UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

C More Action Tiistai 2.9.

01:20
Hannu ja Kerttu: Noitajahti
Viisitoista vuotta sen jälkeen kun Hannu ja Kerttu pelastuivat noidalta, joka halusi syödä heidät, heistä on tullut ammattimaisia ja kostonhimoisia noitavainoojia. Kun pienestä kylästä yllättäen katoaa monta lasta, sisarukset kutsutaan hätiin. Pian heillä on kuitenkin edessään jotain vielä paljon kauheampaa kuin noidat. Ohjaus: Tommy Wirkola. Näyttelijät: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Pihla Viitala. Alkuperäinen nimi: Hansel & Gretel: Witch Hunters. Toimintaseikkailu, 2013.
02:45
The Apparition
Ryhmä opiskelijoita tekee kokeen: he yrittävät houkutella esiin aaveen. Apunaan heillä on moderni teknologia. Kokeilu onnistuu yllättäen, mutta lopputulos ei ole opiskelijoiden kannalta niinkään miellyttävä... Ohjaus: Todd Lincoln. Näyttelijät: Ashley Greene, Sebastian Stan, Tom Felton, Julianna Guill. Kauhutrilleri, 2012.
04:15
Scarface - arpinaama
Brian De Palman gangsterielokuva kuubalaisesta siirtolaisesta joka häikäilemättömästi perustaa kokaiini-imperiumin 80-luvun Miamiin herätti aikanaan suurta kohua. Al Pacino tekee unohtumattoman roolin mestariteokseksi nousseessa elokuvassa. Ohjaus: Brian De Palma. Näyttelijät: Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Steven Bauer. Rikosdraama, USA 1983.

Arviot: IMDb 8.3 ∙ Rotten Tomatoes 88 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 6:00

07:00
Over/Under
Pörssimeklari Paul kamppailee peliriippuvuutensa kanssa ja menettää työnsä. Hän ja hänen vaimonsa Vicky, joka on valokuvaaja, muuttavat Brooklyniin. Siellä Paul tutustuu naapuriinsa Marinoon, joka osoittautuu matematiikkaneroksi. Marinollakin on taloudellisia ongelmia, ja yhdessä he polkaisevat pystyyn vedonlyöntiyrityksen. Ohjaus: Bronwen Hughes. Näyttelijät: Steven Pasquale, Caroline Dhavernas, Anthony Carrigan, Sasha Sloan. Draama, 2013.
08:30
Cirque du Soleil: Worlds Away
Nuori Mia päätyy yleisöksi kiertävään tivoliin. Mystinen klovni kannustaa häntä menemään peremmälle sirkustelttaan. Siellä hän näkee uskomattoman akrobaatti Aerialistin näytöksen. Sitten tapahtuu kummallinen onnettomuus, ja Mia on yhtäkkiä omituisessa rinnakkaismaailmassa. Ohjaus: Andrew Adamson. Näyttelijät: Erica Linz, Igor Zaripov, Lutz Halbhubner. Seikkailu, 2012.
10:05
The Campaign
Limainen poliitikko Cam Brady on keskellä seksiskandaalia, kun hän yhtäkkiä saa odottamattoman poliittisen vihamiehen Marty Hugginsista, hieman sekopäisestä maalaismiehestä. Takanaan Hugginsilla on kaksi pahansuopaa liikemiestä, jotka toivovat, että hyväuskoisesta ehdokkaasta saadaan leivottua helposti hallittava nukke. Ohjaus: Jay Roach. Näyttelijät: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Dylan McDermott, Dan Aykroyd. Komedia, 2012.
11:35
Mustesydän
12-vuotiaan Meggien isällä on salaisuus - hän saa kirjojen satuhahmot heräämään henkiin! Kyky on kuitenkin myös vaarallinen. Hänen takiaan satujen pahat voimat ovat tunkeutuneet meidän todellisuuteemme ja Meggien äiti puolestaan kadonnut kirjaan. Ohjaus: Iain Softley. Näyttelijät: Brendan Fraser, Eliza Bennett, Paul Bettany. Alkuperäinen nimi: Inkheart. Seikkailu, Iso-Britannia 2008.

Arviot: IMDb 6.1 ∙ Rotten Tomatoes 39 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 12:00

13:20
Salainen valtakunta
17-vuotias MK muuttaa keksijäisänsä luo valtavan metsän kupeeseen. Isä haluaa kiihkeästi löytää metsässä asuvan pikkuväen, ja nyt paljastuukin että se on oikeasti olemassa. MK kutistetaan pikkuruisten olioiden kokoiseksi, ja nyt hänet vedetään mukaan metsässä käytävään taisteluun hyvästä ja pahasta. Ohjaus: Chris Wedge. Näyttelijät: Amanda Seyfried, Beyoncé Knowles, Josh Hutcherson, Colin Farrell. Alkuperäinen nimi: Epic. Piirretty perheseikkailu, 2013. Puhuttu suomeksi.
15:05
Bionicle 3. Varjojen verkko
Kun sankarilliset Bionicle-hahmot palaavat Metru Nuihin, koko kaupunki on raunioina. Kauhistuttavat Visorakit - jotka ovat puoliksi robotteja, puoliksi hämähäkkejä - ovat astuneet valtaan ja vangitsevat uhrinsa. Miten ihmeessä Toa Metrut onnistuvat valloittamaan kaupunkinsa takaisin itselleen? Ohjaus: David Molina, Terry Shakespeare. Näyttelijät: Christopher Gaze, Brian Drummond, Trevor Devall. Alkuperäinen nimi: Bionicle 3: Web of Shadows. Toiminta, 2005.

Arviot: IMDb 6.2
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
16:25
Comandante
Oliver Stonen kiehtova dokumentti vuodelta 2003, jossa hän kolmen päivän ajan haastattelee Kuuban presidenttiä Fidel Castroa, joka vuonna 1959 johti vallankumousta ja hallitsi sen jälkeen maata kommunistisen puolueen johdossa. Keskustelut Stonen ja Castron välillä käsittelevät mm. Castron tupakkalakkoa ja hänen suhdettaan Che Guevaraan. Ohjaus: Oliver Stone. Näyttelijät: Fidel Castro, Oliver Stone, Juanita Vera. Dokumentti, 2003.

Kello 18:00

18:10
The Company You Keep
Jim Grant on New Yorkissa asuva puolustusasianajaja, jolla on synkkä salaisuus. 70-luvulla hän oli poliittinen aktivisti The Weather Undergroundissa, laittomassa vallankumouksellisessa organisaatiotassa, ja kaiken lisäksi hänet oli etsintäkuulutettu pankkiryöstöstä. Nyt nuori toimittaja saa vihiä asiasta. Ohjaus: Robert Redford. Näyttelijät: Robert Redford, Shia LaBeouf, Julie Christie, Susan Sarandon, Nick Nolte. Draama, 2012.
20:15
Night at the Museum - yö museossa
Kun Larry saa töitä Luonnonhistoriallisen museon yövaksina, hän ei odota hankalia työtehtäviä. Hänen esimiehensä eivät kuitenkaan kertoneet, että iltaisin museon näyttelyesineet heräävät henkiin! Kekseliään komedian pääosassa Ben Stiller. Ohjaus: Shawn Levy. Näyttelijät: Ben Stiller, Carla Gugino, Robin Williams. Komedia, USA 2006.

Arviot: IMDb 6.3 ∙ Rotten Tomatoes 44 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

22:00
Hypnotisoija
Tukholmalaisperhe murhataan julmasti, mutta 15-vuotias poika jää henkiin. Hän on niin traumatisoitunut, että häntä on mahdotonta kuulustella. Poliisi epäilee, että poika on avaintodistaja ja pyytää Erik-nimistä hypnotisoijaa auttamaan tutkinnassa. Ohjaus: Lasse Hallström. Näyttelijät: Tobias Zilliacus, Mikael Persbrandt, Lena Olin. Alkuperäinen nimi: Hypnotisören. Rikostrilleri, 2012.

Kello 24:00

00:00
Rahalla saa - Luksuselämää
Jens Lapiduksen kirjoihin perustuvan Tukholma-trilogian päätösosa. Pääosassa Joel Kinnaman ("The Killing" - "Jälkiä jättämättä") JW (Kinnaman) päättää selvittää siskonsa kohtalon. Jäljet johtavat jälleen Tukholman alamaailmaan. Jorge suunnittelee tekevänsä kaikkien aikojen ryöstön. Myös serbimafia ja sen johtaja Radovan Krajnic on vahvasti läsnä. Ohjaus: Jens Jonsson. Näyttelijät: Matias Varela, Joel Kinnaman, Martin Wallström, Madeleine Martin. Alkuperäinen nimi: Snabba cash - Livet deluxe. Drama, 2012.
02:05
Starship Troopers: Invasion
Taistelu avaruushämähäkkejä vastaan jatkuu Robert A. Heinleinin romaaniin perustuvassa tietokoneella tehdyssä scifielokuvassa. Päähenkilö Johnny Rico on palannut kuvioihin, tällä kertaa kenraalin ominaisuudessa. Ohjaus: Shinji Aramaki. Näyttelijät: Luci Christian, David Matranga, Justin Doran. Scifi, 2012.
03:35
Trance
Haastava psykologinen trilleri pieleen menevästä taideryöstöstä "Slummien miljonäärin" ohjaajalta. Ohjaus: Danny Boyle. Näyttelijät: James McAvoy, Vincent Cassel, Rosario Dawson. Psykologinen trilleri, 2013.