UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Elokuvat

Tänään 22.7.

C More First
22:00
Posketonta bongausta
Kolme miestä on tienristeyksessä. He kamppailevat ikäkriisien ja elämän tarkoituksen kanssa. Kun he lähtevät vuoden kestävälle matkalle bongaillakseen harvinaisia lintuja, jokaisen edessä avautuu koko elämän suuntaa muuttava seikkailu. Ohjaus: David Frankel. Näyttelijät: Jack Black, Zahf Paroo, Owen Wilson, Steve Martin, John Cleese, Rosamund Pike. Alkuperäinen nimi: Big Year, The. Komedia, 2011.
C More First
23:40
World War Z
Hengästyttävän nopeatempoisessa toimintaelokuvassa YK:n entinen tutkija (Brad Pitt) ja hänen perheensä joutuvat vaaraan salaperäisen pandemian levitessä ympäri maailmaa. Elokuva perustuu Max Brooksin menestyskirjaan. Pääosissa Brad Pitt, Mirelle Enos ("The Killing) Ohjaus Marc Forster (Quantum of Solace") Ohjaus: Marc Forster. Näyttelijät: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, Matthew Fox. Toiminta, 2013.

Huomenna 23.7.

C More First
01:35
Den som söker
Psykologinen trilleri nuoresta naisesta (Josephine Bornebusch), joka metsästää synkkää totuutta sukujuuristaan. Ohjaus: Johan Lundh. Näyttelijät: Josephine Bornebusch, Niklas Falk, Björn Granath, Sigrid Holmberg. Psykologinen trilleri, 2013.
C More First
03:15
Contraband
Chris Faraday on entinen salakuljettaja, joka on jättänyt rikokset taakseen ja elää nyt perhe-elämää. Mutta kun hänen veljensä joutuu julman rikospomon epäsuosioon, Chrisin täytyy ostaa hänet vapaaksi. Hän matkustaa Panamaan salakuljettaakseen kotiin tukun väärennettyjä dollareita ja joutuu pian osalliseksi tappavaan huumevyyhtiin. Ohjaus: Baltasar Kormákur. Näyttelijät: Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Ben Foster, Giovanni Ribisi. toimintatrilleri, 2012.
C More First
05:05
Underworld: Awakening
Ihmiskunta huomaa yhtäkkiä ympärillään klaanit, joissa parveilee ihmissusia ja vampyyreja, ja nyt he tekevät parhaansa nitistääkseen molemmat. Vampyyrikuningatar Selene johtaa sotaa ihmiskuntaa vastaan ​​ja suojelee samalla tytärtään ihmissusilta. Ohjaus: Måns Mårlind, Björn Stein. Näyttelijät: Kate Beckinsale, Michael Ealy, India Eisley, Stephen Rea. Alkuperäinen nimi: Underworld Awakening. Toiminta, 2012.
C More First
06:30
Som du ser mig
Toisen kaaos on toisen pikkujuttu. Kolmen oslolaisen on pakko tehdä jotakin sellaista, jota kukaan ei oikeastaan haluaisi tehdä. Pian kaikkien kolmen läheiset ovat takajaloillaan. Ohjaus: Dag Johan Haugerud. Näyttelijät: Laila Goody, Ragnhild Hilt, Andrea Bræin Hovig. Alkuperäinen nimi: Som du ser meg. Draamakomedia, 2012.
C More First
08:25
Kaunotar ja monsteri.
Pariisi. Viime vuosisadan alku. Kaksi ystävystä - elokuvakoneenkäyttäjä Emile ja keksijä Raoul - tekevät kokeita uuden lannoitteen kanssa ja sattuvat luomaan hirviön. Pian poliisi on heidän kannoillaan. Mutta onko hirviö tosiaan niin hirviömäinen kuin luullaan? Kun yökerholaulajatar Lucile kuulee hirviön laulavan, hän tulee toisiin ajatuksiin. Ohjaus: Bibo Bergeron. Näyttelijät: Mathieu Chedid, Vanessa Paradis, Gad Elmaleh. Alkuperäinen nimi: A Monster in Paris. piirroselokuva, 2011. Puhuttu suomeksi.
C More First
09:55
The Normal Heart
1980-luvun New Yorkissa yritetään tiedottaa uudesta sairaudesta nimeltä aids. Larry Kramerin kiitettyyn näytelmään perustuva draama. Ohjaus: Ryan Murphy. Näyttelijät: Julia Roberts, Mark Ruffalo, Jonathan Groff, Taylor Kitsch. Draama, 2014.
C More First
12:05
Hyde Park on Hudson
Vuonna 1939 Englannin kuningas Yrjö VI matkusti Yhdysvaltain presidentti Franklin D. Rooseveltin luo pyytääkseen apua taistossa saksalaisia ​​vastaan​​. Tässä draamassa historiallista kokousta kuvataan Rooseveltin sukulaisen ja uskotun Daisy Suckleyn silmin. Ohjaus: Roger Michell. Näyttelijät: Bill Murray, Laura Linney, Olivia Williams, Samuel West, Bridget Moynahan. Draama, komedia, 2012.
C More First
13:40
It Might Get Loud
Harva soitin on niin vahvasti sidoksissa rock'n'rolliin kuin sähkökitara. Tässä dokumentissa "Epämiellyttävä totuus" -dokkarin ohjaaja tapaa kolme kuuluisaa kitaristia, jotka kertovat hänelle suhteestaan sähköskittaan: mukana ovat Jimmy Page Led Zeppelinistä, The Edge U2:sta ja Jack White The White Stripesista. Ohjaus: Davis Guggenheim. Näyttelijät: The Edge, Jimmy Page, Jack White. Dokumentti, musiikki, 2008.
C More First
15:15
The Campaign
Limainen poliitikko Cam Brady on keskellä seksiskandaalia, kun hän yhtäkkiä saa odottamattoman poliittisen vihamiehen Marty Hugginsista, hieman sekopäisestä maalaismiehestä. Takanaan Hugginsilla on kaksi pahansuopaa liikemiestä, jotka toivovat, että hyväuskoisesta ehdokkaasta saadaan leivottua helposti hallittava nukke. Ohjaus: Jay Roach. Näyttelijät: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Dylan McDermott, Dan Aykroyd. Komedia, 2012.
C More First
16:45
Dark Horse
Abe on perheensä musta lammas: kolmekymppinen peräkammarinpoika, joka työskentelee isänsä filmassa ja pelaa illat lautapelejä äitinsä kanssa. Tavattuaan Mirandan, Abe uskoo, että hänelläkin on vielä mahdollisuus löytää rakkaus ja muuttaa elämänsä suuntaa. Amerikkalainen draamakomedia. Ohjaajana Todd Solondz. Pääosissa: Jordan Gelber, Selma Blair. Ohjaus: Todd Solondz. Näyttelijät: Christopher Walken, Selma Blair, Zachary Booth, Mia Farrow, Jordan Gelber. Draama, 2011.
C More First
18:10
The Company You Keep
Jim Grant on New Yorkissa asuva puolustusasianajaja, jolla on synkkä salaisuus. 70-luvulla hän oli poliittinen aktivisti The Weather Undergroundissa, laittomassa vallankumouksellisessa organisaatiotassa, ja kaiken lisäksi hänet oli etsintäkuulutettu pankkiryöstöstä. Nyt nuori toimittaja saa vihiä asiasta. Ohjaus: Robert Redford. Näyttelijät: Robert Redford, Shia LaBeouf, Julie Christie, Susan Sarandon, Nick Nolte. Draama, 2012.
C More First
20:10
Mitä nimi tuo tullessaan?
Vincent on menestyksekäs nelikymppinen mies, joka odottaa lasta nuoren vaimonsa Annan kanssa. He illastavat Vincentin sisaren luona yhdessä Vincentin lapsuudenystävän kanssa. Anna myöhästyy, ja seurue alkaa kysellä Vincentiltä kuulumisia. Kun he saavat kuulla lapsen nimen, he järkyttyvät pahemman kerran. Ohjaus: Alexandre de La Patellière, Matthieu Delaporte. Näyttelijät: Patrick Bruel, Valérie Benguigui, Charles Berling, Guillaume de Tonquedec, Judith El Zein. Alkuperäinen nimi: Le Prénom. Komedia, 2012.
C More First
22:00
Hobitti - Odottamaton matka
Bilbo-hobitti matkaa itään yhdessä kolmentoista kääpiön ja Gandalf-velhon kanssa. Heidän tavoitteenaan on saada kadotettu aarre takaisin hirvittävältä Smaug-lohikäärmeeltä. Matkan varrella BIlbo tapaa Klonkun, joka muuttaa hänen elämänsä ainiaaksi. Ohjaus: Peter Jackson. Näyttelijät: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, James Nesbitt, Cate Blanchett. Alkuperäinen nimi: The Hobbit: An Unexpected Journey. Seikkailu, 2012.

Torstai 24.7.

C More First
00:45
Hostel 3
"Hostel"-sarjan kolmannessa elokuvassa polttarit Las Vegasissa muuttuvat sadistiseksi kidutukseksi, kun Scott ystävineen huijataan laitakaupungille. Näyttelijät: Kip Pardue, Brian Hallisay, John Hensley. Alkuperäinen nimi: Hostel: Part III. Kauhu, 2011.
C More First
02:10
Side Effects
Tässä kiitettyssä trillerissä Rooney Mara esittää nuorta naista, jonka uusi kokeellinen ahdistuslääkitys saa aikaan kammottavia sivuvaikutuksia. Ohjaus: Steven Soderbergh. Näyttelijät: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law. Draama, 2013.
C More First
03:55
Roman Polanski: Wanted and Desired
Vuonna 1977 elokuvantekijä Roman Polanski sai Yhdysvalloissa syytteen: 13-vuotias tyttö oli huumattu ja raiskattu. Polanski myönsi osan syytöksistä, mutta pakeni Eurooppaan oikeudenkäynnin aikana, eikä ole koskaan palannut Yhdysvaltoihin. Dokumentaristi Marina Zenovich haastatellut henkilöitä, jotka antavat näkemyksensä siitä mitä todella tapahtui. Ohjaus: Marina Zenovich. Näyttelijät: Andrew Braunsberg, Douglas Dalton, Marilyn Beck, Samantha Geimer, Mia Farrow, Nicolas Cage, Michael Caine. Alkuperäinen nimi: Roman Polanski - Wanted And Desired. Dokumentti, 2008.

Arviot: IMDb 7.4 ∙ Rotten Tomatoes 87 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
05:30
Kaikella rakkaudella
Ujo valokuvaaja Toivo matkustelee kauniissa Lapissa, kun hän tapaa Ansan ja rakastuu heti. Intohimo imaisee hänet mukaansa, mutta sitten hän huomaa että Ansan ympärillä pyörii muitakin miehiä: tällä on sekä ex-mies että lanko, joka menettää kaiken järkensä Ansan lähettyvillä. Mitä Ansa itse haluaa. Ohjaus: Matti Ijäs. Näyttelijät: Krista Kosonen, Tommi Korpela, Sampo Sarkola. Draama, 2013.
C More First
07:10
Beny: Back to the Wild (Bonobos)
Koko perheen luontodokumentti Benystä, pienestä simpanssista jonka äidin saalistajat tappavat. Kiltit ihmiset pelastavat Benyn, ja se saa varttua suojaisassa luontoreservaatissa yhdessä muiden apinoiden kanssa. Ohjaus: Alain Tixier. Näyttelijät: Claudine André, Sandrine Bonnaire, Emmanuel Curtil. Dokumentti, 2011.
C More First
08:40
Over/Under
Pörssimeklari Paul kamppailee peliriippuvuutensa kanssa ja menettää työnsä. Hän ja hänen vaimonsa Vicky, joka on valokuvaaja, muuttavat Brooklyniin. Siellä Paul tutustuu naapuriinsa Marinoon, joka osoittautuu matematiikkaneroksi. Marinollakin on taloudellisia ongelmia, ja yhdessä he polkaisevat pystyyn vedonlyöntiyrityksen. Ohjaus: Bronwen Hughes. Näyttelijät: Steven Pasquale, Caroline Dhavernas, Anthony Carrigan, Sasha Sloan. Draama, 2013.
C More First
10:05
I Love One Direction
Dokumentti brittiläisestä poikabändistä nimeltä One Direction ja heidän faneistaan, jotka kutsuvat itseään nimellä "directioners". Elokuvassa esitellään bändin coolit - ja sikarikkaat - jäsenet nimeltä Harry, Niall, Zayn, Liam ja Louis, mutta myös heidän seuraajansa kaikkialta maailmasta. Ohjaus: Tara Pirnia. Näyttelijät: One Direction. Dokumentti, 2013.
C More First
11:15
The Company You Keep
Jim Grant on New Yorkissa asuva puolustusasianajaja, jolla on synkkä salaisuus. 70-luvulla hän oli poliittinen aktivisti The Weather Undergroundissa, laittomassa vallankumouksellisessa organisaatiotassa, ja kaiken lisäksi hänet oli etsintäkuulutettu pankkiryöstöstä. Nyt nuori toimittaja saa vihiä asiasta. Ohjaus: Robert Redford. Näyttelijät: Robert Redford, Shia LaBeouf, Julie Christie, Susan Sarandon, Nick Nolte. Draama, 2012.
C More First
13:15
Darling Companion
Beth on onnettomissa naimisissa itsekeskeisen Josephin kanssa. Kun Beth löytää hylätyn koiran, hänen elämänsä muuttuu lopullisesti. Kaksikon välille sukeutuu erikoinen ystävyys, mutta kun koira yhtäkkiä katoaa, Bethin on selvitettävä hajanaiset ihmissuhdekuvionsa. Ohjaus: Lawrence Kasdan. Näyttelijät: Diane Keaton, Kevin Kline, Dianne Wiest, Richard Jenkins, Elisabeth Moss, Sam Shepard. Draama, 2012.
C More First
15:00
Jeff Wayne's Musical Version of the War of the Worlds Alive on Stage! The New Generation
Vuonna 1978 muusikko Jeff Wayne räjäytti potin albumillaan "Maailmojen sota", joka perustui H. G. Wellsin scifiklassikkoon. 34 vuotta myöhemmin hän päätti puhaltaa projektinsa uudelleen henkiin valtavalla lavashowlla, joka taltioitiin Lontoon Wembley Stadiumilla. Ohjaus: Nick Morris. Näyttelijät: Jason Donovan, Liam Neeson, Kerry Ellis, Michael Falzon. Musikaali, 2013.
C More First
16:55
The Guilt Trip
Andy on keksijä. Hän on kehittänyt uuden ekologisen pesuaineen, jota hän nyt yrittää myydä eri myymälöihin ympäri maata. Kiinnostuneita ei kuitenkaan näy. Hän pyytää ylisuojelevan äitinsä mukaan matkalle New Jerseystä Las Vegasiin mutta joutuu pian katumaan päätöstään. Ohjaus: Anne Fletcher. Näyttelijät: Barbra Streisand, Seth Rogen, Julene Renee-Preciado. Komedia, 2012.
C More First
18:30
The Sessions
38-vuotias Mark on ollut invalidi jo vuosikausia, ja hän viettää suuren osan päivistään hengityskoneessa. Mark on edelleen neitsyt, ja eräänä päivänä hän kysyy papiltaan voisiko tämä auttaa häntä harrastamaan seksiä prostituoidun kanssa. Pappi ohjaa Markin seksuaaliterapeutin juttusille. Elokuva perustuu tositapahtumiin. Ohjaus: Ben Lewin. Näyttelijät: John Hawkes, Helen Hunt, William H. Macy. Draama, 2012.
C More First
20:05
Soul-Siskot
Dolly Parton musiikkipitoisessa komediassa pikkukaupungin kuorosta, joka taistelee suuren laulukilpailun voitosta. Ohjaus: Todd Graff. Näyttelijät: Dolly Parton, Queen Latifah, Keke Palmer, Jeremy Jordan, Courtney B. Vance. Alkuperäinen nimi: Joyful Noise. Draamakomedia, 2012.
C More First
22:00
Arena
"Deathgames" on suosittu mutta laiton netissä pyörivä peli. Palomies David Lord joutuu rikollisjengin kaappaamaksi, ja pian hänen on pakko valita, tappaako hän viihteen nimissä - vai onko itse uhrin asemassa. Ohjaus: Jonah Loop. Näyttelijät: Samuel L. Jackson, Kellan Lutz. Ensi-ilta! Toiminta, trilleri, 2011.
C More First
23:35
Burning Man
Kokkina työskentelevä Tom on ihastuttava mies, kunnes traaginen tapahtuma muuttaa koko hänen persoonallisuutensa. Hänestä tulee röyheä, ja hän käyttäytyy huonosti kaikkia ympärillään olevia ihmisä kohtaan. Vasta silloin hän kohtaa tragedian, joka pakottaa hänet laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen. Näyttelijät: Matthew Goode, Essie Davis. Draama, 2011.

Perjantai 25.7.

C More First
01:25
House of Versace
Kuuluisa muotisuunnittelija Gianni Versace oli uransa huipulla, kun hänet murhattiin talonsa ulkopuolella Miamissa vuonna 1997. Hänen sisarensa Donatellan (Gina Gershon), joka aina seisoi veljensä varjossa, oli otettava vastuulleen Versacen muotitalo. Ohjaus: Sara Sugarman. Näyttelijät: Gina Gershon, Raquel Welch, Colm Feore. Draama, 2013.
C More First
03:00
Spring Breakers
Amerikkalaisteineille käsite "spring break" tihkuu hedonismia ja onnea - kevätloma on yhtä juhlaa ja flirttiä aurinkoisella rannalla. Neljä nuorta naista ovat valmiita tekemään mitä tahansa päästäkseen Floridaan - vaikka ryöstön! He maksavat matkan rötöspalkasta ja unohtavat matkan varrella kaikki estonsa. Ohjaus: Harmony Korine. Näyttelijät: Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, James Franco, Rachel Korine. draama, 2012.
C More First
04:35
Flying Monkeys
Työhullu ja stressaantunut isä antaa teinityttärelleen lahjaksi lemmikkiapinan tarkoituksenaan lievittää omaa huonoa omatuntoaan. Yön tullen suloinen kotieläin kuitenkin muuttuu demoniksi, jonka verenjano on loputon. Ohjaus: Robert Grasmere. Näyttelijät: Electra Avellan, Alvin Chon, Christopher Matthew Cook. Kauhu, 2013.
C More First
06:00
Dark Horse
Abe on perheensä musta lammas: kolmekymppinen peräkammarinpoika, joka työskentelee isänsä filmassa ja pelaa illat lautapelejä äitinsä kanssa. Tavattuaan Mirandan, Abe uskoo, että hänelläkin on vielä mahdollisuus löytää rakkaus ja muuttaa elämänsä suuntaa. Amerikkalainen draamakomedia. Ohjaajana Todd Solondz. Pääosissa: Jordan Gelber, Selma Blair. Ohjaus: Todd Solondz. Näyttelijät: Christopher Walken, Selma Blair, Zachary Booth, Mia Farrow, Jordan Gelber. Draama, 2011.
C More First
07:25
Karsten och Petra blir bästa vänner
Viisivuotias Karsten ei halua uuteen päiväkotiin, mutta jo ensimmäisenä päivänä hän tapaa Petran. Heistä tulee heti paikalla parhaita ystäviä. Myös heidän pehmoeläimensä Leijonakuningas ja Rabbit ystävystyvät - ja kun Rabbit yhtenä päivänä katoaa, sitä täytyy etsiä yhdessä. Ohjaus: Arne Lindtner Næss. Näyttelijät: Nora Amundsen, Hilde Louise Asbjørnsen, Janne Formoe, Thorbjørn Harr. Alkuperäinen nimi: Karsten og Petra blir bestevenner. Lastenelokuvat, 2013.
C More First
08:45
Kaikki rakastavat valaita
Valasryhmä juuttuu Alaskassa paksun jäälohkareen alle, kun lämpötila laskee yllättävän alhaiseksi. Paikallinen toimittaja lyöttäytyy yhteen kiihkeän eläinaktivistin kanssa aktivoidakseen yhteiskuntaa ja pelastaakseen valaat. Poliitikot ja bisnesmiehet kyllä kiinnostuvat, mutta osa käyttää tilaisuutta hyväkseen päästäkseen itse valokeilaan. Ohjaus: Ken Kwapis. Näyttelijät: Drew Barrymore, John Krasinski, Ted Danson. Alkuperäinen nimi: Big Miracle. Romanttinen draama, 2012.

Arviot: IMDb 6.5 ∙ Rotten Tomatoes 73 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
10:30
Vuoden se kestää
Romanttinen komedia elokuvan "Borat" kirjoittajalta parista, joka sopii niin huonosti yhteen, ettei kukaan lähipiirissä usko suhteeseen. Ohjaus: Dan Mazer. Näyttelijät: Rose Byrne, Stephen Merchant, Anna Faris, Simon Baker. Alkuperäinen nimi: I Give It A Year. Romanttinen komedia, 2013.
C More First
12:05
Albert Nobbs
1800-luvun Irlanti: Albert Nobbs on mies, joka tekee hotellissa tarjoilijan töitä. Hän raataa kovasti ja säästää rahaa voidakseen avata oman hotellin. Kukaan ei tiedä, että Albert Nobbs on oikeasti nainen, joka on elänyt miehenä viimeiset 30 vuotta. Ohjaus: Rodrigo García. Näyttelijät: Glenn Close, Mia Wasikowska, Aaron Johnson, Janet McTeer. Draama, 2011.
C More First
13:55
Mitä nimi tuo tullessaan?
Vincent on menestyksekäs nelikymppinen mies, joka odottaa lasta nuoren vaimonsa Annan kanssa. He illastavat Vincentin sisaren luona yhdessä Vincentin lapsuudenystävän kanssa. Anna myöhästyy, ja seurue alkaa kysellä Vincentiltä kuulumisia. Kun he saavat kuulla lapsen nimen, he järkyttyvät pahemman kerran. Ohjaus: Alexandre de La Patellière, Matthieu Delaporte. Näyttelijät: Patrick Bruel, Valérie Benguigui, Charles Berling, Guillaume de Tonquedec, Judith El Zein. Alkuperäinen nimi: Le Prénom. Komedia, 2012.
C More First
15:45
The Wedding Video
Parantumaton nahjus nimeltä Ralf on best manina veljensä hienoissa häissä. Veli on jättänyt hurjan elämän taakseen ja yrittää nyt päästä seurapiireihin naimalla varakkaan perheen tytön. Ralf joutuu heti tulilinjalle aristokraattisuvun kanssa ja päättää tallentaa tapahtumat videonauhalle. Ohjaus: Nigel Cole. Näyttelijät: Rufus Hound, Lucy Punch, Robert Webb. Komedia, 2012.
C More First
17:20
20 Feet from Stardom
Oscarin saanut dokumentti tuntemattomista mutta tärkeistä taustalaulajista, jotka valokeilan laidoilla työskentelevät legendaaristen artistien kanssa. Ohjaus: Morgan Neville. Näyttelijät: Darlene Love, Merry Clayton, Lisa Fischer, Judith Hill, David Bowie, Bruce Springsteen, Bette Midler, Mick Jagger. Dokumenttielokuva, 2013.
C More First
18:50
Kaunotar ja monsteri.
Pariisi. Viime vuosisadan alku. Kaksi ystävystä - elokuvakoneenkäyttäjä Emile ja keksijä Raoul - tekevät kokeita uuden lannoitteen kanssa ja sattuvat luomaan hirviön. Pian poliisi on heidän kannoillaan. Mutta onko hirviö tosiaan niin hirviömäinen kuin luullaan? Kun yökerholaulajatar Lucile kuulee hirviön laulavan, hän tulee toisiin ajatuksiin. Ohjaus: Bibo Bergeron. Näyttelijät: Mathieu Chedid, Vanessa Paradis, Gad Elmaleh. Alkuperäinen nimi: A Monster in Paris. piirroselokuva, 2011. Puhuttu suomeksi.
C More First
20:20
Hitchcock
On vuosi 1959. Mestariohjaaja Hitchcock haluaa uusiutua, ja valinta osuu kauhuromaani Psykoon. Tilanteessa ei vältytä riidoilta sensuuriviranomaisten kanssa, ja Hitchcockin mieltymys tähtinäyttelijä Janet Leighiin herättää raivoa Alma-vaimossa. Ohjaus: Sacha Gervasi. Näyttelijät: Anthony Hopkins, Helen Mirren, Scarlett Johansson, Danny Huston. Draama, 2012.
C More First
22:00
Percy Jackson: Hirviöidenmeri
Kirjailija Rick Riordan on inspiroitunut kreikkalaisesta mytologiasta jo nuoruudessaan. Hänen kirjansa kertovat puolijumala Percy Jacksonista, Poseidonin pojasta. Sarjan toisessa elokuvassa Percy ja hänen ystävänsä matkustavat Hirviöidenmereen hakemaan Kultaista nahkaa - se on ainoa tapa jolla he voivat pelastaa puolijumalien suvun. Ohjaus: Thor Freudenthal. Näyttelijät: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Douglas Smith, Brandon T. Jackson. Alkuperäinen nimi: Percy Jackson: Sea of Monsters. Ensi-ilta! Seikkailu, perhe-elokuva, 2013.
C More First
23:50
Yön Ritarin paluu
Bruce Wayne vetää kahdeksan vuoden tauon jälkeen ylleen supersankarin asun. Varjoissa häälyy mystinen, kissamainen mestarivaras, ja samaan aikaan kummallinen roisto Bane uhkaa tuhota Gotham Cityn kokonaan. Ohjaus: Christopher Nolan. Näyttelijät: Christian Bale, Gary Oldman, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt. Alkuperäinen nimi: The Dark Knight Rises. Toiminta, 2012.

Lauantai 26.7.

C More First
02:40
Laittomat
Amerikan kieltolain ja laman aikaan Bonduranin veljekset alkavat salakuljettaa viinaa ja pistävät pystyyn viinanpolttimon. Kun korruptoituneet viranomaiset vaativat heiltä rahaa, veljesten on otettava laki omiin käsiinsä. Ohjaus: John Hillcoat. Näyttelijät: Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain. Alkuperäinen nimi: Lawless. Rikosdraama, 2012.
C More First
04:35
Den som söker
Psykologinen trilleri nuoresta naisesta (Josephine Bornebusch), joka metsästää synkkää totuutta sukujuuristaan. Ohjaus: Johan Lundh. Näyttelijät: Josephine Bornebusch, Niklas Falk, Björn Granath, Sigrid Holmberg. Psykologinen trilleri, 2013.
C More First
06:15
360
Pariisiin, Wieniin, Rio de Janeiroon, Bratislavaan ja Phoenixiin sijoittuvat ihmiskohtalot kytkeytyvät yhden yhteisen nimittäjän, rakkauden, ympärille. Seuraukset ovat odottamattomat. Ohjaus: Fernando Meirelles. Näyttelijät: Jude Law, Rachel Weisz, Anthony Hopkins. Draamatrilleri, 2011.
C More First
08:05
Pirates!
Animoitu lastenelokuva tunaroivien merirosvojen joukkiosta, joka yrittää voittaa Vuoden merirosvon tittelin. Ohjaus: Peter Lord, Jeff Newitt. Näyttelijät: Hugh Grant, Imelda Staunton, Martin Freeman, Salma Hayek. Animoitu seikkailukomedia, 2012. Puhuttu suomeksi.
C More First
09:30
Salainen valtakunta
17-vuotias MK muuttaa keksijäisänsä luo valtavan metsän kupeeseen. Isä haluaa kiihkeästi löytää metsässä asuvan pikkuväen, ja nyt paljastuukin että se on oikeasti olemassa. MK kutistetaan pikkuruisten olioiden kokoiseksi, ja nyt hänet vedetään mukaan metsässä käytävään taisteluun hyvästä ja pahasta. Ohjaus: Chris Wedge. Näyttelijät: Amanda Seyfried, Beyoncé Knowles, Josh Hutcherson, Colin Farrell. Alkuperäinen nimi: Epic. Piirretty perheseikkailu, 2013. Puhuttu suomeksi.
C More First
11:15
Sydän kolmantena jalkana
On vuosi 1925, ja kiinnostus amerikkalaista jalkapalloa kohtaan on laihaa. Pelastaakseen joukkueensa tuholta virkaheitto jalkapallotähti Dodge Connolly päättää rekrytoida tiimiin suositun nuoren pelaajan eräästä college-joukkueesta. Ohjaus: George Clooney. Näyttelijät: George Clooney, Renée Zellweger, John Krasinski. Alkuperäinen nimi: Leatherheads. Komedia, USA 2008.

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 52 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
13:05
Wyatt Earp's Revenge
Wyatt Erp, yksi villin lännen legendaarisimmista sheriffeistä, kertoo toimittajalle siitä kuinka hän lopulta löysi miehen, joka murhasi hänen ensimmäinen rakkautensa. Mukaan hän otti ystävänsä Bat Mastersonin ja Doc Hollidayn, joista myöhemmin tuli villin lännen legendoita. Ohjaus: Michael Feifer. Näyttelijät: Val Kilmer, Matt Dallas, Wilson Bethel, Daniel Booko. Lännenelokuva, 2012.
C More First
14:40
So undercover
Yksityisetsivä Molly saa eräänä kauniina päivänä puhelun FBI:lta. FBI antaa hänelle tehtävän: hänen on soluttauduttava erääseen kouluun, jota tunnetun gangsterin tytär käy. Molly esittää uuteen opinahjoon ilmaantuvaa vaihto-opiskelijaa ja tekee kaikkensa urkkiakseen selville tarvittavat tiedot. Juhlat ja kundit vievät pian hänen huomionsa... Ohjaus: Tom Vaughan. Näyttelijät: Miley Cyrus, Jeremy Piven, Mike O'Malley. Alkuperäinen nimi: So Undercover. Komedia, 2012.
C More First
16:15
Anonymous
Tapahtui Englannissa 1500-luvun lopulla. Kuningatar Elizabethin pitkä valtakausi on päättymässä, ja taistelu valtaistuimesta on alkanut. Aatelismies Edward De Vere on loistava kirjailija, joka on pakko kirjoittaa salassa, sillä välin kuin nuori näyttelijä William Shakespeare saa kunnian hänen työstään. Ohjaus: Roland Emmerich. Näyttelijät: Rhys Ifans, Vanessa Redgrave, David Thewlis. draama, 2011.
C More First
18:25
Hyde Park on Hudson
Vuonna 1939 Englannin kuningas Yrjö VI matkusti Yhdysvaltain presidentti Franklin D. Rooseveltin luo pyytääkseen apua taistossa saksalaisia ​​vastaan​​. Tässä draamassa historiallista kokousta kuvataan Rooseveltin sukulaisen ja uskotun Daisy Suckleyn silmin. Ohjaus: Roger Michell. Näyttelijät: Bill Murray, Laura Linney, Olivia Williams, Samuel West, Bridget Moynahan. Draama, komedia, 2012.
C More First
20:00
Känn ingen sorg
Göteborgilainen Pål hyräilee aamusta iltaan, mutta kun hän yrittää laulaa toden teolla, joku vetää aina herneen nenään. Ruotsalainen ohjaajaduo Måns Mårlind & Björn Stein teki jatkoa Hollywood-elokuvalleen "Underworld: Awakening" tällä hyvin ruostalaisella elokuvalla, joka perustuu Håkan Hellströmin musiikkiin. Ohjaus: Måns Mårlind, Björn Stein. Näyttelijät: Adam Lundgren, Disa Östrand, Jonathan Andersson, Josefin Neldén, Tomas von Brömssen. Draama, komedia, 2013.
C More First
22:00
Viiden vuoden kihlaus
Rakastuneet nuoret nimeltä Tom ja Violet päättävät vuoden seurustelun päätteeksi mennä naimisiin, mutta kun Violet saa uuden työpaikan toisella puolella maata, häitä siirretään eteenpäin. Toistuva lykkääntyminen aiheuttaa kitkaa suhteeseen, ja pian on epäselvää, soivatko hääkellot koskaan. Ohjaus: Nicholas Stoller. Näyttelijät: Emily Blunt, Jason Segel, Chris Pratt, Alison Brie. Alkuperäinen nimi: The Five-Year Engagement. Ensi-ilta! Romanttinen komedia, 2012.

Sunnuntai 27.7.

C More First
00:05
Carrie
Carrie White on kiusattu teini, joka asuu fanaattisesti uskonnollisen äitinsä kanssa. Ennen pitkää Carrie huomaa, että hän voi liikutella esineitä ajatuksen voimalla. Kun koulukaverit altistavat hänet julmalle vitsille, he saavat tuta kuinka vaarallisia Carrien kyvyt ovat. Ohjaus: Kimberly Peirce. Näyttelijät: Chloë Grace Moretz, Julianne Moore, Gabriella Wilde. Kauhu, 2013.
C More First
01:50
Side Effects
Tässä kiitettyssä trillerissä Rooney Mara esittää nuorta naista, jonka uusi kokeellinen ahdistuslääkitys saa aikaan kammottavia sivuvaikutuksia. Ohjaus: Steven Soderbergh. Näyttelijät: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law. Draama, 2013.
C More First
03:35
The Hour of the Lynx
Pappi nimeltä Helen kutsutaan mielisairaalaan juttelemaan nuorelle pojalle, joka on murhannut kaksi ihmistä. Nyt poika on vakuuttunut siitä, että Jumala haluaa hänen tekevän itsemurhan. Helenin on kaiveltava varovaisesti pojan menneisyytta ja yritettävä ymmärtää, mikä teki hänestä murhaajan. Ohjaus: Søren Kragh-Jacobsen. Näyttelijät: Sofie Gråbøl, Søren Malling, Signe Egholm Olsen, Lia Boysen. Alkuperäinen nimi: I Lossens time. Draama, 2013.
C More First
05:10
Promised Land
Matt Damonin tähdittämä draama energiayhtiöstä, joka haluaa ostaa maata pikkukaupungista mutta saa paikallisesta väestöstä odottamattoman vastuksen. Ohjaus: Gus Van Sant. Näyttelijät: Matt Damon, Frances McDormand, John Krasinski. Draama, 2012.
C More First
06:55
Lola Versus
29-vuotias Lola on iloinen, onnellinen ja rakastunut Lukeen. Vain kolme viikkoa ennen häitä Luka kuitenkin jättää hänet, ja järkyttynyt Lola joutuu määrittämään uudelleen elämänsä suunnan. Hän etsii aikansa sopivia treffikandidaatteja, mutta tajuaa sitten, että jos hän haluaa löytää uuden rakkauden, hänen täytyy löytää itsensä ensin. Ohjaus: Daryl Wein. Näyttelijät: Greta Gerwig, Joel Kinnaman, Bill Pullman. Romanttinen komedia, 2012.
C More First
08:25
Life According to Sam
Progeria on harvinainen sairaus, joka johtaa ennenaikaiseen kuolemaan. Kun Sam on kaksi vuotta vanha, hänellä diagnosoidaan sairaus. Hänen vanhempansa päättävät lääkärien tuella muuttaa synkkää ennustetta. Alle kymmenessä vuodessa heidän tutkimuksensa on johtanut valtaviin edistysaskeliin. Ohjaus: Sean Fine, Andrea Nix. Dokumentti, 2013.
C More First
10:00
The Guilt Trip
Andy on keksijä. Hän on kehittänyt uuden ekologisen pesuaineen, jota hän nyt yrittää myydä eri myymälöihin ympäri maata. Kiinnostuneita ei kuitenkaan näy. Hän pyytää ylisuojelevan äitinsä mukaan matkalle New Jerseystä Las Vegasiin mutta joutuu pian katumaan päätöstään. Ohjaus: Anne Fletcher. Näyttelijät: Barbra Streisand, Seth Rogen, Julene Renee-Preciado. Komedia, 2012.
C More First
11:35
Gambit
Taideasiantuntija Harry Deane päättää kostaa ilkeälle ja sikarikkaalle pomolleen Lord Shabandarille huijaamalla tämän ostamaan Monet-jäljennöksen. Apunaan hänellä on eksentrinen rodeokuningatar. Ohjaus: Michael Hoffman. Näyttelijät: Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman. Komedia, 2012.
C More First
13:05
Beny: Back to the Wild (Bonobos)
Koko perheen luontodokumentti Benystä, pienestä simpanssista jonka äidin saalistajat tappavat. Kiltit ihmiset pelastavat Benyn, ja se saa varttua suojaisassa luontoreservaatissa yhdessä muiden apinoiden kanssa. Ohjaus: Alain Tixier. Näyttelijät: Claudine André, Sandrine Bonnaire, Emmanuel Curtil. Dokumentti, 2011.
C More First
14:30
Korttelivahdit
Evan, Bob, Franklin ja Jamarcus perustavat korttelivartion pitääkseen kadut turvallisina. Pian he huomaavat kaupungin olevan täynnä ulkoavaruuden asukkeja, jotka esiintyvät tavallisina kaupunkilaisina. Korttelivartion on pelastettava koko maailma tuhoutumiselta. Ohjaus: Akiva Schaffer. Näyttelijät: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade. Alkuperäinen nimi: The Watch. Scifikomedia, 2012.
C More First
16:10
The Amazing Spider-Man
Andrew Garfield, joka tunnetaan parhaiten elokuvasta "The Social Network", astui Tobey Maguiren saappaisiin ja on nyt Peter Parker alias Spiderman. Emma Stone esittää Parkerin ansiokasta luokkatoveri Gwen Stacya, Rhys Ifans taas on konna Lizard. Ohjaus: Marc Webb. Näyttelijät: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans. Toiminta, 2012.
C More First
18:25
Lorax
Ted-poika asuu kaupungissa, jossa kaikki on keinotekoista. Hän on rakastunut Audreyyn, jonka suurin toive on nähdä oikea puu. Voittaakseen hänet puolelleen Ted lähtee seikkailuun kaupungin ulkopuolelle. Siellä hän kuulee tarun Loraxista, metsän suojelijasta, ja saa idean. Ohjaus: Kyle Balda, Chris Renaud. Näyttelijät: Danny DeVito, Zac Efron, Taylor Swift. Piirroselokuva, 2012. Puhuttu suomeksi.
C More First
19:50
The Normal Heart
1980-luvun New Yorkissa yritetään tiedottaa uudesta sairaudesta nimeltä aids. Larry Kramerin kiitettyyn näytelmään perustuva draama. Ohjaus: Ryan Murphy. Näyttelijät: Julia Roberts, Mark Ruffalo, Jonathan Groff, Taylor Kitsch. Draama, 2014.
C More First
22:00
Mud
14-vuotias Ellis ja hänen kaverinsa Neckbone lähtevät varhain aamulla Mississippi-joelle etsimään venettä, joka on juuttunut puuhun. Joelta he löytävät Mudin, miehen joka on valmis tekemään mitä tahansa päästäkseen takaisin rakkaan Juniperinsa luo. Ohjaus: Jeff Nichols. Näyttelijät: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Tye Sheridan, Jacob Lofland. Ensi-ilta! Draama, trilleri, 2012.

Maanantai 28.7.

C More First
00:15
World War Z
Hengästyttävän nopeatempoisessa toimintaelokuvassa YK:n entinen tutkija (Brad Pitt) ja hänen perheensä joutuvat vaaraan salaperäisen pandemian levitessä ympäri maailmaa. Elokuva perustuu Max Brooksin menestyskirjaan. Pääosissa Brad Pitt, Mirelle Enos ("The Killing) Ohjaus Marc Forster (Quantum of Solace") Ohjaus: Marc Forster. Näyttelijät: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, Matthew Fox. Toiminta, 2013.
C More First
02:10
Spring Breakers
Amerikkalaisteineille käsite "spring break" tihkuu hedonismia ja onnea - kevätloma on yhtä juhlaa ja flirttiä aurinkoisella rannalla. Neljä nuorta naista ovat valmiita tekemään mitä tahansa päästäkseen Floridaan - vaikka ryöstön! He maksavat matkan rötöspalkasta ja unohtavat matkan varrella kaikki estonsa. Ohjaus: Harmony Korine. Näyttelijät: Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, James Franco, Rachel Korine. draama, 2012.
C More First
03:45
Dragon Eyes
St. Jude Square, New Orleans. Ihmiset elävät kilpailevien jengien pelossa, ja koko alueesta on tullut taistelukenttä. Yhtäkkiä salaperäinen muukalainen nimeltä Ryan Hong alkaa siivoamaan rikollisia pois alueelta käyttäen hyväkseen vaikuttavia taistelulajitaitojaan. Ohjaus: John Hyams. Näyttelijät: Jean-Claude Van Damme, Cung Le, Johnny Holmes. Toimintadraama, 2012.
C More First
05:15
Trance
Haastava psykologinen trilleri pieleen menevästä taideryöstöstä "Slummien miljonäärin" ohjaajalta. Ohjaus: Danny Boyle. Näyttelijät: James McAvoy, Vincent Cassel, Rosario Dawson. Psykologinen trilleri, 2013.
C More First
06:55
Who is Dayani Cristal?
Poliisi löytää paahtavan kuumasta autiomasta Arizonan rajalta melkein mädän ruumiin, johon on tatuoitu sanat "Dayani Cristal". Kuka hän oli? Näyttelijä ja aktivisti Gael García Bernal ("Mammutti") tutkii kriitikoiden ylistämässä dokumentissa Keski-Amerikasta tulevien siirtolaisten kovaa elämää. Ohjaus: Marc Silver. Näyttelijät: Gael García Bernal. Dokumentti, 2013.
C More First
08:25
Sammyn suuri seikkailu 2
Kilpikonnat Sammy ja Ray nauttivat elämästä lastenlastensa Rickyn ja Ellan kanssa. Kaikki on hienosti, kunnes Sammy ja Ray otetaan vangiksi ja lähetetään Dubaissa sijaitsevaan vesipuistoon. Sillä välin kun Sammy ja Ray suunnittelevat pakoa uusien ystäviensä kanssa, Ricky ja Ella aloittavat pelastustoimet. Ohjaus: Vincent Kesteloot, Ben Stassen. Näyttelijät: Pat Carroll, Carlos McCullers, Cinda Adams, Wesley Johnny. Alkuperäinen nimi: Sammy's Adventure - The Great Escape. Piirroselokuva, 2012. Puhuttu suomeksi.

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 20 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
09:55
360
Pariisiin, Wieniin, Rio de Janeiroon, Bratislavaan ja Phoenixiin sijoittuvat ihmiskohtalot kytkeytyvät yhden yhteisen nimittäjän, rakkauden, ympärille. Seuraukset ovat odottamattomat. Ohjaus: Fernando Meirelles. Näyttelijät: Jude Law, Rachel Weisz, Anthony Hopkins. Draamatrilleri, 2011.
C More First
11:45
Jayne Mansfield's Car
Alabamalainen pikkukaupunki, 1969. Seudun patriarkka saa tietää, että hänen vaimonsa, joka on hylännyt perheensä ja häipynyt Lontooseen vuosia sitten, palaa maisemiin tuoden uuden perheensä mukanaan. Draamakomedia pureutuu kulttuurisiin törmäyksiin, perheisiin ja tapoihin. Ohjaus: Billy Bob Thornton. Näyttelijät: Ray Stevenson, Kevin Bacon, Billy Bob Thornton, Frances O'Connor, Robert Duvall, Tippi Hedren, John Hurt. Alkuperäinen nimi: Jayne Mansfield´s Car. Draama, 2012.
C More First
13:45
The Bling Ring
Vuonna 2008 ja 2009 mm. Paris Hiltonin ja Lindsay Lohanin koteihin murtautui ryhmä teini-ikäisiä, jotka varastivat heiltä arvokkaita vaatteita ja koruja.Tapahtumien innoittamana ohjaaja Sofia Coppola ("Lost in Translation") ohjasi mustan komedian. Ohjaus: Sofia Coppola. Näyttelijät: Katie Chang, Israel Broussard, Emma Watson. Draama, 2013.