UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Lauantai 31.1.

18:10
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
18:15
Kuka kutsui Kokanderin
Pimeimpään vuodenaikaan Jenni pääsee kokemaan intialaisen diwalin, valon juhlan. Phullin perheen isä Manav ja Jenni vertailevat keinojaan kasvattajina ja mitä heille merkitsevät isovanhemmat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
18:45
Avara luonto: Kesytön Arabia
1/3. Hiekkaa, tuulta ja tähtiä. Arabian niemimaa oli muinoin yksi maailmankaupan keskuksista ja beduiinien karavaanit halkovat yhä valtavaa hiekkaerämaata. Mutta myyttinen yksisarvinen on nyt nimetty uudestaan. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:40
Scott & Bailey
8/8. Rachelin ja Janetin puhevälit ovat poikki. Mikä laukaisisi räjähdysherkän tilanteen, ja onko naisten yhteistyökyky alentunut niin paljon, että se vaarantaa henkilökohtaisesti tärkeän pelastusoperaation? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:50
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.

Kello 21:00

21:15
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksissa tutustutaan Keskustan vaaliohjelmaan, otetaan kantaa Kreikan tilanteeseen ja sekoillaan ulkopolitiikassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:30
Uutisvuoto
Vieraina ovat kirjailija Tiina Raevaara ja näyttelijä Jarkko Niemi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
George Gentlyn tutkimukset
4/19. Viattomat. Vanha mies löytyy kuoliaaksi rusikoituna talonsa puutarhasta. Talon uusi omistaja ja muut asianosaiset vaikenevat ja salaavat selvästi jotain. Mitä he oikein varjelevat? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
23:30
Panta kaulassa
13/13. Kirkkovuoden huippuhetket ovat käsillä ja Adamin allakka on täynnä joka sortin kissanristiäistä. Ja arkkidiakoni se vain odottaa karttuisaa joulukassaa kieli pitkällä. Millä lihaksilla?! 2. kausi päättyy. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Pitkä matka vapauteen
Sarja alkaa. (Public Enemies) 1/3. Eddie vapautuu vankilasta istuttuaan vuosia tyttöystävänsä murhasta. Yhteiskunta tulee hänen tuekseen ja pitkä sopeutumisvaihe normaaliin elämään alkaa. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
01:00
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna