UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Torstai 5.5.

07:30
Vankien lapset
Tuhannet vanhemmat kärsivät vankeusrangaistusta erossa lapsistaan. Miten lapset kokevat pakkoeron? Monessa laitoksessa vankien lapsia ei huomioida, mutta Hämeenlinnassa on yksikkö, jossa äiti ja lapsi asuvat yhdessä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
08:00
Yle Uutiset
08:05
Murha paratiisissa
Kausi 5, 3/8. Murhaaja iskee muotinäytöksessä. Miksi nuori mallilupaus surmataan, hämmästyttävän suunnitelmallisesti ja ilman johtolangan häivääkään? Poliisin mukaan tekijän on pakko kuulua näytöksen omaan väkeen. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
09:00
Yle Uutiset
09:05
Päivä Ruotsissa
Jason Diakité, taiteilijanimeltään Timbuktu, tekee työtä syrjäytymisvaarassa olevien lasten parissa. Tänään hän on solistina varainkeruukonsertissa, jonka tuotto menee Tansanian lasten auttamiseen. Äänitekstitys: suomi.
09:25
Puoli seitsemän
Vieraana Tampere-talon johtaja Paulina Ahokas. Korvasieniaika alkaa olla vähitellen käsillä - menemme metsään. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:55
Yle Uutiset
10:00
Jumalanpalvelus
Helatorstain Nojatuolikirkossa pohditaan taivaan ja sinne nousemisen mysteeriä. Artistivieraina ovat Maarit ja Sami Hurmerinta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
10:45
KulttuuriCocktail
Sirkuksessa pitää mokata ja epäonnistua, ei muuten opi uusia temppuja. Miten epäonnistumisen pelon kanssa oppii elämään? Asiaa pohtivat sirkuslaiset Sofia Kistol, Mesi Lounela sekä Jenni Lehtinen ja Sasu Peistola. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Yle Uutiset
11:05
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta
11:12
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta
11:19
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta
11:26
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä ja Päijät-Hämeestä.
11:33
Yle Uutiset Pirkanmaa
Uutisia Pirkanmaalta
11:40
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
11:47
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
11:54
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.

Kello 12:00

12:01
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
12:08
Yle Uutiset Lappi
Uutisia Lapista.
12:15
Yle Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi.
12:19
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. Äänitekstitys: suomi.
12:35
Vielä virtaa
Errol Flynnillä oli samanlaiset. Käy ilmi, että Nora Batty on heikkona ratsastusvaatteisiin. Compo kehittää nerokkaan juonen, jonka ainoa puute on se, ettei ukko osaa ratsastaa. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:04
Vielä virtaa
Hautausmaan kummitus. Kolmikko valmistautuu entisen opettajansa hautajaisiin, ja Foggy yrittää siistiä Compoa. Pearl puolestaan pukee Howardin neonvärisiin vaateisiin, jotta mies ei kehtaisi tavata Marinaa. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:35
Nina ja Erik
(Suomi 1960, 82' ) O: Aarne Tarkas. N: Pirkko Mannola, Martti Katajisto, Tauno Palo, Ville-Veikko Salminen ja Gunvor Sandkvist. Elokuva kahden nuoren rakkaustarinasta. Mv. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).

Arviot: IMDb 5.0
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
15:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:10
Paikka vailla vertaa
Värmlantilaiset maisemat ovat huikaisevan komeita, mutta silti siellä elää kaipaus. Millaisia ovat autioituvan maaseudun ihmisten kaipuun kohteet? (U) Äänitekstitys: suomi.
15:55
Avara luonto: Alppijärvet
Alppien vesistöt muodostavat erityislaatuisen ympäristön, joka on suurelta osin yhä koskematon. Tämä ainutlaatuinen luonto ja sen kätkemät salaisuudet esitellään nyt ensimmäistä kertaa katsojille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
HD Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:07
Murha paratiisissa
Kausi 5, 4/8. Dwaynea kohtaa suru-uutinen: armoitettu huulenheittäjä ja rakastettu oppi-isä on kuollut. Ainoa lohtu jutussa on, että kuolema oli luonnollinen. Vai oliko sittenkään? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:10
Dokumenttiprojekti: Luokkakokous
Ohjaaja Kati Juurus palaa dokumentissa omaan teini-ikäänsä, yhtenä luokkakokouksen osallistujista. Mitä omista yläastevuosistaan muistaa 50-vuotiaana? Millaisia elämänkohtaloita mahtuu yhteen peruskoululuokalliseen? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Syyttäjä
Kuoleman peli. Werner Prabek käärii rulettipöydästä 80 000 euron voiton, mutta ilo jää lyhytaikaiseksi. Seuraavana aamuna hänet löydetään surmattuna eikä rahoista näy jälkeäkään. Syyttäjä puhuttaa aluksi uhrin omaisia. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
20:00
Kuningaskuluttaja
Keittiön tai kylpyhuoneen remontissa kannetaan yleensä kaikki ulos ja uutta sisään. Entä jos käyttäisi vanhoja tai kierrätettyjä kalusteita? Tutkailemme myös, löytyvätkö esi-isät kaupallisten DNA-testien avulla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
20:55
Itse asiassa kuultuna: Pirkko Työläjärvi
Pirkko Työläjärvi - tasavallan tahtonainen - oli 1970-luvun Suomessa pitkäaikainen ministeri lyhytikäisissä hallituksissa. Nyt hän muistelee uraansa ja tuon ajan poliittista ilmapiiriä Juho-Pekka Rantalan haastattelussa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:50
Ulkolinja: Missä innovaatiot syntyvät?
Yritykset, kuten Apple, Airbus ja lääketeollisuus tekevät omaisuuksia keksinnöillä, jotka on luotu julkisissa laitoksissa, kuten yliopistoissa. Yritykset keräävät voitot muotoilemalla ja markkinoimalla tuotteet ominaan. HD Äänitekstitys: suomi.
22:40
Outlander - Matkantekijä (16)
Kausi 1, 13/16. Rosvojoukko. Jamie ja Claire ovat hengenvaarassa, mutta tilanne kääntyy heidän edukseen. Helpotus ei kestä kauaa, sillä muuan punatakki uhkaa kavaltaa Jamien. Mies on tiukasti puun ja kuoren välissä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Lupaus
Norjalainen Idar Skotte on 30 vuoden ajan viettänyt kaiken vapaa-aikansa syrjäisellä kotitilallaan tunturin kupeessa. Siellä hän muistelee vanhempiaan ja lupausta, jonka hän antoi isälleen 9-vuotiaana.(U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna