UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Torstai 22.6.

17:10
Piikkejä paratiisissa (7)
Kausi 2, 5/16. George ja Katie käyvät ensitreffeillä. Tapaus on kiusallinen, sillä puoli kaupunkia vahtii tikkana vierestä. Telttakansa suivaantuu Big Macin toimista, ja järjestystä ylläpitävä poliisi repii hiuksiaan. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:13
Yle Uutiset alueeltasi
18:20
Päivän kasvo
18:30
Suomi on ruotsalainen
9/10. Miltä Suomi näyttää? Ruotsin vaikutus suomalaiseen visuaaliseen kulttuuriin on suuri, kirkkoarkkitehtuurista ja kartanoista aina vaatteisiin asti. Mukana näyttelijä Maria Sid ja muotiasiantuntija Leena Sarvi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:00
Kettu
Sinussa asuu kuolema. Ylikomisario Voss sattuu onnettomuuspaikalle ja yrittää pelastaa uhrin. Miehellä ei ole juuri mahdollisuuksia, koska hän oli haavoittunut vakavasti jo ennen kolaria. Käsissä on kimurantti juttu.(U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
20:00
Muisti: Viron ystävät
Suomenlahden laivaliikenne oli Neuvosto-Viron elämänlanka vapaaseen maailmaan. Matkalaukuissa kulki Viroon tavaran lisäksi tietoa ja unelmia. Suomalaisten ja virolaisten ystävyydellä oli myös yhteiskunnallisia seurauksia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD

Kello 21:00

21:05
Kansan mies
3/12. Jumalan selän takana. Aki joutuu setvimään vaalirahoituksensa epäselvyyksiä samana päivänä, kun perheen on pakko muuttaa pois kaupungista. Essillä on salaisuus, jota hän ei voi kertoa isälleen. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
21:50
A-studion Ulkolinja: Kohti uutta lokakuuta
Raportti Neuvostoliiton (Venäjän) vallankumouksesta ja perestroikasta Leningradista Kazakstaniin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
22:40
Yle Uutiset
22:45
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. Äänitekstitys: suomi.
23:00
Raja jota ei ylitetä (16)
4/6. Wiktorin metsästä tekemä löytö järkyttää kaikkia, ja syyttäjän työ mutkistuu entisestään. Miksi erään vartijan kuolema pommi-iskussa lavastettiin, ja miksi hänet kuitenkin surmattiin? T: HBO Puola HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:50
Koko elämä pelissä
2/8 Fyysikko Andreas Wahl laittaa itsensä likoon testatessaan luonnonlakeja. Fyysikon usko luonnonlakeihin ei horju. Tänään hän todistaa teorian lämmön johtumisesta. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna