UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Tiistai 2.9.

05:45
Aamusydämellä
Köyhyys syö miestä. Veljekset Mathias ja Christian Rosenlund ovat sinnitelleet pitkään rahapulassa ja ilman toivoa paremmasta. (U). yle.fi/aamusydamella. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 6:00

06:25
Ylen aamu-tv
06:25 Ylen aamu-tv:n otsikot. 06.30 uutiset, sää ja urheilu puolen tunnin välein. yle.fi/aamutv
09:30
Rakkauden tähden: Gonzalo ja Anna
Portugalilainen Gonzalo vierailee appivanhempiensa luona. Gonzalo saunoo Pispalassa ja kertoo Sirkalle sekä Hannulle miksi fado-musiikki menee suoraan sydämeen. Osa 10/10. Sarja päättyy. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
10:00
Tiedolla köyhyyttä vastaan
One Laptop Per Child -järjestö on teettänyt 350 000 kannettavaa tietokonetta Uruguayn ja Perun koululaisille. Dynamolla varustetut läppärit maksavat vain sata dollaria kappale. Millainen oli vastaanotto? (U) Äänitekstitys: suomi.
10:50
Kansallismaisemat: Aurajokilaakso
Aurajoki alkaa Oripään pohjoispuolelta ja virtaa halki Pöytyän, Auran ja Liedon Turun kaupunkiin. Kulttuurimaisema jatkuu jokisuistossa aina Ruissalon vehmaaseen luontoon ja siellä olevaan hienoon huvila-asutukseen.(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Yle Uutiset
11:05
Hindenburg ja Hitler
Sotamarsalkka ja valtakunnanpresidentti Paul von Hindenburg oli Saksan politiikan johtohahmoja aina kuolemaansa saakka 1934. Miksi hän nimitti Hitlerin, pahimman kilpailijansa, valtakunnankansleriksi vuonna 1933? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Voiko luontoa korjata?
Monista kosteikkoalueista on muokattu peltomaita, ja se on tehnyt hallaa luonnon monimuotoisuudelle. Voiko luontoa korjata, ja saadaanko seudulla aiemmin vallinnut lajirikkaus palaamaan entiselleen? NRK, Norja. (U) Äänitekstitys: suomi.
12:25
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. Äänitekstitys: suomi.
12:40
Sydämen asialla
Ongelmia pappilassa. Kirkkoherran rouva on kyllästynyt seurakuntaelämään, tyttärellä on salainen suhde puutarhuriin ja kirkosta alkaa hävitä arvoesineitä. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
13:30
Kuningaskuluttaja
Silmäleikkaus on Virossa halpaa - millaista on laatu? Näin teet suoramarkkinointikiellon. Kolmen kovan testisssä robottiruohonleikkurit. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Pääministerin ilmoitus
Eduskunnan syysistuntokausi alkaa pääministerin Ukrainaa koskevalla ilmoituksella. Suora lähetys.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Murdochin murhamysteerit
Vatsastapuhuja. Arthur Conan Doyle saapuu jälleen Torontoon keräämään materiaalia uuteen romaaniinsa. Murdoch tutkii epäilyttävää juttua, jossa vatsastapuhuja on yllättäen valmis tunnustamaan isänsä murhan. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
Mukana talous ja kulttuuri.
18:22
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
18:25
Yle Uutiset sää
18:30
Puoli seitsemän: Puoli seitsemän 2014 - syksy
Ps:n syksy alkaa uusituin ilmein. Vieraana laulajan uraansa juhliva ja uuden levyn julkaiseva Virve Rosti. Jutuissa ryhtiä ja ristikoita. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
19:00
Kiehtova maailma: Vallan kaupungit
1/6. Mumbai. Tiiviisti asutetussa kaupungissa on vierekkäin slummeja ja miljonäärien tornitaloja. Nopeasti kasvava talous on siivittänyt monet pois köyhyydestä. Bollywood-tähdet aiheuttavat massahysteriaa. HD Äänitekstitys: suomi.
19:45
Lenan matkassa
Lena Haglund on kokenut maailmanmatkaaja, mutta hänen matkakohteensa eivät varmaankaan ole monille tuttuja. Nyt hän on päätynyt Transylvaniaan, Romaniaan. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Prisma Studio
Leikki kehittää luovuutta, mutta voisiko kaiken oppia itsenäisesti leikkimällä? Prisma Studion uusi juontaja Ivan Puopolo testaa myös studiojoukkueen leikkisyyttä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:00
Hotelli Adlon - elämää suurempi tarina
3/3. 1930-luvulla Adlon sinnittelee pysyäkseen hengissä ja puolueettomana. Sonjan onnen tielle nousee voittamaton este. Elämä kuitenkin jatkuu ja sukupolvet vaihtuvat. Saako Sonja koskaan selville rakkaintensa kohtalon? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:35
Yle Uutiset
22:40
Stolberg (12)
Tyttö ja hänen tappajansa. Metsästä löytyy surmatun naisen ruumis ja Stolberg epäilee tappajaksi vankilasta vapautettua Frank Vossia. Mutta onko tämä kirjailijaksi mielivä mies todella tehnyt parannuksen? (U) Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:40
Prisma: Salaperäinen Lymen tauti
Lymen tauti eli borrelioosi leviää Yhdysvalloissa ja Kanadassa hälyttävää vauhtia, mutta monet potilaat diagnosoidaan yhä väärin. Kuinka Lymen taudista on tullut jo aidsiin verrattava epidemia? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:35
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Tanssija Sari Dewald on pätevöitynyt fysioterapeutiksi ja pilates-ohjaajaksi Espanjan aurinkorannikon Marbellassa. Jaakko Selin ratsastaa ensimmäistä kertaa elämässään. Iltapäivällä nautitaan terveyslounas. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna