UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

C More Action Torstai 17.4.

14:40
Muhammad Ali's Greatest Fight
Muhammad Ali ilmoitti kieltäytyvänsä asepalveluksesta Vietnamin sodan aikana ja vielä vetosi omantunnonsyihin. Seuraukset olivat melkoiset. Ali oli hetkessä napit vastakkain Yhdysvaltain hallituksen kanssa, ja asia vedettiin korkeimpiin tuomioistuimiin saakka. Dokumentti päästää katsojan kurkistamaan kulissien taakse. Ohjaus: Stephen Frears. Näyttelijät: Pablo Schreiber, Christopher Plummer, Danny Glover. Dokumenttidraama, 2013.
16:20
Stuck on You
Bob ja Walt Tenor ovat siamilaiset kaksoset, jotka vammastaan huolimatta yrittävät elää niin normaalia elämää kuin mahdollista. He ovat ristiriitaisia ​​persoonallisuuksia, eikä arki siksi ole aina niin helppoa. Haasteet ja elämän hienoudet heittelevät eksentristä Waltia ja vaatimatonta Bobia, kun naiset ja työmahdollisuudet astuvat kuvaan. Ohjaus: Bobby Farrelly, Peter Farrelly. Näyttelijät: Greg Kinnear, Matt Damon, Eva Mendes, Wen Yann Shih, Pat Crawford Brown. Alkuperäinen nimi: Stuck On You. Komedia, 2003.

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 60 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 18:00

18:15
Hitchcock
On vuosi 1959. Mestariohjaaja Hitchcock haluaa uusiutua, ja valinta osuu kauhuromaani Psykoon. Tilanteessa ei vältytä riidoilta sensuuriviranomaisten kanssa, ja Hitchcockin mieltymys tähtinäyttelijä Janet Leighiin herättää raivoa Alma-vaimossa. Ohjaus: Sacha Gervasi. Näyttelijät: Anthony Hopkins, Helen Mirren, Scarlett Johansson, Danny Huston. Draama, 2012.
19:55
Piin elämä
Haaksirikon jälkeen 16-vuotias Pi ajelehtii Tyynellämerellä yhdessä villieläinten, muun muassa vaarallisen bengalintiikerin kanssa. Pi joutuu kamppailemaan henkensä edestä, ja kun pelastusvene vihdoin löydetään, ainoastaan Pi pystyy kertomaan mitä on tapahtunut. Kyse on nyt siitä, uskooko kukaan häntä. Ohjaus: Ang Lee. Näyttelijät: Irrfan Khan, Suraj Sharma. Alkuperäinen nimi: Life of Pi. Seikkailudraama, 2012.

Kello 21:00

22:00
Chronicle
Andrew, Matt ja Steve ovat aivan tavallisia nuoria, jotka dokumentoivat jokapäiväistä elämäänsä. Sattumalta he tekevät hätkähdyttävän löydön, joka antaa heille yliluonnolliset voimat, joita he hyödyntävät täysillä. Aluksi harmiton vitsi menee pian liian pitkälle, ja pian kuvioissa ovat paljon pimeämmät voimat. Ohjaus: Josh Trank. Näyttelijät: Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan, Michael Kelly, Ashley Hinshaw. Tieteisdraama, 2012.
23:25
Contraband
Chris Faraday on entinen salakuljettaja, joka on jättänyt rikokset taakseen ja elää nyt perhe-elämää. Mutta kun hänen veljensä joutuu julman rikospomon epäsuosioon, Chrisin täytyy ostaa hänet vapaaksi. Hän matkustaa Panamaan salakuljettaakseen kotiin tukun väärennettyjä dollareita ja joutuu pian osalliseksi tappavaan huumevyyhtiin. Ohjaus: Baltasar Kormákur. Näyttelijät: Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Ben Foster, Giovanni Ribisi. toimintatrilleri, 2012.

Kello 24:00

01:15
Voyeur
, .
03:10
12 Monkeys
Lähitulevaisuudessa suuri osa ihmiskunnasta on kuollut tuntemattomaan virukseen. Elinkautisvanki Cole matkustaa taaksepäin ajassa pysäyttääkseen terroristiryhmän, jota epäillään viruksen levittäjäksi. Ohjaus: Terry Gilliam. Näyttelijät: Bruce Willis, Brad Pitt, Madelene Stowe. Alkuperäinen nimi: Twelve Monkeys. Scifi, 1996.