UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Elokuvat

Tänään 29.7.

C More First
11:10
Soul-Siskot
Dolly Parton musiikkipitoisessa komediassa pikkukaupungin kuorosta, joka taistelee suuren laulukilpailun voitosta. Ohjaus: Todd Graff. Näyttelijät: Dolly Parton, Queen Latifah, Keke Palmer, Jeremy Jordan, Courtney B. Vance. Alkuperäinen nimi: Joyful Noise. Draamakomedia, 2012.
C More First
13:05
Faro
Murhasta syytetty mies pakenee tyttärensä kanssa metsään. Kesäinen metsä antaa vaikutelman vapaudesta, jota ei voi löytyä mistään muualta. Todellisuus on kuitenkin toinen, kun poliisi ja sosiaaliviranomaiset ovat kintereillä. Ruotsalainen draamaelokuva. Pääosissa: Per Burell, Jakob Cedergren, Clara Christiansson. Ohjaus: Fredrik Edfeldt. Näyttelijät: Jakob Cedergren, Clara Christiansson, Göran Stangertz. Draama, 2013.

Arviot: IMDb 5.9
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes
C More First
14:35
Karsten och Petra blir bästa vänner
Viisivuotias Karsten ei halua uuteen päiväkotiin, mutta jo ensimmäisenä päivänä hän tapaa Petran. Heistä tulee heti paikalla parhaita ystäviä. Myös heidän pehmoeläimensä Leijonakuningas ja Rabbit ystävystyvät - ja kun Rabbit yhtenä päivänä katoaa, sitä täytyy etsiä yhdessä. Ohjaus: Arne Lindtner Næss. Näyttelijät: Nora Amundsen, Hilde Louise Asbjørnsen, Janne Formoe, Thorbjørn Harr. Alkuperäinen nimi: Karsten og Petra blir bestevenner. Lastenelokuvat, 2013.
C More First
15:55
Shuffleton's Barbershop
Trey Cole on kuuluisa countrylaulaja, joka palaa kotikaupunkiinsa haluten pyytää Charlie Shuffletonilta elämänohjeita. Kun Trey saa tietää että Shuffleton on äskettäin kuollut, hän tajuaa, että on aika käsitellä hänen omaa monimutkaista menneisyyttään. Ohjaus: Mark Jean. Näyttelijät: Danny Glover, Brian Ames, Bryant Prince, Kayla Ewell, Austin Stowell. Draama, 2013.
C More First
17:20
Gambit
Taideasiantuntija Harry Deane päättää kostaa ilkeälle ja sikarikkaalle pomolleen Lord Shabandarille huijaamalla tämän ostamaan Monet-jäljennöksen. Apunaan hänellä on eksentrinen rodeokuningatar. Ohjaus: Michael Hoffman. Näyttelijät: Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman. Komedia, 2012.
C More First
20:15
Men In Black 3
Tiesitkö että Andy Warholkin oli salainen agentti? Se, samoin kuin moni muu asia, paljastuu "Men in Black" -avaruuskomedian kolmannessa osassa. Tällä kertaa agentti J matkustaa vuoteen 1969 pelastamaan kollegansa K:n aikamatkustajaroistolta. Ohjaus: Barry Sonnenfeld. Näyttelijät: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson. toimintakomedia, 2012.

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 70 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
22:00
Fright night 2
Tarina verenhimoisesta kreivittärestä nimeltä Elizabeth Báthory on innoittanut tätä kauhukomediaa. Vaihto-oppilasmatka Romaniaan saa Charley-nimisen opiskelijan huomaamaan että hänen seksikäs opettajansa on itse asiassa vampyyri ja että hänen oma ex-tyttöystävänsä Amy on opettajan seuraava uhri. Ohjaus: Eduardo Rodriguez. Näyttelijät: Will Payne, Jaime Murray, Sean Power. Alkuperäinen nimi: Fright Night 2. Ensi-ilta! Komedia, kauhu, 2013.
C More First
23:40
Mud
14-vuotias Ellis ja hänen kaverinsa Neckbone lähtevät varhain aamulla Mississippi-joelle etsimään venettä, joka on juuttunut puuhun. Joelta he löytävät Mudin, miehen joka on valmis tekemään mitä tahansa päästäkseen takaisin rakkaan Juniperinsa luo. Ohjaus: Jeff Nichols. Näyttelijät: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Tye Sheridan, Jacob Lofland. Draama, trilleri, 2012.

Huomenna 30.7.

C More First
01:50
The Numbers Station
Kokenut CIA-agentti, joka on menettänyt kiinnostuksensa töihin, saa uuden yksinkertaisen tehtävän: hänen täytyy suojella nuorta naista, joka lähtee koodaamaan huippusalaiseen tukikohtaan Britannian maaseudulle. Näennäisesti kolkko rutiinitehtävä osoittautuu villiksi taisteluksi elämästä ja kuolemasta. Ohjaus: Kasper Barfoed. Näyttelijät: John Cusack, Malin Åkerman, Liam Cunningham. Toimintatrilleri, 2013.
C More First
03:20
BB King: The Life of Riley
Bluesjätti BB Kingin tarina lapsuudesta ikonistatukseen saakka. Tässä muusikko itse kertoo omasta matkastaan: seitsenvuotiaasta puuvillanpoimijasta kasvoi köyhyydestä ja rasismista huolimatta täysiverinen taiteilija. Ohjaus: Jon Brewer. Näyttelijät: B.B. King, Carlso Santana, Bono, Eric Clapton, Bonnie Raitt, Ron Wood. Dokumentti, 2012.
C More First
05:30
The Art of Love
Komedia tutkiskelee ranskalaispariskuntien monimutkaista rakkauselämää. Esimeriksi Isabelle ei ole harrastanut seksiä vuoteen ja kieltäytyy kunniasta, kun hänen ystävänsä Zoé tarjoutuu lainaamaan omaan miestään. Ohjaus: Emmanuel Moret. Näyttelijät: Emmanuel Moret, Pascale Arbillot, Ariane Ascaride, Frédérique Bel, François Cluzet, Julie Depardieu, Gaspard Ulliel, Judith Godrèche. Alkuperäinen nimi: L'art d'aimer. Komedia, 2011.
C More First
08:45
Billy Crystal: 700 Sundays
Filmikameran tallentamaa komediashow'ta tähdittää Billy Crystal. Tässä Broadway-menestystarinassa hän kertoo lämmöllä ja huumorilla joukosta ihmisiä, jotka ovat eri tavoin vaikuttaneet hänen uraansa ja elämäänsä. Pääsemme kurkistamaan ainakin lapsuuteen, vanhemmuuteen, juutalaiseen huumoriin, basebaliin ja lapsuudenkotia leimanneeseen jazziin. Ohjaus: Des McAnuff. Näyttelijät: Billy Crystal. Komediashow, 2014.
C More First
10:50
Salainen valtakunta
17-vuotias MK muuttaa keksijäisänsä luo valtavan metsän kupeeseen. Isä haluaa kiihkeästi löytää metsässä asuvan pikkuväen, ja nyt paljastuukin että se on oikeasti olemassa. MK kutistetaan pikkuruisten olioiden kokoiseksi, ja nyt hänet vedetään mukaan metsässä käytävään taisteluun hyvästä ja pahasta. Ohjaus: Chris Wedge. Näyttelijät: Amanda Seyfried, Beyoncé Knowles, Josh Hutcherson, Colin Farrell. Alkuperäinen nimi: Epic. Piirretty perheseikkailu, 2013. Puhuttu suomeksi.
C More First
12:30
Neropatin päiväkirja 3: Kovan onnen kesä
Kesäloma merkitsee Gregille hankaluuksia. Vaikka hän mitä tekee, hän joutuu kerta toisensa jälkeen kiipeliin. Ensin hän esittää työskentelevänsä hienolla golfklubilla. Ja kun hän ja hänen isänsä ovat lähdössä partiolaisten kanssa telttailemaan, kaikki vasta meneekin huonosti... Ohjaus: David Bowers. Näyttelijät: Zachary Gordon, Robert Capron, Devon Bostick, Steve Zahn, Rachael Harris. Alkuperäinen nimi: Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days. Perhekomedia, 2012.
C More First
14:05
The Bling Ring
Vuonna 2008 ja 2009 mm. Paris Hiltonin ja Lindsay Lohanin koteihin murtautui ryhmä teini-ikäisiä, jotka varastivat heiltä arvokkaita vaatteita ja koruja.Tapahtumien innoittamana ohjaaja Sofia Coppola ("Lost in Translation") ohjasi mustan komedian. Ohjaus: Sofia Coppola. Näyttelijät: Katie Chang, Israel Broussard, Emma Watson. Draama, 2013.
C More First
15:40
Beasts of the Southern Wild
Kuusivuotias Hushpuppy asuu isänsä kanssa Amerikan eteläosissa. Hushpuppyllä on kyky nähdä ympärillän olevien olentojen välinen tasapaino. Kun hänen isänsä sairastuu samalla kun kylä alkaa tulvia, Hushpuppyn on tehtävä kaikkensa saadakseen kaikki taas parhain päin. Ohjaus: Benh Zeitlin. Näyttelijät: Quvenzhané Wallis, Dwight Henry, Levy Easterly. Fantasiadraama, 2012.
C More First
17:15
Chasing the wind
Anna asuu Berliinissä, mutta hänen lapsuudenkotinsa on pienessä kylässä Pohjois-Norjassa. Kun hänen rakas isoäitinsä kuolee, hän palaa lapsuudenkotiin. Siellä hänen hapan isoisänsä syyttää Annaa onnettomuudesta, jossa hänen vanhempansa kuolivat yli kymmenen vuotta sitten. Heillä on kuitenkin vain toisensa, ja pikkuhiljaa suhde alkaa korjaantua. Ohjaus: Rune Denstad Langlo. Näyttelijät: Marie Blokhus, Anders Baasmo Christiansen, Frederik Meldal Nørgaard. Alkuperäinen nimi: Jag etter vind. Draama, 2013.
C More First
18:45
Dirty Wars
Afganistan, Jemen, Somalia - tässä vain muutama esimerkki maista, jossa USA hoitelee salaisia sotilasoperaatioita. Palkitussa dokumentissa pääsemme seuraamaan toimittaja Jeremy Scahillia, joka pureutuu syvälle vallan syövereihin. Ohjaus: Rick Rowley, David Riker, Jeremy Scahill. Näyttelijät: Nasser Al Aulaqi, Saleha Al Aulaqi. dokumentti, 2013.
C More First
20:10
Percy Jackson: Hirviöidenmeri
Kirjailija Rick Riordan on inspiroitunut kreikkalaisesta mytologiasta jo nuoruudessaan. Hänen kirjansa kertovat puolijumala Percy Jacksonista, Poseidonin pojasta. Sarjan toisessa elokuvassa Percy ja hänen ystävänsä matkustavat Hirviöidenmereen hakemaan Kultaista nahkaa - se on ainoa tapa jolla he voivat pelastaa puolijumalien suvun. Ohjaus: Thor Freudenthal. Näyttelijät: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Douglas Smith, Brandon T. Jackson. Alkuperäinen nimi: Percy Jackson: Sea of Monsters. Seikkailu, perhe-elokuva, 2013.
C More First
22:00
Foxfire
Tyttöjengi 1950-luvun New Yorkissa haastaa sovinnaiset tavat tässä kiitetyssä draamassa, joka perustuu Joyce Carol Oatesin romaaniin. Ohjaus: Laurent Cantet. Näyttelijät: Ali Liebert, Michelle Nolden, Tamara Hope, Madeleine Bisson. Draama, 2012.

Torstai 31.7.

C More First
00:15
Pain & Gain
Rikoskomedia, jossa Mark Wahlberg ja Dwayne Johnson esittävät miamilaisia bodareita, joiden suunnitelma rikastua päättyy sieppaussotkuun. Ohjaus: Michael Bay. Näyttelijät: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie. Rikoskomedia, 2013.
C More First
02:30
Jeff Wayne's Musical Version of the War of the Worlds Alive on Stage! The New Generation
Vuonna 1978 muusikko Jeff Wayne räjäytti potin albumillaan "Maailmojen sota", joka perustui H. G. Wellsin scifiklassikkoon. 34 vuotta myöhemmin hän päätti puhaltaa projektinsa uudelleen henkiin valtavalla lavashowlla, joka taltioitiin Lontoon Wembley Stadiumilla. Ohjaus: Nick Morris. Näyttelijät: Jason Donovan, Liam Neeson, Kerry Ellis, Michael Falzon. Musikaali, 2013.
C More First
04:30
Underworld: Awakening
Ihmiskunta huomaa yhtäkkiä ympärillään klaanit, joissa parveilee ihmissusia ja vampyyreja, ja nyt he tekevät parhaansa nitistääkseen molemmat. Vampyyrikuningatar Selene johtaa sotaa ihmiskuntaa vastaan ​​ja suojelee samalla tytärtään ihmissusilta. Ohjaus: Måns Mårlind, Björn Stein. Näyttelijät: Kate Beckinsale, Michael Ealy, India Eisley, Stephen Rea. Alkuperäinen nimi: Underworld Awakening. Toiminta, 2012.
C More First
06:25
El Bulli: Cooking in Progress
Espanjalainen huippukokki Ferran Adrià sulkee kuuluisan El Bulli-ravintolansa puoleksi vuodeksi valmistellakseen seuraavan kauden herkkuja. Dokumentti seuraa Adriàn ja hänen tiiminsä ponnisteluja ravintolan viimeisen kauden alla. Ohjaus: Gereon Wetzel. Näyttelijät: Ferran Adrià, Oriol Castro, Eduard Xatruch. Dokumentti, 2011.
C More First
08:20
Jayne Mansfield's Car
Alabamalainen pikkukaupunki, 1969. Seudun patriarkka saa tietää, että hänen vaimonsa, joka on hylännyt perheensä ja häipynyt Lontooseen vuosia sitten, palaa maisemiin tuoden uuden perheensä mukanaan. Draamakomedia pureutuu kulttuurisiin törmäyksiin, perheisiin ja tapoihin. Ohjaus: Billy Bob Thornton. Näyttelijät: Ray Stevenson, Kevin Bacon, Billy Bob Thornton, Frances O'Connor, Robert Duvall, Tippi Hedren, John Hurt. Alkuperäinen nimi: Jayne Mansfield´s Car. Draama, 2012.
C More First
10:25
Keltaisten sitruunoiden ravintola
Agnes on kokki, joka rakastaa työtään ylellisessä ravintolassa, mutta eräänä päivänä kaikki onkin huonosti: hän saa potkut, ja hänen poikaystävänsä jättää hänet. Murtuneena hän palaa kotikyläänsä. Yhtäkkiä hän saa tarjouksen, joka muuttaa kaiken. Ohjaus: Teresa Fabik. Näyttelijät: Rakel Wärmländer, Dan Ekborg, Sverrir Gudnason. Alkuperäinen nimi: Små citroner gula. Romanttinen komedia, 2013.

Arviot: IMDb 6.0
Lue lisää: IMDbRotten Tomatoes
C More First
12:05
Hyde Park on Hudson
Vuonna 1939 Englannin kuningas Yrjö VI matkusti Yhdysvaltain presidentti Franklin D. Rooseveltin luo pyytääkseen apua taistossa saksalaisia ​​vastaan​​. Tässä draamassa historiallista kokousta kuvataan Rooseveltin sukulaisen ja uskotun Daisy Suckleyn silmin. Ohjaus: Roger Michell. Näyttelijät: Bill Murray, Laura Linney, Olivia Williams, Samuel West, Bridget Moynahan. Draama, komedia, 2012.
C More First
13:40
Promised Land
Matt Damonin tähdittämä draama energiayhtiöstä, joka haluaa ostaa maata pikkukaupungista mutta saa paikallisesta väestöstä odottamattoman vastuksen. Ohjaus: Gus Van Sant. Näyttelijät: Matt Damon, Frances McDormand, John Krasinski. Draama, 2012.
C More First
15:25
Känn ingen sorg
Göteborgilainen Pål hyräilee aamusta iltaan, mutta kun hän yrittää laulaa toden teolla, joku vetää aina herneen nenään. Ruotsalainen ohjaajaduo Måns Mårlind & Björn Stein teki jatkoa Hollywood-elokuvalleen "Underworld: Awakening" tällä hyvin ruostalaisella elokuvalla, joka perustuu Håkan Hellströmin musiikkiin. Ohjaus: Måns Mårlind, Björn Stein. Näyttelijät: Adam Lundgren, Disa Östrand, Jonathan Andersson, Josefin Neldén, Tomas von Brömssen. Draama, komedia, 2013.
C More First
17:20
Foodfight!
Piirroskomedia pikavalintamyymälästä, joka sulkemisajan jälkeen herää hassulla tavalla henkiin. Pian Lady X, Brand X -osaston johtaja, valloittaa kaupan ja yrittää anastaa vallan itselleen. Näyttelijät: Charlie Sheen, eva lon, Hilary Duff. Piirroskomedia, 2012.
C More First
18:50
Safety Not Guaranteed
Pari toimittajaa lähtee Seattlesta pieneen rannikkokaupunkiin haastattelemaan Kennethiä, miestä jonka lehti-ilmoitus on herättänyt heidän kiinnostuksensa. Kenneth nimittäin haluaa löytää kumppanin aikamatkalle - tämän omalla vastuulla. Scifikomedia, 2012.
C More First
20:15
Ruby Sparks
Little Miss Sunshinen tekijöiden uutuus. Calvin on nuori kirjailija, joka kärsii hyvän startin jälkeen kirjoittajan blokista sekä naishuolista. Ratkaistaakseen ongelmansa, Calvin alkaa kirjoittaa unelmiensa naisesta, Rubysta. Miehen yllätykseksi Ruby istuu pian hänen sohvallaan. Amerikkalainen romanttinen komedia. Pääosissa: Paul Dano, Zoe Kazan. Ohjaus: Jonathan Dayton, Valerie Faris. Näyttelijät: Zoe Kazan, Paul Dano, Chris Messina, Annette Bening, Antonio Banderas, Steve Coogan, Deborah Ann Woll. Romanttinen komedia, 2012.
C More First
22:00
The Normal Heart
1980-luvun New Yorkissa yritetään tiedottaa uudesta sairaudesta nimeltä aids. Larry Kramerin kiitettyyn näytelmään perustuva draama. Ohjaus: Ryan Murphy. Näyttelijät: Julia Roberts, Mark Ruffalo, Jonathan Groff, Taylor Kitsch. Draama, 2014.

Perjantai 1.8.

C More First
00:10
Dypet
Islanti, 1984. Muutama kalastaja lähtee yölliselle kierrokselle, mutta vene uppoaa ja vetää lähes koko miehistön mukaansa mereen. Ainoa eloonjäänyt on Gulli, joka taistelee elämästään jäisellä Atlantilla. Voiko hän selvitä, ja millainen elämä häntä odottaa, jos hän selviytyy? Ohjaus: Baltasar Kormákur. Näyttelijät: Jón Atli Jónasson, Baltasar Kormákur, Ólafur Darri Ólafsson, Jóhann G. Jóhannsson. Draama, 2012.
C More First
02:55
Kvartetti
Beecham House on eläkeläisten palvelukoti, mutta samalla se on täynnä eloisia muusikoita. Kun konkurssi uhkaa, asukkaat pistävät pystyyn orkesterin ja päättävät järjestää konsertin kerätäkseen rahaa. Ongelmat alkavat, kun oopperadiiva Jean pelmahtaa paikalle tismalleen yhtä vaativana kuin uransa huippuhetkinä. Ohjaus: Dustin Hoffman. Näyttelijät: Maggie Smith, Tom Courtenay, Michael Gambon, Pauline Collins, Billy Connolly. Alkuperäinen nimi: Quartet. draamakomedia, 2012.
C More First
04:30
At Any Price
Maanviljelijä Henry Whipple kamppailee hengissäpysymisestä keskilännessä sijaitsevalla maatilallaan, joka on ollut perheen hallussa jo sukupolvien ajan. Hän työskentelee kovasti ollakseen alueen johtava tuottaja, mutta hänen kapinallinen teini-ikäinen poikansa on innostuneempi kilpa-ajoista. Konflikti uhkaa tuhota koko perheen. Ohjaus: Ramin Bahrani. Näyttelijät: Dennis Quaid, Zac Efron, Kim Dickens, Aaron B. Oduber. Draama, 2012.
C More First
06:15
The Wedding Video
Parantumaton nahjus nimeltä Ralf on best manina veljensä hienoissa häissä. Veli on jättänyt hurjan elämän taakseen ja yrittää nyt päästä seurapiireihin naimalla varakkaan perheen tytön. Ralf joutuu heti tulilinjalle aristokraattisuvun kanssa ja päättää tallentaa tapahtumat videonauhalle. Ohjaus: Nigel Cole. Näyttelijät: Rufus Hound, Lucy Punch, Robert Webb. Komedia, 2012.
C More First
07:50
Shuffleton's Barbershop
Trey Cole on kuuluisa countrylaulaja, joka palaa kotikaupunkiinsa haluten pyytää Charlie Shuffletonilta elämänohjeita. Kun Trey saa tietää että Shuffleton on äskettäin kuollut, hän tajuaa, että on aika käsitellä hänen omaa monimutkaista menneisyyttään. Ohjaus: Mark Jean. Näyttelijät: Danny Glover, Brian Ames, Bryant Prince, Kayla Ewell, Austin Stowell. Draama, 2013.
C More First
09:20
Karsten och Petra blir bästa vänner
Viisivuotias Karsten ei halua uuteen päiväkotiin, mutta jo ensimmäisenä päivänä hän tapaa Petran. Heistä tulee heti paikalla parhaita ystäviä. Myös heidän pehmoeläimensä Leijonakuningas ja Rabbit ystävystyvät - ja kun Rabbit yhtenä päivänä katoaa, sitä täytyy etsiä yhdessä. Ohjaus: Arne Lindtner Næss. Näyttelijät: Nora Amundsen, Hilde Louise Asbjørnsen, Janne Formoe, Thorbjørn Harr. Alkuperäinen nimi: Karsten og Petra blir bestevenner. Lastenelokuvat, 2013.
C More First
10:40
The Stone Roses: Made of Stone
The Stone Roses oli 1989-1991 maailman suosituimpiin kuuluva popbändi, ja erityisesti heidät tunnettiin Manchesterin soundistaan. 90-luvulla bändi hajosi ja joutui taloudellisiin ongelmiin kadotakseen kokonaan maailmankartalta - kunnes he vuonna 2011 palasivat yhteen ja lähtivät kiertueelle. Ohjaus: Shane Meadows. Näyttelijät: Shane Meadows, Ian Brown. Musiikkidokumentti, 2013.
C More First
12:20
Anonymous
Tapahtui Englannissa 1500-luvun lopulla. Kuningatar Elizabethin pitkä valtakausi on päättymässä, ja taistelu valtaistuimesta on alkanut. Aatelismies Edward De Vere on loistava kirjailija, joka on pakko kirjoittaa salassa, sillä välin kuin nuori näyttelijä William Shakespeare saa kunnian hänen työstään. Ohjaus: Roland Emmerich. Näyttelijät: Rhys Ifans, Vanessa Redgrave, David Thewlis. draama, 2011.
C More First
14:25
Lainakengissä
Maggie on bilettäjä, joka ei ole onnistunut pitämään yhtäkään työpaikkaa. Rose taas on vastuullinen asianajaja, joka koko ikänsä on suojellut pikkusiskoaan. Heidän suhteensa kärjistyy uudelleen, kun he huomaavat, että heidän isoäitinsä on edelleen elossa. Ohjaus: Curtis Hanson. Näyttelijät: Cameron Diaz, Toni Collette, Shirley MacLaine. Alkuperäinen nimi: In Her Shoes. Komedia, 2005.

Arviot: IMDb 6.5 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
16:30
Standing Up
Tyttö ja poika ovat kesäleirillä, ja molempia kiusataan samalla julmalla tavalla: heidän vaatteensa pihistetään, ja heidät jätetään yksin rannalle. He päättävät olla palaamatta leirille ja viettävät kolme päivää kahdestaan. Ohjaus: D.J. Caruso. Näyttelijät: Chandler Canterbury, Annalise Basso, Radha Mitchell, Val Kilmer. Draama, 2013.
C More First
18:00
Walk The Line
Legendaarinen countrylaulaja Johnny Cash eli kovan ja dramaattisen elämän. Elokuva kertoo hänen hurjasta matkastaan kehdosta hautaan - tähtihetket musiikin parissa sekoittuvat usein väkivaltaan ja riitoihin. Ohjaus: James Mangold. Näyttelijät: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin, Waylon Payne. Elämäkertadraama, 2004.

Arviot: IMDb 7.9 ∙ Rotten Tomatoes 82 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
20:15
Kaikki rakastavat valaita
Valasryhmä juuttuu Alaskassa paksun jäälohkareen alle, kun lämpötila laskee yllättävän alhaiseksi. Paikallinen toimittaja lyöttäytyy yhteen kiihkeän eläinaktivistin kanssa aktivoidakseen yhteiskuntaa ja pelastaakseen valaat. Poliitikot ja bisnesmiehet kyllä kiinnostuvat, mutta osa käyttää tilaisuutta hyväkseen päästäkseen itse valokeilaan. Ohjaus: Ken Kwapis. Näyttelijät: Drew Barrymore, John Krasinski, Ted Danson. Alkuperäinen nimi: Big Miracle. Romanttinen draama, 2012.

Arviot: IMDb 6.5 ∙ Rotten Tomatoes 73 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
22:00
Hotelli
Erika on menestyksekäs kantakaupungin tyttö, joka odottaa ensimmäistä lastaan. Kaikki kuitenkin menee mönkään, ja hän vaipuu syvään masennukseen. Hän päätyy terapiaryhmään joka on täynnä eksentrisiä tyyppejä. Yhdessä he pakenevat todellisuutta ja tekevät kreisin hotellikiertueen Göteborgissa. Ohjaus: Lisa Langseth. Näyttelijät: Alicia Vikander, David Dencik, Anna Bjelkerud. Ensi-ilta! Draama, 2012.
C More First
23:40
Men In Black 3
Tiesitkö että Andy Warholkin oli salainen agentti? Se, samoin kuin moni muu asia, paljastuu "Men in Black" -avaruuskomedian kolmannessa osassa. Tällä kertaa agentti J matkustaa vuoteen 1969 pelastamaan kollegansa K:n aikamatkustajaroistolta. Ohjaus: Barry Sonnenfeld. Näyttelijät: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson. toimintakomedia, 2012.

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 70 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Lauantai 2.8.

C More First
01:25
The Heat
FBI-agentti Sarah Ashburn on kollegoidensa vihaama tylsimys. Ylentymisen toivossa hän matkustaa Bostoniin saadakseen kaltereiden taa legendaarisen huumeparonin. Hänen parikseen tulee arvaamaton Bostonin poliisin agentti Shannon Mullins. Ohjaus: Paul Feig. Näyttelijät: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Michael McDonald, Demian Bichir. Komedia, 2013.
C More First
03:30
House of Versace
Kuuluisa muotisuunnittelija Gianni Versace oli uransa huipulla, kun hänet murhattiin talonsa ulkopuolella Miamissa vuonna 1997. Hänen sisarensa Donatellan (Gina Gershon), joka aina seisoi veljensä varjossa, oli otettava vastuulleen Versacen muotitalo. Ohjaus: Sara Sugarman. Näyttelijät: Gina Gershon, Raquel Welch, Colm Feore. Draama, 2013.
C More First
05:05
The Reluctant Fundamentalist
Pakistanilaissyntyinen Changez työskentelee New Yorkin rahamaailmassa WTC:n iskujen aikaan. Yhtäkkiä hänen amerikkalaiset kollegansa alkavat kohdella häntä uudella tavalla, ja hän päättää lopulta palata Pakistaniin - jossa CIA leimaa hänet saman tien terroristiksi. Ohjaus: Mira Nair. Näyttelijät: Riz Ahmed, Liev Schreiber, Kiefer Sutherland, Kate Hudson. Draama, 2012.
C More First
07:15
Soul-Siskot
Dolly Parton musiikkipitoisessa komediassa pikkukaupungin kuorosta, joka taistelee suuren laulukilpailun voitosta. Ohjaus: Todd Graff. Näyttelijät: Dolly Parton, Queen Latifah, Keke Palmer, Jeremy Jordan, Courtney B. Vance. Alkuperäinen nimi: Joyful Noise. Draamakomedia, 2012.
C More First
09:15
Jack and Jill
Jack on losilainen menestyvä mainosmies, jolla on mukava vaimo ja täydelliset lapset. Hänen taivaallaan on vain yksi pilvi: hänen kaksoissisarensa Jillin vuosittainen vierailu on lähestymässä. Sisaren sietämätön persoonallisuus ajaa Jackin mielipuolisuuden partaalle. Ohjaus: Dennis Dugan. Näyttelijät: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino. Komedia, 2011.
C More First
10:45
Beasts of the Southern Wild
Kuusivuotias Hushpuppy asuu isänsä kanssa Amerikan eteläosissa. Hushpuppyllä on kyky nähdä ympärillän olevien olentojen välinen tasapaino. Kun hänen isänsä sairastuu samalla kun kylä alkaa tulvia, Hushpuppyn on tehtävä kaikkensa saadakseen kaikki taas parhain päin. Ohjaus: Benh Zeitlin. Näyttelijät: Quvenzhané Wallis, Dwight Henry, Levy Easterly. Fantasiadraama, 2012.
C More First
12:20
Paholainen pukeutuu Pradaan
Andy näyttää pääsevän unelma-ammattinsa, kun muotilehden päätoimittaja Miranda Priestley (Meryl Streep) palkkaa hänet assistentikseen. Tälle vaativalle naiselle työskentely vaatii kuitenkin suurempia uhrauksia kuin mitä Andy on kuvitellut. Ohjaus: David Frankel. Näyttelijät: Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt, Stanley Tucci. Alkuperäinen nimi: The Devil Wears Prada. Draamakomedia, USA 2006.

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 76 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
14:10
Will
Yksitoistavuotias Will on innokas Liverpoolin kannattaja. Hänen isänsä kuolee ennen kuin he ehtivät toteuttaa yhteisen unelmansa ja nähdä Liverpoolin Champions League -finaalissa Istanbulissa. Will päättää selviytyä peliin yksin. Ohjaus: Ellen Perry. Näyttelijät: Damian Lewis, Bob Hoskins, Perry Eggleton, Rebekah Staton. Draama, 2011.
C More First
15:55
Lumikki ja metsästäjä
Paha kuningatar Ravenna saa tietää, että hänen tytärpuolensa Lumikki tuhoaa hänet ellei Ravenna syö hänen sydäntään. Kun Lumikki on jo pakomatkalla, kuningatar palkkaa metsästäjän ottamaan tytön kiinni. Ohjaus: Rupert Sanders. Näyttelijät: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Bob Hoskins. Alkuperäinen nimi: Snow White and the Huntsman. Fantasiaseikkailu, 2012.
C More First
18:00
Percy Jackson: Hirviöidenmeri
Kirjailija Rick Riordan on inspiroitunut kreikkalaisesta mytologiasta jo nuoruudessaan. Hänen kirjansa kertovat puolijumala Percy Jacksonista, Poseidonin pojasta. Sarjan toisessa elokuvassa Percy ja hänen ystävänsä matkustavat Hirviöidenmereen hakemaan Kultaista nahkaa - se on ainoa tapa jolla he voivat pelastaa puolijumalien suvun. Ohjaus: Thor Freudenthal. Näyttelijät: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Douglas Smith, Brandon T. Jackson. Alkuperäinen nimi: Percy Jackson: Sea of Monsters. Seikkailu, perhe-elokuva, 2013.
C More First
19:50
Mud
14-vuotias Ellis ja hänen kaverinsa Neckbone lähtevät varhain aamulla Mississippi-joelle etsimään venettä, joka on juuttunut puuhun. Joelta he löytävät Mudin, miehen joka on valmis tekemään mitä tahansa päästäkseen takaisin rakkaan Juniperinsa luo. Ohjaus: Jeff Nichols. Näyttelijät: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Tye Sheridan, Jacob Lofland. Draama, trilleri, 2012.
C More First
22:00
Jackass esittää: Paha pappa
Johnny Knoxville on 86-vuotias Irving Zisman Jackass-jengin neljännessä elokuvassa - tällä kertaa leffassa on juoni. Irvingin on määrä viedä kahdeksanvuotias pojanpoikansa Yhdysvaltojen toiselle puolelle, mutta hän aiheuttaa kaaosta minne tahansa meneekin: vaarassa ovat mm. hautaustoimistot, strippiklubit sekä lasten kauneuskilpailut. Ohjaus: Jeff Tremaine. Näyttelijät: Johnny Knoxville, Jackson Nicoll, Greg Harris. Alkuperäinen nimi: Jackass Presents: Bad Grandpa. Ensi-ilta! Komedia, 2013.
C More First
23:30
Wallander - Den orolige mannen
Ensimmäinen osa kolmannesta elokuvasarjasta, joka kertoo ystadilaisesta poliisista Kurt Wallanderista, pääosassa Krister Henriksson. Ohjaus: Agneta Fagerström-Olsson. Näyttelijät: Krister Henriksson, Charlotta Jonsson, Leonard Terfelt, Signe Dahlkvist, Marika Lindström. Trilleri, 2014.

Sunnuntai 3.8.

C More First
01:10
Laittomat
Amerikan kieltolain ja laman aikaan Bonduranin veljekset alkavat salakuljettaa viinaa ja pistävät pystyyn viinanpolttimon. Kun korruptoituneet viranomaiset vaativat heiltä rahaa, veljesten on otettava laki omiin käsiinsä. Ohjaus: John Hillcoat. Näyttelijät: Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain. Alkuperäinen nimi: Lawless. Rikosdraama, 2012.
C More First
03:05
Hostel 3
"Hostel"-sarjan kolmannessa elokuvassa polttarit Las Vegasissa muuttuvat sadistiseksi kidutukseksi, kun Scott ystävineen huijataan laitakaupungille. Näyttelijät: Kip Pardue, Brian Hallisay, John Hensley. Alkuperäinen nimi: Hostel: Part III. Kauhu, 2011.
C More First
04:30
Never Back Down 2: The Beatdown
Nyrkkeilijä, painija, MMA-taistelija ja kiusattu kassatyöntekijä - kaikki he unelmoivat voittavansa laittoman tappelukilpailun. Tukenaan heillä on entinen Ultimate Fighting -mestari Case, jolla on takanaan synkkä menneisyys. Kun valmentaja joutuu vaikeuksiin, taistelijat huomaavat, että jengissä on petturi. Ohjaus: Michael Jai White. Näyttelijät: Michael Jai White, Dean Geyer, Alex Meraz, Scottie Epstein, Jillian Murray. Kamppailu, 2011.
C More First
06:10
28 Hotel Rooms
Mies ja nainen tapaavat hotellisa ollessaan työmatkalla. He viettävät yön yhdessä. Pian he tapaavat toiessa hotellissa, ja yksi intohimon yö johtaa pikku hiljaa rakkauteen, kun he alkavat tapailla muissa hotelleissa. Ongelmana on, että kumpikin on varattu. Ohjaus: Matt Ross. Näyttelijät: Marin Ireland, Chris Messina, Robert Deamer. Draama, 2012.

Arviot: IMDb 5.7 ∙ Rotten Tomatoes 43 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
07:30
I Love One Direction
Dokumentti brittiläisestä poikabändistä nimeltä One Direction ja heidän faneistaan, jotka kutsuvat itseään nimellä "directioners". Elokuvassa esitellään bändin coolit - ja sikarikkaat - jäsenet nimeltä Harry, Niall, Zayn, Liam ja Louis, mutta myös heidän seuraajansa kaikkialta maailmasta. Ohjaus: Tara Pirnia. Näyttelijät: One Direction. Dokumentti, 2013.
C More First
08:40
The Bling Ring
Vuonna 2008 ja 2009 mm. Paris Hiltonin ja Lindsay Lohanin koteihin murtautui ryhmä teini-ikäisiä, jotka varastivat heiltä arvokkaita vaatteita ja koruja.Tapahtumien innoittamana ohjaaja Sofia Coppola ("Lost in Translation") ohjasi mustan komedian. Ohjaus: Sofia Coppola. Näyttelijät: Katie Chang, Israel Broussard, Emma Watson. Draama, 2013.
C More First
10:10
Star Trek Into Darkness
Kapteeni Kirk ja hänen tiiminsä Enterprise-avaruusaluksessa kutsutaan taas hätiin, kun terrorismi uhkaa. Syyllinen on Khan, geneettisen manipulaation kohteeksi joutunut superihminen, joka aiheuttaa ympärillään pelkkää kaaosta. Ohjaus: J.J. Abrams. Näyttelijät: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana. Scifi, 2013.
C More First
12:20
Känn ingen sorg
Göteborgilainen Pål hyräilee aamusta iltaan, mutta kun hän yrittää laulaa toden teolla, joku vetää aina herneen nenään. Ruotsalainen ohjaajaduo Måns Mårlind & Björn Stein teki jatkoa Hollywood-elokuvalleen "Underworld: Awakening" tällä hyvin ruostalaisella elokuvalla, joka perustuu Håkan Hellströmin musiikkiin. Ohjaus: Måns Mårlind, Björn Stein. Näyttelijät: Adam Lundgren, Disa Östrand, Jonathan Andersson, Josefin Neldén, Tomas von Brömssen. Draama, komedia, 2013.
C More First
14:20
House of Versace
Kuuluisa muotisuunnittelija Gianni Versace oli uransa huipulla, kun hänet murhattiin talonsa ulkopuolella Miamissa vuonna 1997. Hänen sisarensa Donatellan (Gina Gershon), joka aina seisoi veljensä varjossa, oli otettava vastuulleen Versacen muotitalo. Ohjaus: Sara Sugarman. Näyttelijät: Gina Gershon, Raquel Welch, Colm Feore. Draama, 2013.
C More First
15:55
Lincoln
On vuosi 1865, ja verinen sisällissota ravistelee USA:ta. Presidentti Lincoln taistelee kongressissa kelloa vastaan saadakseen läpi orjuuden kieltävän lain jo ennen kuin sota loppuu ja etelävallat voivat laittaa kapuloita rattaisiin. Ohjaus: Steven Spielberg. Näyttelijät: Daniel Day-Lewis, Sally Field, Joseph Gordon-Levitt. Draama, 2012.
C More First
18:25
Men In Black 3
Tiesitkö että Andy Warholkin oli salainen agentti? Se, samoin kuin moni muu asia, paljastuu "Men in Black" -avaruuskomedian kolmannessa osassa. Tällä kertaa agentti J matkustaa vuoteen 1969 pelastamaan kollegansa K:n aikamatkustajaroistolta. Ohjaus: Barry Sonnenfeld. Näyttelijät: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson. toimintakomedia, 2012.

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 70 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
C More First
20:10
Dark Shadows
Barnabas Collins on 1700-luvun playboy, joka pettää rakkaan Angeliquensa. Nainen sattuu olemaan noita ja muuttaa Barnabasin vampyyriksi. Hän herää vuonna 1972 vain huomatakseen että hänen vanha kotinsa on täynnä tunkeilijoita ja että Angelique on edelleen rakastunut häneen. Ohjaus: Tim Burton. Näyttelijät: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, Jackie Earle Haley. kauhukiomedia, 2012.
C More First
22:00
Prince Avalanche
Draamakomedia kahdesta tietyöläisestä (Paul Rudd ja Emile Hirsch), jotka tekevät kesätöitä sivilisaation laitamilla. Ohjaus: David Gordon Green. Näyttelijät: Paul Rudd, Emile Hirsch, Gina Grande. Ensi-ilta! Komedia, draama, 2013.
C More First
23:30
Wallander - Försvunnen
Kymmenvuotias tyttö katoaa viimeisen Wallander-elokuvien kierroksen, jossa pääosassa on Krister Henriksson, toisessa osassa. Ohjaus: Leif Magnusson. Näyttelijät: Krister Henriksson, Charlotta Jonsson, Douglas Johansson, Signe Dahlkvist. Trilleri, 2014.

Maanantai 4.8.

C More First
01:10
Pain & Gain
Rikoskomedia, jossa Mark Wahlberg ja Dwayne Johnson esittävät miamilaisia bodareita, joiden suunnitelma rikastua päättyy sieppaussotkuun. Ohjaus: Michael Bay. Näyttelijät: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie. Rikoskomedia, 2013.
C More First
03:25
The Hour of the Lynx
Pappi nimeltä Helen kutsutaan mielisairaalaan juttelemaan nuorelle pojalle, joka on murhannut kaksi ihmistä. Nyt poika on vakuuttunut siitä, että Jumala haluaa hänen tekevän itsemurhan. Helenin on kaiveltava varovaisesti pojan menneisyytta ja yritettävä ymmärtää, mikä teki hänestä murhaajan. Ohjaus: Søren Kragh-Jacobsen. Näyttelijät: Sofie Gråbøl, Søren Malling, Signe Egholm Olsen, Lia Boysen. Alkuperäinen nimi: I Lossens time. Draama, 2013.
C More First
05:00
Särkynyt
Yksitoistavuotias tyttö Skunk asuu harmaassa ja kolkossa lähiössä isänsä Archien kanssa. Yksi hänen ystävistään on erikoinen nuori mies Rick, joka asuu edelleen kotona vanhempiensa kanssa muusta maailmasta eristäytyneenä. Kun Rickiä syytetään raiskauksesta, Skunkin koko maailma romahtaa. Ohjaus: Rufus Norris. Näyttelijät: Tim Roth, Cillian Murphy, Lily James. Alkuperäinen nimi: Broken. Draama, 2012.
C More First
06:30
Kvartetti
Beecham House on eläkeläisten palvelukoti, mutta samalla se on täynnä eloisia muusikoita. Kun konkurssi uhkaa, asukkaat pistävät pystyyn orkesterin ja päättävät järjestää konsertin kerätäkseen rahaa. Ongelmat alkavat, kun oopperadiiva Jean pelmahtaa paikalle tismalleen yhtä vaativana kuin uransa huippuhetkinä. Ohjaus: Dustin Hoffman. Näyttelijät: Maggie Smith, Tom Courtenay, Michael Gambon, Pauline Collins, Billy Connolly. Alkuperäinen nimi: Quartet. draamakomedia, 2012.
C More First
08:05
Chasing the wind
Anna asuu Berliinissä, mutta hänen lapsuudenkotinsa on pienessä kylässä Pohjois-Norjassa. Kun hänen rakas isoäitinsä kuolee, hän palaa lapsuudenkotiin. Siellä hänen hapan isoisänsä syyttää Annaa onnettomuudesta, jossa hänen vanhempansa kuolivat yli kymmenen vuotta sitten. Heillä on kuitenkin vain toisensa, ja pikkuhiljaa suhde alkaa korjaantua. Ohjaus: Rune Denstad Langlo. Näyttelijät: Marie Blokhus, Anders Baasmo Christiansen, Frederik Meldal Nørgaard. Alkuperäinen nimi: Jag etter vind. Draama, 2013.
C More First
09:35
360
Pariisiin, Wieniin, Rio de Janeiroon, Bratislavaan ja Phoenixiin sijoittuvat ihmiskohtalot kytkeytyvät yhden yhteisen nimittäjän, rakkauden, ympärille. Seuraukset ovat odottamattomat. Ohjaus: Fernando Meirelles. Näyttelijät: Jude Law, Rachel Weisz, Anthony Hopkins. Draamatrilleri, 2011.