UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 21.10.

04:45
Fast N' Loud
Caddy Rust Bucket/Bel-Air Beauty Part 2. GMG:n entisöijät kunnostavat ruostuneita ajoneuvoja uuteen uskoon. Mutta saadaanko autot tiekelpoisiksi huutokauppaan mennessä ja onko työ vaivan väärti?
05:35
How It's Made
Canvas Wall Tents/Peace Pipes/Cannons. Miten valmistetaan kangasteltat, rauhanpiiput, vehnämurot ja tykit? Se selviää ohjelmassa, jossa tarkastelun kohteeksi joutuvat arkiset tuotteet.

Kello 6:00

06:00
How It's Made
Hunting Decoys/Canned Tomatoes/Lassos. Miten valmistetaan metsästyssyötti-robotti, säilyketomaatit, tuloskortit ja lassot? Se selviää ohjelmassa, jossa tarkastelun kohteeksi joutuvat arkiset tuotteet.
06:25
Wildest Middle East
Turkmenistan. Lähi-idällä on spektaakkelimainen luonnonhistoria, jota käytännössä ei ole kuvattu. Sakeista metsistä syrjäisiin aavikoihin - katsomalla hieman tarkemmin yllätyt varmasti.
07:20
Salvage Hunters
Episode 8. Kierrätysmestari Drew Pritchard tutkii Essexin Napoleonin aikaista linnoitusta. Drew ja Tee ihastuvat keskiaikaiseen Litchfieldin katedraaliin. Drew tutustuu sen tavarahylkiöihin.
08:15
Chasing Classic Cars
Wayne Meets Triplets. Wayne Carini toivottaa katsojat tervetulleiksi laatuautojen keräilyn maailmaan. Miehellä on taito kaivaa esiin autoaarteita, joiden on luultu kadonneen jo lähes kokonaan.
08:40
Chasing Classic Cars
Big Brass. Wayne Carini toivottaa katsojat tervetulleiksi laatuautojen keräilyn maailmaan. Miehellä on taito kaivaa esiin autoaarteita, joiden on luultu kadonneen jo lähes kokonaan.
09:05
Overhaulin'
Greg's 1957 Bel Air. Gregin Chevy on ränsistynyt niin huonoon kuntoon, että vain metallitaikuri pystyy elvyttämään sen. Hänellä on kuitenkin onnea, sillä Chip hallitsee homman.
10:00
Overhaulin'
Johnny Depp Episode. Amber Heardin Ford Mustang -67 on huonossa kunnossa. Johnny Deppin ja Chip Foosen ansiosta tällä autolla voi pian taas ratsastaa auringonlaskuun.
11:00
Alaskan Bush People
Back In Browntown. Brownit palaavat Browntowniin ja ottavat taas metsän haltuunsa. Kevät herättää metsän henkiin, mutta perheen on hankalaa sopeutua periaatteisiin, jotka tekevät siitä "susilauman".

Kello 12:00

12:00
Alaskan Bush People
All That Matters. Elämää Alaskan erämaassa. Seitsenlapsinen Brownin perhe elää omavaraistaloudessa erämaassa, missä selviytyminen riippuu hyvästä perheen sisäisestä yhteistyöstä.
13:00
Alaskan Bush People
Bear With Us. Alaskan erämaassa asuu villinä syntynyt ja kasvanut perhe. Billy ja Amy Brown elävät seitsemän lapsensa kanssa omavaraistaloudessa, missä olemassaolo riippuu hyvästä yhteistyöstä.
14:00
Alaskan Bush People
Browntown Boom. Alaskan erämaassa asuu villinä syntynyt ja kasvanut perhe. Billy ja Amy Brown elävät seitsemän lapsensa kanssa omavaraistaloudessa, missä olemassaolo riippuu hyvästä yhteistyöstä.
15:00
Alaskan Bush People
Dead In The Water. Alaskan erämaassa asuu villinä syntynyt ja kasvanut perhe. Billy ja Amy Brown elävät seitsemän lapsensa kanssa omavaraistaloudessa, missä olemassaolo riippuu hyvästä yhteistyöstä.
16:00
Street Outlaws
Beast Of Burden. JJ ottaa vanhan koulukunnan säännöt käyttöön, ja kun pääpotti on 60 000 dollaria, kilpailijat tekevät mitä tahansa voittaakseen.
17:00
Heavy Rescue
Episode 1. Raskaan liikenteen pelastuskaluston päivittäisiin haasteisiin kuuluu kovia lumimyrskyjä ja tieliikenteen tukkivia kaatuneita rekkoja. Vilkkaat valtatiet on pidettävä auki.

Kello 18:00

18:00
Heavy Rescue
Episode 2. Raskaan liikenteen pelastuskaluston päivittäisiin haasteisiin kuuluu kovia lumimyrskyjä ja tieliikenteen tukkivia kaatuneita rekkoja. Vilkkaat valtatiet on pidettävä auki.
19:00
Wheeler Dealers
1983 Mercedes 500 Sec. Mike ja Edd kunnostavat voimakkaan ja ylellisen 1983-vuosimallin Mercedes 500 SEC:in. Onnistuvatko he palauttamaan auton alkuperäisen loiston ja tekemään voittoa?
20:00
Diesel Brothers
Clash Of The Titan. DieselSellerz eli Heavy D., Diesel Dave ja miehistö rakentavat diesel-maailman isommat ja pahimmat ajoneuvot. Työ on kovaa - mutta hauskanpito on vielä kovempaa!

Kello 21:00

21:00
Devil's Canyon
Hell And High Water. Beniltä loppuu ruoka, mutta yllättävä lumentulo antaa toivoa riistan jäljittämisestä. Bruce heivaa kaivosvälineensä lupaavalle kaivospaikalle.
22:00
Deadliest Catch
Hillstrand's Last Catch. Kaksi vanhaa ystävää kilpailee keskenään kauden loppuun asti. Jonathan Hillstrand haluaa jättää jäähyväiset kunnian huipulla, mutta Beringinmerellä taitaa olla muita suunnitelmia.
23:00
Garage Rehab
Fast Lane Auto Repair. Autokorjaamot kautta Yhdysvaltojen ovat huonossa jamassa. Richard Rawlings ja Gas Monkey Garage -talli avustavat korjaamoita takaisin jaloilleen ja tekevät samalla tienestiä.

Kello 24:00

00:00
Behind Bars: The World's Toughest Prisons
Episode 3. Rikostoimittaja Paul Connolly vierailee maailman kovimmissa vankiloissa ja todistaa niiden ankaria elinoloja, tilanpuutetta ja pökerryttävää kurinpitoa.
01:00
Mythbusters
Car Chase Chaos/ Animal Antics. Adam, Jamie ja muut testaavat takaa-ajokohtausten pahimpia kliseitä. Voiko autoa tosiaan ajaa yhdessä, voiko paikkaa vaihtaa, ja voiko kuljettajan tönäistä ulos kovassa vauhdissa?
02:00
Mythbusters
Indy Car Special. Testissä Indianapolisin speedway-kisoihin liittyvät myytit. Onko ihminen konetta nopeampi yhdeksän metrin kiihdytyksessä? Voiko kuljettaja laihtua neljä kiloa ajon aikana?
03:00
Naked and Afraid XL
40 Days No Escape. Yksi kilpailijoista on jo luovuttanut oltuaan vain viikon Kolumbian erämaassa. Toinen on luovuttamaisillaan, ja loppujakin kalvaa nälkä ja jano.
03:55
Diesel Brothers
Clash Of The Titan. DieselSellerz eli Heavy D., Diesel Dave ja miehistö rakentavat diesel-maailman isommat ja pahimmat ajoneuvot. Työ on kovaa - mutta hauskanpito on vielä kovempaa!
04:45
Garage Rehab
Fast Lane Auto Repair. Autokorjaamot kautta Yhdysvaltojen ovat huonossa jamassa. Richard Rawlings ja Gas Monkey Garage -talli avustavat korjaamoita takaisin jaloilleen ja tekevät samalla tienestiä.