UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 1.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Häämenu. Jamie on luvannut auttaa ystäväänsä hääruokien valmistuksessa. Alkuruokana on antipastipöytä, pääruokana uunilohta uusien perunoiden kera sekä jälkiruokana marenki-marjaherkku. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
10:00
New Yorkin luksuslukaalit
Kiusaaja. Kausi 1, 6/9. Michael saa tarpeekseen Fredrikin ylimielisyydestä ja sanoutuu irti yhteistyöstä. Ryan saa asiakkaakseen floridalaisen pariskunnan, joka löytää valittamisen aihetta jokaisesta asunnosta. Kaksikko ei pääse yhteisymmärrykseen mistään, ja Ryan joutuu ottamaan välillä myös parisuhdeterapeutin roolin. Michael ottaa hoitaakseen riskialttiin projektin. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.
11:00
Grand Designs Living
Maaseuturomantiikkaa. Kausi 1, 4/4. Tällä kertaa Kevin McCloud tutustuu maaseudulle rakennettuihin persoonallisiin koteihin. Mikä saa ihmiset rakentamaan unelmakotinsa kauas muusta asutuksesta? Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.

Kello 12:00

12:00
Pientä pintaremonttia
Ilmeen keventämistä Ruoriniemessä. Tällä kertaa pintoja laitetaan parempaan myyntikuntoon Lahden Ruoriniemessä. Suunnittelijat Lasse, Maarit ja Niina ratkaisevat järven rannalla sijaitsevan kerrostalokolmion sisustushaasteita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Upeat skandikodit
Myytävänä venesatama. Myytävänä on useita asuntoja uusissa veistoksellisissa taloissa. Nyt tarvitaan vain asiakkaita, jotka todella ymmärtävät supermodernin ja minimalistisen tyylikkyyden päälle. Alueen maisemointikin on vertaansa vailla. Toisenlaisen haasteen saa kiinteistönvälittäjä, joka saa tehtäväkseen arvioida hinnan kokonaiselle venesatamalle asuntoineen ja rantaravintoloineen. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
13:30
OC:n täydelliset naiset
Jälkipuintia 2/3. Kausi 10, 21/24. Nyt kauhistellaan kaikkia kauden hurjimpia tapauksia Heatherin iilimatohoidosta hänen rakennusprojektiinsa, josta tulee miljonäärinäkökulmastakin ökytaloista ökyin. Joukkoon liittyy Meghanin aviomies, jolle Vicki saa vastata sanomisistaan kuten Tamrallekin. Myös Vickin tytär Briana saapuu paikalle sanomaan suorat sanat Brooksista, joka on jättänyt Vickin ja antaa nyt lausunnon kaikesta tapahtuneesta. Shannon taas kertoo aviokriisinsä olevan ohi. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
14:30
OC:n täydelliset naiset
Jälkipuintia 3/3. Kausi 10, 22/24. Leidit esittävät vielä kerran Vickille epäilyksensä, että Brooks ei sairasta syöpää, vaikka mies väittääkin niin. Shannonilla on uusi todiste, että Brooksin näyttämä paperi PET-kuvauksen tuloksista ei voi olla radiologin tekemä, vaan se on väärennös. Brooks esittää oman vastineensa aikaisemmin nauhoitetussa haastattelussaan. Vicki jää kiinni valheesta. Muut tuohtuvat mutta epäilevät hänen joutuneen Brooksin kiristyksen uhriksi. Joko totuus paljastuu? Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
15:30
OC:n täydelliset naiset
Brooksin paljastukset. Kausi 10, 23/24. Vickin pitkäaikainen miesystävä Brooks Ayers kertoo omassa erikoisjaksossaan suorasukaiset mielipiteensä Orange Countyn täydellisistä naisista sekä Vickin tyttärestä Brianasta, joka ei siedä miestä lainkaan. Hän antaa myös lisätietoa omasta terveydentilastaan, jota on puitu leidien kesken jo pitkään, mutta joko hän näyttää jotain mustaa valkoisella? Lisäksi hän paljastaa, miksi hänen suhteensa Vickiin päättyi. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
16:00
OC:n täydelliset naiset
Salaisuudet julki. Kausi 10, 24/24. Lisää kymmenennen kauden salaisuuksia nousee esiin, kun vuorossa on ennen näkemätöntä kuvamateriaalia kauden varrelta. Shannonin laihdutus on ollut pitkä ja kivinen tie. Ruoka on hyvää hänen leidilounaallaan, mutta jutut karkaavat navan alle. Heather taas vie kauhistuneen Meghanin Botox-hoitoon Terryn vastaanotolle, mutta ensin käydään aikuisten lelukaupassa. Tahitilla testataan hevosvoimia ja ihaillaan maisemia kostean baari-illan jälkeen. Vickin ja Brooksin yhteisestä tarinasta tihkuu pöyristyttäviä yksityiskohtia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
17:00
I Am Cait
Ikuisesti sinkku?. Kausi 1, 6/8. Caitlyn keskustelee muiden transnaisten kanssa seurustelusta. Ollako miehen vai naisen kanssa - vai tuleeko rakkauselämästä ylipäätään mitään? Amerikkalainen tositelevisiosarja seuraa Kardashianien isähahmona tutuksi tulleen Bruce Jennerin elämää sukupuolenkorjauksen jälkeen Caitlynina. Miten hän itse, perhe ja ystävät sopeutuvat uudenlaiseen elämään?

Kello 18:00

18:00
Upeat skandikodit
Kotoisalla maaperällä. Kausi 10, 1/10. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Uusi tulokas Jesper Holm esittelee kukkakauppiaalle viihtyisää, täysremontoitu merenrantataloa. Jan Fog esittelee klassista villaa timanttikauppiaalle ja Pernille Sams arvioi taidehistorioitsijan taloa. Tanskalainen realitysarja.
18:30
Löytäjät
Kirsi Salo - Lastenhuone. Kausi 2, 5/10. Juontaja, valmentaja Kirsi Salo kutsuu Löytäjät töihin. Nuorempi lapsi Jesse saa oman huoneen ja sinne kaivataan tulevat vuodet kestävä sisustus. Jesse on jalkapalloilija ja kissatkin viihtyvät Jessen huoneessa. Mitä aarteita juontajat Uolevi ja Tea-Mariia käytettynä netistä löytävätkään ja mitä niistä pitää Jesse? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Fitnesspäiväkirjat
Janni pohtii ruokavalion ehdottomuutta ja käy sekä barre- , että salsatunnilla. Eevin on tullut aika pestä bikinifitnesskisojen jälkipyykkiä ja viedä Dan vihdoin kihlajaismatkalle yllätyskohteeseen! Nanna ja Jere saavat yllättäviä vieraita ja Oona spekuloi osallistumistaan tankotanssin SM ¿kilpailuihin. Uusinta.
20:00
Suomen ihanimmat häät
Minna ja Reijo. Kausi 1, 7/12. Rempseä huumori ja letkeä tunnelma on läsnä Minnan ja Reijon häissä. Kaikki uusioperheen kahdeksan lasta osallistuvat hääjärjestelyihin. Askartelut aiheuttavat kuitenkin harmaita hiuksia. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
The Affair (K16)
Lihan himot. Kausi 2, 5/12. Yvonne lukee Noahin uutta kirjaa ja käyttäytyy oudosti Alisonia kohtaan. Niinpä myös Alison päättää vilkaista Noahin aikaansaannoksia, mikä aiheuttaa tunnekuohun. Cole seikkailee puolestaan omassa suhdeviidakossaan. Lisäksi Scotty-veli painostaa edelleen Colea, että tämä myisi talon uuden liiketoiminnan rahoittamiseksi. Amerikkalainen draamasarja avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen ajautuneista Alisonista ja Noahista, jotka ovat nyt eronneet puolisoistaan ja sitoutuneet toisiinsa oikeana parina. Menneisyyden haamut, ex-kumppanit, salaisuudet ja arjen realiteetit eivät kuitenkaan laske paria otteestaan. K16 (seksi, ahdistus).
22:15
Nymfit
Jakso 1. Täysikuu. Täysikuu nousee. Tänä yönä Didi ja hänen poikaystävänsä Johannes ovat päättäneet olla yhdessä ensimmäistä kertaa. Johannes kuolee Didin syliin. Seuraavana päivänä kaksi uskomatonta naista, Kati Ordana ja Nadia Rapaccini, etsivät Didin käsiinsä ja paljastavat tämän olevan nymfi. Didin on jätettävä läheisensä, ystävänsä ja kotinsa taakseen. Paetessaan uutta kohtaloaan Didi ottaa yhteyttä lapsuuden ystäväänsä, K12 (väkivalta, seksi).
23:15
Prinssi Harrylle morsian
Twerkkausta uima-altaalla. Sillä aikaa kun Kimberly lähtee prinssin kanssa kuumailmapalloseikkailulle, pohtivat muut tytöt edellisen illan kinastelujaan. Kun Kimberly palaa treffeiltä kertoen paparazzien hyökkäyksestä metsikössä, alkavat kaikki taas kerran pohtia prinssin henkilöllisyyttä. Matt vie kolme tytöistä souturetkelle, mutta tilanteesta on tulla tukala, sillä tytöt alkavat tentata prinssin sukulaisista eikä soutukaan ole Mattin vahvimpia lajeja. Loppupäivä menee uima-allasbileissä, ja tytöt innostuvat twerkkaamaan. Erään prinsessaehdokkaan saama suudelma porealtaassa aiheuttaa kateuden piston yhdessä jos toisessakin. Amerikkalainen realitysarja, jossa 12 prinsessakandidaattia yrittää hurmata itselleen sekä "prinssin" että puoli valtakuntaa.

Kello 24:00

00:15
Tappavat salaisuudet
Samuels. Mary Ellen Gurnick nai Hollywoodissa menestyneen kameramiehen. Ylellisyyksiin viehtynyt Gurnick nautti täysin rinnoin puolisonsa mittavista tuloista, kunnes avioliitto päättyi väkivaltaiseen murhaan. Amerikkalainen tositapahtumiin perustuva dramatisoitu rikossarja, jossa paneudutaan aluksi selittämättömiltä tuntuviin henkirikoksiin. K12 (ahdistus, päihteet).
01:10
Yön AVA