UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Elokuvat

Huomenna 28.8.

C More First
00:10
Darling Companion
Beth on onnettomissa naimisissa itsekeskeisen Josephin kanssa. Kun Beth löytää hylätyn koiran, hänen elämänsä muuttuu lopullisesti. Kaksikon välille sukeutuu erikoinen ystävyys, mutta kun koira yhtäkkiä katoaa, Bethin on selvitettävä hajanaiset ihmissuhdekuvionsa. Ohjaus: Lawrence Kasdan. Näyttelijät: Diane Keaton, Kevin Kline, Dianne Wiest, Richard Jenkins, Elisabeth Moss, Sam Shepard. Draama, 2012.
C More First
01:55
Never Back Down 2: The Beatdown
Nyrkkeilijä, painija, MMA-taistelija ja kiusattu kassatyöntekijä - kaikki he unelmoivat voittavansa laittoman tappelukilpailun. Tukenaan heillä on entinen Ultimate Fighting -mestari Case, jolla on takanaan synkkä menneisyys. Kun valmentaja joutuu vaikeuksiin, taistelijat huomaavat, että jengissä on petturi. Ohjaus: Michael Jai White. Näyttelijät: Michael Jai White, Dean Geyer, Alex Meraz, Scottie Epstein, Jillian Murray. Kamppailu, 2011.
C More First
03:35
Underworld: Awakening
Ihmiskunta huomaa yhtäkkiä ympärillään klaanit, joissa parveilee ihmissusia ja vampyyreja, ja nyt he tekevät parhaansa nitistääkseen molemmat. Vampyyrikuningatar Selene johtaa sotaa ihmiskuntaa vastaan ​​ja suojelee samalla tytärtään ihmissusilta. Ohjaus: Måns Mårlind, Björn Stein. Näyttelijät: Kate Beckinsale, Michael Ealy, India Eisley, Stephen Rea. Alkuperäinen nimi: Underworld Awakening. Toiminta, 2012.
C More First
05:00
Imogene
Imogene on kehuttu ja nouseva nykkiläinen näytelmäkirjailija, joka turhaan odottaa tähteään. Kun sekä ura että ihmissuhde menevät nurin, hänen on pakko vastahakoisesti lähteä kirjavan perheensä hoiviin New Jerseyhyn. Ohjaus: Shari Springer Berman, Robert Pulcini. Näyttelijät: Kristen Wiig, Annette Bening, Matt Dillon. Alkuperäinen nimi: Girl Most Likely. Komedia, 2012.
C More First
06:40
Roman Polanski: Wanted and Desired
Vuonna 1977 elokuvantekijä Roman Polanski sai Yhdysvalloissa syytteen: 13-vuotias tyttö oli huumattu ja raiskattu. Polanski myönsi osan syytöksistä, mutta pakeni Eurooppaan oikeudenkäynnin aikana, eikä ole koskaan palannut Yhdysvaltoihin. Dokumentaristi Marina Zenovich haastatellut henkilöitä, jotka antavat näkemyksensä siitä mitä todella tapahtui. Ohjaus: Marina Zenovich. Näyttelijät: Andrew Braunsberg, Douglas Dalton, Marilyn Beck, Samantha Geimer, Mia Farrow, Nicolas Cage, Michael Caine. Alkuperäinen nimi: Roman Polanski - Wanted And Desired. Dokumentti, 2008.

Arviot: IMDb 7.4 ∙ Rotten Tomatoes 87 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
08:15
Jayne Mansfield's Car
Alabamalainen pikkukaupunki, 1969. Seudun patriarkka saa tietää, että hänen vaimonsa, joka on hylännyt perheensä ja häipynyt Lontooseen vuosia sitten, palaa maisemiin tuoden uuden perheensä mukanaan. Draamakomedia pureutuu kulttuurisiin törmäyksiin, perheisiin ja tapoihin. Ohjaus: Billy Bob Thornton. Näyttelijät: Ray Stevenson, Kevin Bacon, Billy Bob Thornton, Frances O'Connor, Robert Duvall, Tippi Hedren, John Hurt. Alkuperäinen nimi: Jayne Mansfield´s Car. Draama, 2012.
C More First
10:15
Som du ser mig
Toisen kaaos on toisen pikkujuttu. Kolmen oslolaisen on pakko tehdä jotakin sellaista, jota kukaan ei oikeastaan haluaisi tehdä. Pian kaikkien kolmen läheiset ovat takajaloillaan. Ohjaus: Dag Johan Haugerud. Näyttelijät: Laila Goody, Ragnhild Hilt, Andrea Bræin Hovig. Alkuperäinen nimi: Som du ser meg. Draamakomedia, 2012.
C More First
12:15
Kyss mig för fan
Tale on kunnianhimoinen seitsemäntoistavuotias, joka johtaa amatööriteatteriryhmää. Hän ylipuhuu porukan laittamaan kasaan tunnetun näytelmäkirjailija Jon Fossen näytelmän. Ohjaajaksi palkataan potkut saanut ja masentunut näyttelijä, joka välittömästi saa nuorten näyttelijöiden mielen maahan. Ohjaus: Stian Kristiansen. Näyttelijät: Eili Harboe, Øyvind Larsen Runestad, Kristoffer Joner. Alkuperäinen nimi: Kyss meg for faen i helvete. Komedia, 2013.
C More First
13:50
Muhammad Ali's Greatest Fight
Muhammad Ali ilmoitti kieltäytyvänsä asepalveluksesta Vietnamin sodan aikana ja vielä vetosi omantunnonsyihin. Seuraukset olivat melkoiset. Ali oli hetkessä napit vastakkain Yhdysvaltain hallituksen kanssa, ja asia vedettiin korkeimpiin tuomioistuimiin saakka. Dokumentti päästää katsojan kurkistamaan kulissien taakse. Ohjaus: Stephen Frears. Näyttelijät: Pablo Schreiber, Christopher Plummer, Danny Glover. Dokumenttidraama, 2013.
C More First
15:25
The We and The I
Katsaus newyorkilaisten teini-ikäisten elämään, kun he matkustavat bussilla joka päivä yhdessä kouluun Bronxin lähiöstä. Elokuva on Tahraton mieli -ohjaajan Michel Gondryn kolmen vuoden projekti kuvaustiimin ja Bronxin nuorten kanssa. Pääosissa: Michael Brodie, Teresa Lynn, Raymond Delgado. Ohjaus: Michel Gondry. Näyttelijät: Michael Brodie, Teresa Lynn, Raymond Delgado, Jonathan Ortiz, Jonathan Scott Worrell. Draama, 2012.
C More First
17:05
Twist of Faith
Ortodoksijuutalainen kuoronjohtaja Jacob Fisher kärsii tragedian, kun hänen vaimonsa ja lapsensa murhataan. Surun murtamana hän vaeltelee päämäärättömästi ympäriinsä, kunnes hän tapaa gospellaulaja Ninan. Onko Jacobin mahdollista sovittaa yhteen menneisyytensä ja yhteinen tulevaisuus Ninan kanssa? Ohjaus: Paul A. Kaufman. Näyttelijät: Daniel Julian Hirsh, Toni Braxton, Mykelti Williamson. Alkuperäinen nimi: Twist Of Faith. Romanttinen draama, 2013.
C More First
18:35
The Kid Stays in the Picture
Dokumenttielokuva legendaarisesta Hollywood-tuottajasta Robert Evansista, miehestä elokuvien "Chinatown" ja "Kummisetä" taustalla. Ohjaus: Nanette Burstein, Brett Morgen. Näyttelijät: Robert Evans, Francis Ford Coppola, Roman Polanski, Mia Farrow. Dokumenttielokuva, 2002.
C More First
20:10
American Pie: Luokkakokous
Koko jengi menestyskomediasta "American Pie" kokoontuu taas yhteen, kymmenen vuotta vanhempina muttei ehkä paljon viisaampina? Ohjaus: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg. Näyttelijät: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Mena Suvari, Tara Reid, Eugene Levy, Sean William Scott. Alkuperäinen nimi: American Reunion. Komedia, 2012.

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 43 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
22:00
Baggage Claim
Lentoemäntä Montana on sinkku, mutta hän etsii epätoivoisesti miestä. Kun hänen nuorempi siskonsa ilmoittaa menevänsä naimisiin kukauden päästä, Montana päättää löytää prinssinsä ennen häitä. Hän tapeilee hiki hatussa sopivia ehdokkaita, mikä johtaa tuon tuosta hilpeisiin tilanteisiin. Ohjaus: David E. Talbert. Näyttelijät: Paula Patton, Taye Diggs, Derek Luke, Jill Scott. Ensi-ilta! Komedia, 2013.
C More First
23:35
Arthur Newman
Wallace Avery on kyllästynyt elämäänsä: hän vihaa työtään ja tärkein ihmissuhdekin on kaatunut. Hän päättää lavastaa oman kuolemansa ja aloittaa puhtaalta pöydältä golfohjaajana. Pian hän tapaa naisen, joka on aloittanut kailken alusta. Alkaa rakkaussuhde, mutta kummankaan menneisyys ei halua kokonaan päästää heitä otteestaan. Ohjaus: Dante Ariola. Näyttelijät: Emily Blunt, Colin Firth, Anne Heche. Draama, 2012.

Perjantai 29.8.

C More First
01:10
Carrie
Carrie White on kiusattu teini, joka asuu fanaattisesti uskonnollisen äitinsä kanssa. Ennen pitkää Carrie huomaa, että hän voi liikutella esineitä ajatuksen voimalla. Kun koulukaverit altistavat hänet julmalle vitsille, he saavat tuta kuinka vaarallisia Carrien kyvyt ovat. Ohjaus: Kimberly Peirce. Näyttelijät: Chloë Grace Moretz, Julianne Moore, Gabriella Wilde. Kauhu, 2013.
C More First
02:50
Enkelten siivu
Robbie on nahjus, joka välttää täpärästi vankilatuomion ja saa sen sijaan yhdyskuntapalvelua. Pian tämän jälkeen hänestä tulee isä, ja hän päättää ryhtyä rehelliseksi mieheksi. Yhtäkkiä Robbien eteen avautuu uusia liiketoimintamahdollisuuksia viskintislauksen alalla. Ohjaus: Ken Loach. Näyttelijät: Paul Brannigan, John Henshaw, Roger Allam, Jasmine Riggins, Gary Maitland. Alkuperäinen nimi: Angel's Share. Draamakomedia, 2012.
C More First
04:30
Foxfire
Tyttöjengi 1950-luvun New Yorkissa haastaa sovinnaiset tavat tässä kiitetyssä draamassa, joka perustuu Joyce Carol Oatesin romaaniin. Ohjaus: Laurent Cantet. Näyttelijät: Ali Liebert, Michelle Nolden, Tamara Hope, Madeleine Bisson. Draama, 2012.
C More First
06:55
Darling Companion
Beth on onnettomissa naimisissa itsekeskeisen Josephin kanssa. Kun Beth löytää hylätyn koiran, hänen elämänsä muuttuu lopullisesti. Kaksikon välille sukeutuu erikoinen ystävyys, mutta kun koira yhtäkkiä katoaa, Bethin on selvitettävä hajanaiset ihmissuhdekuvionsa. Ohjaus: Lawrence Kasdan. Näyttelijät: Diane Keaton, Kevin Kline, Dianne Wiest, Richard Jenkins, Elisabeth Moss, Sam Shepard. Draama, 2012.
C More First
08:40
The Lucky One
Zac Efron romanttisessa draamassa sotilaasta, joka palaa Irakista ja etsii käsiinsä tuntemattoman suojelusenkelinsä. Ohjaus: Scott Hicks. Näyttelijät: Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner. Romanttinen draama, 2012.
C More First
10:20
Lay the favorite
Beth asuu ankeassa pikkukaupungissa ja yrittää elättää itsensä erinäisillä silppuhommilla ja strippaamalla. Hän on kyllästynyt elämäänsä ja lähtee Las Vegasiin tarjoilijan töiden perässä. Perille päästyään hän huomaa olevansa lahjakas uhkapelaaja. Yhtäkkiä hän tapaa Dinkin, joka elättää itsensä laittomilla vedonlyönneillä. Ohjaus: Stephen Frears. Näyttelijät: Rebecca Hall, Bruce Willis, Vince Vaughn. Alkuperäinen nimi: Lay the Favorite. Komedia, 2012.
C More First
11:55
28 Hotel Rooms
Mies ja nainen tapaavat hotellisa ollessaan työmatkalla. He viettävät yön yhdessä. Pian he tapaavat toiessa hotellissa, ja yksi intohimon yö johtaa pikku hiljaa rakkauteen, kun he alkavat tapailla muissa hotelleissa. Ongelmana on, että kumpikin on varattu. Ohjaus: Matt Ross. Näyttelijät: Marin Ireland, Chris Messina, Robert Deamer. Draama, 2012.

Arviot: IMDb 5.7 ∙ Rotten Tomatoes 43 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
13:15
The (Dead Mothers) Club
HBO:n dokumenttielokuvassa tapaamme naisia, joiden äidit kuolivat heidän ollessaan nuoria. He kertovat, miten ovat käsitelleet suurta menetystään. Ohjaus: Katie Green, Carlye Rubin. Näyttelijät: Jane Fonda, Rosie O'Donnell, Molly Shannon. Dokumenttielokuva, 2014.
C More First
14:30
Safety Not Guaranteed
Pari toimittajaa lähtee Seattlesta pieneen rannikkokaupunkiin haastattelemaan Kennethiä, miestä jonka lehti-ilmoitus on herättänyt heidän kiinnostuksensa. Kenneth nimittäin haluaa löytää kumppanin aikamatkalle - tämän omalla vastuulla. Scifikomedia, 2012.
C More First
15:55
Seeking a friend for the end of the world
Kaksi yksinäistä sielua kohtaa onnettomissa olosuhteissa: vain kolme viikkoa ennen kuin komeetan on määrä tuhota maapallo. Dodge kieltää katastrofin mahdollisuuden ja suree katkennutta ihmissuhdettaan, Penny taas harmittelee sitä ettei enää ehdi nähdä vanhempiaan. Yhdessä he päättävät paeta. Ohjaus: Lorene Scafaria. Näyttelijät: Steve Carell, Keira Knightley, Melanie Lynskey. Alkuperäinen nimi: Seeking a Friend for the End of The World. Romanttinen draama, 2012.
C More First
17:30
Walk The Line
Legendaarinen countrylaulaja Johnny Cash eli kovan ja dramaattisen elämän. Elokuva kertoo hänen hurjasta matkastaan kehdosta hautaan - tähtihetket musiikin parissa sekoittuvat usein väkivaltaan ja riitoihin. Ohjaus: James Mangold. Näyttelijät: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin, Waylon Payne. Elämäkertadraama, 2004.

Arviot: IMDb 7.9 ∙ Rotten Tomatoes 82 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
19:45
The Amazing Spider-Man
Andrew Garfield, joka tunnetaan parhaiten elokuvasta "The Social Network", astui Tobey Maguiren saappaisiin ja on nyt Peter Parker alias Spiderman. Emma Stone esittää Parkerin ansiokasta luokkatoveri Gwen Stacya, Rhys Ifans taas on konna Lizard. Ohjaus: Marc Webb. Näyttelijät: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans. Toiminta, 2012.

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 73 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
22:00
Känn ingen sorg
Göteborgilainen Pål hyräilee aamusta iltaan, mutta kun hän yrittää laulaa toden teolla, joku vetää aina herneen nenään. Ruotsalainen ohjaajaduo Måns Mårlind & Björn Stein teki jatkoa Hollywood-elokuvalleen "Underworld: Awakening" tällä hyvin ruostalaisella elokuvalla, joka perustuu Håkan Hellströmin musiikkiin. Ohjaus: Måns Mårlind, Björn Stein. Näyttelijät: Adam Lundgren, Disa Östrand, Jonathan Andersson, Josefin Neldén, Tomas von Brömssen. Draama, komedia, 2013.

Lauantai 30.8.

C More First
00:00
Hamilton
Agentti Hamiltonin 7-vuotias kummityttö kidnapataan, juuri kun hänen äitinsä, Ruotsin suojelupoliisin päällikkö, on puhunut mediassa muslimien separatistiliikkeistä. Ruotsalaisviranomaiset eivät saa tikkua ristiin, joten Hamiltonin on otettava ohjat omiin käsiinsä. Ohjaus: Tobias Falk. Näyttelijät: Mikael Persbrandt, Seba Mubarak, Frida Hallgren, Reuben Sallmander, Nadja Christiansson. Toimintatrilleri, 2012.
C More First
01:30
Laittomat
Amerikan kieltolain ja laman aikaan Bonduranin veljekset alkavat salakuljettaa viinaa ja pistävät pystyyn viinanpolttimon. Kun korruptoituneet viranomaiset vaativat heiltä rahaa, veljesten on otettava laki omiin käsiinsä. Ohjaus: John Hillcoat. Näyttelijät: Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain. Alkuperäinen nimi: Lawless. Rikosdraama, 2012.
C More First
03:25
Den som söker
Psykologinen trilleri nuoresta naisesta (Josephine Bornebusch), joka metsästää synkkää totuutta sukujuuristaan. Ohjaus: Johan Lundh. Näyttelijät: Josephine Bornebusch, Niklas Falk, Björn Granath, Sigrid Holmberg. Psykologinen trilleri, 2013.
C More First
05:05
Dark Tide
Kate on sukelluksenopettaja, joka on pysytellyt kaukana syvistä vesistä sen jälkeen kun hän täpärästi vältti valkohain kidan. Kun hänelle tarjotaan suurta summaa rahaa sillä ehdolla että hän palaa meren syvyyksiin, hän päättää vastata myöntävästi pelostaan huolimatta. Ohjaus: John Stockwell. Näyttelijät: Halle Berry, Olivier Martinez, Ralph Brown. Draamatrilleri, 2012.
C More First
07:05
The Art of Love
Komedia tutkiskelee ranskalaispariskuntien monimutkaista rakkauselämää. Esimeriksi Isabelle ei ole harrastanut seksiä vuoteen ja kieltäytyy kunniasta, kun hänen ystävänsä Zoé tarjoutuu lainaamaan omaan miestään. Ohjaus: Emmanuel Moret. Näyttelijät: Emmanuel Moret, Pascale Arbillot, Ariane Ascaride, Frédérique Bel, François Cluzet, Julie Depardieu, Gaspard Ulliel, Judith Godrèche. Alkuperäinen nimi: L'art d'aimer. Komedia, 2011.
C More First
08:30
Karsten och Petra blir bästa vänner
Viisivuotias Karsten ei halua uuteen päiväkotiin, mutta jo ensimmäisenä päivänä hän tapaa Petran. Heistä tulee heti paikalla parhaita ystäviä. Myös heidän pehmoeläimensä Leijonakuningas ja Rabbit ystävystyvät - ja kun Rabbit yhtenä päivänä katoaa, sitä täytyy etsiä yhdessä. Ohjaus: Arne Lindtner Næss. Näyttelijät: Nora Amundsen, Hilde Louise Asbjørnsen, Janne Formoe, Thorbjørn Harr. Alkuperäinen nimi: Karsten og Petra blir bestevenner. Lastenelokuvat, 2013.
C More First
09:50
Sammyn suuri seikkailu 2
Kilpikonnat Sammy ja Ray nauttivat elämästä lastenlastensa Rickyn ja Ellan kanssa. Kaikki on hienosti, kunnes Sammy ja Ray otetaan vangiksi ja lähetetään Dubaissa sijaitsevaan vesipuistoon. Sillä välin kun Sammy ja Ray suunnittelevat pakoa uusien ystäviensä kanssa, Ricky ja Ella aloittavat pelastustoimet. Ohjaus: Vincent Kesteloot, Ben Stassen. Näyttelijät: Pat Carroll, Carlos McCullers, Cinda Adams, Wesley Johnny. Alkuperäinen nimi: Sammy's Adventure - The Great Escape. Piirroselokuva, 2012. Puhuttu suomeksi.

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 20 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
11:20
Pirates!
Animoitu lastenelokuva tunaroivien merirosvojen joukkiosta, joka yrittää voittaa Vuoden merirosvon tittelin. Ohjaus: Peter Lord, Jeff Newitt. Näyttelijät: Hugh Grant, Imelda Staunton, Martin Freeman, Salma Hayek. Animoitu seikkailukomedia, 2012. Puhuttu suomeksi.
C More First
12:50
Men In Black 3
Tiesitkö että Andy Warholkin oli salainen agentti? Se, samoin kuin moni muu asia, paljastuu "Men in Black" -avaruuskomedian kolmannessa osassa. Tällä kertaa agentti J matkustaa vuoteen 1969 pelastamaan kollegansa K:n aikamatkustajaroistolta. Ohjaus: Barry Sonnenfeld. Näyttelijät: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson. toimintakomedia, 2012.

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 70 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
14:35
Lumikki ja metsästäjä
Paha kuningatar Ravenna saa tietää, että hänen tytärpuolensa Lumikki tuhoaa hänet ellei Ravenna syö hänen sydäntään. Kun Lumikki on jo pakomatkalla, kuningatar palkkaa metsästäjän ottamaan tytön kiinni. Ohjaus: Rupert Sanders. Näyttelijät: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Bob Hoskins. Alkuperäinen nimi: Snow White and the Huntsman. Fantasiaseikkailu, 2012.
C More First
16:40
Imogene
Imogene on kehuttu ja nouseva nykkiläinen näytelmäkirjailija, joka turhaan odottaa tähteään. Kun sekä ura että ihmissuhde menevät nurin, hänen on pakko vastahakoisesti lähteä kirjavan perheensä hoiviin New Jerseyhyn. Ohjaus: Shari Springer Berman, Robert Pulcini. Näyttelijät: Kristen Wiig, Annette Bening, Matt Dillon. Alkuperäinen nimi: Girl Most Likely. Komedia, 2012.
C More First
18:15
That's My Boy
Ohjaus: Sean Anders. Näyttelijät: Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester. Komedia, 2012.
C More First
20:15
Promised Land
Matt Damonin tähdittämä draama energiayhtiöstä, joka haluaa ostaa maata pikkukaupungista mutta saa paikallisesta väestöstä odottamattoman vastuksen. Ohjaus: Gus Van Sant. Näyttelijät: Matt Damon, Frances McDormand, John Krasinski. Draama, 2012.
C More First
22:00
Rahalla saa - Luksuselämää
Jens Lapiduksen kirjoihin perustuvan Tukholma-trilogian päätösosa. Pääosassa Joel Kinnaman ("The Killing" - "Jälkiä jättämättä") JW (Kinnaman) päättää selvittää siskonsa kohtalon. Jäljet johtavat jälleen Tukholman alamaailmaan. Jorge suunnittelee tekevänsä kaikkien aikojen ryöstön. Myös serbimafia ja sen johtaja Radovan Krajnic on vahvasti läsnä. Ohjaus: Jens Jonsson. Näyttelijät: Matias Varela, Joel Kinnaman, Martin Wallström, Madeleine Martin. Alkuperäinen nimi: Snabba cash - Livet deluxe. Ensi-ilta! Drama, 2012.

Sunnuntai 31.8.

C More First
00:05
Side Effects
Tässä kiitettyssä trillerissä Rooney Mara esittää nuorta naista, jonka uusi kokeellinen ahdistuslääkitys saa aikaan kammottavia sivuvaikutuksia. Ohjaus: Steven Soderbergh. Näyttelijät: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law. Draama, 2013.
C More First
01:50
Runner Runner
Richie opiskelee arvostetussa Princetonin yliopistossa ja on valtavan kiinnostunut verkon kasinopeleistä. Eräänä päivänä hän menettää paljon rahaa; hän epäilee tulleensa huijatuksi ja yrittää päästä petturin jäljille. Jäljet johtavat Costa Ricaan ja karismaattisen yrittäjä Ivan Blockin luo. Ohjaus: Brad Furman. Näyttelijät: Ben Affleck, Justin Timberlake, Gemma Arterton. Draama, 2013.
C More First
03:25
Jack Reacher: Tappajan jäljillä
Kun Pittsburghin kaduilla ammutaan, poliisi sieppaa nopeasti syylliseltä vaikuttavan miehen. Kaikki ei kuitenkaan ole niin kuin pitäisi, ja ex-armeijamies Jack Reacher kutsutaan paikalle selvittämään tapausta joka osoittautuu huomattavasti hankalammaksi kuin voisi kuvitella. Ohjaus: Christopher McQuarrie. Näyttelijät: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins, David Oyelowo, Werner Herzog. Toiminta, 2012.
C More First
05:35
Som du ser mig
Toisen kaaos on toisen pikkujuttu. Kolmen oslolaisen on pakko tehdä jotakin sellaista, jota kukaan ei oikeastaan haluaisi tehdä. Pian kaikkien kolmen läheiset ovat takajaloillaan. Ohjaus: Dag Johan Haugerud. Näyttelijät: Laila Goody, Ragnhild Hilt, Andrea Bræin Hovig. Alkuperäinen nimi: Som du ser meg. Draamakomedia, 2012.
C More First
08:55
Vaaleanpunaisen pantterin kosto
Komisario Clouseau feikkaa oman kuolemansa kuudennessa "Pink Panther" -elokuvassa. Tällä kertaa Vaaleanpunainen pantteri selvittelee sotkuja, joihin kuuluu rooliasuja ja henkeäsalpaavia takaa-ajoja Pariisissa ja Hong Kongissa. Tämä oli sarjan viimeinen elokuva, joka sai ensi-iltansa ennen pääroolin esittäjä Peter Sellers kuoli vuonna 1980. Ohjaus: Blake Edwards. Näyttelijät: Peter Sellers, Herbert Lom, Dyan Cannon, Robert Webber, Burt Kwouk, Paul Stewart. Alkuperäinen nimi: Revenge of the Pink Panther. Komedia, 1978.

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 82 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
10:30
Will
Yksitoistavuotias Will on innokas Liverpoolin kannattaja. Hänen isänsä kuolee ennen kuin he ehtivät toteuttaa yhteisen unelmansa ja nähdä Liverpoolin Champions League -finaalissa Istanbulissa. Will päättää selviytyä peliin yksin. Ohjaus: Ellen Perry. Näyttelijät: Damian Lewis, Bob Hoskins, Perry Eggleton, Rebekah Staton. Draama, 2011.
C More First
12:10
Not Fade Away
Douglas on teini 60-luvun New Jerseyssä. Hän haluaa paeta tylsää elämäänsä ja tukahduttavaa perhettään ja haaveilee perustavansa pop-yhtyeen vähän samaan henkeen kuin Briteissä suositut Beatlesit ja Stonesit. Bändin koossa pitäminen ei kuitenkaan ole ihan helppoa. Ohjaus: David Chase. Näyttelijät: James Gandolfini, John Magaro, Jack Huston, Dominique McElligott. draama, 2012.
C More First
14:00
Hyde Park on Hudson
Vuonna 1939 Englannin kuningas Yrjö VI matkusti Yhdysvaltain presidentti Franklin D. Rooseveltin luo pyytääkseen apua taistossa saksalaisia ​​vastaan​​. Tässä draamassa historiallista kokousta kuvataan Rooseveltin sukulaisen ja uskotun Daisy Suckleyn silmin. Ohjaus: Roger Michell. Näyttelijät: Bill Murray, Laura Linney, Olivia Williams, Samuel West, Bridget Moynahan. Draama, komedia, 2012.
C More First
15:35
Promised Land
Matt Damonin tähdittämä draama energiayhtiöstä, joka haluaa ostaa maata pikkukaupungista mutta saa paikallisesta väestöstä odottamattoman vastuksen. Ohjaus: Gus Van Sant. Näyttelijät: Matt Damon, Frances McDormand, John Krasinski. Draama, 2012.
C More First
17:20
American Pie: Luokkakokous
Koko jengi menestyskomediasta "American Pie" kokoontuu taas yhteen, kymmenen vuotta vanhempina muttei ehkä paljon viisaampina? Ohjaus: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg. Näyttelijät: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Mena Suvari, Tara Reid, Eugene Levy, Sean William Scott. Alkuperäinen nimi: American Reunion. Komedia, 2012.

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 43 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
19:10
I Love One Direction
Dokumentti brittiläisestä poikabändistä nimeltä One Direction ja heidän faneistaan, jotka kutsuvat itseään nimellä "directioners". Elokuvassa esitellään bändin coolit - ja sikarikkaat - jäsenet nimeltä Harry, Niall, Zayn, Liam ja Louis, mutta myös heidän seuraajansa kaikkialta maailmasta. Ohjaus: Tara Pirnia. Näyttelijät: One Direction. Dokumentti, 2013.
C More First
20:20
Hitchcock
On vuosi 1959. Mestariohjaaja Hitchcock haluaa uusiutua, ja valinta osuu kauhuromaani Psykoon. Tilanteessa ei vältytä riidoilta sensuuriviranomaisten kanssa, ja Hitchcockin mieltymys tähtinäyttelijä Janet Leighiin herättää raivoa Alma-vaimossa. Ohjaus: Sacha Gervasi. Näyttelijät: Anthony Hopkins, Helen Mirren, Scarlett Johansson, Danny Huston. Draama, 2012.
C More First
22:00
The Kings of Summer
Ohjaus: Jordan Vogt-Roberts. Näyttelijät: Nick Robinson, Gabriel Basso, Moises Arias. Ensi-ilta! Draama, 2013.
C More First
23:40
Arthur Newman
Wallace Avery on kyllästynyt elämäänsä: hän vihaa työtään ja tärkein ihmissuhdekin on kaatunut. Hän päättää lavastaa oman kuolemansa ja aloittaa puhtaalta pöydältä golfohjaajana. Pian hän tapaa naisen, joka on aloittanut kailken alusta. Alkaa rakkaussuhde, mutta kummankaan menneisyys ei halua kokonaan päästää heitä otteestaan. Ohjaus: Dante Ariola. Näyttelijät: Emily Blunt, Colin Firth, Anne Heche. Draama, 2012.

Maanantai 1.9.

C More First
01:15
Total recall
Visuaalisesti huikea uusintaversio Paul Verhoevenin kulttiklassikosta "Total Recall" (1990). Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa elokuvassa maapallo on lähes asuinkelvoton. Tehdastyöläinen Douglas Quaid (Farrel) tajuaa, että hänen muistonsa eivät välttämättä olekaan totta. Ohjaus: Len Wiseman. Näyttelijät: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel. Alkuperäinen nimi: Total Recall. Toiminta, 2012.

Arviot: IMDb 7.5 ∙ Rotten Tomatoes 84 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
03:20
Carrie
Carrie White on kiusattu teini, joka asuu fanaattisesti uskonnollisen äitinsä kanssa. Ennen pitkää Carrie huomaa, että hän voi liikutella esineitä ajatuksen voimalla. Kun koulukaverit altistavat hänet julmalle vitsille, he saavat tuta kuinka vaarallisia Carrien kyvyt ovat. Ohjaus: Kimberly Peirce. Näyttelijät: Chloë Grace Moretz, Julianne Moore, Gabriella Wilde. Kauhu, 2013.
C More First
05:00
Wyatt Earp's Revenge
Wyatt Erp, yksi villin lännen legendaarisimmista sheriffeistä, kertoo toimittajalle siitä kuinka hän lopulta löysi miehen, joka murhasi hänen ensimmäinen rakkautensa. Mukaan hän otti ystävänsä Bat Mastersonin ja Doc Hollidayn, joista myöhemmin tuli villin lännen legendoita. Ohjaus: Michael Feifer. Näyttelijät: Val Kilmer, Matt Dallas, Wilson Bethel, Daniel Booko. Lännenelokuva, 2012.
C More First
06:40
The 7.39
Brittiläinen romanttinen draama menestysteoksen "Sinä päivänä" kirjoittajalta kertoo Carlista ja Sallysta, jotka tapaavat junassa työmatkalla. Ohjaus: John Alexander. Näyttelijät: David Morrissey, Sheridan Smith, Olivia Colman, Sean Maguire. Alkuperäinen nimi: 7:39, The. Romanttinen draama, 2014.
C More First
08:25
Imogene
Imogene on kehuttu ja nouseva nykkiläinen näytelmäkirjailija, joka turhaan odottaa tähteään. Kun sekä ura että ihmissuhde menevät nurin, hänen on pakko vastahakoisesti lähteä kirjavan perheensä hoiviin New Jerseyhyn. Ohjaus: Shari Springer Berman, Robert Pulcini. Näyttelijät: Kristen Wiig, Annette Bening, Matt Dillon. Alkuperäinen nimi: Girl Most Likely. Komedia, 2012.
C More First
10:05
Syödä, nukkua, kuolla
20-vuotias Raša on itäeurooppalainen maahanmuuttajanainen, joka asuu ruotsalaisessa pikkukaupungissa sairaan isänsä kanssa. Kun Rašan työpaikka joutuu talousvaikeuksiin, hänen on yritettävä löytää uusi työpaikka. Ohjaus: Gabriela Pichler. Näyttelijät: Nermina Lukac, Milan Dragisic, Jonathan Lampinen. Alkuperäinen nimi: Äta sova dö. Draama, 2012.
C More First
11:50
Milk
Harvey Milkistä tuli 70-luvulla tärkeä homoliikkeen johtohahmo, joka valittiin San Franciscon kaupunginhallitukseen. Sean Penn palkittiin Oscarilla panoksestaan voimakkaaseen draamaan yhden miehen taistelusta yhdenvertaisuuden puolesta. Ohjaus: Gus Van Sant. Näyttelijät: Sean Penn, Josh Brolin, Emile Hirsch. Draama, USA 2008.

Arviot: IMDb 7.7 ∙ Rotten Tomatoes 94 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
13:55
The Stone Roses: Made of Stone
The Stone Roses oli 1989-1991 maailman suosituimpiin kuuluva popbändi, ja erityisesti heidät tunnettiin Manchesterin soundistaan. 90-luvulla bändi hajosi ja joutui taloudellisiin ongelmiin kadotakseen kokonaan maailmankartalta - kunnes he vuonna 2011 palasivat yhteen ja lähtivät kiertueelle. Ohjaus: Shane Meadows. Näyttelijät: Shane Meadows, Ian Brown. Musiikkidokumentti, 2013.
C More First
15:35
Jeff Wayne's Musical Version of the War of the Worlds Alive on Stage! The New Generation
Vuonna 1978 muusikko Jeff Wayne räjäytti potin albumillaan "Maailmojen sota", joka perustui H. G. Wellsin scifiklassikkoon. 34 vuotta myöhemmin hän päätti puhaltaa projektinsa uudelleen henkiin valtavalla lavashowlla, joka taltioitiin Lontoon Wembley Stadiumilla. Ohjaus: Nick Morris. Näyttelijät: Jason Donovan, Liam Neeson, Kerry Ellis, Michael Falzon. Musikaali, 2013.
C More First
17:30
All Tomorrow's Parties
Kulttifestivaalia All Tomorrow’s Parties kuvataan vaihtoehtoisen musiikin, haastattelujen ja esitysten avulla. Lavalla Nick Cave, Sonic Youth, The Stooges, Belle and Sebastian ja monia muita. Musiikkidokumentti, 2009.
C More First
18:55
Mieletön elokuu
Elokuva sijoittuu 60-luvun Helsinkiin, jossa Elsa-nimisen elinvoimaisen hatuntekijän ja ennustajan koko maailma mullistuu, kun "rauhan ja ystävyyden festivaali" houkuttelee kaupunkiin hänen vanhan rakastettunsa Janin, joka on tsekkiläinen jazz-muusikko. Ohjaus: Taru Mäkelä. Näyttelijät: Kati Outinen, Miroslav Etzler, Elena Leeve, Krystof Hádek, Laura Birn. Komedia, 2013.
C More First
20:35
Call Me Crazy: A Five Film
Viisi naisohjaaja tarttuvat psyykkisiin sairauksiin ja niiden vaikutuksiin lähiympäristössä. Palkittu episodielokuva. Ohjaus: Laura Dern, Bryce Dallas Howard, Bonnie Hunt, Ashley Judd, Sharon Maguire. Näyttelijät: Jennifer Hudson, Sarah Hyland, Melissa Leo. Draama, 2013.
C More First
22:00
Grace Unplugged
Ohjaus: Brad J. Silverman. Näyttelijät: AJ Michalka, Kelly Thiebaud, James Denton. Ensi-ilta! Draama, 2013.
C More First
23:45
Rahalla saa - Luksuselämää
Jens Lapiduksen kirjoihin perustuvan Tukholma-trilogian päätösosa. Pääosassa Joel Kinnaman ("The Killing" - "Jälkiä jättämättä") JW (Kinnaman) päättää selvittää siskonsa kohtalon. Jäljet johtavat jälleen Tukholman alamaailmaan. Jorge suunnittelee tekevänsä kaikkien aikojen ryöstön. Myös serbimafia ja sen johtaja Radovan Krajnic on vahvasti läsnä. Ohjaus: Jens Jonsson. Näyttelijät: Matias Varela, Joel Kinnaman, Martin Wallström, Madeleine Martin. Alkuperäinen nimi: Snabba cash - Livet deluxe. Drama, 2012.

Tiistai 2.9.

C More First
01:50
Gallowwalkers
Tässä zombie-lännenelokuvassa Wesley Snipes esittää kirottua revolverimiestä, jonka uhrit palaavat kuolleista. Ohjaus: Andrew Goth. Näyttelijät: Wesley Snipes, Kevin Howarth, Tanit Phoenix, Riley Smith. Zombie-lännenelokuva, 2012.
C More First
03:25
Detention
Grizzly Lake High Schoolilla riehuu kummallisiin vaatteisiin pukeutunut murhaaja. Kun koko luokka joutuu jälki-istuntoon, he päättävät yhdessä ottaa selvää kuka murhaaja on - ehkä tyyppi on tuttu jo ennestään. Ohjaus: Joseph Kahn. Näyttelijät: Josh Hutcherson, Shanley Caswell, Alison Woods. Kauhukomedia, 2012.
C More First
05:00
Trance
Haastava psykologinen trilleri pieleen menevästä taideryöstöstä "Slummien miljonäärin" ohjaajalta. Ohjaus: Danny Boyle. Näyttelijät: James McAvoy, Vincent Cassel, Rosario Dawson. Psykologinen trilleri, 2013.
C More First
07:00
Riding Giants
Stacy Peralta tutkii tässä dokumenttielokuvassa 50-luvun Havaijilla alkaneen surffikulttuurin kehitystä. Elokuvassa keskitytään niihin, jotka lähtevät merelle surffatakseen jättiaalloilla. Monet surffimaailman suurimmista nimistä ovat mukana ja kertovat elämästään merellä. Ohjaus: Stacy Peralta. Näyttelijät: Jeff Clark, Darrick Doerner, Laird John Hamilton. Dokumentti, 2004.
C More First
08:40
That's My Boy
Ohjaus: Sean Anders. Näyttelijät: Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester. Komedia, 2012.
C More First
10:40
Mieletön elokuu
Elokuva sijoittuu 60-luvun Helsinkiin, jossa Elsa-nimisen elinvoimaisen hatuntekijän ja ennustajan koko maailma mullistuu, kun "rauhan ja ystävyyden festivaali" houkuttelee kaupunkiin hänen vanhan rakastettunsa Janin, joka on tsekkiläinen jazz-muusikko. Ohjaus: Taru Mäkelä. Näyttelijät: Kati Outinen, Miroslav Etzler, Elena Leeve, Krystof Hádek, Laura Birn. Komedia, 2013.
C More First
12:25
Baggage Claim
Lentoemäntä Montana on sinkku, mutta hän etsii epätoivoisesti miestä. Kun hänen nuorempi siskonsa ilmoittaa menevänsä naimisiin kukauden päästä, Montana päättää löytää prinssinsä ennen häitä. Hän tapeilee hiki hatussa sopivia ehdokkaita, mikä johtaa tuon tuosta hilpeisiin tilanteisiin. Ohjaus: David E. Talbert. Näyttelijät: Paula Patton, Taye Diggs, Derek Luke, Jill Scott. Komedia, 2013.
C More First
14:05
Känn ingen sorg
Göteborgilainen Pål hyräilee aamusta iltaan, mutta kun hän yrittää laulaa toden teolla, joku vetää aina herneen nenään. Ruotsalainen ohjaajaduo Måns Mårlind & Björn Stein teki jatkoa Hollywood-elokuvalleen "Underworld: Awakening" tällä hyvin ruostalaisella elokuvalla, joka perustuu Håkan Hellströmin musiikkiin. Ohjaus: Måns Mårlind, Björn Stein. Näyttelijät: Adam Lundgren, Disa Östrand, Jonathan Andersson, Josefin Neldén, Tomas von Brömssen. Draama, komedia, 2013.
C More First
16:00
Hobitti - Smaugin autioittama maa
Bilbo ja Gandalf jatkavat matkaansa kohti kääpiöiden menetettyä valtakuntaa. Joukko uusia seikkailuja odottavaa, alkaen pelottavista jättiläishämähäkeistä vaarallisiin metsähaltioihin. Lopulta he seisovat kasvotusten kauhulohikäärme Smaugin kanssa. Ohjaus: Peter Jackson. Näyttelijät: Ian McKellen, Martin Freeman, Evangeline Lilly, Orlando Bloom, Cate Blanchett. Alkuperäinen nimi: The Hobbit: The Desolation of Smaug. Toiminta, 2013.
C More First
18:45
The Kings of Summer
Ohjaus: Jordan Vogt-Roberts. Näyttelijät: Nick Robinson, Gabriel Basso, Moises Arias. Draama, 2013.