UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Keskiviikko 22.10.

16:00
Treehouse Masters
Mustan karhun koti. Sisarukset pyytävät Peteä rakentamaan karhujen tarkkailumökin puuhun neljän neliökilometrin maapalstalleen. Pete tekee ensimmäisen kymmenkulmaisen talon, jossa on lasiseinät.
17:00
Fast N' Loud
Jakso 27. GMG:n tiimi entisöi ja puhaltaa uutta henkeä tallissaan ruostuviin autovanhuksiin. Saadaanko autot takaisin tielle seuraavaan huutokauppaan mennessä ja onko vaiva palkan arvoinen?

Kello 18:00

18:00
Cafe Racer
Sixth Street Specials korjaa erikoisen Nortonin. Hyvä pastori käyttäytyy huonosti kiirehtiessään hanketta eteenpäin, ja Boz Bros hoitelee Desmo Pron nopean Ducatin.
18:30
Cafe Racer
McDeeb Customs kokoaa intialaisia Enfieldejä italialaisella otteella. Drag-kisojen kerma testaa moottoripyörää, jota ei ole startattu yli 30 vuoteen.
19:00
Arvokaman etsijät
Nykypäivän aarteenetsijä Drew Pritchard on aina tien päällä pelastamassa hylättyjä aarteita ja unohdettuja kalleuksia, joista voi kunnostamalla saada hyvät myyntitulot.
20:00
Alaska: Viimeinen rintama
Hirviä ja ihmisiä. Atz ja Atz Lee ylittävät hevosillaan kylmän järven matkalla uroshirven metsästysmaille. Epäsuotuisa sää vaikeuttaa kuitenkin matkantekoa.

Kello 21:00

21:00
Robson Green: Extremekalastaja
Venezuela. Robson on Etelä-Amerikassa ja kokeilee onneaan urheilukalastuksen vaativimmassa haasteessa eli kolmen eri nokkakalalajin pyydystämisessä. Hän kohtaa myös 20 tonnisen valashain.
22:00
Marooned with Ed Stafford
Australia. Ed on Australian länsirannikolla. Hän on täysin yksin ilman ruokaa tai vettä eikä hänellä ole edes puukkoa mukanaan. Miten hän selviää tässä ympäristössä seuraavat 10 päivää?16+
23:00
Kultakuume erikoisjaksot
Esiin kaivettu. Hoffmanit, Dakotan pojat ja muut väsymättömät kullankaivajat etsivät jatkuvasti seuraavaa kunnon kultasuonta.16+

Kello 24:00

00:00
Alaska: Viimeinen rintama
Hirviä ja ihmisiä. Atz ja Atz Lee ylittävät hevosillaan kylmän järven matkalla uroshirven metsästysmaille. Epäsuotuisa sää vaikeuttaa kuitenkin matkantekoa.
01:00
Jokien hirviöt
Kolumbian viiltäjä. Jeremy Wade tarvitsee tarkkuutta navigoidessaan Kolumbiassa läpi tiheän viidakon ja poliittisten levottomuuksien tutkimaan petoa, jota syytetään morsiamen taposta Amazonilla.
02:00
Valassodat
Maailman ääriin. Pete Bethune nousee japanilaiseen valaanpyyntialukseen ja yrittää päästä kapteenin puheille. Myöhemmin vapaaehtoiset miettivät mielestään tähän mennessä onnistuneinta kampanjaansa.
03:00
Ruudinkäryä
Tykinkuulat / Olympiaunelma Ruger. Wyattit näyttävät tavalliselta lähiöperheeltä, mutta he omistavat Gunsmoken, yhden maailman tunnetuimmista asekaupoista, jossa Rich ja Renee ostavat, myyvät ja vaihtavat aseita.
03:55
American Chopper
Wendyn pyörä – osa 2. Miehet suuntaat Hunter Mountainiin pitämään hauskaa rinteillä. Huutokaupattava pyörä lähetetään maalattavaksi ja viimeisteltäväksi.
04:45
Likaiset työt
Hyttystentorjuja. Mike on New Orleansissa taistelemassa kaupunkia vaivaavaa hyttysepidemiaa vastaan. Pikkukalojen avulla Mike karkottaa tuholaisia.