UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Elokuvat

Tänään 19.9.

C More First
01:55
Hotelli
Erika on menestyksekäs kantakaupungin tyttö, joka odottaa ensimmäistä lastaan. Kaikki kuitenkin menee mönkään, ja hän vaipuu syvään masennukseen. Hän päätyy terapiaryhmään joka on täynnä eksentrisiä tyyppejä. Yhdessä he pakenevat todellisuutta ja tekevät kreisin hotellikiertueen Göteborgissa. Ohjaus: Lisa Langseth. Näyttelijät: Alicia Vikander, David Dencik, Anna Bjelkerud. Draama, 2012.
C More First
03:35
Contraband
Chris Faraday on entinen salakuljettaja, joka on jättänyt rikokset taakseen ja elää nyt perhe-elämää. Mutta kun hänen veljensä joutuu julman rikospomon epäsuosioon, Chrisin täytyy ostaa hänet vapaaksi. Hän matkustaa Panamaan salakuljettaakseen kotiin tukun väärennettyjä dollareita ja joutuu pian osalliseksi tappavaan huumevyyhtiin. Ohjaus: Baltasar Kormákur. Näyttelijät: Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Ben Foster, Giovanni Ribisi. toimintatrilleri, 2012.
C More First
05:25
The Package
Kun ovimies Tommy Wickiä pyydetään toimittamaan salaperäinen paketti rikolliselle jonka salanimi on "Saksalainen", Tommy olettaa että kyseessä on rutiinihomma. Pian käy ilmi, että moni muukin jäljittää pakettia. Tommy joutuu kissa ja hiiri -leikkiin, jonka panoksena on hänen oma henkensä. Ohjaus: Jesse V. Johnson. Näyttelijät: Steve Austin, Dolph Lundgren, Eric Keenleyside, Mike Dopud. Toiminta, 2013.
C More First
07:00
BB King: The Life of Riley
Bluesjätti BB Kingin tarina lapsuudesta ikonistatukseen saakka. Tässä muusikko itse kertoo omasta matkastaan: seitsenvuotiaasta puuvillanpoimijasta kasvoi köyhyydestä ja rasismista huolimatta täysiverinen taiteilija. Ohjaus: Jon Brewer. Näyttelijät: B.B. King, Carlso Santana, Bono, Eric Clapton, Bonnie Raitt, Ron Wood. Dokumentti, 2012.
C More First
09:00
Dypet
Islanti, 1984. Muutama kalastaja lähtee yölliselle kierrokselle, mutta vene uppoaa ja vetää lähes koko miehistön mukaansa mereen. Ainoa eloonjäänyt on Gulli, joka taistelee elämästään jäisellä Atlantilla. Voiko hän selvitä, ja millainen elämä häntä odottaa, jos hän selviytyy? Ohjaus: Baltasar Kormákur. Näyttelijät: Jón Atli Jónasson, Baltasar Kormákur, Ólafur Darri Ólafsson, Jóhann G. Jóhannsson. Draama, 2012.
C More First
10:30
Nobody Walks
Peter ja Julie ovat ylellisesti LA:ssa asuva aviopari. Martine puolestaan on nuori taitelija, joka muuttaa heidän luokseen, koska Peterin on määrä auttaa häntä elokuvaprojektissa. Pian pintaan nousee tunteita, joilla on seurauksia kaikkien kannalta. Ohjaus: Ry Russo-Young. Näyttelijät: John Krasinski, Olivia Thirlby, Rosemarie DeWitt. Draama, 2012.
C More First
13:30
The Normal Heart
1980-luvun New Yorkissa yritetään tiedottaa uudesta sairaudesta nimeltä aids. Larry Kramerin kiitettyyn näytelmään perustuva draama. Ohjaus: Ryan Murphy. Näyttelijät: Julia Roberts, Mark Ruffalo, Jonathan Groff, Taylor Kitsch. Draama, 2014.
C More First
15:40
The Kings of Summer
Kiitetty amerikkalainen draama huolten vaivaamasta teinipojasta, joka pakenee metsiin ja rakentaa mökin kavereidensa kanssa. Ohjaus: Jordan Vogt-Roberts. Näyttelijät: Nick Robinson, Gabriel Basso, Moises Arias. Draama, 2013.
C More First
17:20
Jackass esittää: Paha pappa
Johnny Knoxville on 86-vuotias Irving Zisman Jackass-jengin neljännessä elokuvassa - tällä kertaa leffassa on juoni. Irvingin on määrä viedä kahdeksanvuotias pojanpoikansa Yhdysvaltojen toiselle puolelle, mutta hän aiheuttaa kaaosta minne tahansa meneekin: vaarassa ovat mm. hautaustoimistot, strippiklubit sekä lasten kauneuskilpailut. Ohjaus: Jeff Tremaine. Näyttelijät: Johnny Knoxville, Jackson Nicoll, Greg Harris. Alkuperäinen nimi: Jackass Presents: Bad Grandpa. Komedia, 2013.
C More First
18:50
The Campaign
Limainen poliitikko Cam Brady on keskellä seksiskandaalia, kun hän yhtäkkiä saa odottamattoman poliittisen vihamiehen Marty Hugginsista, hieman sekopäisestä maalaismiehestä. Takanaan Hugginsilla on kaksi pahansuopaa liikemiestä, jotka toivovat, että hyväuskoisesta ehdokkaasta saadaan leivottua helposti hallittava nukke. Ohjaus: Jay Roach. Näyttelijät: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Dylan McDermott, Dan Aykroyd. Komedia, 2012.
C More First
20:15
Syödä, nukkua, kuolla
20-vuotias Raša on itäeurooppalainen maahanmuuttajanainen, joka asuu ruotsalaisessa pikkukaupungissa sairaan isänsä kanssa. Kun Rašan työpaikka joutuu talousvaikeuksiin, hänen on yritettävä löytää uusi työpaikka. Ohjaus: Gabriela Pichler. Näyttelijät: Nermina Lukac, Milan Dragisic, Jonathan Lampinen. Alkuperäinen nimi: Äta sova dö. Draama, 2012.
C More First
22:00
The East
Alexander Skarsgårdin tähdittämä trilleri agentista, joka soluttautuu suuryrityksiä vastaan taistelevaan anarkistiryhmään. Ohjaus: Zal Batmanglij. Näyttelijät: Brit Marling, Alexander Skarsgård, Ellen Page. Ensi-ilta! Draamatrilleri, 2013.

Huomenna 20.9.

C More First
00:00
Rakkautta ennen keskiyötä
Celine ja Jesse ovat tyttärineen Pariisissa asuva ranskalais-amerikkalainen pariskunta. Kreikan-lomalla heidän koko elämänsä menee uusiksi, ja yhtäkkiä mikään ei olekaan enää varmaa. Oscar-ehdokkuuden saanut romanttinen draama on trilogian päätösosa. Ohjaus: Richard Linklater. Näyttelijät: Ethan Hawke, Julie Delpy, Seamus Davey-Fitzpatrick. Alkuperäinen nimi: Before Midnight. Draama, 2013.
C More First
01:50
Villi sydän
David Lynchin puhuttava draamatrilleri äidistä (Diane Ladd) joka lähettää mafian tyttärensä poikaystävän perään. Kun elokuva voitti Kultaisen palmun Cannesissa vuonna 1990, yleisöstä kuultiin niin hurraahuutoja kuin buuausta. Ohjaus: David Lynch. Näyttelijät: Nicolas Cage, Laora Dern, Diane Ladd, Harry Dean Stanton, Willem Dafoe, Isabella Rossellini. Alkuperäinen nimi: Wild at Heart. Draamatrilleri, 1990.

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 64 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
03:55
Enkelten siivu
Robbie on nahjus, joka välttää täpärästi vankilatuomion ja saa sen sijaan yhdyskuntapalvelua. Pian tämän jälkeen hänestä tulee isä, ja hän päättää ryhtyä rehelliseksi mieheksi. Yhtäkkiä Robbien eteen avautuu uusia liiketoimintamahdollisuuksia viskintislauksen alalla. Ohjaus: Ken Loach. Näyttelijät: Paul Brannigan, John Henshaw, Roger Allam, Jasmine Riggins, Gary Maitland. Alkuperäinen nimi: Angel's Share. Draamakomedia, 2012.
C More First
05:35
Dragon Eyes
St. Jude Square, New Orleans. Ihmiset elävät kilpailevien jengien pelossa, ja koko alueesta on tullut taistelukenttä. Yhtäkkiä salaperäinen muukalainen nimeltä Ryan Hong alkaa siivoamaan rikollisia pois alueelta käyttäen hyväkseen vaikuttavia taistelulajitaitojaan. Ohjaus: John Hyams. Näyttelijät: Jean-Claude Van Damme, Cung Le, Johnny Holmes. Toimintadraama, 2012.
C More First
07:05
Karsten och Petra blir bästa vänner
Viisivuotias Karsten ei halua uuteen päiväkotiin, mutta jo ensimmäisenä päivänä hän tapaa Petran. Heistä tulee heti paikalla parhaita ystäviä. Myös heidän pehmoeläimensä Leijonakuningas ja Rabbit ystävystyvät - ja kun Rabbit yhtenä päivänä katoaa, sitä täytyy etsiä yhdessä. Ohjaus: Arne Lindtner Næss. Näyttelijät: Nora Amundsen, Hilde Louise Asbjørnsen, Janne Formoe, Thorbjørn Harr. Alkuperäinen nimi: Karsten og Petra blir bestevenner. Lastenelokuvat, 2013.
C More First
08:25
Kaunotar ja monsteri.
Pariisi. Viime vuosisadan alku. Kaksi ystävystä - elokuvakoneenkäyttäjä Emile ja keksijä Raoul - tekevät kokeita uuden lannoitteen kanssa ja sattuvat luomaan hirviön. Pian poliisi on heidän kannoillaan. Mutta onko hirviö tosiaan niin hirviömäinen kuin luullaan? Kun yökerholaulajatar Lucile kuulee hirviön laulavan, hän tulee toisiin ajatuksiin. Ohjaus: Bibo Bergeron. Näyttelijät: Mathieu Chedid, Vanessa Paradis, Gad Elmaleh. Alkuperäinen nimi: A Monster in Paris. piirroselokuva, 2011. Puhuttu suomeksi.
C More First
09:55
Will
Yksitoistavuotias Will on innokas Liverpoolin kannattaja. Hänen isänsä kuolee ennen kuin he ehtivät toteuttaa yhteisen unelmansa ja nähdä Liverpoolin Champions League -finaalissa Istanbulissa. Will päättää selviytyä peliin yksin. Ohjaus: Ellen Perry. Näyttelijät: Damian Lewis, Bob Hoskins, Perry Eggleton, Rebekah Staton. Draama, 2011.
C More First
11:35
Jack and Jill
Jack on losilainen menestyvä mainosmies, jolla on mukava vaimo ja täydelliset lapset. Hänen taivaallaan on vain yksi pilvi: hänen kaksoissisarensa Jillin vuosittainen vierailu on lähestymässä. Sisaren sietämätön persoonallisuus ajaa Jackin mielipuolisuuden partaalle. Ohjaus: Dennis Dugan. Näyttelijät: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino. Komedia, 2011.
C More First
13:05
Nobody Walks
Peter ja Julie ovat ylellisesti LA:ssa asuva aviopari. Martine puolestaan on nuori taitelija, joka muuttaa heidän luokseen, koska Peterin on määrä auttaa häntä elokuvaprojektissa. Pian pintaan nousee tunteita, joilla on seurauksia kaikkien kannalta. Ohjaus: Ry Russo-Young. Näyttelijät: John Krasinski, Olivia Thirlby, Rosemarie DeWitt. Draama, 2012.
C More First
14:25
Metro Manila
Draamatrilleri filippiiniläisperheestä, joka muuttaa Manilaan ja joutuu kaupungin synkkien elementtien imuun. Ohjaus: Sean Ellis. Näyttelijät: Jake Macapagal, John Arcilla, Althea Vega. Draamatrilleri, 2013.
C More First
16:15
Battleship
Toimintaelokuva (pääosassa Alexander Skarsgård) taistelulaivastosta, jonka kimppuun hyökkää harjoituksen aikana ulkoavaruudesta tuleva sotalaivasto. Ohjaus: Peter Berg. Näyttelijät: Alexander Skarsgård, Taylor Kitsch, Liam Neeson, Brooklyn Decker. Toiminta, 2012.
C More First
18:25
Hyde Park on Hudson
Vuonna 1939 Englannin kuningas Yrjö VI matkusti Yhdysvaltain presidentti Franklin D. Rooseveltin luo pyytääkseen apua taistossa saksalaisia ​​vastaan​​. Tässä draamassa historiallista kokousta kuvataan Rooseveltin sukulaisen ja uskotun Daisy Suckleyn silmin. Ohjaus: Roger Michell. Näyttelijät: Bill Murray, Laura Linney, Olivia Williams, Samuel West, Bridget Moynahan. Draama, komedia, 2012.
C More First
20:00
My Life with Liberace (Behind the Candelabra)
Draamaelokuva kertoo showpianisti Liberacen ja hänen rakastajansa suhteesta 1980-luvulla. Elokuva perustuu Scott Thorsonin ja Alex Thorleifsonin teokseeen Behind the Candelabra: My Life with Liberace. Ohjaus Steven Soderbergh. Pääosissa Matt Damon ja Michael Douglas. 2013 Ohjaus: Steven Soderbergh. Näyttelijät: Michael Douglas, Matt Damon, Scott Bakula. Draama, 2013.
C More First
22:00
RoboCop
80-luvun kulttiklassikon uusintaversio, jossa kyborgipoliisia esittää ruotsalainen Joel Kinnaman. ("The Killing", "Snabba Cash"). Ohjaus: José Padilha. Näyttelijät: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton. Alkuperäinen nimi: Robocop. Ensi-ilta! Toiminta, 2014.

Sunnuntai 21.9.

C More First
00:00
World War Z
Hengästyttävän nopeatempoisessa toimintaelokuvassa YK:n entinen tutkija (Brad Pitt) ja hänen perheensä joutuvat vaaraan salaperäisen pandemian levitessä ympäri maailmaa. Elokuva perustuu Max Brooksin menestyskirjaan. Pääosissa Brad Pitt, Mirelle Enos ("The Killing) Ohjaus Marc Forster (Quantum of Solace") Ohjaus: Marc Forster. Näyttelijät: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, Matthew Fox. Toiminta, 2013.
C More First
01:55
Varjojen kaupungit: Luukaupunki
Fantasiaelokuva New Yorkissa asuvasta teinitytöstä (Lily Collins), joka huomaa olevansa syntynyt tappamaan demoneita. Ohjaus: Harald Zwart. Näyttelijät: Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Robert Sheehan. Alkuperäinen nimi: Mortal Instruments: the City of Bones. Toiminta, 2013.
C More First
04:10
Mieletön juttu
Jack on viehättävä pankkirosvo, Karen kovahermoinen kyttä. Heidän tiensä kohtaavat yllättäen, ja alkaa kielletty romanssi. Ohjaus: Steven Soderbergh. Näyttelijät: George Clooney, Jennifer Lopez, Ving Rhames. Alkuperäinen nimi: Out of Sight. Draama, 1998.

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 93 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
06:10
The Normal Heart
1980-luvun New Yorkissa yritetään tiedottaa uudesta sairaudesta nimeltä aids. Larry Kramerin kiitettyyn näytelmään perustuva draama. Ohjaus: Ryan Murphy. Näyttelijät: Julia Roberts, Mark Ruffalo, Jonathan Groff, Taylor Kitsch. Draama, 2014.
C More First
08:25
Sammyn suuri seikkailu 2
Kilpikonnat Sammy ja Ray nauttivat elämästä lastenlastensa Rickyn ja Ellan kanssa. Kaikki on hienosti, kunnes Sammy ja Ray otetaan vangiksi ja lähetetään Dubaissa sijaitsevaan vesipuistoon. Sillä välin kun Sammy ja Ray suunnittelevat pakoa uusien ystäviensä kanssa, Ricky ja Ella aloittavat pelastustoimet. Ohjaus: Vincent Kesteloot, Ben Stassen. Näyttelijät: Pat Carroll, Carlos McCullers, Cinda Adams, Wesley Johnny. Alkuperäinen nimi: Sammy's Adventure - The Great Escape. Piirroselokuva, 2012. Puhuttu suomeksi.

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 20 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
09:55
Spy Kids 2
Teini-ikäiset agenttisiskot Carmen ja Juni Cortez ovat taas täällä, ja tällä kertaa heidän on pysäytettävä hullu tutkija joka on luonut kokonaisen saaren täynnä mutanttiolioita. Agenttien on nyt taisteltava sekä lentäviä sikoja että luurankoja vastaan. Ohjaus: Robert Rodriguez. Näyttelijät: Antonio Banderas, Alexa PenaVega, Daryl Sabara, Carla Gugino. Toimintakomedia, 2002. Puhuttu suomeksi.

Arviot: IMDb 5.0 ∙ Rotten Tomatoes 74 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
11:35
Sukupuolten taistelu
Vuonna 1973 ex-tennistähti Bobby Riggs haastoi huipputason naispelaaja Billie Jean Kingin taisteluun, jota alettiin kutsua nimellä "the battle of the sexes". Urheilutapahtuma sai miljoonia katsojia kaikkialta maailmasta, ja pelissä oli koko naistennis. Ohjaus: James Erskine, Zara Hayes. Näyttelijät: Billie Jean King, Bobby Riggs. Alkuperäinen nimi: The Battle of the Sexes. Dokumentti, 2013.
C More First
13:00
Safety Not Guaranteed
Pari toimittajaa lähtee Seattlesta pieneen rannikkokaupunkiin haastattelemaan Kennethiä, miestä jonka lehti-ilmoitus on herättänyt heidän kiinnostuksensa. Kenneth nimittäin haluaa löytää kumppanin aikamatkalle - tämän omalla vastuulla. Scifikomedia, 2012.
C More First
14:25
The Campaign
Limainen poliitikko Cam Brady on keskellä seksiskandaalia, kun hän yhtäkkiä saa odottamattoman poliittisen vihamiehen Marty Hugginsista, hieman sekopäisestä maalaismiehestä. Takanaan Hugginsilla on kaksi pahansuopaa liikemiestä, jotka toivovat, että hyväuskoisesta ehdokkaasta saadaan leivottua helposti hallittava nukke. Ohjaus: Jay Roach. Näyttelijät: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Dylan McDermott, Dan Aykroyd. Komedia, 2012.
C More First
15:50
Lumikki ja metsästäjä
Paha kuningatar Ravenna saa tietää, että hänen tytärpuolensa Lumikki tuhoaa hänet ellei Ravenna syö hänen sydäntään. Kun Lumikki on jo pakomatkalla, kuningatar palkkaa metsästäjän ottamaan tytön kiinni. Ohjaus: Rupert Sanders. Näyttelijät: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Bob Hoskins. Alkuperäinen nimi: Snow White and the Huntsman. Fantasiaseikkailu, 2012.
C More First
17:55
Mud
14-vuotias Ellis ja hänen kaverinsa Neckbone lähtevät varhain aamulla Mississippi-joelle etsimään venettä, joka on juuttunut puuhun. Joelta he löytävät Mudin, miehen joka on valmis tekemään mitä tahansa päästäkseen takaisin rakkaan Juniperinsa luo. Ohjaus: Jeff Nichols. Näyttelijät: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Tye Sheridan, Jacob Lofland. Draama, trilleri, 2012.
C More First
20:05
Total recall
Visuaalisesti huikea uusintaversio Paul Verhoevenin kulttiklassikosta "Total Recall" (1990). Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa elokuvassa maapallo on lähes asuinkelvoton. Tehdastyöläinen Douglas Quaid (Farrel) tajuaa, että hänen muistonsa eivät välttämättä olekaan totta. Ohjaus: Len Wiseman. Näyttelijät: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel. Alkuperäinen nimi: Total Recall. Toiminta, 2012.

Arviot: IMDb 7.5 ∙ Rotten Tomatoes 84 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
22:00
Monica Z
Neljä Guldbagge-palkintoa saanut draama jazzikoni Monica Zetterlundista, pääosassa debytantti Edda Magnason. Ohjaus: Per Fly. Näyttelijät: Edda Magnason, Sverrir Gudnason, Kjell Bergqvist. Ensi-ilta! Draama, 2013.
C More First
23:50
Men In Black 3
Tiesitkö että Andy Warholkin oli salainen agentti? Se, samoin kuin moni muu asia, paljastuu "Men in Black" -avaruuskomedian kolmannessa osassa. Tällä kertaa agentti J matkustaa vuoteen 1969 pelastamaan kollegansa K:n aikamatkustajaroistolta. Ohjaus: Barry Sonnenfeld. Näyttelijät: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson. toimintakomedia, 2012.

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 70 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Maanantai 22.9.

C More First
01:35
Gallowwalkers
Tässä zombie-lännenelokuvassa Wesley Snipes esittää kirottua revolverimiestä, jonka uhrit palaavat kuolleista. Ohjaus: Andrew Goth. Näyttelijät: Wesley Snipes, Kevin Howarth, Tanit Phoenix, Riley Smith. Zombie-lännenelokuva, 2012.
C More First
03:05
Contraband
Chris Faraday on entinen salakuljettaja, joka on jättänyt rikokset taakseen ja elää nyt perhe-elämää. Mutta kun hänen veljensä joutuu julman rikospomon epäsuosioon, Chrisin täytyy ostaa hänet vapaaksi. Hän matkustaa Panamaan salakuljettaakseen kotiin tukun väärennettyjä dollareita ja joutuu pian osalliseksi tappavaan huumevyyhtiin. Ohjaus: Baltasar Kormákur. Näyttelijät: Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Ben Foster, Giovanni Ribisi. toimintatrilleri, 2012.
C More First
04:55
Blues Brothers
John Belushi ja Dan Aykroyd eivät kaihda mitään keinoja toteuttaakseen korkeammalta taholta saadun käskyn John Landisin klassisessa blueskomediassa. Kun heidän vanhaa katolista kouluaan uhkaa purkaminen, veljekset kutsuvat hätiin vanhat bändiläisensä. Ohjaus: John Landis. Näyttelijät: John Belushi, Dan Aykroyd, James Brown, Ray Charles. Komedia, 1980.

Arviot: IMDb 8.0 ∙ Rotten Tomatoes 87 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
07:10
Saanko esitellä: Joe Black
Bill on ikääntyvä liikemies, jonka luona Kuolema eräänä kauniina päivänä vierailee. Välttyäkseen ikuisuudelta Bill tarjoaa Viikatemiehelle tilaisuutta kierrellä hiukan ihmisten maailmassa ja pitkittää siten omaa aikaansa maan päällä. Kuolema ottaa nimekseen Joe Black ja tutustuu uuteen asuinpaikkaansa. Ohjaus: Martin Brest. Näyttelijät: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani. Alkuperäinen nimi: Meet Joe Black. Draama, 1998.

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 51 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
10:05
Syödä, nukkua, kuolla
20-vuotias Raša on itäeurooppalainen maahanmuuttajanainen, joka asuu ruotsalaisessa pikkukaupungissa sairaan isänsä kanssa. Kun Rašan työpaikka joutuu talousvaikeuksiin, hänen on yritettävä löytää uusi työpaikka. Ohjaus: Gabriela Pichler. Näyttelijät: Nermina Lukac, Milan Dragisic, Jonathan Lampinen. Alkuperäinen nimi: Äta sova dö. Draama, 2012.
C More First
11:50
Spy Kids 2
Teini-ikäiset agenttisiskot Carmen ja Juni Cortez ovat taas täällä, ja tällä kertaa heidän on pysäytettävä hullu tutkija joka on luonut kokonaisen saaren täynnä mutanttiolioita. Agenttien on nyt taisteltava sekä lentäviä sikoja että luurankoja vastaan. Ohjaus: Robert Rodriguez. Näyttelijät: Antonio Banderas, Alexa PenaVega, Daryl Sabara, Carla Gugino. Toimintakomedia, 2002. Puhuttu suomeksi.

Arviot: IMDb 5.0 ∙ Rotten Tomatoes 74 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
13:30
Not Fade Away
Douglas on teini 60-luvun New Jerseyssä. Hän haluaa paeta tylsää elämäänsä ja tukahduttavaa perhettään ja haaveilee perustavansa pop-yhtyeen vähän samaan henkeen kuin Briteissä suositut Beatlesit ja Stonesit. Bändin koossa pitäminen ei kuitenkaan ole ihan helppoa. Ohjaus: David Chase. Näyttelijät: James Gandolfini, John Magaro, Jack Huston, Dominique McElligott. draama, 2012.
C More First
15:20
Dypet
Islanti, 1984. Muutama kalastaja lähtee yölliselle kierrokselle, mutta vene uppoaa ja vetää lähes koko miehistön mukaansa mereen. Ainoa eloonjäänyt on Gulli, joka taistelee elämästään jäisellä Atlantilla. Voiko hän selvitä, ja millainen elämä häntä odottaa, jos hän selviytyy? Ohjaus: Baltasar Kormákur. Näyttelijät: Jón Atli Jónasson, Baltasar Kormákur, Ólafur Darri Ólafsson, Jóhann G. Jóhannsson. Draama, 2012.
C More First
16:50
Muhammad Ali's Greatest Fight
Muhammad Ali ilmoitti kieltäytyvänsä asepalveluksesta Vietnamin sodan aikana ja vielä vetosi omantunnonsyihin. Seuraukset olivat melkoiset. Ali oli hetkessä napit vastakkain Yhdysvaltain hallituksen kanssa, ja asia vedettiin korkeimpiin tuomioistuimiin saakka. Dokumentti päästää katsojan kurkistamaan kulissien taakse. Ohjaus: Stephen Frears. Näyttelijät: Pablo Schreiber, Christopher Plummer, Danny Glover. Dokumenttidraama, 2013.
C More First
18:30
Baggage Claim
Lentoemäntä Montana on sinkku, mutta hän etsii epätoivoisesti miestä. Kun hänen nuorempi siskonsa ilmoittaa menevänsä naimisiin kukauden päästä, Montana päättää löytää prinssinsä ennen häitä. Hän tapeilee hiki hatussa sopivia ehdokkaita, mikä johtaa tuon tuosta hilpeisiin tilanteisiin. Ohjaus: David E. Talbert. Näyttelijät: Paula Patton, Taye Diggs, Derek Luke, Jill Scott. Komedia, 2013.
C More First
20:10
Percy Jackson: Hirviöidenmeri
Kirjailija Rick Riordan on inspiroitunut kreikkalaisesta mytologiasta jo nuoruudessaan. Hänen kirjansa kertovat puolijumala Percy Jacksonista, Poseidonin pojasta. Sarjan toisessa elokuvassa Percy ja hänen ystävänsä matkustavat Hirviöidenmereen hakemaan Kultaista nahkaa - se on ainoa tapa jolla he voivat pelastaa puolijumalien suvun. Ohjaus: Thor Freudenthal. Näyttelijät: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Douglas Smith, Brandon T. Jackson. Alkuperäinen nimi: Percy Jackson: Sea of Monsters. Seikkailu, perhe-elokuva, 2013.
C More First
22:00
Neil Young Journeys
Jonathan Demmen musiikkidokumentti, jossa seurataan Neil Youngia tämän palatessa kotikaupunkiinsa Omemeen Ontariossa. Ohjaus: Jonathan Demme. Näyttelijät: Neil Young. Ensi-ilta! Dokumenttielokuva, 2011.
C More First
23:30
RoboCop
80-luvun kulttiklassikon uusintaversio, jossa kyborgipoliisia esittää ruotsalainen Joel Kinnaman. ("The Killing", "Snabba Cash"). Ohjaus: José Padilha. Näyttelijät: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton. Alkuperäinen nimi: Robocop. Toiminta, 2014.

Tiistai 23.9.

C More First
01:30
Dragon Eyes
St. Jude Square, New Orleans. Ihmiset elävät kilpailevien jengien pelossa, ja koko alueesta on tullut taistelukenttä. Yhtäkkiä salaperäinen muukalainen nimeltä Ryan Hong alkaa siivoamaan rikollisia pois alueelta käyttäen hyväkseen vaikuttavia taistelulajitaitojaan. Ohjaus: John Hyams. Näyttelijät: Jean-Claude Van Damme, Cung Le, Johnny Holmes. Toimintadraama, 2012.
C More First
03:00
Underworld: Awakening
Ihmiskunta huomaa yhtäkkiä ympärillään klaanit, joissa parveilee ihmissusia ja vampyyreja, ja nyt he tekevät parhaansa nitistääkseen molemmat. Vampyyrikuningatar Selene johtaa sotaa ihmiskuntaa vastaan ​​ja suojelee samalla tytärtään ihmissusilta. Ohjaus: Måns Mårlind, Björn Stein. Näyttelijät: Kate Beckinsale, Michael Ealy, India Eisley, Stephen Rea. Alkuperäinen nimi: Underworld Awakening. Toiminta, 2012.
C More First
04:25
Caesarin on kuoltava
Rooman Rebibbia-vankilassa vangit valmistelevat uutta versiota Shakespearen "Julius Caesarista". Kun prosessi etenee, käy ilmi että näytelmässä ja todellisuudessa on paljon yhteistä. Ohjaus: Paolo Taviani, Vittorio Taviani. Näyttelijät: Salvatore Striano, Cosimo Rega, Giovanni Arcuri. Alkuperäinen nimi: Cesare deve morire. Draama, 2012.

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 91 %
Lue lisää: IMDbRotten TomatoesWikipedia
C More First
05:45
The Art of Love
Komedia tutkiskelee ranskalaispariskuntien monimutkaista rakkauselämää. Esimeriksi Isabelle ei ole harrastanut seksiä vuoteen ja kieltäytyy kunniasta, kun hänen ystävänsä Zoé tarjoutuu lainaamaan omaan miestään. Ohjaus: Emmanuel Moret. Näyttelijät: Emmanuel Moret, Pascale Arbillot, Ariane Ascaride, Frédérique Bel, François Cluzet, Julie Depardieu, Gaspard Ulliel, Judith Godrèche. Alkuperäinen nimi: L'art d'aimer. Komedia, 2011.
C More First
07:10
Jeff Wayne's Musical Version of the War of the Worlds Alive on Stage! The New Generation
Vuonna 1978 muusikko Jeff Wayne räjäytti potin albumillaan "Maailmojen sota", joka perustui H. G. Wellsin scifiklassikkoon. 34 vuotta myöhemmin hän päätti puhaltaa projektinsa uudelleen henkiin valtavalla lavashowlla, joka taltioitiin Lontoon Wembley Stadiumilla. Ohjaus: Nick Morris. Näyttelijät: Jason Donovan, Liam Neeson, Kerry Ellis, Michael Falzon. Musikaali, 2013.
C More First
09:05
Milk
Harvey Milkistä tuli 70-luvulla tärkeä homoliikkeen johtohahmo, joka valittiin San Franciscon kaupunginhallitukseen. Sean Penn palkittiin Oscarilla panoksestaan voimakkaaseen draamaan yhden miehen taistelusta yhdenvertaisuuden puolesta. Ohjaus: Gus Van Sant. Näyttelijät: Sean Penn, Josh Brolin, Emile Hirsch. Draama, USA 2008.

Arviot: IMDb 7.7 ∙ Rotten Tomatoes 94 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
11:15
Jappeloup
Tosipohjainen draama Pierre Durandista, joka luopui oikeustieteestä panostaakseen kaiken esteratsastusuraan. Ohjaus: Christian Duguay. Näyttelijät: Guillaume Canet, Marina Hands, Daniel Auteuil. Draama, 2013.
C More First
13:30
Lola Versus
29-vuotias Lola on iloinen, onnellinen ja rakastunut Lukeen. Vain kolme viikkoa ennen häitä Luka kuitenkin jättää hänet, ja järkyttynyt Lola joutuu määrittämään uudelleen elämänsä suunnan. Hän etsii aikansa sopivia treffikandidaatteja, mutta tajuaa sitten, että jos hän haluaa löytää uuden rakkauden, hänen täytyy löytää itsensä ensin. Ohjaus: Daryl Wein. Näyttelijät: Greta Gerwig, Joel Kinnaman, Bill Pullman. Romanttinen komedia, 2012.
C More First
14:55
Mammas pojkar
Tor ja Oden ovat hevifaneja ja aikuisia miehiä, jotka asuvat vielä vanhempiensa nurkissa ja kieltäytyvät ehdottomasti kasvamasta aikuisiksi. Äiti yrittää patistaa heitä maailmalle, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Eräänä päivänä veljekset kuitenkin rakastuvat - samaan tyttöön. Ohjaus: Ulf Malmros. Näyttelijät: Lotta Tejle, Johan Östling, Björn Starrin. Komedia, 2012.
C More First
16:35
Jack and Jill
Jack on losilainen menestyvä mainosmies, jolla on mukava vaimo ja täydelliset lapset. Hänen taivaallaan on vain yksi pilvi: hänen kaksoissisarensa Jillin vuosittainen vierailu on lähestymässä. Sisaren sietämätön persoonallisuus ajaa Jackin mielipuolisuuden partaalle. Ohjaus: Dennis Dugan. Näyttelijät: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino. Komedia, 2011.
C More First
18:05
Wanderlust
George ja Linda ovat onnellinen newyorkilaispariskunta, mutta talouskriisin myötä molemmat jäävät työttömiksi, eikä heillä ole enää varaa jäädä suurkaupunkiin. He lähtevät Georgen veljen perässä maalle ja törmäävät Elysiumiin, hassuun hippikollektiiviin joka puhuu vapaan rakkauden puolesta. MIkään ei kuitenkaan ole ilmaista... Ohjaus: David Wain. Näyttelijät: Jennifer Aniston, Paul Rudd, Malin Åkerman. Komedia, 2012.
C More First
19:45
The Amazing Spider-Man
Andrew Garfield, joka tunnetaan parhaiten elokuvasta "The Social Network", astui Tobey Maguiren saappaisiin ja on nyt Peter Parker alias Spiderman. Emma Stone esittää Parkerin ansiokasta luokkatoveri Gwen Stacya, Rhys Ifans taas on konna Lizard. Ohjaus: Marc Webb. Näyttelijät: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans. Toiminta, 2012.

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 73 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
22:00
Resident Evil: Retribution
Milla Jovovich tekee paluun toimintakauhuelokuvien sarjan viidennessä osassa, jossa koko maailma kärsii zombiviruksesta. Ohjaus: Paul W.S. Anderson. Näyttelijät: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Michelle Rodriguez. Ensi-ilta! Toiminta, 2012.
C More First
23:35
Monica Z
Neljä Guldbagge-palkintoa saanut draama jazzikoni Monica Zetterlundista, pääosassa debytantti Edda Magnason. Ohjaus: Per Fly. Näyttelijät: Edda Magnason, Sverrir Gudnason, Kjell Bergqvist. Draama, 2013.

Keskiviikko 24.9.

C More First
01:25
Rahalla saa - Luksuselämää
Jens Lapiduksen kirjoihin perustuvan Tukholma-trilogian päätösosa. Pääosassa Joel Kinnaman ("The Killing" - "Jälkiä jättämättä") JW (Kinnaman) päättää selvittää siskonsa kohtalon. Jäljet johtavat jälleen Tukholman alamaailmaan. Jorge suunnittelee tekevänsä kaikkien aikojen ryöstön. Myös serbimafia ja sen johtaja Radovan Krajnic on vahvasti läsnä. Ohjaus: Jens Jonsson. Näyttelijät: Matias Varela, Joel Kinnaman, Martin Wallström, Madeleine Martin. Alkuperäinen nimi: Snabba cash - Livet deluxe. Drama, 2012.
C More First
03:30
Last Call at the Oasis
Oscar-palitun dokumentaristin Jessica Yun dokumentti maailman vesikriisistä: kuinka vesipula uhkaa koko maailmaa ja miten sen voi estää. Ohjaus: Jessica Yu. Näyttelijät: Erin Brockovich-Ellis, Jay Famiglietti, Peter H. Gleick. Dokumentti, 2011.
C More First
05:10
The Dinosaur Project
Brittiläinen retkikunta matkustaa Kongoon tutkimaan outoja jälkiä dinosauruksista. Kun ryhmä pääsee perille ja lähimpään kylään, he huomaavat että se on autio ja tuhoutunut. Pian he tajuavat olevansa yksin viidakossa, joka on täpötäynnä nälkäisiä dinosauruksia. Ohjaus: Sid Bennett. Näyttelijät: Richard Dillane, Peter Brooke, Matt Kane, Natasha Loring. Trilleri, 2012.
C More First
06:35
The 7.39
Brittiläinen romanttinen draama menestysteoksen "Sinä päivänä" kirjoittajalta kertoo Carlista ja Sallysta, jotka tapaavat junassa työmatkalla. Ohjaus: John Alexander. Näyttelijät: David Morrissey, Sheridan Smith, Olivia Colman, Sean Maguire. Alkuperäinen nimi: 7:39, The. Romanttinen draama, 2014.
C More First
08:15
Pirates!
Animoitu lastenelokuva tunaroivien merirosvojen joukkiosta, joka yrittää voittaa Vuoden merirosvon tittelin. Ohjaus: Peter Lord, Jeff Newitt. Näyttelijät: Hugh Grant, Imelda Staunton, Martin Freeman, Salma Hayek. Animoitu seikkailukomedia, 2012. Puhuttu suomeksi.
C More First
09:45
Dypet
Islanti, 1984. Muutama kalastaja lähtee yölliselle kierrokselle, mutta vene uppoaa ja vetää lähes koko miehistön mukaansa mereen. Ainoa eloonjäänyt on Gulli, joka taistelee elämästään jäisellä Atlantilla. Voiko hän selvitä, ja millainen elämä häntä odottaa, jos hän selviytyy? Ohjaus: Baltasar Kormákur. Näyttelijät: Jón Atli Jónasson, Baltasar Kormákur, Ólafur Darri Ólafsson, Jóhann G. Jóhannsson. Draama, 2012.
C More First
11:15
Tulkki
Tulkkina YK:ssa työskentelevä Silvia Broome osuu kuulemaan keskustelun, joka paljastaa jonkun suunnittelevan afrikkalaisen poliitikon murhaa. Broomen suojelijaksi määrätty FBI-agentti Keller ei kuitenkaan usko, että nainen on kertonut koko totuutta. Ohjaus: Sydney Pollack. Näyttelijät: Nicole Kidman, Sean Penn, Catherine Keener. Alkuperäinen nimi: The Interpreter. Jännityselokuva, 2005.

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 56 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
13:20
Kala nimeltä Wanda
Elokuva kertoo jalokivivarkaista, jotka yrittävät huijata toisiltaan yhteistä saalista mitä erikoisimmin keinoin. Kala nimeltä Wanda on Amerikan elokuvainstituutin mukaan maailmanhistorian 21. hauskin komedia! Ohjaus: Charles Crichton. Näyttelijät: John Cleese, Jamie Lee Curtis, Kevin Kline, Michael Palin, Maria Aitken, Tom Georgeson, Patricia Hayes, Geoffrey Palmer, Cynthia Caylor. Alkuperäinen nimi: A Fish Called Wanda. Komedia, 1988.

Arviot: IMDb 7.6 ∙ Rotten Tomatoes 93 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
15:10
Kaunotar ja monsteri.
Pariisi. Viime vuosisadan alku. Kaksi ystävystä - elokuvakoneenkäyttäjä Emile ja keksijä Raoul - tekevät kokeita uuden lannoitteen kanssa ja sattuvat luomaan hirviön. Pian poliisi on heidän kannoillaan. Mutta onko hirviö tosiaan niin hirviömäinen kuin luullaan? Kun yökerholaulajatar Lucile kuulee hirviön laulavan, hän tulee toisiin ajatuksiin. Ohjaus: Bibo Bergeron. Näyttelijät: Mathieu Chedid, Vanessa Paradis, Gad Elmaleh. Alkuperäinen nimi: A Monster in Paris. piirroselokuva, 2011. Puhuttu suomeksi.
C More First
16:40
Neil Young Journeys
Jonathan Demmen musiikkidokumentti, jossa seurataan Neil Youngia tämän palatessa kotikaupunkiinsa Omemeen Ontariossa. Ohjaus: Jonathan Demme. Näyttelijät: Neil Young. Dokumenttielokuva, 2011.
C More First
18:05
Total recall
Visuaalisesti huikea uusintaversio Paul Verhoevenin kulttiklassikosta "Total Recall" (1990). Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa elokuvassa maapallo on lähes asuinkelvoton. Tehdastyöläinen Douglas Quaid (Farrel) tajuaa, että hänen muistonsa eivät välttämättä olekaan totta. Ohjaus: Len Wiseman. Näyttelijät: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel. Alkuperäinen nimi: Total Recall. Toiminta, 2012.

Arviot: IMDb 7.5 ∙ Rotten Tomatoes 84 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
20:00
The East
Alexander Skarsgårdin tähdittämä trilleri agentista, joka soluttautuu suuryrityksiä vastaan taistelevaan anarkistiryhmään. Ohjaus: Zal Batmanglij. Näyttelijät: Brit Marling, Alexander Skarsgård, Ellen Page. Draamatrilleri, 2013.
C More First
22:00
Lento
Denzel Washington esittää Oscar-ehdokkuuden arvoisessa pääosassa lentäjää, jolla on takanaan liikaa viinaa ja liian vähän unta sisältänyt villi yö. Seuraavana päivänä hänen on tehtävä hätälaskeutuminen, ja koska hän onnistuu välttämään katastrofin, häntä ylistetään sankarina. Pian kaikki kuitenkin alkavat miettiä, mitä ilmassa oikein tapahtui. Ohjaus: Robert Zemeckis. Näyttelijät: Denzel Washington, John Goodman, Nadine Velazquez, Don Cheadle, Melissa Leo, Bruce Greenwood, Kelly Reilly. Alkuperäinen nimi: Flight. Draama, 2012.