UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Elokuvat

Tänään 18.4.

C More First
18:40
Jesus Christ Superstar - Live Arena Tour
“Jesus Christ Superstar” sai ensi-iltansa Lontoon West Endissä 40 vuotta sitten. Säveltäjä Andrew Lloyd Webber pisti vuonna 2012 pystyyn uuden show'n joka myytiin hetkessä loppuun, ja tämä on sen elokuvaversio. Ohjaus: Laurence Connor. Näyttelijät: Tim Minchin, Melanie Chisholm, Chris Moyles. Draama, 2012.
C More First
20:25
Matka 2: Salainen saari
Koko perheen seikkailuelokuva rasittavasta matkasta mystiselle Etelämeren saarelle, joka on täynnä pelottavia eläimiä. Ohjaus: Brad Payton. Näyttelijät: Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine, Vanessa Hudgens, Kristin Davis. Alkuperäinen nimi: Journey 2: The Mysterious Island. Ensi-ilta! Seikkailu, 2012.
C More First
22:00
The Lucky One
Zac Efron romanttisessa draamassa sotilaasta, joka palaa Irakista ja etsii käsiinsä tuntemattoman suojelusenkelinsä. Ohjaus: Scott Hicks. Näyttelijät: Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner. Ensi-ilta! Romanttinen draama, 2012.
C More First
23:45
360
Pariisiin, Wieniin, Rio de Janeiroon, Bratislavaan ja Phoenixiin sijoittuvat ihmiskohtalot kytkeytyvät yhden yhteisen nimittäjän, rakkauden, ympärille. Seuraukset ovat odottamattomat. Ohjaus: Fernando Meirelles. Näyttelijät: Jude Law, Rachel Weisz, Anthony Hopkins. Draamatrilleri, 2011.

Huomenna 19.4.

C More First
01:35
Hypnotisoija
Tukholmalaisperhe murhataan julmasti, mutta 15-vuotias poika jää henkiin. Hän on niin traumatisoitunut, että häntä on mahdotonta kuulustella. Poliisi epäilee, että poika on avaintodistaja ja pyytää Erik-nimistä hypnotisoijaa auttamaan tutkinnassa. Ohjaus: Lasse Hallström. Näyttelijät: Tobias Zilliacus, Mikael Persbrandt, Lena Olin. Alkuperäinen nimi: Hypnotisören. Rikostrilleri, 2012.
C More First
03:35
Intruders
Madridissa pieni poika säikähtää kuollakseen Hollowfacea, pelottavaa silmätöntä ja suutonta olentoa, joka vierailee hänen huoneessaan öisin. Samaan aikaan Lontoossa 12-vuotias Mia huomaa huoneessaan piileskelevän vieraan... Hollowface himoitsee nuoria sieluja. Ohjaus: Juan Carlos Fresnadillo. Näyttelijät: Clive Owen, Carice van Houten, Izán Corchero. Kauhu, 2011.
C More First
05:15
Not Fade Away
Douglas on teini 60-luvun New Jerseyssä. Hän haluaa paeta tylsää elämäänsä ja tukahduttavaa perhettään ja haaveilee perustavansa pop-yhtyeen vähän samaan henkeen kuin Briteissä suositut Beatlesit ja Stonesit. Bändin koossa pitäminen ei kuitenkaan ole ihan helppoa. Ohjaus: David Chase. Näyttelijät: James Gandolfini, John Magaro, Jack Huston, Dominique McElligott. draama, 2012.
C More First
07:10
Safety Not Guaranteed
Pari toimittajaa lähtee Seattlesta pieneen rannikkokaupunkiin haastattelemaan Kennethiä, miestä jonka lehti-ilmoitus on herättänyt heidän kiinnostuksensa. Kenneth nimittäin haluaa löytää kumppanin aikamatkalle - tämän omalla vastuulla. Scifikomedia, 2012.
C More First
08:35
Jack and Jill
Jack on losilainen menestyvä mainosmies, jolla on mukava vaimo ja täydelliset lapset. Hänen taivaallaan on vain yksi pilvi: hänen kaksoissisarensa Jillin vuosittainen vierailu on lähestymässä. Sisaren sietämätön persoonallisuus ajaa Jackin mielipuolisuuden partaalle. Ohjaus: Dennis Dugan. Näyttelijät: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino. Komedia, 2011.
C More First
10:10
Muhammad Ali's Greatest Fight
Muhammad Ali ilmoitti kieltäytyvänsä asepalveluksesta Vietnamin sodan aikana ja vielä vetosi omantunnonsyihin. Seuraukset olivat melkoiset. Ali oli hetkessä napit vastakkain Yhdysvaltain hallituksen kanssa, ja asia vedettiin korkeimpiin tuomioistuimiin saakka. Dokumentti päästää katsojan kurkistamaan kulissien taakse. Ohjaus: Stephen Frears. Näyttelijät: Pablo Schreiber, Christopher Plummer, Danny Glover. Dokumenttidraama, 2013.
C More First
11:50
The Oranges
Wallingin ja Ostroffin perheet ovat olleet ystäviä ikuisuuden. Kun Ostroffien tytär Nina palaa pitkän tauon jälkeen kotiin, kaikki toivovat että hän kiinnostuu Wallingin perheen Toby-pojasta. Mikään ei mene suunnitelmien mukaan: Nina ihastuukin Tobyn isään Davidiin. Näyttelijät: Leighton Meester, Hugh Laurie, Catherine Keener. Komedia, 2011.
C More First
13:20
Real Steel
Charlie Kenton oli menestyksekäs nyrkkeilijä siihen saakka kun robotit ottivat vallan urheilukentillä. Yhdessä poikansa Maxin kanssa hän treenaa roboteille haastajaa, joka antaa heille molemmille uuden mahdollisuuden. Ohjaus: Shawn Levy. Näyttelijät: Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Dakota Goyo, Anthony Mackie. Toiminta, 2011.
C More First
15:25
The Wedding Video
Parantumaton nahjus nimeltä Ralf on best manina veljensä hienoissa häissä. Veli on jättänyt hurjan elämän taakseen ja yrittää nyt päästä seurapiireihin naimalla varakkaan perheen tytön. Ralf joutuu heti tulilinjalle aristokraattisuvun kanssa ja päättää tallentaa tapahtumat videonauhalle. Ohjaus: Nigel Cole. Näyttelijät: Rufus Hound, Lucy Punch, Robert Webb. Komedia, 2012.
C More First
17:00
Salainen valtakunta
17-vuotias MK muuttaa keksijäisänsä luo valtavan metsän kupeeseen. Isä haluaa kiihkeästi löytää metsässä asuvan pikkuväen, ja nyt paljastuukin että se on oikeasti olemassa. MK kutistetaan pikkuruisten olioiden kokoiseksi, ja nyt hänet vedetään mukaan metsässä käytävään taisteluun hyvästä ja pahasta. Ohjaus: Chris Wedge. Näyttelijät: Amanda Seyfried, Beyoncé Knowles, Josh Hutcherson, Colin Farrell. Alkuperäinen nimi: Epic. Piirretty perheseikkailu, 2013. Puhuttu suomeksi.
C More First
18:45
2 päivää New Yorkissa
Hipsteriradion juontaja Mingus ja ranskalainen valokuvaaja Marion elävät mukavaa elämää New Yorkissa. Kaikki muuttuu, kun Marionin värikäs ranskalaisperhe tulee käymään. Kulttuurien törmäykset ja lukuisat väärinymmärrykset johtavat siihen, että koko joukolla on edessään kaksi unohtumatonta päivää. Ohjaus: Julie Delpy. Näyttelijät: Chris Rock, Julie Delpy, Albert Delpy, Alexia Landeau. Alkuperäinen nimi: 2 Days in New York. Draamakomedia, 2012.

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 64 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
20:20
Mammas pojkar
Tor ja Oden ovat hevifaneja ja aikuisia miehiä, jotka asuvat vielä vanhempiensa nurkissa ja kieltäytyvät ehdottomasti kasvamasta aikuisiksi. Äiti yrittää patistaa heitä maailmalle, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Eräänä päivänä veljekset kuitenkin rakastuvat - samaan tyttöön. Ohjaus: Ulf Malmros. Näyttelijät: Lotta Tejle, Johan Östling, Björn Starrin. Komedia, 2012.
C More First
22:00
American Pie: Luokkakokous
Koko jengi menestyskomediasta "American Pie" kokoontuu taas yhteen, kymmenen vuotta vanhempina muttei ehkä paljon viisaampina? Ohjaus: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg. Näyttelijät: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Mena Suvari, Tara Reid, Eugene Levy, Sean William Scott. Alkuperäinen nimi: American Reunion. Ensi-ilta! Komedia, 2012.
C More First
23:55
The Company You Keep
Jim Grant on New Yorkissa asuva puolustusasianajaja, jolla on synkkä salaisuus. 70-luvulla hän oli poliittinen aktivisti The Weather Undergroundissa, laittomassa vallankumouksellisessa organisaatiotassa, ja kaiken lisäksi hänet oli etsintäkuulutettu pankkiryöstöstä. Nyt nuori toimittaja saa vihiä asiasta. Ohjaus: Robert Redford. Näyttelijät: Robert Redford, Shia LaBeouf, Julie Christie, Susan Sarandon, Nick Nolte. Draama, 2012.

Sunnuntai 20.4.

C More First
01:55
Underworld: Awakening
Ihmiskunta huomaa yhtäkkiä ympärillään klaanit, joissa parveilee ihmissusia ja vampyyreja, ja nyt he tekevät parhaansa nitistääkseen molemmat. Vampyyrikuningatar Selene johtaa sotaa ihmiskuntaa vastaan ​​ja suojelee samalla tytärtään ihmissusilta. Ohjaus: Måns Mårlind, Björn Stein. Näyttelijät: Kate Beckinsale, Michael Ealy, India Eisley, Stephen Rea. Alkuperäinen nimi: Underworld Awakening. Toiminta, 2012.
C More First
03:25
Sightseers
Chris ja Tina suuntaavat idylliselle karavaanilomalle, mutta jo ensimmäisellä pysähdyspaikalla he kohtaavat miehen, joka heittää roskansa tienposkeen ja kieltäytyy korjaamasta jälkiään. Myöhemmin he sattuvat ajamaan miehen yli ja tappamaan tämän. Sattumaako? Chris pääsee yhtäkkiä veren makuun, ja lomasta tulee verinen odysseia. Ohjaus: Ben Wheatley. Näyttelijät: Alice Lowe, Steve Oram, Kenneth Hadley, Eileen Davies. Komedia, 2012.
C More First
04:55
Shadow dancer
Collette on IRA:n jäsen, joka jää poliisin haaviin Lontoossa sattuneen pommi-iskun yhteydessä. Tiedustelupalvelu MI-5 antaa hänen valita itse: Collette joutuu joko eristysselliin, tai sitten hänestä tulee vasikka. Collette suostuu vastentahtoisesti vasikaksi, mutta pian on selvää, että hän on pelkkä pelinappula poliittisessa kamppailussa. Ohjaus: James Marsh. Näyttelijät: Clive Owen, Andrea Riseborough, Gillian Anderson. Alkuperäinen nimi: Shadow Dancer. Trilleri, 2012.
C More First
06:50
Delfiinitarina
Eräänä päivänä nuori Sawyer törmää delfiiniin, joka on joutunut ansaan. Hän vapauttaa pahasti loukkantuneen eläimen ja luovuttaa sen akvaarioon, joka lupaa pitää siitä huolta. Osa delfiinin pyrstöstä on vaurioitunut niin pahasti, että se joudutaan amputoimaan. Sawyer yrittää taivutella akvaarion antamaan sille proteesin. Ohjaus: Charles Martin Smith. Näyttelijät: Morgan Freeman, Ashley Judd, Harry Connick Jr.. Alkuperäinen nimi: Dolphin Tale. Draama, 2011.
C More First
08:45
Matka 2: Salainen saari
Koko perheen seikkailuelokuva rasittavasta matkasta mystiselle Etelämeren saarelle, joka on täynnä pelottavia eläimiä. Ohjaus: Brad Payton. Näyttelijät: Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine, Vanessa Hudgens, Kristin Davis. Alkuperäinen nimi: Journey 2: The Mysterious Island. Seikkailu, 2012.
C More First
10:25
Clear History
Larry Davidin ja Jon Hammin tähdittämä HBO-komedia. Nathan Flomm tekee elämänsä munauksen sanoutuessaan irti yrityksestä, josta sitten tulee menestys. Julkiselta nöyryytykseltä välttyäkseen hän vaihtaa nimeä ja muuttaa pienelle saarelle Massachusettsin ulkopuolelle. Kaikki alkaa hyvin, mutta pian menneisyys kolkuttaa hänen ovelleen. Ohjaus: Greg Mottola. Näyttelijät: Larry David, Eva Mendes, Kate Hudson, Michael Keaton. Komedia, 2013.
C More First
12:05
Tower Heist
Josh on töissä ylellisessä nykkiläispilvenpiirtäjässä. Eräänä päivänä Shaw, yksi rakennuksen varakkaista vuokralaisista, pidätetään. Käy ilmi, että hän on väärinkäyttänyt henkilökunnan eläkerahoja. Huhutaan myös, että Shaw on piilottanut kokonaisen omaisuuden asuntoonsa... Joshilla ja hänen huijatuilla kollegoillaan on suunnitelma rahojen varalle. Ohjaus: Brett Ratner. Näyttelijät: Eddie Murphy, Ben Stiller, Casey Affleck. Komedia, 2011.
C More First
13:50
The Change-Up
Mitch ja Dave ovat hyvin erilaisia​​. Mitch on poikamies, Davella puolestaan on vaimo ja lapsia. Molemmista tuntuu, että toisen elämä näyttää paljon paremmalta. Kostean yön jälkeen kaverukset heräävät ja huomaavat vaihtaneensa ruumiita. Yllättävän pian he huomaavat, ettei olisi kannattanut olla kateellinen... Ohjaus: David Dobkin. Näyttelijät: Jason Bateman, Ryan Reynolds, Olivia Wilde. Komedia, 2011.
C More First
15:40
The Sitter
Komedia Noahista, kaksikymppisestä työttömästä kundista, joka edelleen asuu kotona. Hän tekee vastahakoisesti äidilleen palveluksen ja lupautuu hoitamaan naapurin kolmea villiä lasta. Kun hänen tyttöystävänsä soittaa hänelle, hän päättää viedä kaikki kolme lasta New Yorkin keskustaan jossa he törmäävät muiden muassa huumediileriin. Ohjaus: David Gordon Green. Näyttelijät: Jonah Hill, Ari Graynor, Sam Rockwell, Landry Bender, Kevin Hernandez, Max Records. Komedia, 2011.
C More First
17:00
Sammyn suuri seikkailu 2
Kilpikonnat Sammy ja Ray nauttivat elämästä lastenlastensa Rickyn ja Ellan kanssa. Kaikki on hienosti, kunnes Sammy ja Ray otetaan vangiksi ja lähetetään Dubaissa sijaitsevaan vesipuistoon. Sillä välin kun Sammy ja Ray suunnittelevat pakoa uusien ystäviensä kanssa, Ricky ja Ella aloittavat pelastustoimet. Ohjaus: Vincent Kesteloot, Ben Stassen. Näyttelijät: Pat Carroll, Carlos McCullers, Cinda Adams, Wesley Johnny. Alkuperäinen nimi: Sammy's Adventure - The Great Escape. Piirroselokuva, 2012. Puhuttu suomeksi.

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 20 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
18:30
Kaikki rakastavat valaita
Valasryhmä juuttuu Alaskassa paksun jäälohkareen alle, kun lämpötila laskee yllättävän alhaiseksi. Paikallinen toimittaja lyöttäytyy yhteen kiihkeän eläinaktivistin kanssa aktivoidakseen yhteiskuntaa ja pelastaakseen valaat. Poliitikot ja bisnesmiehet kyllä kiinnostuvat, mutta osa käyttää tilaisuutta hyväkseen päästäkseen itse valokeilaan. Ohjaus: Ken Kwapis. Näyttelijät: Drew Barrymore, John Krasinski, Ted Danson. Alkuperäinen nimi: Big Miracle. Romanttinen draama, 2012.
C More First
20:15
Titaanien raivo
On kulunut kymmenen vuotta siitä kun puolijumala Perseus, Zeuksen poika, on voittanut merihirviön. Nyt hän elää rauhallista kalamiehen elämää poikansa Heliuksen seurassa. Mutta kun jännite Jumalten ja Titaanien välillä kasvaa ja Zeuksesta tulee yksi pelin nappuloista, Perseuksen on käytävä asemiin. Ohjaus: Jonathan Liebesman. Näyttelijät: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Édgar Ramírez, Rosamund Pike, Lily James. Alkuperäinen nimi: Wrath of the Titans. Toiminta, 2012.
C More First
22:00
Promised Land
Matt Damonin tähdittämä draama energiayhtiöstä, joka haluaa ostaa maata pikkukaupungista mutta saa paikallisesta väestöstä odottamattoman vastuksen. Ohjaus: Gus Van Sant. Näyttelijät: Matt Damon, Frances McDormand, John Krasinski. Ensi-ilta! Draama, 2012.
C More First
23:50
Moneyball
Baseballjoukkue Oakland Athleticsin taloudellinen tilanne on kehno. Valmentaja Billy Beane (Brad Pitt) joutuu hiomaan strategioitaan. Hän ottaa käyttöön uuden tilastoihin perustuvan menetelmän ja värvää uusia ja edullisia mutta siitä huolimatta lupaavia pelaajia. Menetelmästä syntyy kuitenkin pian kiistaa, ja Beanen oma ura on hiuskarvan varassa. Ohjaus: Bennett Miller. Näyttelijät: Brad Pitt, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman. Draama, 2011.

Maanantai 21.4.

C More First
02:00
Sarah Silverman: We Are Miracles
HBO-leffa koomikko ja näyttelijä Sarah Silvermanista, joka esittää intiimin stand-up-keikan vain 39 ihmisestä koostuvan yleisön edessä. Tällä kertaa mikään aihe ei ole liian tylsä tai ristiriitainen: Silverman käsittelee kaikkea kännykkäpornosta hulluihin uskontoihin ja siihen ihmeeseen, että ylipäänsä olemme olemassa. Ohjaus: Liam Lynch. Näyttelijät: Sarah Silverman, Daniel Steven Gonzalez. Komedia, 2013.
C More First
03:00
The Numbers Station
Kokenut CIA-agentti, joka on menettänyt kiinnostuksensa töihin, saa uuden yksinkertaisen tehtävän: hänen täytyy suojella nuorta naista, joka lähtee koodaamaan huippusalaiseen tukikohtaan Britannian maaseudulle. Näennäisesti kolkko rutiinitehtävä osoittautuu villiksi taisteluksi elämästä ja kuolemasta. Ohjaus: Kasper Barfoed. Näyttelijät: John Cusack, Malin Åkerman, Liam Cunningham. Toimintatrilleri, 2013.
C More First
04:30
Äärimmäisen lujaa ja uskomattoman läheltä
Oskar on yhdeksänvuotias poika, joka menettää isänsä World Trade Centerin terrori-iskussa. Jonkin ajan kuluttua iskusta Oscar löytää isän piilottamia johtolankoja, ja hän lähtee pikälle matkalle New Yorkiin löytääkseen vastauksia. Ohjaus: Stephen Daldry. Näyttelijät: Tom Hanks, Thomas Horn, Sandra Bullock. Alkuperäinen nimi: Extremely Loud & Incredibly Close. Draama, 2011.
C More First
06:40
The Art of Love
Komedia tutkiskelee ranskalaispariskuntien monimutkaista rakkauselämää. Esimeriksi Isabelle ei ole harrastanut seksiä vuoteen ja kieltäytyy kunniasta, kun hänen ystävänsä Zoé tarjoutuu lainaamaan omaan miestään. Ohjaus: Emmanuel Moret. Näyttelijät: Emmanuel Moret, Pascale Arbillot, Ariane Ascaride, Frédérique Bel, François Cluzet, Julie Depardieu, Gaspard Ulliel, Judith Godrèche. Alkuperäinen nimi: L'art d'aimer. Komedia, 2011.
C More First
08:05
Sammyn suuri seikkailu 2
Kilpikonnat Sammy ja Ray nauttivat elämästä lastenlastensa Rickyn ja Ellan kanssa. Kaikki on hienosti, kunnes Sammy ja Ray otetaan vangiksi ja lähetetään Dubaissa sijaitsevaan vesipuistoon. Sillä välin kun Sammy ja Ray suunnittelevat pakoa uusien ystäviensä kanssa, Ricky ja Ella aloittavat pelastustoimet. Ohjaus: Vincent Kesteloot, Ben Stassen. Näyttelijät: Pat Carroll, Carlos McCullers, Cinda Adams, Wesley Johnny. Alkuperäinen nimi: Sammy's Adventure - The Great Escape. Piirroselokuva, 2012. Puhuttu suomeksi.

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 20 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
09:35
Karsten och Petra blir bästa vänner
Viisivuotias Karsten ei halua uuteen päiväkotiin, mutta jo ensimmäisenä päivänä hän tapaa Petran. Heistä tulee heti paikalla parhaita ystäviä. Myös heidän pehmoeläimensä Leijonakuningas ja Rabbit ystävystyvät - ja kun Rabbit yhtenä päivänä katoaa, sitä täytyy etsiä yhdessä. Ohjaus: Arne Lindtner Næss. Näyttelijät: Nora Amundsen, Hilde Louise Asbjørnsen, Janne Formoe, Thorbjørn Harr. Alkuperäinen nimi: Karsten og Petra blir bestevenner. Lastenelokuvat, 2013.
C More First
10:55
Moonrise Kingdom
Kaksi rakastunutta 12-vuotiasta tekee salaisen sopimuksen he pakenevat kotisaarensa erämaahan. Kun he ovat toteuttaneet suunnitelmansa, etsintäpartio lähtee heidän peräänsä. Kun etsintä on täydessä vauhdissa, alkaa myrsky ulos, joka vaikuttaa huimasti elämään saarella. Ohjaus: Wes Anderson. Näyttelijät: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand, Tilda Swinton, Jason Shwartzman, Jared Gilman, Kara Hayward. Draamakomedia, 2012.
C More First
12:25
30 Minutes or Less
Nick on hiukan hassu pizzalähetti. Eräänä päivänä hän törmää kahteen pikkurikolliseen, jotka kidnappaavat hänet ja pakottavat hänet ryöstämään pankin. Nick joutuu pyytämään entiseltä parhaalta ystävältään apua. Heillä on vain pari tuntia aikaa - elleivät he onnistu, tapahtuu jotain kamalaa. Ohjaus: Ruben Fleischer. Näyttelijät: Jesse Eisenberg, Danny McBride, Aziz Ansari, Nick Swardson, Michael Pena. Toimintakomedia, 2011.
C More First
13:50
Project X
Kolme nörttiä lukiolaiskaverusta suunnittelee maailmankaikkeuden kovimpia bileitä - ehkä heilläkin olisi vihdoin saumaa päästä muiden suosioon! Rauhallisen alun jälkeen ilta käy varsin villiksi, ja bileet päättyvät orgioihin. Kaikki päätyy videonauhalle! Ohjaus: Nima Nourizadeh. Näyttelijät: Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown. Komedia, 2012.
C More First
15:20
Seeking a friend for the end of the world
Kaksi yksinäistä sielua kohtaa onnettomissa olosuhteissa: vain kolme viikkoa ennen kuin komeetan on määrä tuhota maapallo. Dodge kieltää katastrofin mahdollisuuden ja suree katkennutta ihmissuhdettaan, Penny taas harmittelee sitä ettei enää ehdi nähdä vanhempiaan. Yhdessä he päättävät paeta. Ohjaus: Lorene Scafaria. Näyttelijät: Steve Carell, Keira Knightley, Melanie Lynskey. Alkuperäinen nimi: Seeking a Friend for the End of The World. Romanttinen draama, 2012.
C More First
17:00
Madagascar 3
Eläinjoukko on edelleen Afrikassa, mutta kaikki kaipaavat kovasti New Yorkin eläintarhaan. He päättävät että on aika matkustaa takaisin. Ensin heidän täytyy silti matkustaa Euroopan halki, ja he päätyvät sekä kasinoon että sirkukseen matkallaan kotiinpäin. Ohjaus: Eric Darnell, Tom McGrath, Conrad Vernon. Näyttelijät: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith. Piirroskomedia, 2012. Puhuttu suomeksi.

Arviot: IMDb 7.0 ∙ Rotten Tomatoes 79 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
18:30
The Change-Up
Mitch ja Dave ovat hyvin erilaisia​​. Mitch on poikamies, Davella puolestaan on vaimo ja lapsia. Molemmista tuntuu, että toisen elämä näyttää paljon paremmalta. Kostean yön jälkeen kaverukset heräävät ja huomaavat vaihtaneensa ruumiita. Yllättävän pian he huomaavat, ettei olisi kannattanut olla kateellinen... Ohjaus: David Dobkin. Näyttelijät: Jason Bateman, Ryan Reynolds, Olivia Wilde. Komedia, 2011.
C More First
20:20
Wanderlust
George ja Linda ovat onnellinen newyorkilaispariskunta, mutta talouskriisin myötä molemmat jäävät työttömiksi, eikä heillä ole enää varaa jäädä suurkaupunkiin. He lähtevät Georgen veljen perässä maalle ja törmäävät Elysiumiin, hassuun hippikollektiiviin joka puhuu vapaan rakkauden puolesta. MIkään ei kuitenkaan ole ilmaista... Ohjaus: David Wain. Näyttelijät: Jennifer Aniston, Paul Rudd, Malin Åkerman. Komedia, 2012.
C More First
22:00
World War Z
Hengästyttävän nopeatempoisessa toimintaelokuvassa YK:n entinen tutkija (Brad Pitt) ja hänen perheensä joutuvat vaaraan salaperäisen pandemian levitessä ympäri maailmaa. Elokuva perustuu Max Brooksin menestyskirjaan. Pääosissa Brad Pitt, Mirelle Enos ("The Killing) Ohjaus Marc Forster (Quantum of Solace") Ohjaus: Marc Forster. Näyttelijät: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, Matthew Fox. Ensi-ilta! Toiminta, 2013.

Tiistai 22.4.

C More First
00:00
Hobitti - Odottamaton matka
Bilbo-hobitti matkaa itään yhdessä kolmentoista kääpiön ja Gandalf-velhon kanssa. Heidän tavoitteenaan on saada kadotettu aarre takaisin hirvittävältä Smaug-lohikäärmeeltä. Matkan varrella BIlbo tapaa Klonkun, joka muuttaa hänen elämänsä ainiaaksi. Ohjaus: Peter Jackson. Näyttelijät: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, James Nesbitt, Cate Blanchett. Alkuperäinen nimi: The Hobbit: An Unexpected Journey. Seikkailu, 2012.
C More First
03:00
Six bullets
Vapaaottelija Andrew mykistyy kauhusta, kun hänen tyttärensä kaapataan korruptoituneen maan kaoottisessa kaupungissa. Hän osaa kyllä taistella, mutta ympäristö on hämmentävän vieras. Yhtäkkiä haavoittunut sotilas Samson saapuu hätiin, ja yhdessä heistä tulee kuolettavan tehokas tiimi. Ohjaus: Ernie Barbarash. Näyttelijät: Jean-Claude Van Damme, Joe Flanigan, Anna-Louise Plowman. Alkuperäinen nimi: Six Bullets. Toiminta, 2012.
C More First
04:55
The Bay
Miellyttävä pikkukaupunki Yhdysvaltain itärannikolla kokee sarjan salaperäisiä kuolemia. Tutkijat löytävät vedestä hälyttävän suuria määriä myrkkyä, mutta pormestari vaientaa kohun. Pian alueella leviää tappava virus, joka muuttaa paikalliset murhanhimoisiksi hulluiksi. Ohjaus: Barry Levinson. Näyttelijät: Nansi Aluka, Christopher Denham, Stephen Kunken, Frank Deal. Kauhuelokuva, 2012.
C More First
06:20
Foodfight!
Piirroskomedia pikavalintamyymälästä, joka sulkemisajan jälkeen herää hassulla tavalla henkiin. Pian Lady X, Brand X -osaston johtaja, valloittaa kaupan ja yrittää anastaa vallan itselleen. Näyttelijät: Charlie Sheen, eva lon, Hilary Duff. Piirroskomedia, 2012.
C More First
07:50
Keltaisten sitruunoiden ravintola
Agnes on kokki, joka rakastaa työtään ylellisessä ravintolassa, mutta eräänä päivänä kaikki onkin huonosti: hän saa potkut, ja hänen poikaystävänsä jättää hänet. Murtuneena hän palaa kotikyläänsä. Yhtäkkiä hän saa tarjouksen, joka muuttaa kaiken. Ohjaus: Teresa Fabik. Näyttelijät: Rakel Wärmländer, Dan Ekborg, Sverrir Gudnason. Alkuperäinen nimi: Små citroner gula. Romanttinen komedia, 2013.
C More First
09:25
Darling Companion
Beth on onnettomissa naimisissa itsekeskeisen Josephin kanssa. Kun Beth löytää hylätyn koiran, hänen elämänsä muuttuu lopullisesti. Kaksikon välille sukeutuu erikoinen ystävyys, mutta kun koira yhtäkkiä katoaa, Bethin on selvitettävä hajanaiset ihmissuhdekuvionsa. Ohjaus: Lawrence Kasdan. Näyttelijät: Diane Keaton, Kevin Kline, Dianne Wiest, Richard Jenkins, Elisabeth Moss, Sam Shepard. Draama, 2012.
C More First
11:05
Sarah Silverman: We Are Miracles
HBO-leffa koomikko ja näyttelijä Sarah Silvermanista, joka esittää intiimin stand-up-keikan vain 39 ihmisestä koostuvan yleisön edessä. Tällä kertaa mikään aihe ei ole liian tylsä tai ristiriitainen: Silverman käsittelee kaikkea kännykkäpornosta hulluihin uskontoihin ja siihen ihmeeseen, että ylipäänsä olemme olemassa. Ohjaus: Liam Lynch. Näyttelijät: Sarah Silverman, Daniel Steven Gonzalez. Komedia, 2013.
C More First
12:00
Standing Up
Tyttö ja poika ovat kesäleirillä, ja molempia kiusataan samalla julmalla tavalla: heidän vaatteensa pihistetään, ja heidät jätetään yksin rannalle. He päättävät olla palaamatta leirille ja viettävät kolme päivää kahdestaan. Ohjaus: D.J. Caruso. Näyttelijät: Chandler Canterbury, Annalise Basso, Radha Mitchell, Val Kilmer. Draama, 2013.
C More First
13:30
Tiny Furniture
Aura on suorittanut opintonsa ja muuttaa takaisin kotiinsa plakkarissa ainoastaan epäonnistunut suhde ja enemmän tai vähemmän turha tutkinto, Tulevaisuus näyttää melko synkältä. Aura saa työpaikan ravintolasta ja aloittaa hankalasti määriteltävät suhteet kahden miehen kanssa yrittäessään selvittää, kuka hän oikein on ja mitä hän haluaa. Ohjaus: Lena Dunham. Näyttelijät: Lena Dunham, Laurie Simmons, Grace Dunham. Draamakomedia, 2010.
C More First
15:10
The Change-Up
Mitch ja Dave ovat hyvin erilaisia​​. Mitch on poikamies, Davella puolestaan on vaimo ja lapsia. Molemmista tuntuu, että toisen elämä näyttää paljon paremmalta. Kostean yön jälkeen kaverukset heräävät ja huomaavat vaihtaneensa ruumiita. Yllättävän pian he huomaavat, ettei olisi kannattanut olla kateellinen... Ohjaus: David Dobkin. Näyttelijät: Jason Bateman, Ryan Reynolds, Olivia Wilde. Komedia, 2011.
C More First
17:00
Salainen valtakunta
17-vuotias MK muuttaa keksijäisänsä luo valtavan metsän kupeeseen. Isä haluaa kiihkeästi löytää metsässä asuvan pikkuväen, ja nyt paljastuukin että se on oikeasti olemassa. MK kutistetaan pikkuruisten olioiden kokoiseksi, ja nyt hänet vedetään mukaan metsässä käytävään taisteluun hyvästä ja pahasta. Ohjaus: Chris Wedge. Näyttelijät: Amanda Seyfried, Beyoncé Knowles, Josh Hutcherson, Colin Farrell. Alkuperäinen nimi: Epic. Piirretty perheseikkailu, 2013. Puhuttu suomeksi.
C More First
18:45
Knife Fight
Paul Turner on taitava PR.konsultti, jonka asiakaskuntaan kuuluu Washingtonin poliittinen kerma. Hän luotsaa asiakkaitaan eteenpäin oli kyseessä sitten uskottomuus, korruptio tai seksiskandaalit. Pian valheet kuitenkin alkavat paljastua yksi kerrallaan... Ohjaus: Bill Guttentag. Näyttelijät: Rob Lowe, Carrie-Anne Moss, Julie Bowen. Draamatrilleri, 2012.
C More First
20:25
Jack and Jill
Jack on losilainen menestyvä mainosmies, jolla on mukava vaimo ja täydelliset lapset. Hänen taivaallaan on vain yksi pilvi: hänen kaksoissisarensa Jillin vuosittainen vierailu on lähestymässä. Sisaren sietämätön persoonallisuus ajaa Jackin mielipuolisuuden partaalle. Ohjaus: Dennis Dugan. Näyttelijät: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino. Komedia, 2011.
C More First
22:00
New Year's Eve
Mm. Robert De Niro, Halle Berry ja Michelle Pfeiffer tähdittävät elokuvaa ihmisjoukosta, jonka tiet kohtaavat erään tapahtumarikkaan uudenvuodenaaton aikana New Yorkissa. Tapahtumiin kietoutuvat mukaan mm. kokki, syöpäpotilas, lasta odottava pariskunta, hissiin jumiutunut kaksikko ja niin edelleen. Ohjaus: Garry Marshall. Näyttelijät: Sarah Jessica Parker, Jessica Biel, Ashton Kutcher. Komedia, 2011.
C More First
23:55
Promised Land
Matt Damonin tähdittämä draama energiayhtiöstä, joka haluaa ostaa maata pikkukaupungista mutta saa paikallisesta väestöstä odottamattoman vastuksen. Ohjaus: Gus Van Sant. Näyttelijät: Matt Damon, Frances McDormand, John Krasinski. Draama, 2012.

Keskiviikko 23.4.

C More First
01:45
Caesarin on kuoltava
Rooman Rebibbia-vankilassa vangit valmistelevat uutta versiota Shakespearen "Julius Caesarista". Kun prosessi etenee, käy ilmi että näytelmässä ja todellisuudessa on paljon yhteistä. Ohjaus: Paolo Taviani, Vittorio Taviani. Näyttelijät: Salvatore Striano, Cosimo Rega, Giovanni Arcuri. Alkuperäinen nimi: Cesare deve morire. Draama, 2012.
C More First
03:00
90 minuter
Tavalliset ihmiset saattavat joskus kyetä julmiin, käsittämättömiin tekoihin. Tämä elokuva seuraa kolmea miestä, jotka jostakin syystä ovat ajautuneet umpikujaan, ja kuvaa yhdeksääkymmentä minuuttia ennen murhaa - sekä uhrin että murhaajan näkökulmasta. Ohjaus: Eva Sørhaug. Näyttelijät: Aksel Hennie, Bjørn Floberg, Pia Tjelta, Mads Ousdal, Kaia Varjord, Annmari Kastrup. Alkuperäinen nimi: 90 minutter. Draama, 2012.
C More First
04:30
Bucky Larson: Born to Be a Star
Bucky on pikkukaupungissa asuva nörtti, jolla on tylsä työ. Yhtäkkiä hän keksii, että hänen konservatiiviset vanhempansa olivat kuuluisia pornotähtiä 70-luvulla. Bucky päättää saman tien lähteä Hollywoodiin seuraamaan vanhempiensa jalanjälkiä. Ohjaus: Tom Brady. Näyttelijät: Nick Swardson, Christina Ricci, Don Johnson, Stephen Dorff, Ido Mosseri. Alkuperäinen nimi: Bucky Larson: Born To Be A Star. Komedia, 2011.
C More First
06:05
Kaikella rakkaudella
Ujo valokuvaaja Toivo matkustelee kauniissa Lapissa, kun hän tapaa Ansan ja rakastuu heti. Intohimo imaisee hänet mukaansa, mutta sitten hän huomaa että Ansan ympärillä pyörii muitakin miehiä: tällä on sekä ex-mies että lanko, joka menettää kaiken järkensä Ansan lähettyvillä. Mitä Ansa itse haluaa. Ohjaus: Matti Ijäs. Näyttelijät: Krista Kosonen, Tommi Korpela, Sampo Sarkola. Draama, 2013.
C More First
07:45
Cheerful Weather for the Wedding
Häät lähestyvät, ja Dolly-morsian on valmis menemään naimisiin kihlattunsa Owenin kanssa. Mutta viime hetkellä Dolly alkaa epäillä rakkauttaan. Hänen mieltään kutkuttaa viehättävä Joseph, jonka kanssa hänellä aikaisemmin oli suhde ja joka on kutsuttu häihin. Kenet Dollyn pitäisi valita? Ohjaus: Donald Rice. Näyttelijät: Felicity Jones, Luke Treadaway, Elizabeth McGovern. Komedia, 2012.
C More First
09:15
Caesarin on kuoltava
Rooman Rebibbia-vankilassa vangit valmistelevat uutta versiota Shakespearen "Julius Caesarista". Kun prosessi etenee, käy ilmi että näytelmässä ja todellisuudessa on paljon yhteistä. Ohjaus: Paolo Taviani, Vittorio Taviani. Näyttelijät: Salvatore Striano, Cosimo Rega, Giovanni Arcuri. Alkuperäinen nimi: Cesare deve morire. Draama, 2012.
C More First
10:30
The Guilt Trip
Andy on keksijä. Hän on kehittänyt uuden ekologisen pesuaineen, jota hän nyt yrittää myydä eri myymälöihin ympäri maata. Kiinnostuneita ei kuitenkaan näy. Hän pyytää ylisuojelevan äitinsä mukaan matkalle New Jerseystä Las Vegasiin mutta joutuu pian katumaan päätöstään. Ohjaus: Anne Fletcher. Näyttelijät: Barbra Streisand, Seth Rogen, Julene Renee-Preciado. Komedia, 2012.
C More First
12:05
2 päivää New Yorkissa
Hipsteriradion juontaja Mingus ja ranskalainen valokuvaaja Marion elävät mukavaa elämää New Yorkissa. Kaikki muuttuu, kun Marionin värikäs ranskalaisperhe tulee käymään. Kulttuurien törmäykset ja lukuisat väärinymmärrykset johtavat siihen, että koko joukolla on edessään kaksi unohtumatonta päivää. Ohjaus: Julie Delpy. Näyttelijät: Chris Rock, Julie Delpy, Albert Delpy, Alexia Landeau. Alkuperäinen nimi: 2 Days in New York. Draamakomedia, 2012.

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 64 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
13:40
G.I. Joe: Kosto
Eliittijoukko G. I. Joe taistelee taas kerran uusia ja vanhoja vihollisia vastaan. Vanha arkkivihollinen Cobra on muuttunut entistä vahvemmaksi ja soluttautunut Valkoiseen taloon saakka. Ohjaus: Jon M. Chu. Näyttelijät: Dwayne Johnson, Channing Tatum, Adrianne Palicki, Bruce Willis. Alkuperäinen nimi: G.I. Joe: Retaliation. Toiminta, 2013.
C More First
15:30
Project X
Kolme nörttiä lukiolaiskaverusta suunnittelee maailmankaikkeuden kovimpia bileitä - ehkä heilläkin olisi vihdoin saumaa päästä muiden suosioon! Rauhallisen alun jälkeen ilta käy varsin villiksi, ja bileet päättyvät orgioihin. Kaikki päätyy videonauhalle! Ohjaus: Nima Nourizadeh. Näyttelijät: Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown. Komedia, 2012.
C More First
17:00
Clear History
Larry Davidin ja Jon Hammin tähdittämä HBO-komedia. Nathan Flomm tekee elämänsä munauksen sanoutuessaan irti yrityksestä, josta sitten tulee menestys. Julkiselta nöyryytykseltä välttyäkseen hän vaihtaa nimeä ja muuttaa pienelle saarelle Massachusettsin ulkopuolelle. Kaikki alkaa hyvin, mutta pian menneisyys kolkuttaa hänen ovelleen. Ohjaus: Greg Mottola. Näyttelijät: Larry David, Eva Mendes, Kate Hudson, Michael Keaton. Komedia, 2013.
C More First
18:40
Matka 2: Salainen saari
Koko perheen seikkailuelokuva rasittavasta matkasta mystiselle Etelämeren saarelle, joka on täynnä pelottavia eläimiä. Ohjaus: Brad Payton. Näyttelijät: Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine, Vanessa Hudgens, Kristin Davis. Alkuperäinen nimi: Journey 2: The Mysterious Island. Seikkailu, 2012.
C More First
20:15
The Lucky One
Zac Efron romanttisessa draamassa sotilaasta, joka palaa Irakista ja etsii käsiinsä tuntemattoman suojelusenkelinsä. Ohjaus: Scott Hicks. Näyttelijät: Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner. Romanttinen draama, 2012.
C More First
22:00
Pusher
Frank on lontoolainen huumekauppias, jonka elämä on pilalla, kun hän lainaa rahaa tavarantoimittajaltaan. Yhden viikon aikana hänen ystävänsä alkavat kadota yksi toisensa jälkeen, ja kaaos valtaa hänen elämänsä. Hän on yhtäkkiä vankina omassa maailmassaan. Ohjaus: Luis Prieto. Näyttelijät: Richard Coyle, Bronson Webb, Agyness Deyn. Trilleri, 2012.
C More First
23:30
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Robert Downey Jr on palannut kehiin: tällä kertaa hänen ja hänen uskollisen kumppaninsa Watsonin on kohdattava arkkivihollisensa professori Moriarty. Tällä kertaa kamppaillaan elämästä ja kuolemasta! Ohjaus: Guy Ritchie. Näyttelijät: Robert Downey Jr., Jude Law, Jared Harris. Seikkailu, 2011.

Torstai 24.4.

C More First
01:35
The Bay
Miellyttävä pikkukaupunki Yhdysvaltain itärannikolla kokee sarjan salaperäisiä kuolemia. Tutkijat löytävät vedestä hälyttävän suuria määriä myrkkyä, mutta pormestari vaientaa kohun. Pian alueella leviää tappava virus, joka muuttaa paikalliset murhanhimoisiksi hulluiksi. Ohjaus: Barry Levinson. Näyttelijät: Nansi Aluka, Christopher Denham, Stephen Kunken, Frank Deal. Kauhuelokuva, 2012.
C More First
03:00
Underworld: Awakening
Ihmiskunta huomaa yhtäkkiä ympärillään klaanit, joissa parveilee ihmissusia ja vampyyreja, ja nyt he tekevät parhaansa nitistääkseen molemmat. Vampyyrikuningatar Selene johtaa sotaa ihmiskuntaa vastaan ​​ja suojelee samalla tytärtään ihmissusilta. Ohjaus: Måns Mårlind, Björn Stein. Näyttelijät: Kate Beckinsale, Michael Ealy, India Eisley, Stephen Rea. Alkuperäinen nimi: Underworld Awakening. Toiminta, 2012.
C More First
04:25
Tartunta
Trilleri, jossa seurataanerilaisia ihmiskohtaloita kuolettavan viruksen levitessä maailmalla. Elokuvan näyttelijäkaarti on täynnä tähtiä. Ohjaus: Steven Soderbergh. Näyttelijät: Gwyneth Paltrow, Matt Damon, Jude Law, Kate Winslet, Laurence Fishburne, Marion Cotillard, Bryan Cranston. Alkuperäinen nimi: Contagion. Virustrilleri, 2011.
C More First
06:15
Faro
Murhasta syytetty mies pakenee tyttärensä kanssa metsään. Kesäinen metsä antaa vaikutelman vapaudesta, jota ei voi löytyä mistään muualta. Todellisuus on kuitenkin toinen, kun poliisi ja sosiaaliviranomaiset ovat kintereillä. Ruotsalainen draamaelokuva. Pääosissa: Per Burell, Jakob Cedergren, Clara Christiansson. Ohjaus: Fredrik Edfeldt. Näyttelijät: Jakob Cedergren, Clara Christiansson, Göran Stangertz. Draama, 2013.

Arviot: IMDb 5.9
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes