UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Torstai 28.5.

19:00
Myytinmurtajat
Pitele kiinni. Tässä jaksossa pidellään tiukasti kiinni ja rikollinen menneisyys paljastuu. Valmistaudu villiin ajoon.
20:00
Varastojen aarteet
Allenin ja Tonin uusi hanke eli panttilainaamo Los Angelesissa työllistää poikia edelleen. He toivovat saavansa huutokauppalöydöillään uusia asiakkaita ja rutkasti rahaa.
20:30
Miten se syntyi?
Tutustu tavallisten esineiden valmistukseen. Ongelmanratkaisuun keskittyneet insinöörit ja visionääriset suunnittelijat yrittävät parantaa modernin maailmamme toimivuutta.

Kello 21:00

21:00
Myytinmurtajat
Jakso 227. Adam ja Jamie tarkastelevat kaikkien aikojen parasta animaatiosarjaa, ja mukana menossa ovat myös sarjan tuottaja ja juoksupoika.
22:00
Impossible Engineering
Ohjelmassa tutustutaan insinöörityön taidonnäytteisiin, aina jättimäisistä rahtialuksista jumbojetteihin, sekä töistä vastanneisiin poikkeuksellisen lahjakkaisiin insinööreihin.
23:00
Planeettamme oudoimmat sääilmiöt
Tulipalloja avaruudesta. Maapallon erikoisimpia sääilmiöitä, mm. äänivoimapilvi, lumihirviöt, rikkaruohon valloitus, verenpunaiset seinät ja avaruudesta saapuvat tulipallot.

Kello 24:00

00:00
Alaskan taivaalla
Tundrataksit. Bethelissä rakennusmiehet urakoivat Eran uusinta lentokonesuojaa valmiiksi ennen lumien tuloa. Kun Jim näkee työn tulokset, hän on kaikkea muuta kuin tyytyväinen.
01:00
Wheeler Dealers - klassikkojen kuninkaat
Land Rover Defender. Mike haeskelee halpaa V8-käyttöistä Land Rover Defenderiä, jonka Edd voisi kunnostaa maatilakalusta tyylikkääksi cityautoksi. Onnistuuko osto ja kunnostus reilulla 6000 eurolla?
02:00
Klassikkoautojen jäljillä
Jakso 12. Wayne Carini toivottaa katselijat tervetulleiksi huippuluokan autojen keräilyn maailmaan. Waynellä on taito löytää aarteita, joiden luultiin jo kokonaan kadonneen maapallolta.
02:30
Klassikkoautojen jäljillä
Jakso 13. Wayne Carini toivottaa katselijat tervetulleiksi huippuluokan autojen keräilyn maailmaan. Waynellä on taito löytää aarteita, joiden luultiin jo kokonaan kadonneen maapallolta.
03:00
Naked and Afraid
Jakso 12. Kaksi selviytyjäjoukkuetta sijoitetaan saman viidakon eri kolkkiin, missä ne yrittävät selvitä kolme viikkoa ilman ruokaa, vettä tai vaatteita.
03:55
American Chopper
Firebike – 1. osa. Orange County Choppersin pojat pitävät hauskaa floridalaisella alligaattorifarmilla. Sitten edessä on paluu New Yorkin talven karuun todellisuuteen.
04:45
Alaskan taivaalla
Tundrataksit. Bethelissä rakennusmiehet urakoivat Eran uusinta lentokonesuojaa valmiiksi ennen lumien tuloa. Kun Jim näkee työn tulokset, hän on kaikkea muuta kuin tyytyväinen.