UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Sunnuntai 24.9.

18:00
Kindig Customs
The Future Never Looked So Good. Yli 50 000 miestyötuntia ja viisi tuhatta osaa myöhemmin, FUTURLINER on valmis ottamaan ensiaskeleensa. Daven huippuhetki on koittanut!
19:00
Salvage Hunters
Episode 4. Drew Pritchard käy katsastamassa uudet antiikkimarkkinat Shropshiressa. Myyjiä on lähes 50, joten edullisia ja erikoisia löytöjä alkaa löytyä nopeasti.
20:00
Ed Stafford: Left for Dead
Bulgaria: The Rhodope Mountains. Henkiinjäämisasiantuntija Ed Stafford on pudotettu lentokoneesta kaukaiseen kohteeseen. Hänellä on kymmenen päivää aikaa löytää paikka, josta häntä tullaan noutamaan takaisin.

Kello 21:00

21:00
Outback
Episode 1. Huikaisevan kaunis matka Australian koskemattomien luonnonihmeiden äärelle vie tapaamaan luonnossa asuvia ja työskenteleviä ihmisiä. Kuulemme, miten he selviävät luonnonoikuista.
22:00
Wildest Arctic
Tundra: Desert Of Ice. Arktinen tundra peittää viidenneksen koko maapallon pinta-alasta ja on sen yksi kylmimmistä ja kuivimmista alueista. Vuodenaikojen tasapaino tekee elämän mahdolliseksi myös täällä.
23:00
Yukon Men
Running On Empty. Pimeät päivät lähestyvät ja kaikki keräävät kiivaasti ruokaa. Chris ja Jessi uskaltautuvat heikoille jäille kalastamaan, ja Pat etsii sioilleen syötävää kaupungin kaatopaikalta.

Kello 24:00

00:00
Deadliest Catch
Dead-Stick. Ravunpyynti Alaskan hyisellä Beringinmerellä on niin vaarallista, että vaakakupissa painavat tulot vastaan terveys. Näköpiirissä siintää investointeja ja katkeransuloisia loppuja.
01:00
Mighty Ships
Maersk Interceptor. Maailman armottomimmille merialueille suunniteltu jättiläismäinen öljynporauslautta laskee 207-metriset jalkansa merenpohjaan ja poraa öljyä jopa kolmen kilometrin syvyydestä.
02:00
Mighty Ships
Happy Star. Painaville lasteille tarkoitettu rahtialus vie valtavan kuorman Kiinasta Itä-Kanadaan. Matka testaa laivan ominaisuudet äärirajoilla.
03:00
Dukes of Haggle
Strange Bedfellows. Gene ja Robert lyöttäytyvät Fredin ja Andyn kanssa yhteen sulkeakseen Ronin kilpa-autokaupasta ulos. Erimielisyys sisustuksesta uhkaa kuitenkin kaataa koko hankkeen.
03:30
Dukes of Haggle
Trash Talks. Gene opettaa Robertille, miten roska-astioista etsitään aarteita. Robertin epätavallinen löytö antaa heille ostovoimaa ja he saavat vaihdettua kanadalaisen metsänvartijan kanootin.
03:55
Dukes of Haggle
Buttin' Heads. Fred ja Andy ottavat yhteen kahden vuohen takia. Jimmy on tottunut saamaan mitä haluaa, mutta tällä kertaa Nicki ottaa ohjat käsiinsä ja entisöi jääkaapin huutokauppaan.
04:20
Dukes of Haggle
Cowboys and Engineers. Robert johtaa Winchester-kiväärin kaupassa. Gene tekee vaihtokaupat, mikä saattaa olla virhe, jos kivääri ei ammukaan. Ron kilpailee Frediä ja Andya vastaan Chevystä.
04:45
Chasing Classic Cars
A Mysterious Find. Wayne Carini johdattaa katsojat klassikkoautojen keräilyn maailmaan. Hän ostaa, entisöi ja myy eteenpäin maailman hienoimpia koskaan valmistettuja autoja.