UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 19.4.

15:30
Bear Grylls: Uskomattomat selviytymisvideot
Luonnonvoimat. Bear esittää hurjia videoleikkeitä, joissa ihmiset joutuvat vaikeuksiin vedessä, mutta kuin ihmeen kaupalla selviävät hengissä. Lopuksi hän valitsee videoista oman suosikkinsa.
16:00
Mystery of the Lost Islands
Miekkavalassaari. Petoeläintutkija Dave Salmoni matkustaa myrskyisällä eteläisellä Atlantilla sijaitsevalle syrjäiselle maatilkulle, missä vierailee joukoittain saalistavia miekkavalaita.
17:00
Myytinmurtajat
Hollywoodin auto-onnettomuuskliseet. Erikoistehoste-ekspertit Adam ja Jamie sekä muut myytinmurtajat testaavat suosittuja uskomuksia ja urbaanilegendoita nykytieteen keinoin.

Kello 18:00

18:00
Trokarit: Tickle
Viskijättipotti. Tickle löytää vahingossa jonkun toisen metsään piilotetut viinavarastot. Hänen kumppaninsa ei halua olla tekemisissä löydön kanssa, ja niinpä he kysyvät apua Bill-isoisältä.
18:30
Trokarit: Tickle
Viinat piilossa. Ticklen pihassa seisoo viinalasti, mistä seuraa mittava ongelma - miten kuljettaa lasti uuteen varastoon lain kouralta huomaamatta?
19:00
Wheeler Dealers: Top 5
Katsojien valinta. Autokauppaveteraani Mike Brewer ja huippumekaanikko Edd China käyvät läpi Wheeler Dealersin laajaa arkistokokoelmaa. Mitkä ovat katsojien viisi autosuosikkia?
20:00
Survive That!
Sinetöi kohtalosi. Jake on siepattu, hänen silmänsä on sidottu ja muut henkiinjäämisleikin pelaajat ovat tiputtaneet hänet keskelle erämaata. Hänellä on sata tuntia aikaa löytää tie takaisin kotiin.

Kello 21:00

21:00
Viidakon kultaa
Kiireesti kohti rajaa. Kullankaivajat Scott ja George etsivät uutta aluetta ja sen rikkauksia. He haluavat tehdä matkasta kannattavan, mutta ovatko rankat olosuhteet sittenkin liikaa?
23:00
Kultakuume
Hoffmanit siirtävät kaivausoperaationsa Guyanan viidakkoon. Dakota Boysit valtaavat uuden alueen Cahoon Creekillä ja Parker suunnistaa Klondikeen.16+

Kello 24:00

00:00
Yukonin miehet
Jälkimainingit. Tulvavedet nousevat ja uhkaavat kylää. Kyläläisten jälkeen jää kellumaan arvokasta ajopuuta. Joey kiitää yläjuoksulle päin, mutta joutuu ajolle.
01:00
Viitosvaihde
Autoasiantuntijat Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell ja Jonny Smith esittelevät uusimmat autouutiset ja -arvostelut, huipputrendit sekä tutkimusraportit.
02:00
Äärimmäiset autokerääjät
What's a Partner For?. Ex-painija Chuck Palumbo ja hot rod -guru Rick Dore etsivät autokokoelmia, myyvät niistä huonoimmat ja palauttavat omistajille takaisin näyttelykelpoisiksi kunnostetut yksilöt.
03:00
Tosielämän salaiset kansiot
Teksasissa karjaa piinaavat karvattomat, kyömyselkäiset, sinisilmäiset koirat - mistä ne ovat peräisin? Miksi televisiot ja leivänpaahtimet poksahtelivat yhtäkkiä Sisiliassa?
03:55
Outback Truckers
Steve Grahame on kuljettanut kolmen päivän aikana 130 tonnin kuormaa kaksi tuhatta kilometriä, ja kalusto on kokenut kovia. Konepellin alla näyttää huonolta.
04:45
Survive That!
Sinetöi kohtalosi. Jake on siepattu, hänen silmänsä on sidottu ja muut henkiinjäämisleikin pelaajat ovat tiputtaneet hänet keskelle erämaata. Hänellä on sata tuntia aikaa löytää tie takaisin kotiin.