UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Keskiviikko 1.7.

18:13
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
18:20
Päivän kasvo
18:30
Wenzelin antiikkikoulu
8/10 Posliini. Venäläiset posliiniesineet ovat antiikkimarkkinoilla haluttua tavaraa ja varsinkin harvinaisuudet kiinnostavat keräilijöitä. Wenzelin vieraina Reima Lehtonen ja Karl Rosenqvist.(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Prisma: Kissojen salattu elämä
1/3. Tutkijat seuraavat kissojen liikkeitä ympärivuorokautisesti ja saavat näin paljon uutta tietoa eläimistä. Myös omistajat yllättyvät lemmikkiensä öisistä retkistä kodin ulkopuolella. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Tanskan aarteenmetsästäjät
2/13. Mistä Mads ja Jens kilpailevat tänään? Charles Maibom on ostoskierroksella Juutin länsirannikolla. Mitähän aarteita sieltä löytyy? Minkä erikoisuuden Lone Riis löytää kirpputorilta vintage-kauppaansa? HD Äänitekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.

Kello 21:00

21:05
A-studio
Fennovoiman ydinvoimalahanke, studiossa toimitusjohtaja Toni Hemminki. Fennovoiman ydinvoimalahanke, studiossa toimitusjohtaja Toni Hemminki. Hyötyykö Venäjä Kreikan kriisistä? Iranin ydinsopimuksen h-hetki. Juontajana Kirsi Heikel. #yleastudio
21:35
Helil kyläs
Osa 4/10. Asiaohjelma, mikä o yhtaikka hyväntuuline ja ajatteluttava, vitsikäs ja vähä sialukas. Runoilija Heli Laaksonen ja näyttelijä Ilmari Saarelainen pohtivat vanhenemista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:05
Fortitude - ikiroudan kirous (K16)
11/12. Danin ja Frankin etsintä tuottaa tulosta. Saadaanko molemmat miehet jääkentältä elävänä? Max ja Juri jatkavat aarteenetsintäänsä. Vincent ja Natalie tekevät läpimurron, mutta mitä tulos merkitsee käytännössä? HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:55
Yle Uutiset
23:00
Ulkolinja: Kiinan hylätyt lapset
Kiinassa kuolemaantuomittujen vankien lapset jäävät usein heitteille. Zhang Shugin on perustanut lastenkoteja teloitettujen orvoille. Dokumentti seuraa lasten ja heidän hyväntekijänsä elämää kahden vuoden ajan. HD Äänitekstitys: suomi. K16
23:55
Elämisen haasteet
Osa 3/10. Jumalan opinahjo. Miksi veronmaksajien pitää kustantaa Ruotsin kirkon pappien koulutus? Yliopisto puolustautuu sillä, että pappien kouluttaminen on osa heidän tehtäväänsä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna