UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Tiistai 2.9.

04:45
Suurimmat tankkitaistelut
Kilpajuoksu Berliiniin. Kun sota Euroopassa läheni loppuaan, saksalaiset puolustautuivat kaikkein pisimmälle kehitellyllä aseistuksellaan - mutta liittoutuneilla oli uusia panssarivaunuja omasta takaa.
05:35
Ruokatehdas
Miten ruokatehtaat valmistavat suosittuja ruokia? Katso miten valmistetaan spanakopita-piirasta, inkiväärikeksejä, tartufo-jäätelöä ja omenamehua.

Kello 6:00

06:00
Ruokatehdas
Intian makuja. Ruokatehdas perehtyy soijapavun moniin käyttömahdollisuuksiin ja paljastaa tofun salaisuudet. Ohjelmassa seurataan myös italialaisten biscottien valmistusta.
06:25
Selviytyjäkaksikko
Kaksoishuippu. Entinen erikoisjoukkojen sotilas Joe ja selviytymisasiantuntija Cody ovat jumissa tulivuoren huipulla Nicaraguan viidakossa. He haluavat pelastautua, mutta mitä se vaatii?
07:20
Myytinmurtajat
Meritaudin armoilla. Tiimi yrittää löytää lääkkeen meritautiin ja kokeilee kaikkea sähkösokeista homeopaattisiin kielenkutittajiin. Pääsevätkö Myytinmurtajat perille asiasta?
08:15
Arvokaman etsijät
Nykypäivän aarteenetsijä Drew Pritchard tekee huikean löydön 1200-luvun talosta pohjoisen järvialueelta. Hän vierailee myös klassikkoautojen keräilijän luona Hertfordshiressä.
09:05
Tuunaajat 2013
2014 Impala. Tuunaajat-sarjassa seurataan tunnetun Foose Designs -suunnitteluyrityksen toimintaa. Chip ja hänen unelmatiiminsä tuunaavat autoista mitä mielikuvituksellisimpia ajoneuvoja.
10:00
Viitosvaihde
Autoasiantuntijat Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell ja Jonny Smith esittelevät uusimmat autouutiset, huipputrendit, autoarvostelut ja tutkimusraportit.
11:00
Myytinmurtajat
Yhdistetty raketti. Amerikan sisällissodassa taisteltiin pistimillä, musketeilla ja kanuunoilla. Mutta ei siinä kaikki, väittävät Myytinmurtajat. Adam ja Jamie tiimeineen perehtyvät asiaan.

Kello 12:00

12:00
Manhunt
Panama. Joel Lambert saa kilpakumppaneikseen armeijan huippuyksiköitä. Taitavat jäljittäjät yrittävät saada Joelin kiinni ennen kuin hän onnistuu katoamaan kokonaan.
13:00
Erakkoperhe erämaassa
Villinä kasvanut. Seitsenlapsinen Brownin perhe asuu Alaskan erämaassa, jossa perheenjäsenet ovat riippuvaisia toisistaan selvitäkseen karussa ympäristössä.
14:00
Arvokaman etsijät
Nykypäivän aarteenetsijä Drew Pritchard iskee silmänsä kylpevään kaunottareen syrjäisessä kierrätyskeskuksessa Bournemouthissa. Hän vierailee myös majatalossa Yorkshiressa.
15:00
Treehouse Masters
Kerhotalo puussa. Perhe, jolla on huima budjetti, palkkaa Peten suunnittelemaan unelmien kerhotalon. Pete rakentaa puuhun olohuoneen ja grillipation sisältävän talon, josta on iloa kaikenikäisille.
16:00
Selviytyjäkaksikko
Jakso 2. Uudessa Meksikossa Chihuahuan aavikolla Joella on hankaluuksia päästä ulos hylätystä kaivoksesta. Tappava kalkkarokäärme päätyy illalliseksi kaksikon lautasille.
17:00
Viitosvaihde
Autoasiantuntijat Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell ja Jonny Smith esittelevät uusimmat autouutiset ja -arvostelut, huipputrendit sekä tutkimusraportit.

Kello 18:00

18:00
Tuunaajat 2013
Tuunaajat-sarjassa seurataan tunnetun Foose Designs -suunnitteluyrityksen toimintaa. Chip ja hänen unelmatiiminsä tuunaavat autoista mitä mielikuvituksellisimpia ajoneuvoja.
19:00
Leludiileri
Buck Rogers -veto. Jordan matkustaa avustajansa Julian kanssa Las Vegasiin etsimään Buck Rogersin vintage-hahmoja.
19:30
Matkatavarakaaos
Rummun kuminaa. Ostajat ovat jälleen Nashvillessä. Billy, Mark, Laurence ja Sally ovat palanneet Music Cityn huutokauppaan takuuvarmojen huippulöytöjen takia.
20:00
Erakkoperhe erämaassa
Ihmissusilauma. Brownien perhe saattaa elellä jopa kuusi-yhdeksän kuukautta näkemättä ketään ulkopuolisia. Veljekset rakentavat perheelle yhden huoneen mökin.

Kello 21:00

21:00
Kullan sukeltajat
Petollisen Beringinmeren pohjassa on kultaa. Kullan nostaminen pintaan vaatii suuria ponnistuksia, ja epäonnistumisilla saattaa olla vakavia seurauksia - jopa kuolema.
22:00
Hengenvaarallinen saalis
Vastoin lakia. Kalastuslaivat Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak ja Ramblin' Rose palaavat Beringinmeren arvaamattomille, hyisille vesille.
23:00
Manhunt
Arizona. Joel Lambert saa kilpakumppaneikseen armeijan huippuyksiköitä. Taitavat jäljittäjät yrittävät saada Joelin kiinni ennen kuin hän onnistuu katoamaan kokonaan.

Kello 24:00

00:00
Suurimmat tankkitaistelut
Eteläisen Tyynenmeren panssarivaunutaistelut. Saapuessaan Guadalcanaliin Yhdysvaltain panssarivaunut olivat valmistautuneet viimeiseen taisteluun Japanin kanssa. Miten ne pärjäsivät väsymätöntä japanilaisvihollista vastaan?
01:00
Suurimmat ja pahimmat
Norsut. Maailman suurimpia ja julmimpia eläimiä etsivän tutkimusmatkailija Niall McCannin tie vie Länsi-Nepaliin, jossa hän jäljittää Aasian suurimpia norsuja.
02:00
Valassodat
Mikään ei ole täydellistä. Kaksi vapaaehtoista tarjoutuu viemään Yushin Maru II -harppuunalaivaan kirjeen, jossa miehistöä käsketään lopettamaan valaiden tappaminen. Tehtävä osoittautuu vaaralliseksi.
03:00
Isojalan jäljillä
Todistusaineistoa nauhalla. Salaperäisen isojalan etsijät perehtyvät uskottavan näköiseen filmimateriaaliin, joka johtaa yllätystapaamiseen Pohjois-Carolinan metsissä. Joko vaikeasti tavoitettava peto löytyy?
03:55
American Chopper
Mikey/Vinnie -pyörä 1. Mikey ja Vinnie saavat lopultakin tilaisuuden rakentaa oman pyörän. Miesten päässä pyörii melkoisen mehukkaita ideoita.
04:45
Suurimmat tankkitaistelut
Eteläisen Tyynenmeren panssarivaunutaistelut. Saapuessaan Guadalcanaliin Yhdysvaltain panssarivaunut olivat valmistautuneet viimeiseen taisteluun Japanin kanssa. Miten ne pärjäsivät väsymätöntä japanilaisvihollista vastaan?