalina käytettävät päreet osoittautuvat hitaiksi tehdä, ja muun työn ohessa valmistuva tammenkaarna-ale onkin varsin kuohuvaa harjannostajaisten koittaessa. Brittiläisessä realitysarjassa Grand Designs -sarjasta tuttu juontaja Kevin McCloud päättää rakentaa itselleen pikkumökin luonnon helmaan käyttäen vain paikallisia materiaaleja ja kierrätystavaraa.
19:00
Suurin pudottaja
Finaali, osa 1/2. Hollywoodissa kuvatussa finaalissa on viimeisten punnitusten aika! Finaalin ensimmäisessä puolikkaassa myös kuullaan valmentajien tuntemuksia kisan kulusta sekä tavataan aiemmilta kausilta tuttuja pudottajia. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Prinssi Harrylle morsian
Twerkkausta uima-altaalla. Sillä aikaa kun Kimberly lähtee prinssin kanssa kuumailmapalloseikkailulle, pohtivat muut tytöt edellisen illan kinastelujaan. Kun Kimberly palaa treffeiltä kertoen paparazzien hyökkäyksestä metsikössä, alkavat kaikki taas kerran pohtia prinssin henkilöllisyyttä. Matt vie kolme tytöistä souturetkelle, mutta tilanteesta on tulla tukala, sillä tytöt alkavat tentata prinssin sukulaisista eikä soutukaan ole Mattin vahvimpia lajeja. Loppupäivä menee uima-allasbileissä, ja tytöt innostuvat twerkkaamaan. Erään prinsessaehdokkaan saama suudelma porealtaassa aiheuttaa kateuden piston yhdessä jos toisessakin. Amerikkalainen realitysarja, jossa 12 prinsessakandidaattia yrittää hurmata itselleen sekä "prinssin" että puoli valtakuntaa.

Kello 21:00

21:00
Ensitreffit alttarilla
Jakso 9. Päätöksen hetki lähestyy. Miia kaipaa varmuutta Ollin tunteista. Pia ja Jussi pohtivat tulevaisuutta tervahöyryristeilyllä Savossa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Suklaapupuja ja sisarkahinoita. Adrienne pyrähtää Vegasiin kuvauksiin ja saa seurakseen timmin miesmallin. Kim ja Kyle ovat sopineet riitansa ja lähtevät perheineen pääsiäisen viettoon Kalifornian Palm Springsiin. Sopu ei kuitenkaan kauaa kestä... Taylor sovittelee ökyvaatteita stylistinsä avustamana. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan kuuden loisteliasta elämää viettävän naisen edesottamuksia. Ensimmäinen tuotantokausi.
23:00
Rimakauhua ja rakkautta
Avain kanien maailmaan. Rachel ja Adam saavat kuulla testien lopputuloksen. David tuntee hekumallisesti vetoa Jessicaan, ja sekavassa mielentilassa leijuu myös Karen. Englantilainen komediallinen draamasarja, joka keskittyy kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisiin ihmissuhdekuvioihin. K12

Kello 24:00

00:00
Kadonneen jäljillä UK
Isiä etsimässä. James tajusi kuusivuotiaana, että mies, jota hän kutsui isäksi, ei ollutkaan hänen biologinen isänsä. Nyt, yli 30 vuotta myöhemmin, hän haluaisi löytää tämän. Myös Lisa etsii isäänsä. Lapsena hän sai kuulla, että hänen vanhempinaan pitämänsä ihmiset olivatkin todellisuudessa hänen isovanhempansa. Johtolankoina Lisalla on vain isän nimi sekä yksi haalistunut valokuva. Huippusuositun realitysarjan brittiversiossa ihmiset etsivät kadonneita läheisiään. Sarja jää tauolle.
01:00
Pitch - kuningasidea
Kokeneet kehäketut. Soitinvalmistaja Gibson haluaa laajentaa asiakaskuntaansa ja muokata brändin imagoa nuorekkaampaan suuntaan. Kaksi kokenutta mainostoimistoa ryhtyy töihin. Kilpailu suuresta asiakkaasta luo paineita ja luvassa on myös vastoinkäymisiä.
01:50
Yön AVA