UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

C More Action Tiistai 30.9.

12:30
Total recall
Visuaalisesti huikea uusintaversio Paul Verhoevenin kulttiklassikosta "Total Recall" (1990). Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa elokuvassa maapallo on lähes asuinkelvoton. Tehdastyöläinen Douglas Quaid (Farrel) tajuaa, että hänen muistonsa eivät välttämättä olekaan totta. Ohjaus: Len Wiseman. Näyttelijät: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel. Alkuperäinen nimi: Total Recall. Toiminta, 2012.

Arviot: IMDb 7.5 ∙ Rotten Tomatoes 84 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
14:30
Night at the Museum - yö museossa
Kun Larry saa töitä Luonnonhistoriallisen museon yövaksina, hän ei odota hankalia työtehtäviä. Hänen esimiehensä eivät kuitenkaan kertoneet, että iltaisin museon näyttelyesineet heräävät henkiin! Kekseliään komedian pääosassa Ben Stiller. Ohjaus: Shawn Levy. Näyttelijät: Ben Stiller, Carla Gugino, Robin Williams. Komedia, USA 2006.

Arviot: IMDb 6.3 ∙ Rotten Tomatoes 44 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
16:20
Mustesydän
12-vuotiaan Meggien isällä on salaisuus - hän saa kirjojen satuhahmot heräämään henkiin! Kyky on kuitenkin myös vaarallinen. Hänen takiaan satujen pahat voimat ovat tunkeutuneet meidän todellisuuteemme ja Meggien äiti puolestaan kadonnut kirjaan. Ohjaus: Iain Softley. Näyttelijät: Brendan Fraser, Eliza Bennett, Paul Bettany. Alkuperäinen nimi: Inkheart. Seikkailu, Iso-Britannia 2008.

Arviot: IMDb 6.1 ∙ Rotten Tomatoes 39 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 18:00

18:05
Sydän kolmantena jalkana
On vuosi 1925, ja kiinnostus amerikkalaista jalkapalloa kohtaan on laihaa. Pelastaakseen joukkueensa tuholta virkaheitto jalkapallotähti Dodge Connolly päättää rekrytoida tiimiin suositun nuoren pelaajan eräästä college-joukkueesta. Ohjaus: George Clooney. Näyttelijät: George Clooney, Renée Zellweger, John Krasinski. Alkuperäinen nimi: Leatherheads. Komedia, USA 2008.

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 52 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
19:55
Lumikki ja metsästäjä
Paha kuningatar Ravenna saa tietää, että hänen tytärpuolensa Lumikki tuhoaa hänet ellei Ravenna syö hänen sydäntään. Kun Lumikki on jo pakomatkalla, kuningatar palkkaa metsästäjän ottamaan tytön kiinni. Ohjaus: Rupert Sanders. Näyttelijät: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Bob Hoskins. Alkuperäinen nimi: Snow White and the Huntsman. Fantasiaseikkailu, 2012.

Kello 21:00

22:00
Medusan perintö
Sarjan neljäs elokuva keskittyy yhteen Jason Bournen kollegoista, geneettisesti muunneltuun agentti Aaron Crossiin. Ohjaus: Tony Gilroy. Näyttelijät: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton. Alkuperäinen nimi: The Bourne Legacy. Toiminta, 2012.

Kello 24:00

00:20
Beast of the Bering Sea
Donna ja hänen veljensä Joe asuvat Alaskan rannikolla, Beringinmeren äärellä. He käyvät usein sukeltamassa meressä kultaa etsien, mutta erään sukellusretken aikana he löytävät yhtäkkiä useita ruumiita. Ennen pitkää he huomaavat, että sukeltajat ovat suututtaneet joukon nälkäisiä merivampyyreja. Ohjaus: Don E. FauntLeRoy. Näyttelijät: Cassandra Scerbo, Brandon Beemer, Jaqueline Fleming. Scifi, 2013.
01:45
Fright night 2
Tarina verenhimoisesta kreivittärestä nimeltä Elizabeth Báthory on innoittanut tätä kauhukomediaa. Vaihto-oppilasmatka Romaniaan saa Charley-nimisen opiskelijan huomaamaan että hänen seksikäs opettajansa on itse asiassa vampyyri ja että hänen oma ex-tyttöystävänsä Amy on opettajan seuraava uhri. Ohjaus: Eduardo Rodriguez. Näyttelijät: Will Payne, Jaime Murray, Sean Power. Alkuperäinen nimi: Fright Night 2. Komedia, kauhu, 2013.
03:25
Fifty Dead Men Walking
Pohjois-Irlanti, 1980-luku. Nuori, jolla on yhteyksiä IRA:an, suostutellaan ryhtymään brittiviranomaisten tiedonantajaksi. Hän onnistuu estämään terrori-iskuja mutta on alati tietoinen siitä, että pienikin virheaskel voi koitua kuolemaksi. Ohjaus: Kari Skogland. Näyttelijät: Jim Sturgess, Ben Kingsley, Kevin Zegers. Trilleri, Iso-Britannia 2008.

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 88 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia