UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

C More Action Tiistai 25.11.

22:00
Territories
Viisi ystävystä on kotimatkalla Kanadasta USA:an. Yhtäkkiä rajatyöntekijät pysäyttävät heidät. Ystävysten auto ja matkatavarat käydään huolellisesti läpi. Hetken kuluttua alkaa näyttää siltä, etteivät asialla olekaan poliisit. Ohjaus: Olivier Abbou. Näyttelijät: Cristina Rosato, Michael Mando, Roc LaFortune. Kauhu, 2010.
23:35
Wallander - Saknaden
Nuori prostituoitu löytyy kuolleena neljännessä elokuvassa viimeisellä kierroksella Wallander-elokuvia, joissa pääosassa on Krister Henriksson. Ohjaus: Agneta Fagerström-Olsson. Näyttelijät: Krister Henriksson, Charlotta Jonsson, Leonard Terfelt, Signe Dahlkvist, Stina Ekblad, Douglas Johansson. Trilleri, 2014.

Kello 24:00

01:05
In Fear
Kriitikoiden ylistämä, tiivistunnelmainen kauhuelokuva nuorestaparista, joka ajaa harhaan Irlannissa ja joutuu salaperäisen kiusanhengen jahtaamaksi. Ohjaus: Jeremy Lovering. Näyttelijät: Alice Englers, Ian de Caestecker. Kauhu, 2013.
02:35
Hirttäkää heidät!
Vuosi on 1889, paikka puolestaan tuleva Oklahoman osavaltio. Entinen sheriffi on virheellisesti syytettynä murhasta. Sheriffi selviytyy lynkkausyrityksestä ja päättää kostaa: hän ohjeistaa tuomarin jäljittämään syylliset ja toimittamaan heidät oikeuden eteen. Ohjaus: Ted Post. Näyttelijät: Clint Eastwood, Inger Stevens, Pat Hingle, Ed Begley. Alkuperäinen nimi: Hang' Em High. Lännenelokuva, 1968.

Arviot: IMDb 7.0
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
04:30
Keinottelua
Miljardööri Robert Miller on häikäilemätön mies. Hän huijaa omaa kirjanpitojärjestelmää ilman että firman työntekijät tai edes hänen omat perheenjäsenensä huomaavat mitään. Eräänä yönä, kun Robert on ajelulla rakastajattarensa kanssa, auto kaatuu ja nainen kuolee vammoihin. Robert yrittää peittää jälkensä onnettomuuden jälkeen... Ohjaus: Nicholas Jarecki. Näyttelijät: Richard Gere, Susan Sarandon, Brit Marling. Alkuperäinen nimi: Arbitrage. Draama, 2012.