UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

C More Action Sunnuntai 1.2.

09:30
Mustesydän
12-vuotiaan Meggien isällä on salaisuus - hän saa kirjojen satuhahmot heräämään henkiin! Kyky on kuitenkin myös vaarallinen. Hänen takiaan satujen pahat voimat ovat tunkeutuneet meidän todellisuuteemme ja Meggien äiti puolestaan kadonnut kirjaan. Ohjaus: Iain Softley. Näyttelijät: Brendan Fraser, Eliza Bennett, Paul Bettany. Alkuperäinen nimi: Inkheart. Seikkailu, Iso-Britannia 2008.

Arviot: IMDb 6.1 ∙ Rotten Tomatoes 39 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
11:10
Hotel Transylvania
Dracula pitää Transilvaniassa suosittua hotellia hirviöille, jotka haluavat välttää ihmisiä. Kun hänen rakas tyttärensä Mavis täyttää 118 vuotta, Dracula kutsuu paikalle ystäväkaartinsa (johon kuuluvat mm. Frankenstein, Wolf Man sekä Muumio). Samana iltana hotellille eksyy nuori ihmismies. Hän ja Mavis rakastuvat - Draculan kauhuksi. Ohjaus: Genndy Tartakovsky. Näyttelijät: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James. Piirretty perhekomedia, 2012. Puhuttu suomeksi.

Kello 12:00

12:40
The Monuments Men
George Clooneyn ohjaama ja tähdittämä sotadraama kirjavasta ryhmästä, joka lähetetään Saksaan pelastamaan kulttuuriaarteita natseilta. Ohjaus: George Clooney. Näyttelijät: Matt Damon, George Clooney, Bill Murray, Cate Blanchett, John Goodman. Sotadraama, 2014.
14:35
The Selfish Giant
Palkittu brittiäinen draamaelokuva vuodelta 2013 kertoo kahden pojan selviytymisestä rappeutuvassa Pohjois-Englannissa, jossa työläisperheen elämä on niukkaa. Koulusta erotetut pojat ryhtyvät yhteistyöhön paikallisen romukauppiaan Kittenin kanssa ja joutuvat mukaan bisneksiin, jotka eivät lopulta kestä päivänvaloa. Ohjaus: Clio Barnard. Näyttelijät: Conner Chapman, Shaun Thomas, Sean Gilder, Lorraine Ashbourne. Drama, 2013.
16:05
Kadonnut maailma - Jurassic Park
Neljä vuotta Isla Nublarin katastrofaalisten tapahtumien jälkeen selviää että eräs toinen saari on täynnä jättiliskoja. Siellä eläimet kulkevat vapaina, ja ekosysteemi toimii. Nyt saarelle valmistaudutaan lähettämään tutkimusryhmää. Ohjaus: Steven Spielberg. Näyttelijät: Jeff Goldblum, Julianne Moore, Pete Postlethwaite. Alkuperäinen nimi: The Lost World: Jurassic Park. Seikkailu, USA 1997.

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 52 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 18:00

18:15
Runner Runner
Richie opiskelee arvostetussa Princetonin yliopistossa ja on valtavan kiinnostunut verkon kasinopeleistä. Eräänä päivänä hän menettää paljon rahaa; hän epäilee tulleensa huijatuksi ja yrittää päästä petturin jäljille. Jäljet johtavat Costa Ricaan ja karismaattisen yrittäjä Ivan Blockin luo. Ohjaus: Brad Furman. Näyttelijät: Ben Affleck, Justin Timberlake, Gemma Arterton. Draama, 2013.
19:45
Van Helsing
Tässä toimintaseikkailussa vampyyrinmetsästäjä (Hugh Jackman) saa hoidella sekä Draculan että Mr. Hyden, ihmissudet ja Frankensteinin hirviön. Ohjaus: Stephen Sommers. Näyttelijät: Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh. Toimintaseikkailu, 2004.

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 23 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

22:00
Django Unchained
Quentin Tarantinon kosto-western vapautetusta orjasta, joka kostaa entisille kiusanhengilleen ja muille, jotka ovat hänen tiellään. Ohjaus: Quentin Tarantino. Näyttelijät: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio. Toiminta, 2012.

Kello 24:00

00:50
The Sin Eater
Alex Bernier on katolinen pappi, joka toimii myös manaajana. Hänet lähetetään Roomaan tutkimaan seurakuntansa johtajan murhaa. Siellä hän tutustuu outoon lahkoon, joka kutsuu itseään Sin Eatersiksi. Ohjaus: Brian Helgeland. Näyttelijät: Heath Ledger, Shannyn Sossamon, Francesco Carnelutti, Mark Addy. Toiminta, 2003.
02:30
Kill for me
Amanda ja Hailey ovat opiskelijakavereita yliopistolla. Molemmilla on ongelmia väkivaltaisten miesten kanssa: Amandan ex-poikaystävä ja Haileyn isä ovat molemmat olleet väkivaltaisia. Kun Amandan eksä taas kerran turvautuu nyrkkeihin, Hailey saa raivokohtauksen ja murhaa hänet raa'asti. Ohjaus: Michael Greenspan. Näyttelijät: Katie Cassidy, Tracy Spiridakos, Donal Logue, Adam DiMarco, Shannon Chan-Kent. Trilleri, 2012.
04:05
Scream 2
Kaksi vuotta on kulunut siitä, kun sarjamurhaaja Ghostface ahdisteli pikkukaupunkia nimeltä Woodsboro. Sidney Prescott on alkanut opiskella yliopistolla, mutta hänen lukiotraumansa palaavat mieleen, kun kuvioihin ponnahtaa uusi tappaja - joka haluaa jatkaa siitä mihin Ghostface jäi. Ohjaus: Wes Craven. Näyttelijät: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, Liev Schreiber. Kauhuelokuva., 1997.

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 81 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia