UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Lauantai 19.4.

08:00
Yle Uutiset
08:05
Kiehtova maailma: Puistojen Britannia
3/3. New Forest. Caroline Quentin ihailee Englannin etelärannikon kansallispuistoa kuumailmapallosta käsin. Osa metsän puista on jopa tuhat vuotta vanhoja. Puisto tunnetaan myös puolivilleistä poneistaan. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Yle Uutiset
09:05
Pääsiäissaaren arvoitus
Arkeologi Terry Hunt ja antropologi Carl Lipo arvioivat nyt, että Pääsiäissaaren alkuasukkaat eivät aiheuttaneetkaan saaren ekologista ja sosiaalista romahdusta. Mutta kuinka valtavat kivipatsaat oikein pystytettiin?(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
10:00
Yle Uutiset
10:05
Suojaisa laakso
Joka vuosi joukko lampaankasvattajia kiipeää pitkin Jotunheimenin rinnettä ylös vuoristoon mukanaan 600 lammasta. Siellä lampaita odottaa suojaisa laakso, jossa niille on yllin kyllin syötävää. HD Äänitekstitys: suomi.
10:45
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksissa suunnitellaan Kokoomuksen tulevaisuutta, muistellaan Jyrki Kataisen uraa sekä esitellään tuoreimpia ja mielenkiintoisempia lakialoitteita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Yle Uutiset
11:05
Pisara
Hiljainen lauantai, Jeesus haudassa. "Käske siis vartioida hautaa tarkoin kolmanteen päivään asti, etteivät hänen opetuslapsensa pääse varastamaan häntä ja sanomaan ihmisille: Hän on noussut kuolleista." (Matt. 27) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:10
Villi Pohjola
6/6. Grönlanti. Maapallon suurimmalla saarella asuu vain 60 000 ihmistä, ja avarien sinihohtoisten maisemien valtias onkin jääkarhu. Mutta kauanko enää? Grönlannin jäätiköt sulavat hälyttävää vauhtia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Hevosvoimia
Vanhoissa autoissa on tyyliä ja niin on niiden omistajissakin. Äänitekstitys: suomi.
12:10
Sydämen asialla
Kateissa. Jokavuotiset huvimarkkinat aiheuttavat harmia kylässä. Leirintäalueen omistaja valittaa melusta, ja pieni lapsi katoaa. Greengrass yrittää tietämättään myydä varastettua tavaraa. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
13:05
Dokumenttiprojekti: Vankilavuosi
Petterssonien perheen isä Miika joutuu vankilaan. Miten kuusilapsinen perhe pärjää, kun isä on vankilassa? Millä tavoin vankila-aika leimaa koko perhettä? Entä kestääkö vanhempien rakkaus pitkän eron? O: Simo Sipola. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
14:05
Prisma: Supersienet
Sienet voivat auttaa puita kasvamaan aavikoilla ja sienistä on löytynyt aineita, joista on apua vaikeiden sairauksien hoitoon. Ja uusia ihmiskuntaa hyödyttäviä ominaisuuksia löydetään sienistä koko ajan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:10
Vielä virtaa
Edie ja automobiili. Kukaan ei ole turvassa, kun Edith opettelee ajamaan autoa. Wesley saa harmaita hiuksia, ja vapaaehtoiset opettajat alkavat käydä vähiin. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:45
Ruotsin kuningasperheen vuosi 2013
Ruotsin kuningasperheen viime vuoden kohokohta oli prinsessa Madeleinen häät, mutta vuoteen mahtui paljon muutakin. Dokumentti seuraa perheen elämää, työtä ja matkoja sekä kotimaassa että maailmalla. Äänitekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Ravisuora
Seinäjoella ravataan kansainvälinen Prix d'Etain Royal. Juontaja Laura Ruohola ja selostaja Juha Jokinen. Tuotanto Story Of Sports Oy.

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
18:10
Urheiluruutu
18:15
Toisenlaiset frendit
8/8. Kirjeitä joulupukille. Frendien joulunodotus huipentuu matkaan Korvatunturille joulupukkia tapaamaan. Sitä ennen pojat lievittävät lentopelkoaan Malmin lentoasemalla pienkoneita ihastellen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:45
Avara luonto: Eläinpoikasten alkutaival
2/5. Leijonan tarina. Millaisia vaaroja pieni pentu joutuu kokemaan ensimmäisten elinviikkojensa aikana? Oma emo on vastasyntyneen paras turva ja leijonaäidillä onkin vilkas pentu kaitsettavanaan. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:40
Midsomerin murhat
Kuolema juustolassa 2/2. Liittyvätkö väkivaltaiset surmat juustolan omistajanvaihdokseen, vai motivoiko murhaajaa jokin aivan toinen syy, vaikkapa karut lapsuudenkokemukset? Sarja jää tauolle. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:50
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:15
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksissa paljastetaan poliitikkojen todelliset ajatukset, tutustutaan kuntauudistuksen uusiin tuuliin sekä muutetaan Nallen perässä Ruotsiin.
21:30
Uutisvuoto
Vieraina ovat UIT:n Sari Siikander ja Kaisa Mattila Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Ylikomisario Morse
Toinen kerta. Entisen poliisikomentajan kuolemaa tutkiva Morse saa avuksi vanhan kilpakumppaninsa. Yhteistyö takkuilee ja tutkimukset nostavat esiin vuosien takaisen selvittämättömän murhan. Onko tappaja iskenyt jälleen? Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:45
Kuvakirjeitä Euroopasta
Kun Eurooppa syntyi uudelleen. Vierailemme renessanssikaupunki Firenzessä ja koemme taiteen ja kauneuden, jotka ovat tehneet kaupungista kuuluisan. Mutta kuuluisuudella on hintansa. NRK, Norja. Äänitekstitys: suomi.
23:55
Jumalanpalvelus
Ortodoksinen pääsiäisyön aamupalvelus ja liturgia Valamon luostarin Kristuksen kirkastumisen pääkirkossa. Palveluksen toimittaa arkkipiispa Leo yhdessä papiston ja kuoron kanssa. Yhteislähetys Yle tv1 ja Yle Radio 1.

Kello 24:00

03:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna