UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

C More Action Maanantai 20.10.

06:25
Mustesydän
12-vuotiaan Meggien isällä on salaisuus - hän saa kirjojen satuhahmot heräämään henkiin! Kyky on kuitenkin myös vaarallinen. Hänen takiaan satujen pahat voimat ovat tunkeutuneet meidän todellisuuteemme ja Meggien äiti puolestaan kadonnut kirjaan. Ohjaus: Iain Softley. Näyttelijät: Brendan Fraser, Eliza Bennett, Paul Bettany. Alkuperäinen nimi: Inkheart. Seikkailu, Iso-Britannia 2008.

Arviot: IMDb 6.1 ∙ Rotten Tomatoes 39 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
08:10
The We and The I
Katsaus newyorkilaisten teini-ikäisten elämään, kun he matkustavat bussilla joka päivä yhdessä kouluun Bronxin lähiöstä. Elokuva on Tahraton mieli -ohjaajan Michel Gondryn kolmen vuoden projekti kuvaustiimin ja Bronxin nuorten kanssa. Pääosissa: Michael Brodie, Teresa Lynn, Raymond Delgado. Ohjaus: Michel Gondry. Näyttelijät: Michael Brodie, Teresa Lynn, Raymond Delgado, Jonathan Ortiz, Jonathan Scott Worrell. Draama, 2012.
09:50
I Love One Direction
Dokumentti brittiläisestä poikabändistä nimeltä One Direction ja heidän faneistaan, jotka kutsuvat itseään nimellä "directioners". Elokuvassa esitellään bändin coolit - ja sikarikkaat - jäsenet nimeltä Harry, Niall, Zayn, Liam ja Louis, mutta myös heidän seuraajansa kaikkialta maailmasta. Ohjaus: Tara Pirnia. Näyttelijät: One Direction. Dokumentti, 2013.
11:00
Promised Land
Matt Damonin tähdittämä draama energiayhtiöstä, joka haluaa ostaa maata pikkukaupungista mutta saa paikallisesta väestöstä odottamattoman vastuksen. Ohjaus: Gus Van Sant. Näyttelijät: Matt Damon, Frances McDormand, John Krasinski. Draama, 2012.

Kello 12:00

12:45
Jayne Mansfield's Car
Alabamalainen pikkukaupunki, 1969. Seudun patriarkka saa tietää, että hänen vaimonsa, joka on hylännyt perheensä ja häipynyt Lontooseen vuosia sitten, palaa maisemiin tuoden uuden perheensä mukanaan. Draamakomedia pureutuu kulttuurisiin törmäyksiin, perheisiin ja tapoihin. Ohjaus: Billy Bob Thornton. Näyttelijät: Ray Stevenson, Kevin Bacon, Billy Bob Thornton, Frances O'Connor, Robert Duvall, Tippi Hedren, John Hurt. Alkuperäinen nimi: Jayne Mansfield´s Car. Draama, 2012.
14:45
The Reluctant Fundamentalist
Pakistanilaissyntyinen Changez työskentelee New Yorkin rahamaailmassa WTC:n iskujen aikaan. Yhtäkkiä hänen amerikkalaiset kollegansa alkavat kohdella häntä uudella tavalla, ja hän päättää lopulta palata Pakistaniin - jossa CIA leimaa hänet saman tien terroristiksi. Ohjaus: Mira Nair. Näyttelijät: Riz Ahmed, Liev Schreiber, Kiefer Sutherland, Kate Hudson. Draama, 2012.
16:55
Jackass esittää: Paha pappa
Johnny Knoxville on 86-vuotias Irving Zisman Jackass-jengin neljännessä elokuvassa - tällä kertaa leffassa on juoni. Irvingin on määrä viedä kahdeksanvuotias pojanpoikansa Yhdysvaltojen toiselle puolelle, mutta hän aiheuttaa kaaosta minne tahansa meneekin: vaarassa ovat mm. hautaustoimistot, strippiklubit sekä lasten kauneuskilpailut. Ohjaus: Jeff Tremaine. Näyttelijät: Johnny Knoxville, Jackson Nicoll, Greg Harris. Alkuperäinen nimi: Jackass Presents: Bad Grandpa. Komedia, 2013.

Kello 18:00

18:25
Pinnan alla
Jessica Alba ja Paul Walker ovat Bahamalla elävä sukeltajapari, joka joutuu mukaan huumeiden ja rikollisten vyyhtiin löydettyään hylyn meren pohjasta. Ohjaus: John Stockwell. Näyttelijät: Jessica Alba, Paul Walker, Scott Caan, Ashley Scott. Alkuperäinen nimi: Into the Blue. Toimintaseikkailu, 2005.

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 21 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
20:15
Percy Jackson: Hirviöidenmeri
Kirjailija Rick Riordan on inspiroitunut kreikkalaisesta mytologiasta jo nuoruudessaan. Hänen kirjansa kertovat puolijumala Percy Jacksonista, Poseidonin pojasta. Sarjan toisessa elokuvassa Percy ja hänen ystävänsä matkustavat Hirviöidenmereen hakemaan Kultaista nahkaa - se on ainoa tapa jolla he voivat pelastaa puolijumalien suvun. Ohjaus: Thor Freudenthal. Näyttelijät: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Douglas Smith, Brandon T. Jackson. Alkuperäinen nimi: Percy Jackson: Sea of Monsters. Seikkailu, perhe-elokuva, 2013.

Kello 21:00

22:00
Keinottelua
Miljardööri Robert Miller on häikäilemätön mies. Hän huijaa omaa kirjanpitojärjestelmää ilman että firman työntekijät tai edes hänen omat perheenjäsenensä huomaavat mitään. Eräänä yönä, kun Robert on ajelulla rakastajattarensa kanssa, auto kaatuu ja nainen kuolee vammoihin. Robert yrittää peittää jälkensä onnettomuuden jälkeen... Ohjaus: Nicholas Jarecki. Näyttelijät: Richard Gere, Susan Sarandon, Brit Marling. Alkuperäinen nimi: Arbitrage. Draama, 2012.
23:45
Wallander - Den orolige mannen
Ensimmäinen osa kolmannesta elokuvasarjasta, joka kertoo ystadilaisesta poliisista Kurt Wallanderista, pääosassa Krister Henriksson. Ohjaus: Agneta Fagerström-Olsson. Näyttelijät: Krister Henriksson, Charlotta Jonsson, Leonard Terfelt, Signe Dahlkvist, Marika Lindström. Trilleri, 2014.

Kello 24:00

01:25
Meeting Evil
Meklarilla nimeltä John on todella huono päivä: hän saa potkut töistä, pankki haluaa lunastaa hänen talonsa ja avioliittokin on joutumassa perikatoon. Yhtäkkiä hänen ovelleen koputtaa tyylikkäästi pukeutunut muukalainen joka ilmoittaa tarvitsevansa apua autonsa kanssa. Murhaava matka on alkamassa. Ohjaus: Chris Fisher. Näyttelijät: Luke Wilson, Samuel L. Jackson, Leslie Bibb. Trilleri, 2012.
02:55
The Marine
Irtisanottu merisotilas John Triton (John Cena) on juuri palannut Irakista, kun häikäilemättömät timanttivarkaat kidnappaavat hänen vaimonsa. Triton ei paljoa luota poliisiin, joten hän antautuu itse takaa-ajoon South Carolinan erämaassa. Ohjaus: John Bonito. Näyttelijät: John Cena, Robert Patrick, Kelly Carlson. Action, USA 2006.

Arviot: IMDb 4.6 ∙ Rotten Tomatoes 20 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
04:30
Hannibal
Hannibal Lecter on edelleen vapaalla jalalla, vaikka "Uhrilampaiden" tapahtumista on jo ymmenen vuotta. Lecterin kauhujen jäljiltä pahasti epämuodostunut miljardööri onnistuu jäljittämään murhaajan Roomaan ja lähettää sinne FBI-agentti Clarice Starlingin. Lecter ei kuitenkaan arvatenkaan antaudu helpolla... Ohjaus: Ridley Scott. Näyttelijät: Anthony Hopkins, Julianne Moore, Ray Liotta, Frankie R. Faison, Giancarlo Giannini. Trilleri, 2001.

Arviot: IMDb 6.7 ∙ Rotten Tomatoes 39 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia