UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Maanantai 30.3.

21:45
Dokumenttiprojekti: Parempi elämä
Bhutan on viimeinen maa maailmassa, joka salli television tulon maahan. Munkiksi opiskeleva nuori poika odottaa television autuutta vuoristokylässä, yli 4000 metrin korkeudessa. O: Thomas Balmés T: Making Movies Oy HD Äänitekstitys: suomi.
23:05
Yle Uutiset
23:10
Kotikatsomo: Satanen
2/2. Emilia haluaisi kaiken palaavan ennalleen, mutta Aarolle se olisi pahin mahdollinen vaihtoehto. Se, kuinka kaikki lopulta käy, yllättää heidät molemmat. KK: Paula Mononen O: Akseli Tuomivaara T: Moskito, 2014. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
23:55
Luontohetki: Sarvekkaan tekopesä
Krügerin kansallispuiston sarvekkaat pesivät mielellään puunonkaloihin, mutta tuolloin mahtuu vain yksi poikasista kasvamaan täysikokoiseksi. Tutkijat ovat tulleet avuksi ja tarjovat linnuille erikoisia pesäpaikkoja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Prisma: Oudoimmat luonnonilmiöt
2/2. Australian rannikolla voi nähdä maapallon mahtavimman vaahtokylvyn, mistä siellä oikeasti on kyse? Yhdysvalloissa tuhannet linnut putosivat kuolleina taivaalta, se ei kuitenkaan ollut maailmanlopun enne. T: BBC. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
01:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna