UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

C More Action Lauantai 2.8.

07:20
Spy Kids 2
Teini-ikäiset agenttisiskot Carmen ja Juni Cortez ovat taas täällä, ja tällä kertaa heidän on pysäytettävä hullu tutkija joka on luonut kokonaisen saaren täynnä mutanttiolioita. Agenttien on nyt taisteltava sekä lentäviä sikoja että luurankoja vastaan. Ohjaus: Robert Rodriguez. Näyttelijät: Antonio Banderas, Alexa PenaVega, Daryl Sabara, Carla Gugino. Toimintakomedia, 2002. Puhuttu suomeksi.

Arviot: IMDb 5.0 ∙ Rotten Tomatoes 74 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
09:00
Wyatt Earp's Revenge
Wyatt Erp, yksi villin lännen legendaarisimmista sheriffeistä, kertoo toimittajalle siitä kuinka hän lopulta löysi miehen, joka murhasi hänen ensimmäinen rakkautensa. Mukaan hän otti ystävänsä Bat Mastersonin ja Doc Hollidayn, joista myöhemmin tuli villin lännen legendoita. Ohjaus: Michael Feifer. Näyttelijät: Val Kilmer, Matt Dallas, Wilson Bethel, Daniel Booko. Lännenelokuva, 2012.
10:35
Pinnan alla
Jessica Alba ja Paul Walker ovat Bahamalla elävä sukeltajapari, joka joutuu mukaan huumeiden ja rikollisten vyyhtiin löydettyään hylyn meren pohjasta. Ohjaus: John Stockwell. Näyttelijät: Jessica Alba, Paul Walker, Scott Caan, Ashley Scott. Alkuperäinen nimi: Into the Blue. Toimintaseikkailu, 2005.

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 21 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 12:00

12:20
Mike Tyson: Undisputed Truth
Entinen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson on yksi kiistellyimmistä urheilijoista koko maailmassa. Uudessa dokumentissa hän näyttää erilaisen puolen itsestään. New Yorkin Imperial Theatreen kokoontuneen yleisön edessä hän kertoo rehellisesti ja huumorintajuisesti myrskyisestä elämästään. Ohjaus: Spike Lee. Näyttelijät: Mike Tyson. Dokumentti, 2013.
13:45
Dirty Wars
Afganistan, Jemen, Somalia - tässä vain muutama esimerkki maista, jossa USA hoitelee salaisia sotilasoperaatioita. Palkitussa dokumentissa pääsemme seuraamaan toimittaja Jeremy Scahillia, joka pureutuu syvälle vallan syövereihin. Ohjaus: Rick Rowley, David Riker, Jeremy Scahill. Näyttelijät: Nasser Al Aulaqi, Saleha Al Aulaqi. dokumentti, 2013.
15:15
Dypet
Islanti, 1984. Muutama kalastaja lähtee yölliselle kierrokselle, mutta vene uppoaa ja vetää lähes koko miehistön mukaansa mereen. Ainoa eloonjäänyt on Gulli, joka taistelee elämästään jäisellä Atlantilla. Voiko hän selvitä, ja millainen elämä häntä odottaa, jos hän selviytyy? Ohjaus: Baltasar Kormákur. Näyttelijät: Jón Atli Jónasson, Baltasar Kormákur, Ólafur Darri Ólafsson, Jóhann G. Jóhannsson. Draama, 2012.
16:50
Nimeni on Fletch
Chevy Chase esittää sarkastista Flecthiä, joka on tutkiva toimittaja. Kun hän tekee undercover-keikkaa kodittomana, hän saa kummallisen tehtävän liikemieheltä nimeltä Stanwyk, joka pyytää häntä tappamaan itsensä. Fletch suostuu suunnitelmaan, mutta alkaa samalla miettiä mikä ihme Stanwykin motiivi oikeastaan on. Ohjaus: Michael Ritchie. Näyttelijät: Chevy Chase, Geena Davis, Tim Matheson. Komedia, 1985.

Kello 18:00

18:30
Dark Tide
Kate on sukelluksenopettaja, joka on pysytellyt kaukana syvistä vesistä sen jälkeen kun hän täpärästi vältti valkohain kidan. Kun hänelle tarjotaan suurta summaa rahaa sillä ehdolla että hän palaa meren syvyyksiin, hän päättää vastata myöntävästi pelostaan huolimatta. Ohjaus: John Stockwell. Näyttelijät: Halle Berry, Olivier Martinez, Ralph Brown. Draamatrilleri, 2012.
20:20
Muhammad Ali's Greatest Fight
Muhammad Ali ilmoitti kieltäytyvänsä asepalveluksesta Vietnamin sodan aikana ja vielä vetosi omantunnonsyihin. Seuraukset olivat melkoiset. Ali oli hetkessä napit vastakkain Yhdysvaltain hallituksen kanssa, ja asia vedettiin korkeimpiin tuomioistuimiin saakka. Dokumentti päästää katsojan kurkistamaan kulissien taakse. Ohjaus: Stephen Frears. Näyttelijät: Pablo Schreiber, Christopher Plummer, Danny Glover. Dokumenttidraama, 2013.

Kello 21:00

22:00
Men In Black 3
Tiesitkö että Andy Warholkin oli salainen agentti? Se, samoin kuin moni muu asia, paljastuu "Men in Black" -avaruuskomedian kolmannessa osassa. Tällä kertaa agentti J matkustaa vuoteen 1969 pelastamaan kollegansa K:n aikamatkustajaroistolta. Ohjaus: Barry Sonnenfeld. Näyttelijät: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson. toimintakomedia, 2012.

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 70 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:40
Dragon Eyes
St. Jude Square, New Orleans. Ihmiset elävät kilpailevien jengien pelossa, ja koko alueesta on tullut taistelukenttä. Yhtäkkiä salaperäinen muukalainen nimeltä Ryan Hong alkaa siivoamaan rikollisia pois alueelta käyttäen hyväkseen vaikuttavia taistelulajitaitojaan. Ohjaus: John Hyams. Näyttelijät: Jean-Claude Van Damme, Cung Le, Johnny Holmes. Toimintadraama, 2012.

Kello 24:00

01:10
Hamilton
Agentti Hamiltonin 7-vuotias kummityttö kidnapataan, juuri kun hänen äitinsä, Ruotsin suojelupoliisin päällikkö, on puhunut mediassa muslimien separatistiliikkeistä. Ruotsalaisviranomaiset eivät saa tikkua ristiin, joten Hamiltonin on otettava ohjat omiin käsiinsä. Ohjaus: Tobias Falk. Näyttelijät: Mikael Persbrandt, Seba Mubarak, Frida Hallgren, Reuben Sallmander, Nadja Christiansson. Toimintatrilleri, 2012.
02:40
Turvatalo
Frost on entinen CIA:n agentti, joka sittemmin vaihtoi puolta. Hänet otetaan vangiksi Kapkaupungissa, ja tuore agentti Weston laitetaan vartioimaan häntä "turvataloon". Tiloihin kuitenkin hyökätään, ja heidän on paettava henkensä edestä. Ohjaus: Daniel Espinosa. Näyttelijät: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Vera Farmiga. Alkuperäinen nimi: Safe House. Toimintatrilleri, 2012.
04:35
Grave Halloween
Kauhuelokuva ryhmästä amerikkalaisia vaihto-opiskelijoita, jotka lähtevät tuntemattomaan japanilaiseen "itsemurhametsään" tekemään dokumenttielokuvaa. Ohjaus: Steven R. Monroe. Näyttelijät: Kaitlyn Leeb, Cassi Thomson, Dejan Loyola. Kauhu, 2013.