UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 30.4.

12:00
Ainutlaatuiset autot
Kyytiä Mahonelta. Team Unique saa vain viikon aikaa panna nyrkkeilijä Kid Chocolaten G-sarjan Mersun uuteen uskoon. Laulaja Austin Mahone antaa Willille kunnon kyydin.
13:00
Valmistuksen salat
Luurangot ja jääsangot. Arkisten tuotteiden valmistussalat paljastuvat. Miten tehdään tarkkoja luurankokopioita ja jääsankoja?
13:30
Valmistuksen salat
Automaattiovet ja gini. Arkisten tuotteiden valmistussalat paljastuvat. Miten tehdään automaattiovia ja giniä?
14:00
Natsien valtaannousu
Hitlerin suurin kömmähdys. Ohjelmassa perehdytään Hitlerin suurimpaan virheeseen sekä tutkitaan, miten Saksan kansa alkoi nähdä natsien propagandakoneiston luoman julkisivun läpi.
15:00
Kultakuume: Muistoissamme John Schnabel
Erikoisohjelmassa muistellaan John Schnabelia, innostavaa ja legendaarista Alaskan kullankaivajaa, joka kuoli 96 vuoden iässä maaliskuussa 2016.
16:00
Kultakuume erikoisjaksot
Toby Beets - maalaispojasta legendaksi. Toby Beets matkustaa juurilleen Hollantiin, jossa hän kertoo, miten maalaispojasta tuli legendaarinen Klondiken kullankaivaja.
17:00
Vapaamatkustaja
Rob ja James jatkavat yritystään kulkea Etelä-Amerikan halki ilman rahaa. Bolivia häämöttää jo, mutta miten he kestävät kylmyyden ja korkean ilmanalan?

Kello 18:00

18:00
Päämääränä pohjoisnapa
Eric Larsen ja Ryan Waters taistelevat Jäämerellä säätä ja omia rajojaan vastaan yrittäessään saavuttaa maantieteellisen pohjoisnavan ennätysajassa.
20:00
Myytinmurtajat
Nalleraketit. Viimeisellä tuotantokaudella Adam ja Jamie pureutuvat yhteen fanien suosikkimyyttiin koko jakson ajan: nyt selviää, voiko nallekarkkeja käyttää polttoaineena raketissa.

Kello 21:00

21:00
Vapaamatkustaja
Kuukauden seikkailtuaan Rob ja James saapuvat Bolivian ylängölle. Vailla rahaa ja majapaikkaa Rob keksii, että he voivat maksaa matkansa suolatasankojen yli työllä.
22:00
Alaska: Viimeinen rintama
Vesipula. Kuuma kesä uhkaa karjan hyvinvointia, ja Otto, Charlotte ja August tekevät kaikkensa pelastaakseen eläimet.
23:00
Kultakuume erikoisjaksot
Jäässä. Jäätynyt maa pakottaa Parkerin muuttamaan puron suuntaa ja kaivamaan sulaa sorapohjaa. Tonylta hajoaa kalustoa, ja Todd tahtoo toisen valtavan huuhdontalaitteen.

Kello 24:00

00:00
Valassodat
Kohteessa. Valaidensuojelijat löytävät kohteensa viimein, mutta päästäkseen sen luo heidän on selvittävä kahdesta emoalustaan vartioivasta harppuunalaivasta. Onnistuuko tehtävä?
01:00
Planeettamme oudoimmat sääilmiöt
Sään arvoitukset ja tuhovoima. Tutustutaan mustan tulivuoren huippuun ja sateenkaarenkirjavan joen pohjaan sekä tuuliin, jotka voivat puhaltaa kumoon junan ja rakeisiin, jotka voivat aiheuttaa tulvan.
02:00
Vapaamatkustaja
Kuukauden seikkailtuaan Rob ja James saapuvat Bolivian ylängölle. Vailla rahaa ja majapaikkaa Rob keksii, että he voivat maksaa matkansa suolatasankojen yli työllä.
03:00
Diesel Brothers
Avolava vai juna?. Heavy D aikoo poistaa maailmasta ärsyttävät tila-autot luomalla ja myymällä pienoisversion Dieselsellerzin legendaarisesta MegaRamista.
03:55
Kultakuume erikoisjaksot
Oregonin kultaa. Klondiken pojat palaavat kullankaivuuseen. Hoffmanit yrittävät palauttaa maineensa, Parkerin aika saattaa käydä vähiin, ja Beetsit yrittävät uutta tulemista.
04:45
Rautatie Alaskaan
Maanjäristys. Maanjäristys uhkaa pysäyttää rataliikenteen ja suistaa rahtijunan raiteilta. Steve rakentaa kiireellä hätäsuojan vauvansa turvaksi.