UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 22.7.

04:45
Fast N' Loud
Road to Barrett Jackson - Part I. Richard myy vuoden -79 Camaron valmistautuessaan suureen huutokauppaan. Aaronin ryhmä rakentaa vuoden -68 Impalaa, ja Richard ostaa vuoden -64 Corvette Stingrayn.
05:35
How It's Made
Lace, Antique Frame Replicas, Orchids, Unicycle Wheel Hubs. Sarjassa seurataan erilaisten tuotteiden valmistusprosesseja ja niiden matkaa tehtaalta kauppojen hyllyille ympäri maailmaa.

Kello 6:00

06:00
How It's Made
External Hard Drives, Frozen Shrimp, Thai Rice Boxes, Paper Towels. Sarjassa seurataan erilaisten tuotteiden valmistusprosesseja ja niiden matkaa tehtaalta kauppojen hyllyille ympäri maailmaa.
06:25
Wildest India
Ganges: River Of Life. Jaksossa seurataan Intian hämmästyttäviä maisemia, mm. Himalajan vuoristoa ja mahtavaa Ganges-jokea, kiehtovia villieläimiä ja värikästä luontoa.
07:20
Salvage Hunters
Episode 5. Drew Pritchard lähtee ensimmäistä kertaa löytöretkelle Pohjois-Irlantiin. Siellä hän päihtyy japanilaisen vintage-kaunottaren suloista.
08:15
Chasing Classic Cars
Episode 19. Tunnettu keräilijä ja autoarkeologi Wayne Carini etsii, ostaa, kunnostaa ja myy maailman hienoimpia ja erikoisimpia autoja.
08:40
Chasing Classic Cars
A 40 Year Secret Shelby GT. Tunnettu keräilijä ja autoarkeologi Wayne Carini etsii, ostaa, kunnostaa ja myy maailman hienoimpia ja erikoisimpia autoja.
09:05
Overhaulin'
Sema Car - Chrysler 300. Chip Foose matkustaa tiimeineen Las Vegasin kirkkaisiin valoihin uudistamaan Chrysler 300:n, joka annetaan SEMA-kokoontumisen osallistujalle.
10:00
Overhaulin'
Rick Fontana's 1967 Ford Mustang Convertible. Rickin ensimmäinen auto, 1967-vuosimallin Mustang, tarvitsee epätoivoisesti kunnostusta. Chip on tiimeineen valmis muokkaamaan klassikon uuteen uskoon.
11:00
Outback Truckers
Episode 11. Rekkakuskit kohtaavat riskejä aina ratin eteen istuutuessaan: vaikeita olosuhteita, erittäin suuria vaaroja ja kovia haasteita.

Kello 12:00

12:00
Outback Truckers
Episode 12. Rekkakuskit kohtaavat riskejä aina ratin eteen istuutuessaan: vaikeita olosuhteita, erittäin suuria vaaroja ja kovia haasteita.
13:00
Outback Truckers
Episode 13. Rekkakuskit kohtaavat riskejä aina ratin eteen istuutuessaan: vaikeita olosuhteita, erittäin suuria vaaroja ja kovia haasteita.
14:00
Outback Truckers
Episode 1. Australiassa Queenslandin Townsvillessä pitkän matkan rekkakuski Peter valmistautuu lähtemään matkalle koko maan halki. Rahti kulkee metsän, peltojen ja aavikon läpi Darwiniin.
15:00
Outback Truckers
Episode 2. Matt Adams joutuu pulaan räjähdysalttiin kuormansa kanssa, sillä tiellä on härkä. Kendallit harrastavat perheajoa, ja eräs toinen tehtävä osoittautuu pisteliääksi.
16:00
Street Outlaws
David & Goliath vs. the 405. Dave on viimein valmis paljastamaan uuden ja odotetun kilpurinsa Goliathin. Jotkut ovat sitä mieltä, että hän yrittää nousta listalla väärin keinoin.
17:00
Street Outlaws
Top of the List to Ya. Oklahoma Cityn lainsuojattomat katukisaajat ovat taas valmiita kilpailemaan paikasta kymmenen kärjessä. Kenen hermo kestää, kuka vie voiton kotiin?

Kello 18:00

18:00
Street Outlaws
Fear The Reaper. Oklahoma Cityn lainsuojattomat katukisaajat ovat taas valmiita kilpailemaan paikasta kymmenen kärjessä. Kenen hermo kestää, kuka vie voiton kotiin?
19:00
Wheeler Dealers
Honda S2000. Autolegendat Mike Brewer ja Edd China ottavat uransa suurimman riskin perustamalla oman liikkeen Amerikan länsirannikolle, missä ala on jo valmiiksi erittäin kilpailtu.
20:00
Junkyard Empire
Diamond In The Rough. Andy rakastaa halpoja kauppoja, mutta hänenkin uskonsa horjuu, kun isä aikoo korjata todellisen romuläjän. Bobbyllä on kuitenkin hihassaan vanhoja konsteja, joilla homma hoituu.

Kello 21:00

21:00
Alaskan Bush People
Episode 27. Seitsenlapsinen Brownien perhe elää syvällä Alaskan erämaassa, sivilisaation ja sähköverkkojen ulkopuolella, missä selviytyminen riippuu hyvästä keskinäisestä yhteistyöstä.
22:00
Deadliest Catch
Crushing Blows. Wild Bill kuulee totuuden Nickin parantumattomasta sairaudesta. Mekaaninen ongelma uhkaa tuhota Jaken tulevaisuuden ja lämpenevä meri pakottaa Keithin tuntemattomille apajille.
23:00
Gold Divers
No Place Like Nome. Pomrenket kärkkyvät uusia kullankaivausalueita niin maalla kuin merellä. Kris saa vielä yhden tilaisuuden todistaa kapteeninkykynsä ja louhintataitonsa.

Kello 24:00

00:00
Blood Feuds
Hatfields and McCoys. Hatfieldin ja McCoyn perheiden välillä vallitsi aikoinaan yksi Amerikan verisimmistä riidoista. Vapaussodasta alkanut vihoittelu eteni reviirisotaan ja murhiin asti.
01:00
Mythbusters
Dodge a Bullet. Urbaanilegendoista on joskus vaikea erottaa totuutta, mutta erikoistehoste-ekspertit Adam ja Jamie perehtyivät myytteihin modernilla teknologialla ja kaivavat totuuden esiin.
02:00
Mythbusters
Fixing a Flat. Adam ja Jamie kokeilevat, millä puhjennut rengas korjataan, kun vararengas puuttuu. Kari, Grant ja Tory todistavat, että nopea nosto saattaa sytyttää onkivavan kelan palamaan.
03:00
Dual Survival
Swamplandia. Vihreä baretti Joe Tetin erikoisjoukkokoulutus ja kestävyysurheilija Matt Grahamin kivikautiset shamanistiset metodit täydentävät toisiaan tässä henkiinjäämishaasteessa.
03:55
Junkyard Empire
Diamond In The Rough. Andy rakastaa halpoja kauppoja, mutta hänenkin uskonsa horjuu, kun isä aikoo korjata todellisen romuläjän. Bobbyllä on kuitenkin hihassaan vanhoja konsteja, joilla homma hoituu.
04:45
Wheeler Dealers
1970 Ford Bronco. Mike on lähtenyt seikkailemaan 1970-vuosimallin Ford Broncolla. Kun se osoittautuu ruosteromuksi, Mike tekee kaikkensa pelastaakseen projektin, kun taas Edd pysyy viilipyttynä.