UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

C More Action Torstai 24.4.

05:35
The Cheshire Murders
Heinäkuussa 2007 connecticutilaisessa pikkukaupungissa asuva Petitin perhe kokee kamalia, kun Steven Hayes ja Joshua Komisarjevsky tunkeutuvat heidän kotiinsa ja sytyttävät perheen tyttäret tuleen ja raiskaavat ja kuristavat näiden äidin. Poliisi sai jälkeenpäin paljon moitteita toiminnastaan. Ohjaus: Kate Davis, David Heilbroner. Dokumentti, 2013.

Kello 6:00

07:30
The Dinosaur Project
Brittiläinen retkikunta matkustaa Kongoon tutkimaan outoja jälkiä dinosauruksista. Kun ryhmä pääsee perille ja lähimpään kylään, he huomaavat että se on autio ja tuhoutunut. Pian he tajuavat olevansa yksin viidakossa, joka on täpötäynnä nälkäisiä dinosauruksia. Ohjaus: Sid Bennett. Näyttelijät: Richard Dillane, Peter Brooke, Matt Kane, Natasha Loring. Trilleri, 2012.
08:50
Yksin kotona
Kun suuri ja meluisa perhe McCallister pakkaa lomakamppeet ja lähtee Pariisiin joulunpyhiksi, unohtuu kotiin jotain tärkeää: perheen nuorin poika Kevin, joka jää yksin Chicagoon. Kevin nauttii ensin yksinäisyydestä ja siirtyy sitten pizzansyöntiin ja elokuvien katseluun, mutta sitten rauhan rikkoo pari epäasianmukaisesti käyttäytyvää murtovarasta. Ohjaus: Chris Columbus. Näyttelijät: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, Catherine O'Hara. Alkuperäinen nimi: Home Alone. Komedia, 1990.

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 54 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
10:30
Yksin kotona: The Holiday Heist
Finn ja Alex Baxter joutuvat viettämään yönsä yksin, kun vanhemmat eivät pääsekään kotiin niin kuin oli suunniteltu. Finniä pelottaa olla yksin talossa, jossa ilmiselvästi kummittelee, ja niinpä hän laittaa sinne tänne ansoja kummituksille. Ansoihin ei jää yhtäkään kummitusta, mutta kenties jokunen varas... Ohjaus: Peter Hewitt. Näyttelijät: Christian Martyn, Eddie Steeples, Jodelle Ferland, Doug Murray, Ellie Harvie. Alkuperäinen nimi: Home Alone: The Holiday Heist. Perhekomedia, 2012.

Kello 12:00

12:00
Viisi legendaa
Viisi legendaa on joukko sankareita, joilla on maagisia voimia. Useimmat lapset ovat kuulleet vain satuja heistä. Kun paha henki yrittää valloittaa maailman, kuolemattomien sankareiden on lyöttäydyttävä yhteen ensimmäistä kertaa, jotta pahan hengen aikeet saadaan estettyä. Ohjaus: Peter Ramsey. Näyttelijät: Chris Pine, Isla Fisher, Alec Baldwin, Jude Law, Hugh Jackman. Alkuperäinen nimi: Rise of the Guardians. Piirretty seikkailuelokuva, 2012. Puhuttu suomeksi.
13:35
Mike Tyson: Undisputed Truth
Entinen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson on yksi kiistellyimmistä urheilijoista koko maailmassa. Uudessa dokumentissa hän näyttää erilaisen puolen itsestään. New Yorkin Imperial Theatreen kokoontuneen yleisön edessä hän kertoo rehellisesti ja huumorintajuisesti myrskyisestä elämästään. Ohjaus: Spike Lee. Näyttelijät: Mike Tyson. Dokumentti, 2013.
15:00
The Change-Up
Mitch ja Dave ovat hyvin erilaisia​​. Mitch on poikamies, Davella puolestaan on vaimo ja lapsia. Molemmista tuntuu, että toisen elämä näyttää paljon paremmalta. Kostean yön jälkeen kaverukset heräävät ja huomaavat vaihtaneensa ruumiita. Yllättävän pian he huomaavat, ettei olisi kannattanut olla kateellinen... Ohjaus: David Dobkin. Näyttelijät: Jason Bateman, Ryan Reynolds, Olivia Wilde. Komedia, 2011.
16:50
Project X
Kolme nörttiä lukiolaiskaverusta suunnittelee maailmankaikkeuden kovimpia bileitä - ehkä heilläkin olisi vihdoin saumaa päästä muiden suosioon! Rauhallisen alun jälkeen ilta käy varsin villiksi, ja bileet päättyvät orgioihin. Kaikki päätyy videonauhalle! Ohjaus: Nima Nourizadeh. Näyttelijät: Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown. Komedia, 2012.

Kello 18:00

18:20
Matka 2: Salainen saari
Koko perheen seikkailuelokuva rasittavasta matkasta mystiselle Etelämeren saarelle, joka on täynnä pelottavia eläimiä. Ohjaus: Brad Payton. Näyttelijät: Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine, Vanessa Hudgens, Kristin Davis. Alkuperäinen nimi: Journey 2: The Mysterious Island. Seikkailu, 2012.
19:55
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Robert Downey Jr on palannut kehiin: tällä kertaa hänen ja hänen uskollisen kumppaninsa Watsonin on kohdattava arkkivihollisensa professori Moriarty. Tällä kertaa kamppaillaan elämästä ja kuolemasta! Ohjaus: Guy Ritchie. Näyttelijät: Robert Downey Jr., Jude Law, Jared Harris. Seikkailu, 2011.

Kello 21:00

22:00
Beck - Hiljainen huuto
Myöhään yöllä kaksi tyttöä jää junan alle. Epämiellyttävä tapahtuma askarruttaa poliiseja. Päättivätkö tytöt tehdä yhteisen itsemurhan, vai murhattiinko heidät? Kenen jalanjäljet löytyvät ruumiiden luota? Ja kuka on asunut ratavallin luona? Ohjaus: Harald Hamrell. Näyttelijät: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Marie Göranzon. Alkuperäinen nimi: Beck - det tysta skriket. Trilleri, Ruotsi 2007.

Arviot: IMDb 5.9
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
23:30
Tartunta
Trilleri, jossa seurataanerilaisia ihmiskohtaloita kuolettavan viruksen levitessä maailmalla. Elokuvan näyttelijäkaarti on täynnä tähtiä. Ohjaus: Steven Soderbergh. Näyttelijät: Gwyneth Paltrow, Matt Damon, Jude Law, Kate Winslet, Laurence Fishburne, Marion Cotillard, Bryan Cranston. Alkuperäinen nimi: Contagion. Virustrilleri, 2011.

Kello 24:00

01:20
2040
Tulevaisuudessa eroottisesta viihteestä eivät huolehdi enää ihmiset. Mira on niin todellisen oloinen seksirobotti, että hänen keksijänsä ovat pitäneet hänet salassa. Kukaan ei kuitenkaan tiedä, kuinka todellinen Mira oikeastaan on... Ohjaus: Brad Armstrong. Näyttelijät: Alektra Blue, Kirsten Price, Jessica Drake. Erotiikka/Hard, USA 2009.
03:25
Pulp Fiction: Tarinoita väkivallasta
Jalkahierontaa, hampurilaisia ja tuskallisia äkkikuolemia Quentin Tarantinon hauskassa, raa'assa ja Oscar-palkitussa kulttiklassikossa. Ohjaus: Quentin Tarantino. Näyttelijät: John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, Bruce Willis, Harvey Keitel, Rosanna Arquette, Amanda Plummer. Trilleri, 1994.

Arviot: IMDb 9.0 ∙ Rotten Tomatoes 94 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia