UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Tiistai 28.6.

23:00
Myytinmurtajat
Ryöstöjä ja myyttejä - 1. osa. Adam ja Jamie antavat jälleen myyteille kyytiä. Ovatko Hollywoodin ryöstöt pelkää petkutusta vai voiko maailman tiukimmat turvajärjestelmät todella murtaa?

Kello 24:00

00:00
Yukonin miehet
Tukkikaaos. Charlie taistelee hengenvaarallisen mustakarhun kanssa. Tanana-joella uutta venettä kuljettanut Stan jää ukkosmyrskyn kouriin. Pääsevätkö miehet turvaan?
01:00
Hengenvaarallinen saalis
Uudet kapteenit pyrkivät kesyttämään Beringinmeren. Heidän laivojaan ja miehistöjään riivaavat kuitenkin loukkaantumiset ja konerikot. Onko heissä ainesta legendoiksi?
02:00
Alaska: Viimeinen rintama
Viimeinen pisara. Atz Leen paluu metsästysmajalle keskeytetään rumasti, ja hän pyytää apua kokeneelta pikkutilalliselta. Kilcherit pyrkivät yhteistuumin suojelemaan Shanen mökkiä.
03:00
Trokarit
Ticklellä pitää kiirettä viinan määrän kanssa, ja Chicon ja Tylerin epäilykset heräävät. Bill ja Josh rakentavat maanalaisen bunkkerin pontikkavarastoksi.
03:55
Wheeler Dealers - klassikkojen kuninkaat
G-Wagen. Mike haluaa suositun Mercedes G-sarjan maasturin. Edd parantelee sitä vaihtamalla siihen vuoden 2012 etu- ja takavalot. Kääritäänkö muutoksella suuri voitto?
04:45
Treehouse Masters
Kalaisaa joulua. Treehouse Masters palaa ja esittelee lisää mahtavia, eriskummallisia ja ällistyttäviä puumajoja metsissä sekä takapihoilla ympäri Amerikkaa ja muuta maailmaa.