UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Elokuvat

Tänään 31.10.

C More First
10:30
Last Call at the Oasis
Oscar-palitun dokumentaristin Jessica Yun dokumentti maailman vesikriisistä: kuinka vesipula uhkaa koko maailmaa ja miten sen voi estää. Ohjaus: Jessica Yu. Näyttelijät: Erin Brockovich-Ellis, Jay Famiglietti, Peter H. Gleick. Dokumentti, 2011.
C More First
12:10
360
Pariisiin, Wieniin, Rio de Janeiroon, Bratislavaan ja Phoenixiin sijoittuvat ihmiskohtalot kytkeytyvät yhden yhteisen nimittäjän, rakkauden, ympärille. Seuraukset ovat odottamattomat. Ohjaus: Fernando Meirelles. Näyttelijät: Jude Law, Rachel Weisz, Anthony Hopkins. Draamatrilleri, 2011.
C More First
14:00
The Food Guide to Love
Oliver on komea irlantilainen ravintolakriitikko, jolla riittää naisia mutta jolla on jatkuvasti epäonnea rakkaudessa. Kun hän tapaa kauniin espanjalaisen Bibiana, hän rakastuu päätä pahkaa, mutta edessä on erittäin myrskyinen romanssi. Ohjaus: Dominic Harari, Teresa Pelegri. Näyttelijät: Richard Coyle, Leonor Watling. Komedia, 2013.
C More First
16:40
Men In Black 3
Tiesitkö että Andy Warholkin oli salainen agentti? Se, samoin kuin moni muu asia, paljastuu "Men in Black" -avaruuskomedian kolmannessa osassa. Tällä kertaa agentti J matkustaa vuoteen 1969 pelastamaan kollegansa K:n aikamatkustajaroistolta. Ohjaus: Barry Sonnenfeld. Näyttelijät: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson. toimintakomedia, 2012.

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 70 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
18:25
The Kings of Summer
Kiitetty amerikkalainen draama huolten vaivaamasta teinipojasta, joka pakenee metsiin ja rakentaa mökin kavereidensa kanssa. Ohjaus: Jordan Vogt-Roberts. Näyttelijät: Nick Robinson, Gabriel Basso, Moises Arias. Draama, 2013.
C More First
20:00
Anchorman 2: The Legend Continues
Ron Burgundy (Will Farrell) tekee paluun menestyskomedian "Uutisankkuri" jatko-osassa. Ohjaus: Adam McKay. Näyttelijät: Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd. Komedia, 2013.
C More First
22:00
Raakalaiset
Ben ja Chon ovat kaksi menestyksekästä marihuananviljelijää, joihin meksikolainen huumekartelli ottaa yhteyttä. Kun Ben ja Chon kieltäytyvät yhteistyötarjouksesta, heidän ystävänsä Ophelia siepataan ja he joutuvat turvautumaan korruptoituneen huumepoliisin apuun. Ohjaus: Oliver Stone. Näyttelijät: John Travolta, Benicio Del Toro, Taylor Kitsch, Blake Lively, Salma Hayek, Aaron Taylor-Johnson. Alkuperäinen nimi: Savages. Ensi-ilta! Trilleri, 2012.

Huomenna 1.11.

C More First
00:15
Monica Z
Neljä Guldbagge-palkintoa saanut draama jazzikoni Monica Zetterlundista, pääosassa debytantti Edda Magnason. Ohjaus: Per Fly. Näyttelijät: Edda Magnason, Sverrir Gudnason, Kjell Bergqvist. Draama, 2013.
C More First
02:05
Rahalla saa - Luksuselämää
Jens Lapiduksen kirjoihin perustuvan Tukholma-trilogian päätösosa. Pääosassa Joel Kinnaman ("The Killing" - "Jälkiä jättämättä") JW (Kinnaman) päättää selvittää siskonsa kohtalon. Jäljet johtavat jälleen Tukholman alamaailmaan. Jorge suunnittelee tekevänsä kaikkien aikojen ryöstön. Myös serbimafia ja sen johtaja Radovan Krajnic on vahvasti läsnä. Ohjaus: Jens Jonsson. Näyttelijät: Matias Varela, Joel Kinnaman, Martin Wallström, Madeleine Martin. Alkuperäinen nimi: Snabba cash - Livet deluxe. Drama, 2012.
C More First
04:10
Prince Avalanche
Draamakomedia kahdesta tietyöläisestä (Paul Rudd ja Emile Hirsch), jotka tekevät kesätöitä sivilisaation laitamilla. Ohjaus: David Gordon Green. Näyttelijät: Paul Rudd, Emile Hirsch, Gina Grande. Komedia, draama, 2013.
C More First
05:40
Me ollaan parhaita!
Kolme tyttöä perustaa punkbändin 1980-luvun Tukholmassa kriitikoiden ylistämässä Lukas Moodyssonin draamakomediassa. Ohjaus: Lukas Moodysson. Näyttelijät: Mira Barkhammar, Mira Grosin, Liv LeMoyne, Johan Liljemark, Mattias Wiberg. Alkuperäinen nimi: Vi är bäst. Draama, 2013.
C More First
07:20
Sleepover
Kun Julie ystävineen päättää järjestää pyjamabileet, he saavat haasteen toiselta tyttöjengiltä. Varastamalla autoja, livahtamalla yökerhoihin ja järjestämällä sekasortoa heillä on mahdollisuus kohottaa statustaan koulussa todella roimasti! Ohjaus: Joe Nussbaum. Näyttelijät: Alexa Vega, Mika Boorem, Scout Taylor-Compton. Komedia, USA 2004.
C More First
08:50
Hammaskeiju 2
Larry tekee kaikkensa voittaakseen takaisin elämänsä rakkauden. Hän alkaa tehdä vapaaehtoistöitä koulussa, jossa on töissä. Eräänä päivänä hän sattuu kertomaan lapsille, että hammaskeiju on pelkkää satua. Se johtaa siihen, että Larry itse joutuu pukeutumaan "oikeaksi" hammaskeijuksi, jonka täydellistä asua täydentää vaaleanpunainen tutu. Ohjaus: Alex Zamm. Näyttelijät: Larry the Cable Guy, David Mackey, Erin Beute. Alkuperäinen nimi: Tooth Fairy II. Komedia, 2012.
C More First
10:20
Standing Up
Tyttö ja poika ovat kesäleirillä, ja molempia kiusataan samalla julmalla tavalla: heidän vaatteensa pihistetään, ja heidät jätetään yksin rannalle. He päättävät olla palaamatta leirille ja viettävät kolme päivää kahdestaan. Ohjaus: D.J. Caruso. Näyttelijät: Chandler Canterbury, Annalise Basso, Radha Mitchell, Val Kilmer. Draama, 2013.
C More First
11:55
Känn ingen sorg
Göteborgilainen Pål hyräilee aamusta iltaan, mutta kun hän yrittää laulaa toden teolla, joku vetää aina herneen nenään. Ruotsalainen ohjaajaduo Måns Mårlind & Björn Stein teki jatkoa Hollywood-elokuvalleen "Underworld: Awakening" tällä hyvin ruostalaisella elokuvalla, joka perustuu Håkan Hellströmin musiikkiin. Ohjaus: Måns Mårlind, Björn Stein. Näyttelijät: Adam Lundgren, Disa Östrand, Jonathan Andersson, Josefin Neldén, Tomas von Brömssen. Draama, komedia, 2013.
C More First
13:55
Not Fade Away
Douglas on teini 60-luvun New Jerseyssä. Hän haluaa paeta tylsää elämäänsä ja tukahduttavaa perhettään ja haaveilee perustavansa pop-yhtyeen vähän samaan henkeen kuin Briteissä suositut Beatlesit ja Stonesit. Bändin koossa pitäminen ei kuitenkaan ole ihan helppoa. Ohjaus: David Chase. Näyttelijät: James Gandolfini, John Magaro, Jack Huston, Dominique McElligott. draama, 2012.
C More First
15:45
Captivated: The Trials of Pamela Smart
New Hampshire, vuosi 1991. 22-vuotiasta Pamela Smartia syytetään neljän teini-ikäisen pojan palkkaamisesta (joista yhden kanssa hänellä oli suhde) tappamaan hänen miehensä, 24-vuotias Greggory Smart. Tapaus sai valtavasti näkyvyyttä mediassa. Hieno HBO-dokumentti tutkii, miten julkisuuden valokeila vaikutti tuomioihin ja rangaistuksiin. Ohjaus: Jeremiah Zagar. Näyttelijät: Eric Trautmann, Dan Pelletier. Dokumentti, 2014.
C More First
17:25
Kaunotar ja monsteri.
Pariisi. Viime vuosisadan alku. Kaksi ystävystä - elokuvakoneenkäyttäjä Emile ja keksijä Raoul - tekevät kokeita uuden lannoitteen kanssa ja sattuvat luomaan hirviön. Pian poliisi on heidän kannoillaan. Mutta onko hirviö tosiaan niin hirviömäinen kuin luullaan? Kun yökerholaulajatar Lucile kuulee hirviön laulavan, hän tulee toisiin ajatuksiin. Ohjaus: Bibo Bergeron. Näyttelijät: Mathieu Chedid, Vanessa Paradis, Gad Elmaleh. Alkuperäinen nimi: A Monster in Paris. piirroselokuva, 2011. Puhuttu suomeksi.
C More First
18:55
Thunderstruck
Koko perheen komedia koripallotähdestä, joka maagisesti vaihtaa henkilöllisyyttä 16-vuotiaan fanin kanssa. Pojalla ei ole minkäänlaista pallosilmää... Ohjaus: John Whitesell. Näyttelijät: Kevin Durant, Taylor Gray, James Belushi. Komedia, 2012.
C More First
20:30
Jackass esittää: Paha pappa
Johnny Knoxville on 86-vuotias Irving Zisman Jackass-jengin neljännessä elokuvassa - tällä kertaa leffassa on juoni. Irvingin on määrä viedä kahdeksanvuotias pojanpoikansa Yhdysvaltojen toiselle puolelle, mutta hän aiheuttaa kaaosta minne tahansa meneekin: vaarassa ovat mm. hautaustoimistot, strippiklubit sekä lasten kauneuskilpailut. Ohjaus: Jeff Tremaine. Näyttelijät: Johnny Knoxville, Jackson Nicoll, Greg Harris. Alkuperäinen nimi: Jackass Presents: Bad Grandpa. Komedia, 2013.
C More First
22:00
Yön Ritarin paluu
Bruce Wayne vetää kahdeksan vuoden tauon jälkeen ylleen supersankarin asun. Varjoissa häälyy mystinen, kissamainen mestarivaras, ja samaan aikaan kummallinen roisto Bane uhkaa tuhota Gotham Cityn kokonaan. Ohjaus: Christopher Nolan. Näyttelijät: Christian Bale, Gary Oldman, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt. Alkuperäinen nimi: The Dark Knight Rises. Toiminta, 2012.

Sunnuntai 2.11.

C More First
00:40
Arthur Newman
Wallace Avery on kyllästynyt elämäänsä: hän vihaa työtään ja tärkein ihmissuhdekin on kaatunut. Hän päättää lavastaa oman kuolemansa ja aloittaa puhtaalta pöydältä golfohjaajana. Pian hän tapaa naisen, joka on aloittanut kailken alusta. Alkaa rakkaussuhde, mutta kummankaan menneisyys ei halua kokonaan päästää heitä otteestaan. Ohjaus: Dante Ariola. Näyttelijät: Emily Blunt, Colin Firth, Anne Heche. Draama, 2012.
C More First
02:15
Jobs
Ashton Kutcher esittää Applen perustajaa Steve Jobsia, yhtä maailman ihailluimmista ja kiistanalaisimmista innovoijista. Ohjaus: Joshua Michael Stern. Näyttelijät: Ashton Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, Matthew Modine, Lesley Ann Warren. Draama, 2013.
C More First
04:25
Mud
14-vuotias Ellis ja hänen kaverinsa Neckbone lähtevät varhain aamulla Mississippi-joelle etsimään venettä, joka on juuttunut puuhun. Joelta he löytävät Mudin, miehen joka on valmis tekemään mitä tahansa päästäkseen takaisin rakkaan Juniperinsa luo. Ohjaus: Jeff Nichols. Näyttelijät: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Tye Sheridan, Jacob Lofland. Draama, trilleri, 2012.
C More First
06:40
Kuokkavieraat
Menestyskomedia poikamiehistä (Owen Wilson ja Vince Vaughn), jotka käyvät häissä kuokkavieraina iskeäkseen naisia - kunnes rakkaus puuttuu peliin. Ohjaus: David Dobkin. Näyttelijät: Owen Wilson, Vince Vaughn, Rachel McAdams. Alkuperäinen nimi: Wedding Crashers. Komedia, 2005.

Arviot: IMDb 7.0 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
08:45
Will
Yksitoistavuotias Will on innokas Liverpoolin kannattaja. Hänen isänsä kuolee ennen kuin he ehtivät toteuttaa yhteisen unelmansa ja nähdä Liverpoolin Champions League -finaalissa Istanbulissa. Will päättää selviytyä peliin yksin. Ohjaus: Ellen Perry. Näyttelijät: Damian Lewis, Bob Hoskins, Perry Eggleton, Rebekah Staton. Draama, 2011.
C More First
10:25
Mammas pojkar
Tor ja Oden ovat hevifaneja ja aikuisia miehiä, jotka asuvat vielä vanhempiensa nurkissa ja kieltäytyvät ehdottomasti kasvamasta aikuisiksi. Äiti yrittää patistaa heitä maailmalle, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Eräänä päivänä veljekset kuitenkin rakastuvat - samaan tyttöön. Ohjaus: Ulf Malmros. Näyttelijät: Lotta Tejle, Johan Östling, Björn Starrin. Komedia, 2012.
C More First
12:05
Men In Black 3
Tiesitkö että Andy Warholkin oli salainen agentti? Se, samoin kuin moni muu asia, paljastuu "Men in Black" -avaruuskomedian kolmannessa osassa. Tällä kertaa agentti J matkustaa vuoteen 1969 pelastamaan kollegansa K:n aikamatkustajaroistolta. Ohjaus: Barry Sonnenfeld. Näyttelijät: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson. toimintakomedia, 2012.

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 70 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
13:50
Lumikki ja metsästäjä
Paha kuningatar Ravenna saa tietää, että hänen tytärpuolensa Lumikki tuhoaa hänet ellei Ravenna syö hänen sydäntään. Kun Lumikki on jo pakomatkalla, kuningatar palkkaa metsästäjän ottamaan tytön kiinni. Ohjaus: Rupert Sanders. Näyttelijät: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Bob Hoskins. Alkuperäinen nimi: Snow White and the Huntsman. Fantasiaseikkailu, 2012.
C More First
15:55
Takaisin pelissä
Baseball-draama ikääntyneestä kykyjenetsijästä (Clint Eastwood), joka ottaa tyttärensä (Amy Adams) mukaan viimeiselle työmatkalle. Ohjaus: Robert Lorenz. Näyttelijät: Clint Eastwood, Amy Adams, John Goodman. Alkuperäinen nimi: Trouble With the Curve. Draama, 2012.
C More First
17:50
The Amazing Spider-Man
Andrew Garfield, joka tunnetaan parhaiten elokuvasta "The Social Network", astui Tobey Maguiren saappaisiin ja on nyt Peter Parker alias Spiderman. Emma Stone esittää Parkerin ansiokasta luokkatoveri Gwen Stacya, Rhys Ifans taas on konna Lizard. Ohjaus: Marc Webb. Näyttelijät: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans. Toiminta, 2012.

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 73 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
20:05
That's My Boy
Amerikkalainen komedia (pääosissa Adam Sandler ja Andy Samberg) hulttioisästä, joka yrittää tutustua uudelleen kunnolliseen aikuiseen poikaansa. Ohjaus: Sean Anders. Näyttelijät: Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester. Komedia, 2012.
C More First
22:00
A late quartet
Maailmankuulu jousikvartetti juhlii 25 vuottaan valokeilassa, mutta kaikki ei ole ihan niin kuin pitäisi. Ryhmän johtaja Peter (Christopher Walken) on sairas ja haluaa panna pillit pussiin, viulisti Robert (Philip Seymour Hoffman) taas on ihmissuhdesotkuissa. Kaikesta huolimatta kvartetti päättää vetää viimeisen keikkansa. Ohjaus: Yaron Zilberman. Näyttelijät: Philip Seymour Hoffman, Christopher Walken, Catherine Keener, Mark Ivanir. Alkuperäinen nimi: A Late Quartet. Ensi-ilta! Draama, 2012.
C More First
23:55
Wallander - Den orolige mannen
Ensimmäinen osa kolmannesta elokuvasarjasta, joka kertoo ystadilaisesta poliisista Kurt Wallanderista, pääosassa Krister Henriksson. Ohjaus: Agneta Fagerström-Olsson. Näyttelijät: Krister Henriksson, Charlotta Jonsson, Leonard Terfelt, Signe Dahlkvist, Marika Lindström. Trilleri, 2014.

Maanantai 3.11.

C More First
01:35
Mandela: Pitkä tie vapauteen
Kriitikoiden ylistämä elämänkerrallinen draama Nelson Mandelasta ja hänen taistelustaan Etelä-Afrikan apartheid-hallintoa vastaan. Ohjaus: Justin Chadwick. Näyttelijät: Idris Elba, Naomie Harris, Terry Pheto. Alkuperäinen nimi: Mandela: Long Walk to Freedom. Elämänkertadraama, 2013.
C More First
04:00
Rahalla saa - Luksuselämää
Jens Lapiduksen kirjoihin perustuvan Tukholma-trilogian päätösosa. Pääosassa Joel Kinnaman ("The Killing" - "Jälkiä jättämättä") JW (Kinnaman) päättää selvittää siskonsa kohtalon. Jäljet johtavat jälleen Tukholman alamaailmaan. Jorge suunnittelee tekevänsä kaikkien aikojen ryöstön. Myös serbimafia ja sen johtaja Radovan Krajnic on vahvasti läsnä. Ohjaus: Jens Jonsson. Näyttelijät: Matias Varela, Joel Kinnaman, Martin Wallström, Madeleine Martin. Alkuperäinen nimi: Snabba cash - Livet deluxe. Drama, 2012.
C More First
06:05
When Sparks Fly
Toimittaja Amyn on kirjoitettava artikkeli pikkukaupungista, jonka on jättänyt taakseen, ja hän törmää ensirakkauteensa, joka on menossa naimisiin... Ohjaus: Gary Yates. Näyttelijät: Meghan Markle, Christopher Jacot, Kristina Pesic. Romanttinen draamakomedia, 2014.
C More First
07:40
Return to Nim's Island
Seikkailuelokuva 14-vuotiaasta Nimistä, jonka on suojeltava paratiisisaartaan häijyiltä salametsästäjiltä ja ahneilta rakennuttajilta. Ohjaus: Brendan Maher. Näyttelijät: Bindi Irwin, Matthew Lillard, Toby Wallace. Seikkailu, 2013.
C More First
09:15
1000 to 1: The Cory Weissman Story
Tosipohjainen draama lupaavasta koripalloilijasta, joka saa aivohalvauksen muttei suostu luopumaan unelmistaan. Ohjaus: Michael Levine. Näyttelijät: David Henrie, Beau Bridges, Jean Louisa Kelly. Draama, 2014.
C More First
10:50
Grace Unplugged
Draama nuoresta laulajasta ja lauluntekijästä, joka jättää uskovaisen perheensä toteuttaakseen unelman poptähteydestä Los Angelesissa. Ohjaus: Brad J. Silverman. Näyttelijät: AJ Michalka, Kelly Thiebaud, James Denton. Draama, 2013.
C More First
12:30
Jobs
Ashton Kutcher esittää Applen perustajaa Steve Jobsia, yhtä maailman ihailluimmista ja kiistanalaisimmista innovoijista. Ohjaus: Joshua Michael Stern. Näyttelijät: Ashton Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, Matthew Modine, Lesley Ann Warren. Draama, 2013.
C More First
14:45
The Normal Heart
1980-luvun New Yorkissa yritetään tiedottaa uudesta sairaudesta nimeltä aids. Larry Kramerin kiitettyyn näytelmään perustuva draama. Ohjaus: Ryan Murphy. Näyttelijät: Julia Roberts, Mark Ruffalo, Jonathan Groff, Taylor Kitsch. Draama, 2014.
C More First
16:55
Last Call at the Oasis
Oscar-palitun dokumentaristin Jessica Yun dokumentti maailman vesikriisistä: kuinka vesipula uhkaa koko maailmaa ja miten sen voi estää. Ohjaus: Jessica Yu. Näyttelijät: Erin Brockovich-Ellis, Jay Famiglietti, Peter H. Gleick. Dokumentti, 2011.
C More First
18:35
Jappeloup
Tosipohjainen draama Pierre Durandista, joka luopui oikeustieteestä panostaakseen kaiken esteratsastusuraan. Ohjaus: Christian Duguay. Näyttelijät: Guillaume Canet, Marina Hands, Daniel Auteuil. Draama, 2013.
C More First
20:45
Antboy - muurahaispoika
Koko perheen seikkailukomedia 12-vuotiaasta Pellestä, joka muuttuu muurahaisen puraisun myötä supersankari Muurahaispojaksi. Ohjaus: Ask Hasselbalch. Näyttelijät: Oscar Dietz, Amalie Kruse Jensen, Samuel Ting Graf. Komedia, 2012.
C More First
22:00
What Richard Did
Richard Karlsen on nuori ja lupaava urheilija Dublinissa. Hän on juuri menossa yliopistoon, ja koko elämä on edessä. Kesäyössä hän kuitenkin joutuu mukaan humalaiseen tappeluun, jolla on hirvittävät seuraukset. Kriitikoiden ylistämä, todellisuuteen perustuva draama voitti kaikki viisi pääpalkintoa Irlannin elokuvajuhlilla vuonna 2013. Ohjaus: Lenny Abrahamson. Näyttelijät: Jack Reynor, Fionn Walton, Patrick Gibson, Liana O'Cleirigh. Ensi-ilta! Draama, 2012.
C More First
23:30
Seeking a friend for the end of the world
Kaksi yksinäistä sielua kohtaa onnettomissa olosuhteissa: vain kolme viikkoa ennen kuin komeetan on määrä tuhota maapallo. Dodge kieltää katastrofin mahdollisuuden ja suree katkennutta ihmissuhdettaan, Penny taas harmittelee sitä ettei enää ehdi nähdä vanhempiaan. Yhdessä he päättävät paeta. Ohjaus: Lorene Scafaria. Näyttelijät: Steve Carell, Keira Knightley, Melanie Lynskey. Alkuperäinen nimi: Seeking a Friend for the End of The World. Romanttinen draama, 2012.

Tiistai 4.11.

C More First
01:10
Meeting Evil
Meklarilla nimeltä John on todella huono päivä: hän saa potkut töistä, pankki haluaa lunastaa hänen talonsa ja avioliittokin on joutumassa perikatoon. Yhtäkkiä hänen ovelleen koputtaa tyylikkäästi pukeutunut muukalainen joka ilmoittaa tarvitsevansa apua autonsa kanssa. Murhaava matka on alkamassa. Ohjaus: Chris Fisher. Näyttelijät: Luke Wilson, Samuel L. Jackson, Leslie Bibb. Trilleri, 2012.
C More First
02:40
The Dyatlov Pass Incident
Trilleri viidestä elokuvantekijästä, jotka tutkivat oudossa onnettomuudessa vuorilla jäljettömiin kadonneen laskettelijaryhmän mysteeriä. Ohjaus: Renny Harlin. Näyttelijät: Holly Goss, Luke Albright, Matt Stokoe. Trilleri, 2013.
C More First
04:25
Deadly Revenge
Trilleri Catesta, joka on kihloissa täydellisen miehen kanssa mutta alkaa epäillä huomatessaan, että miehen ensimmäinen rakas katosi jäljettömiin. Ohjaus: Michael Feifer. Näyttelijät: Alicia Ziegler, Mark Hapka, Donna Mills, Constance Wu. Trilleri, 2013.
C More First
05:45
Pieni suklaapuoti
Juliette Binoche hehkuu romanttisen draaman pääosassa yksihuoltajaäiti Viannena, joka saapuu syrjäiseen ranskalaiskylään ja perustaa suklaapuodin. Ihanilla mauilla alkaa olla sulkeutuneisiin kyläläisiin arvaamattomia vaikutuksia. Ohjaus: Lasse Hallström. Näyttelijät: Juliette Binoche, Johnny Depp, Alfred Molina, Lena Olin, Judi Dench. Alkuperäinen nimi: Chocolat. Romanttinen draama., 2000.

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 63 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
07:50
Jappeloup
Tosipohjainen draama Pierre Durandista, joka luopui oikeustieteestä panostaakseen kaiken esteratsastusuraan. Ohjaus: Christian Duguay. Näyttelijät: Guillaume Canet, Marina Hands, Daniel Auteuil. Draama, 2013.
C More First
10:00
Thunderstruck
Koko perheen komedia koripallotähdestä, joka maagisesti vaihtaa henkilöllisyyttä 16-vuotiaan fanin kanssa. Pojalla ei ole minkäänlaista pallosilmää... Ohjaus: John Whitesell. Näyttelijät: Kevin Durant, Taylor Gray, James Belushi. Komedia, 2012.
C More First
11:40
Lola Versus
29-vuotias Lola on iloinen, onnellinen ja rakastunut Lukeen. Vain kolme viikkoa ennen häitä Luka kuitenkin jättää hänet, ja järkyttynyt Lola joutuu määrittämään uudelleen elämänsä suunnan. Hän etsii aikansa sopivia treffikandidaatteja, mutta tajuaa sitten, että jos hän haluaa löytää uuden rakkauden, hänen täytyy löytää itsensä ensin. Ohjaus: Daryl Wein. Näyttelijät: Greta Gerwig, Joel Kinnaman, Bill Pullman. Romanttinen komedia, 2012.
C More First
13:10
The Amazing Spider-Man
Andrew Garfield, joka tunnetaan parhaiten elokuvasta "The Social Network", astui Tobey Maguiren saappaisiin ja on nyt Peter Parker alias Spiderman. Emma Stone esittää Parkerin ansiokasta luokkatoveri Gwen Stacya, Rhys Ifans taas on konna Lizard. Ohjaus: Marc Webb. Näyttelijät: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans. Toiminta, 2012.

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 73 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
15:25
Promised Land
Matt Damonin tähdittämä draama energiayhtiöstä, joka haluaa ostaa maata pikkukaupungista mutta saa paikallisesta väestöstä odottamattoman vastuksen. Ohjaus: Gus Van Sant. Näyttelijät: Matt Damon, Frances McDormand, John Krasinski. Draama, 2012.
C More First
18:40
Spy Kids 2
Teini-ikäiset agenttisiskot Carmen ja Juni Cortez ovat taas täällä, ja tällä kertaa heidän on pysäytettävä hullu tutkija joka on luonut kokonaisen saaren täynnä mutanttiolioita. Agenttien on nyt taisteltava sekä lentäviä sikoja että luurankoja vastaan. Ohjaus: Robert Rodriguez. Näyttelijät: Antonio Banderas, Alexa PenaVega, Daryl Sabara, Carla Gugino. Toimintakomedia, 2002. Puhuttu suomeksi.

Arviot: IMDb 5.1 ∙ Rotten Tomatoes 74 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
20:20
Captivated: The Trials of Pamela Smart
New Hampshire, vuosi 1991. 22-vuotiasta Pamela Smartia syytetään neljän teini-ikäisen pojan palkkaamisesta (joista yhden kanssa hänellä oli suhde) tappamaan hänen miehensä, 24-vuotias Greggory Smart. Tapaus sai valtavasti näkyvyyttä mediassa. Hieno HBO-dokumentti tutkii, miten julkisuuden valokeila vaikutti tuomioihin ja rangaistuksiin. Ohjaus: Jeremiah Zagar. Näyttelijät: Eric Trautmann, Dan Pelletier. Dokumentti, 2014.
C More First
22:00
Machete Kills
Kovis Machete tekee paluun uudessa mehukkaassa toimintakomediassa, jonka takana on hurjapää Robert Rodriguez ("Sin City"). Ohjaus: Robert Rodriguez. Näyttelijät: Danny Trejo, Amber Heard, Mel Gibson, Jessica Alba, Charlie Sheen, Lady Gaga. Toiminta, 2013.
C More First
23:50
The Normal Heart
1980-luvun New Yorkissa yritetään tiedottaa uudesta sairaudesta nimeltä aids. Larry Kramerin kiitettyyn näytelmään perustuva draama. Ohjaus: Ryan Murphy. Näyttelijät: Julia Roberts, Mark Ruffalo, Jonathan Groff, Taylor Kitsch. Draama, 2014.

Keskiviikko 5.11.

C More First
02:00
Never Back Down 2: The Beatdown
Nyrkkeilijä, painija, MMA-taistelija ja kiusattu kassatyöntekijä - kaikki he unelmoivat voittavansa laittoman tappelukilpailun. Tukenaan heillä on entinen Ultimate Fighting -mestari Case, jolla on takanaan synkkä menneisyys. Kun valmentaja joutuu vaikeuksiin, taistelijat huomaavat, että jengissä on petturi. Ohjaus: Michael Jai White. Näyttelijät: Michael Jai White, Dean Geyer, Alex Meraz, Scottie Epstein, Jillian Murray. Kamppailu, 2011.
C More First
03:45
Metro Manila
Draamatrilleri filippiiniläisperheestä, joka muuttaa Manilaan ja joutuu kaupungin synkkien elementtien imuun. Ohjaus: Sean Ellis. Näyttelijät: Jake Macapagal, John Arcilla, Althea Vega. Draamatrilleri, 2013.
C More First
05:40
Dypet
Islanti, 1984. Muutama kalastaja lähtee yölliselle kierrokselle, mutta vene uppoaa ja vetää lähes koko miehistön mukaansa mereen. Ainoa eloonjäänyt on Gulli, joka taistelee elämästään jäisellä Atlantilla. Voiko hän selvitä, ja millainen elämä häntä odottaa, jos hän selviytyy? Ohjaus: Baltasar Kormákur. Näyttelijät: Jón Atli Jónasson, Baltasar Kormákur, Ólafur Darri Ólafsson, Jóhann G. Jóhannsson. Draama, 2012.
C More First
07:15
Last Call at the Oasis
Oscar-palitun dokumentaristin Jessica Yun dokumentti maailman vesikriisistä: kuinka vesipula uhkaa koko maailmaa ja miten sen voi estää. Ohjaus: Jessica Yu. Näyttelijät: Erin Brockovich-Ellis, Jay Famiglietti, Peter H. Gleick. Dokumentti, 2011.
C More First
08:55
Vaaleanpunainen pantteri
Huumorin mestari Peter Sellersin unohtumattomimpia rooleja oli kömpelö komisario Clouseau. Tässä elokuvassa Clouseau esiintyy ensi kerran ja pääsee jäljittämään kummallista jalokivivarasta. Varas on päättänyt varastaa prinsessa Dalan timantin, mutta hyväksi onneksi Clouseau on tiukasti hänen kintereillään. Ohjaus: Blake Edwards. Näyttelijät: Peter Sellers, David Niven, Robert Wagner, Capucine, Claudia Cardinale. Alkuperäinen nimi: The Pink Panther. Komediaklassikko, 1964.

Arviot: IMDb 7.2 ∙ Rotten Tomatoes 90 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
10:50
Return to Nim's Island
Seikkailuelokuva 14-vuotiaasta Nimistä, jonka on suojeltava paratiisisaartaan häijyiltä salametsästäjiltä ja ahneilta rakennuttajilta. Ohjaus: Brendan Maher. Näyttelijät: Bindi Irwin, Matthew Lillard, Toby Wallace. Seikkailu, 2013.
C More First
12:25
Prince Avalanche
Draamakomedia kahdesta tietyöläisestä (Paul Rudd ja Emile Hirsch), jotka tekevät kesätöitä sivilisaation laitamilla. Ohjaus: David Gordon Green. Näyttelijät: Paul Rudd, Emile Hirsch, Gina Grande. Komedia, draama, 2013.
C More First
14:00
Will
Yksitoistavuotias Will on innokas Liverpoolin kannattaja. Hänen isänsä kuolee ennen kuin he ehtivät toteuttaa yhteisen unelmansa ja nähdä Liverpoolin Champions League -finaalissa Istanbulissa. Will päättää selviytyä peliin yksin. Ohjaus: Ellen Perry. Näyttelijät: Damian Lewis, Bob Hoskins, Perry Eggleton, Rebekah Staton. Draama, 2011.
C More First
15:40
Mieletön elokuu
Elokuva sijoittuu 60-luvun Helsinkiin, jossa Elsa-nimisen elinvoimaisen hatuntekijän ja ennustajan koko maailma mullistuu, kun "rauhan ja ystävyyden festivaali" houkuttelee kaupunkiin hänen vanhan rakastettunsa Janin, joka on tsekkiläinen jazz-muusikko. Ohjaus: Taru Mäkelä. Näyttelijät: Kati Outinen, Miroslav Etzler, Elena Leeve, Krystof Hádek, Laura Birn. Komedia, 2013.

Arviot: IMDb 6.4
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
17:25
Seeking a friend for the end of the world
Kaksi yksinäistä sielua kohtaa onnettomissa olosuhteissa: vain kolme viikkoa ennen kuin komeetan on määrä tuhota maapallo. Dodge kieltää katastrofin mahdollisuuden ja suree katkennutta ihmissuhdettaan, Penny taas harmittelee sitä ettei enää ehdi nähdä vanhempiaan. Yhdessä he päättävät paeta. Ohjaus: Lorene Scafaria. Näyttelijät: Steve Carell, Keira Knightley, Melanie Lynskey. Alkuperäinen nimi: Seeking a Friend for the End of The World. Romanttinen draama, 2012.
C More First
19:05
Kaunotar ja monsteri.
Pariisi. Viime vuosisadan alku. Kaksi ystävystä - elokuvakoneenkäyttäjä Emile ja keksijä Raoul - tekevät kokeita uuden lannoitteen kanssa ja sattuvat luomaan hirviön. Pian poliisi on heidän kannoillaan. Mutta onko hirviö tosiaan niin hirviömäinen kuin luullaan? Kun yökerholaulajatar Lucile kuulee hirviön laulavan, hän tulee toisiin ajatuksiin. Ohjaus: Bibo Bergeron. Näyttelijät: Mathieu Chedid, Vanessa Paradis, Gad Elmaleh. Alkuperäinen nimi: A Monster in Paris. piirroselokuva, 2011. Puhuttu suomeksi.
C More First
20:35
The Campaign
Limainen poliitikko Cam Brady on keskellä seksiskandaalia, kun hän yhtäkkiä saa odottamattoman poliittisen vihamiehen Marty Hugginsista, hieman sekopäisestä maalaismiehestä. Takanaan Hugginsilla on kaksi pahansuopaa liikemiestä, jotka toivovat, että hyväuskoisesta ehdokkaasta saadaan leivottua helposti hallittava nukke. Ohjaus: Jay Roach. Näyttelijät: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Dylan McDermott, Dan Aykroyd. Komedia, 2012.
C More First
22:00
Jobs
Ashton Kutcher esittää Applen perustajaa Steve Jobsia, yhtä maailman ihailluimmista ja kiistanalaisimmista innovoijista. Ohjaus: Joshua Michael Stern. Näyttelijät: Ashton Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, Matthew Modine, Lesley Ann Warren. Draama, 2013.

Torstai 6.11.

C More First
00:10
Yön Ritarin paluu
Bruce Wayne vetää kahdeksan vuoden tauon jälkeen ylleen supersankarin asun. Varjoissa häälyy mystinen, kissamainen mestarivaras, ja samaan aikaan kummallinen roisto Bane uhkaa tuhota Gotham Cityn kokonaan. Ohjaus: Christopher Nolan. Näyttelijät: Christian Bale, Gary Oldman, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt. Alkuperäinen nimi: The Dark Knight Rises. Toiminta, 2012.
C More First
02:45
Meeting Evil
Meklarilla nimeltä John on todella huono päivä: hän saa potkut töistä, pankki haluaa lunastaa hänen talonsa ja avioliittokin on joutumassa perikatoon. Yhtäkkiä hänen ovelleen koputtaa tyylikkäästi pukeutunut muukalainen joka ilmoittaa tarvitsevansa apua autonsa kanssa. Murhaava matka on alkamassa. Ohjaus: Chris Fisher. Näyttelijät: Luke Wilson, Samuel L. Jackson, Leslie Bibb. Trilleri, 2012.
C More First
04:15
Spring Breakers
Amerikkalaisteineille käsite "spring break" tihkuu hedonismia ja onnea - kevätloma on yhtä juhlaa ja flirttiä aurinkoisella rannalla. Neljä nuorta naista ovat valmiita tekemään mitä tahansa päästäkseen Floridaan - vaikka ryöstön! He maksavat matkan rötöspalkasta ja unohtavat matkan varrella kaikki estonsa. Ohjaus: Harmony Korine. Näyttelijät: Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, James Franco, Rachel Korine. draama, 2012.
C More First
05:45
Cutie and the Boxer
Kiitetty dokumettielokuva taiteilijapari Ushio ja Noriko Shinoharasta, jotka kamppailevat toistensa vastoinkäymisten ja menestysten kanssa. Ohjaus: Zachary Heinzerling. Näyttelijät: Ushio Shinohara, Noriko Shinohara, Alex Shinohara. Dokumenttielokuva, 2013.
C More First
07:10
Grace Unplugged
Draama nuoresta laulajasta ja lauluntekijästä, joka jättää uskovaisen perheensä toteuttaakseen unelman poptähteydestä Los Angelesissa. Ohjaus: Brad J. Silverman. Näyttelijät: AJ Michalka, Kelly Thiebaud, James Denton. Draama, 2013.
C More First
08:50
Vaaleanpunaisen pantterin kosto
Komisario Clouseau feikkaa oman kuolemansa kuudennessa "Pink Panther" -elokuvassa. Tällä kertaa Vaaleanpunainen pantteri selvittelee sotkuja, joihin kuuluu rooliasuja ja henkeäsalpaavia takaa-ajoja Pariisissa ja Hong Kongissa. Tämä oli sarjan viimeinen elokuva, joka sai ensi-iltansa ennen pääroolin esittäjä Peter Sellers kuoli vuonna 1980. Ohjaus: Blake Edwards. Näyttelijät: Peter Sellers, Herbert Lom, Dyan Cannon, Robert Webber, Burt Kwouk, Paul Stewart. Alkuperäinen nimi: Revenge of the Pink Panther. Komedia, 1978.

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 82 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
10:30
So undercover
Yksityisetsivä Molly saa eräänä kauniina päivänä puhelun FBI:lta. FBI antaa hänelle tehtävän: hänen on soluttauduttava erääseen kouluun, jota tunnetun gangsterin tytär käy. Molly esittää uuteen opinahjoon ilmaantuvaa vaihto-opiskelijaa ja tekee kaikkensa urkkiakseen selville tarvittavat tiedot. Juhlat ja kundit vievät pian hänen huomionsa... Ohjaus: Tom Vaughan. Näyttelijät: Miley Cyrus, Jeremy Piven, Mike O'Malley. Alkuperäinen nimi: So Undercover. Komedia, 2012.