UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Keskiviikko 23.7.

10:00
Kyläsairaala
Syyttävä sormi. Tohtori Ormerodin potilas menehtyy ja sureva perhe kantaa hänelle kaunaa. Ellis puolestaan joutuu vankilavierailulle. Faye potee neulakammoa, mutta voiko siitä parantua? (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:50
Päivän kasvo
11:00
Yle Uutiset
11:05
Kiehtova maailma: Euroopan ruokatoreilla
1/5. Budapestin kauppahalli on yksi maailman suurimmista. Kesällä turistit ostavat tuliaisiksi paprikoita ja lähialueen hunajaa. Talvikuukaudet ovat hiljaisempia ja asiakaskunta koostuu pääasiassa paikallisista. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:58
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Floristi Pasi Jokinen-Carterilla on elegantti kukkakauppa Lontoossa. Asiakkaina on niin yrityksiä kuin julkkiksiakin. Jaakko Selin tutustuu vintage-markkinoihin ja saa Pasin oppaakseen kuninkaalliseen ruusutarhaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:25
Sydämen asialla
Satulassa. Kun paikallinen maanviljelijä uskoo nähneensä lentävän lautasen ja pyöräilijä kuolee mystisesti selittämättömiä paloarpia käsissään, on poliisin pakko selvittää tapaus. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
13:15
Kasvot kuvastimessa
(Suomi 1953, 68'). O: Ralf Rubin. N: Airi Honkaniemi, Tauno Majuri, Mirja Karisto, Kalevi Hartti ja Jalmari Parikka. Elokuva kotoaan karkaavan nuoren naisen elämänkohtalosta. Mv. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 5.2
Lue lisää: IMDb
14:30
Viimeiset lohitilalliset
Helge ja Kirsti Furnes asuvat Bolstadvuonon rannalla, jossa on kalastettu lohta ja viljelty maata iät ajat. Mutta nyt on lohensaanti niukkaa. Tulisipa suuri Atlantin lohi vielä takaisin. (U) Äänitekstitys: suomi.
15:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:10
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
16:00
Avara luonto: Norsujen taipaleelta
Tansaniassa, Ngorongoron kraatterissa, norsut elävät perhekunnittain liki paratiisimaisissa oloissa. Petojahan sielläkin on, mutta Selousin kansallispuistossa norsujen rauhaa pahiten häiritsee ihminen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Kyläsairaala
Kaikilla herkuilla. Jeanin vanha salaisuus pyrkii väkisin pintaan. Tohtori Weatherillilla on ikävää kerrottavaa eräälle nuorelle pariskunnalle. Onko Alun viimeinkin löytänyt elämänsä rakkauden? (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
Mukana talous ja kulttuuri.
18:13
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
18:16
Yle Uutiset sää
18:20
Päivän kasvo
18:30
Kuningas Alkoholi
Suomi juo vuonna 2050.Miten suomalaisille kävisi jos kieltolaki tulisi voimaan? Tai entä jos viina olisi meille ilmaista? Juhani Seppäsen vieraina Villa Salinissa ovat Anna-Stina Nykänen, Jan Erola ja Ruben Stiller.(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Historia: Suuruudenhullu Führer-kultti
Hitler rakennutti Nürnbergiin natsivaltakuntansa mahtipontisen juhlanäyttämön. Puoluepäiville kokoontui toista miljoonaa ihmistä, miten mukanaolijat muistelevat yli viikon kestäneiden juhlien ilmapiiriä? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Puutarhaunelmia: remix
Asko Pöyhösen perheen upea rantatontti sijaitsee Kurkimäessä, Kuopion kupeessa. Puutarhan valaistus muovaa näkymiä iltojen hämärtyessä. Nanna Salmen hurmaava pikkupuutarha on taitavasti suunniteltu ja rakennettu. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:05
A-studio
Riemulomaa Krimillä? - reportaasi Venäjän rivieralta. Suomalainen silakka naapurimaiden saaliina. Gazan kärsimys jatkuu. Juontaja Matti Virtanen.
21:35
Monroe
2.kausi 7/12. Bremner palaa äitiyslomalta hermot herkillä ja huomaa monen asian muuttuneen. Monroe tykittää yhä tutulla tyylillä, vaikka uusi esimies pistää kapulaa rattaisiin. Kotona sen sijaan Monroe menee hiljaiseksi. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:20
Keskiviikon ravisuora
Vermossa nähdään tasokasta raviurheilua. Selostus Marko Lähteenmäki. Tuotanto Story Of Sports Oy.
22:25
Kahden keikka (12)
Elinkautinen vainajalle. Julia Winter tulee Renzin puheille epäillen, että hänen vuosia sitten tulipalossa menehtynyt miehensä Bernhard onkin elossa. Miksi mies olisi lavastanut oman kuolemansa? Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
23:25
Yle Uutiset
23:30
Ulkolinja: Itämeren toinen saasteaalto
Itämeren saastuminen uhkaa koko meren ekosysteemiä. Samaan aikaan Itämeren rannikon asukkaista yhä useampi potee mm. syöpiä ja allergioita. Tutkijat väittävät Itämeren saasteiden liittyvän juuri näihin sairauksiin. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna