UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 30.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Peterin synttärit. Jamie kokkaa ystävälleen italialaistyylisiä pikkuherkkuja. Listalla on pestoperunapastaa, melonifetasalaattia, rosmariinikanavartaita, pancettaa ja savulohibageleita.
10:00
Vaimot vaihtoon USA
Adams / Hess. Matelijanäyttelyitä pitävä lepsu äiti ja tiukan kurin nimeen vannova äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä mellastetaan mitä erilaisimpien eläinten ja sotkun keskellä, toisessa käytetään kaikki aika kurinalaiseen uurastukseen. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
10:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Vesivuotoja ja viileitä välejä. Parit rakentavat keittiöitään ja uusintahuoneitaan helteisessä Melbournessa. Kahdesta asunnosta on löytynyt vesivuotoja, joiden lähdettä Keith etsii kuin vainukoira ikään. Dan ja Dani ovat kiitollisia avusta, mutta Mike ja Andrew suhtautuvat Keithin ponnisteluihin varsin nyreästi. Keith saa kilpailijoilta syntymäpäiväyllätyksen, mutta kakun hankkinut Lara yrittää syrjäyttää hänet pomon pallilta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:50
Remontilla rahoiksi
Samppanjaa, Legoja ja romumetallia. Scotty kutsuu kilpailijat jälleen haasteen pariin. Tällä kertaa tehtävänä on suunnitella ja rakentaa näyttävät ruokapöydät. Pariskunnat toteuttavat itseään varsin ainutlaatuisilla tavoilla käyttäen muun muassa lasten rakennuspalikoita, peltipurkkeja ja auton osia. Mutta tässä sarjassa mikään ei ole siltä miltä näyttää, ja tässäkin haasteessa parit joutuvat nopeasti mukautumaan Scottyn ilkeisiin metkuihin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:15
Lääkärit
Kaksien kasvojen tarinat. Vieraina on kaksi innoittavaa naista, joita lääketiede on auttanut läpi suurten vaikeuksien. Lisäksi mukana on muun muassa räp-laulaja Kreayshawn, joka valaisee lääkäreille nuorisokulttuurin kiemuroita, ja aseturvallisuuskouluttaja, joka kertoo vauvan ja pistoolin kantamisesta yhtäaikaa. Amerikkalainen keskusteluohjelma.
14:05
Jamie Oliverin keittiössä
Perheenlisäystä. Jamien perhe kasvaa, kun esikoistytär näkee päivänvalon. Perheenlisäyksen rinnalla kiirettä pitää myös töissä: osa kokkikokelaista osoittautuu hankaliksi tapauksiksi asenneongelmineen. Antaako Jamie heille vielä yhden mahdollisuuden? Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
15:05
Kardashianit
Varjoja paratiisissa, osa 2/2. Kausi 6, 12/16. Muiden tyrmistykseksi Scott hoitelee vodkaan liittyviä bisneksiään Bora Boran lomalla. Robin ja Kimin välille kehkeytyy riita, johon Kris ei voi olla puuttumatta. Kendall ja Kylie keksivät jekun Robin pään menoksi. Bruce ja Kris uusivat valansa polynesialaisin menoin. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:00
NYC:n täydelliset naiset
Andy Cohen ja täydelliset rouvat, osa 2/3. Aviva, Carole, Heather, Kristen, LuAnn, Ramona ja Sonja kokoontuvat tuottaja Andy Cohenin kanssa muistelemaan 6. tuotantokauden tapahtumia. Aiheita: totuus Sonjan lukuisten harjoittelijoiden statuksesta, coolin Carolen kuumeneminen Avivan sytyttämässä haamukirjoittajasodassa, naisten matkat Manhattanin saaren ulkopuolelle sekä miehet ja avioliitot. Saamme myös tietää, mitä todella tapahtui, kun LuAnn ja Harry poistuivat samalla taksilla Carolen 50-vuotisjuhlista. Muistelupaikkana on Manhattanin Midtownissa sijaitseva Hammerstein Theater. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista. - Keskustelutapaaminen, osa 2/3.
16:50
Remontilla rahoiksi
Samppanjaa, Legoja ja romumetallia. Scotty kutsuu kilpailijat jälleen haasteen pariin. Tällä kertaa tehtävänä on suunnitella ja rakentaa näyttävät ruokapöydät. Pariskunnat toteuttavat itseään varsin ainutlaatuisilla tavoilla käyttäen muun muassa lasten rakennuspalikoita, peltipurkkeja ja auton osia. Mutta tässä sarjassa mikään ei ole siltä miltä näyttää, ja tässäkin haasteessa parit joutuvat nopeasti mukautumaan Scottyn ilkeisiin metkuihin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
17:15
Remontilla rahoiksi
Kirstunvartijan kyyneleet. Tässä jaksossa paljastuu, kuka voitti tuhansien eurojen lahjakortin Scottyn näyteikkunahaasteessa. Keittiöviikko on täydessä käynnissä ja parit sisustavat kiireesti myös tuomareiden valitsemia uusintahuoneitaan. Lara kärsii tunnontuskista joutuessaan suitsimaan Bradin rahankäyttöä. Suurimman talon sisustaminen vie rutkasti rahaa, eivätkä kirstunvartijan armaat pennoset tahdo venyä tarpeeksi. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 18:00

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Vielä kolmin, kohta kaksin. Fredrikin isä saapuu tilalle katsastamaan kaksi jäljellä olevaa morsianehdokasta. Johanna viettää Malinin kanssa romanttisen eväshetken, mutta luvassa on myös kahdenkeskinen kohtaaminen Marian kanssa. Per-Olov vie daamit sienimetsälle. Helene jää mietteliäänä hevostilalle, kun Pär-Ola ja Louise lähtevät intiimeille treffeille. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
18:55
Millan ja Evan asuntomessupoiminnat
Messukotien lastenhuoneet. Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät inspiroivia sisustusratkaisuja kesän asuntomessuilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Grand Designs Australia
Monen kulman allastalo. Brett ja Jenny Parsons lapsineen ovat asuneet jo 17 vuoden ajan vanhassa talossaan Hamptonin omakotitalolähiössä, mutta päättävät nyt purkaa koko talon ja rakennuttaa tilalle jotain uutta ja erilaista. He antavat lähes vapaat kädet sukulaisarkkitehdilleen, ja niin alkaa muodostua veistoksellinen, monikulmainen ja hieman japanilaistyyppinen rakennus pihan koristealtaineen. Vanhasta talostaan he siirtävät uuteen vain pienet lyijylasi-ikkunat muistuttamaan menneestä elämästä.
20:00
Vaimot vaihtoon USA
Beauvais / Clayton. Parakkitalossa asuva köyhä äiti ja suuriin unelmiin kannustava varakas äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä venytetään penniä soppajonossa ja valmistetaan pesuaineetkin itse, toisessa toistellaan voimalauseita, joiden avulla unelmista tehdään totta. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
20:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 21:00

21:00
Ensitreffit alttarilla USA
Viimeinen tilaisuus. Pareilla on viimeinen tilaisuus nauttia romantiikasta, sillä kokeilu lähenee loppuaan. Dougin valheen herättämä epäluottamus jäytää yhä Jamien mieltä. Jason paljastaa, miksi hänen on vaikea avata sydäntään Cortneylle. Monet ja Vaughn haluavat aloittaa puhtaalta pöydältä ja lähtevät ensimmäisille treffeille. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa seurataan asiantuntijoiden muodostamien avioparien taivalta häistä neljän viikon yhteiseloon, jonka päätteeksi parit päättävät, jatkuuko avioliitto.
21:55
Esittelyssä: Ensitreffit alttarilla kausi 2
22:00
Moderni perhe
Murkkuiän kriisi. Manny täyttää vuosia, mutta synttärijuhlatunnelma ei ota kohotakseen. Kadonnut lapsuus surettaa, ja kekkereihin kokoontunut sukukin tuntuu olevan myrtyneissä tunnelmissa. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. K12 (ahdistus).
22:31
Frendit
Chandlerin lista. Ross arpoo Rachelin ja Julien välillä, joten miesväki laatii Chandlerin tuliterällä tietokoneella valintaa helpottavan listan. Tekniikka tekee kuitenkin tepposet juuri pahaan aikaan. Monica pääsee loihtimaan uuden mullistavan elintarvikkeen reseptejä. Vierailevana tähtenä Michael McKean (Hei me rokataan!). Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Kardashianit
Kosinta. Kausi 6, 13/16. Kris on päättänyt kosia Kimiä, mutta hän haluaa kysyä ensin Brucen kantaa asiaan. Erimielisyydet raha-asioista saavat Krisin epäröimään päätöstään. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
23:30
Kardashianit
Kimin satuhäät, osa 1/2. Kausi 6, 14/16. Kimin ja Krisin hulppeiden häiden suunnittelu alkaa, mutta Khloén ja Krisin kireät välit varjostavat tunnelmaa. Kris myös kokee, ettei hän saa tarpeeksi sananvaltaa. Äiti-Kris jännittää kauneusleikkausta, ja Rob yrittää laihduttaa. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

Kello 24:00

01:05
Pukumiehet
Lopullisesti. Lopullisesti. Ava Hessingtonin oikeudenkäynti alkaa. Harvey, Mike ja Jessica tietävät Avan olevan syytön, mutta eivät voi todistaa sitä. Apua etsitään yllättävältä taholta, mutta saadaanko sitä? Amerikkalainen lakisarja. K7 (väkivalta).
01:55
Vaimot vaihtoon USA
Padovan-Hickman / Burroughs. Sähköttömässä talossa elävän perheen äiti ja amerikkalaista unelmaa elävän perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä kierrätetään, toisessa näytetään naapureille. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
02:50
Yön AVA