UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Maanantai 2.3.

04:45
Lentokoneiden pakkolunastajat
Kevin ja Heather ovat saaneet käsiinsä Learjet-koneen. Kun mekaaninen vika sekoittaa suihkukoneen polttoainetasapainon, joutuu Kevin tekemään laskun keskelle myrskyä.
05:35
Valmistuksen salat
Koristelistat/taljat/teollisuuden letkut. Koristelistat, taljat, teollisuuden letkut – mistä ne tulevat ja miten ne on tehty? Ohjelmassa otetaan asiasta selvää.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Tasoituslastat/autotallin ovet/sähkömoottorit/villa. Tasoituslastat, autotallinovet, sähkömoottorit ja villa – mistä ne tulevat ja miten ne on tehty? Ohjelmassa otetaan asiasta selvää.
06:25
Treehouse Masters
Seikkailun temppeli. Pete rakentaa tutkimusretkeilijöiden perheelle seikkailuhenkisen majan puuhun Pennsylvanian Pocono-vuorilla. Kaksikerroksinen mestariteos sisältää kaikenlaisia erikoisuuksia.
07:20
Myytinmurtajat
Juoksuhautatorpedo. Pystyykö juoksuhaudan kumpu todella hidastamaan paineaaltoa ja pelastamaan sotilaan hengen? Adam ja Jamie testaavat tämän ensimmäisen maailmasodan peruja olevan uskomuksen.
08:15
Valmistuksen salat
Sarjassa tutustutaan tuttujen tuotteiden valmistukseen. Tällä kertaa lähemmässä tarkastelussa hiilikuitu, antiikkikehysten entisöinti, junankuljetusautot ja konepellin koristeet.
08:40
Valmistuksen salat
Sarjassa tutustutaan tuttujen tuotteiden valmistukseen. Tällä kertaa lähemmässä tarkastelussa sahapukit ja työkalulaatikot, sorbettitikut ja koulubussit.
09:05
Classic Car Rescue
Fiat 500. Bernie Fineman ja Mario Pacione painavat töitä tiukalla aikataululla ja vielä tiukemmalla budjetilla kunnostaakseen ruostuneen romuläjän takaisin klassikkoautoksi.
10:00
Viitosvaihde
Vicky on Saksassa Nürburgringin Grand Prix -radalla yhdessä kaksinkertaisen Euroopan mestari Jochen Hahnin ja brittiläisen kuorma-autorallimestari Dave Jenkinsin kanssa.
11:00
Myytinmurtajat
Titanicin henkiinjääneet. Elokuvafanit tenttaavat ohjaaja James Cameronilta, miksi henkilöhahmot Rose ja Jack eivät menneet samaan veneeseen pelastuakseen Titanicilta. Mitä on rakettisurffaus?

Kello 12:00

12:00
Alaska: Viimeinen rintama
Historiallisen leuto talvi tuo odottamattomia ja pelottaviakin haasteita Alaskan vaativassa erämaassa asuville Kilchereille ja heidän johtohahmolleen Atzille.
13:00
Kultakuume: Etelä-Amerikka
Chileläistä kultaa. Hoffmanin miehistö lentää Chileen tavoitteenaan saada osansa maan 3 750 tonnin kultavarannoista. Tuovatko korkeuserot ja tiheä viidakko kuitenkin liikaa haasteita?
14:00
Treehouse Masters
Joulupukin työpaja. Lomakausi on tuonut paikalle lisäkäsiä, ja niinpä Pete joukkoineen rakentaa puuhun taianomaisen alppityylisen majan, joka sopisi vaikka joulupukille ja hänen muorilleen.
15:00
Hengenvaarallinen saalis
Haluatko veneenomistajaksi. Ravustuskausi on puolessavälissä ja pohjoisilla vesillä kalastavilla aluksilla tulee kiire pelastaa välineensä, kun napajäätikkö alkaa laskeutua pyyntivesille.
16:00
Alaska: Viimeinen rintama
Ratsastusta vuoristossa. Kilcherin perhe asuu syrjäisessä yhteisössä Homerin pikkukaupungin ulkopuolella Alaskassa. Perhe on viljellyt samaa maapalstaa jo neljän sukupolven ajan.
17:00
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Morgan Aero Coupe. Matka suoraan autotaivaaseen, aina Maseratista Audi R8:aan ja Morgan Aero Coupesta Porsche 911:seen - miten nämä upeat autot suunnitellaan ja rakennetaan?
17:30
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Porsche 911. Matka vie suoraan autotaivaaseen, mistä löytyvät mm. Maserati, Audi R8, Morgan Aero Coupes ja Porsche 911. Miten nämä upeat menopelit suunnitellaan ja rakennetaan?

Kello 18:00

18:00
Street Outlaws
Keskiyön ratsastajat. Oklahoma Cityn katurallissa on kilpailupäivä. Jännitys johtaa tappeluihin, jotka järisyttävät koko kilpailuyhteisöä.
19:00
Classic Car Rescue
VW Camper. Bernie Finemanilla ja Mario Pacionella on tiukka aikataulu ja vielä tiukempi budjetti entisöidä jo hieman väsähtänyt VW-matka-auto entiseen loistoonsa.
20:00
Cafe Racer
Metallin mestarit. 1970-luvun puolivälin Honda ja 90-luvun Kawasaki kohtaavat Seattlen Twinline Motorcyclesin tehtaalla. Ry muokkaa epäsuositusta Harleystä café-pyörän.

Kello 21:00

21:00
Tuunaajat
Johnin 1969-vm AMC AMX. John on mukava asiakas, jonka rakas AMX on unohtunut maatumaan perheen maatilalle. Hänen tyttärensä haluaa muokata vanhasta kolisijasta kauniisti rullaavan taideteoksen.
22:00
Misfit Garage
Kuumana 67-vm Chevellestä, 1. osa. 1967-vuosimallin Chevelle pääsee Fired Up Garagelle kunnostettavaksi. Tiimi tekee mainoskeikan romuttamo-kisoihin ja tapaa entisen työtoverinsa Richard Rawlingsin.
23:00
Naked and Afraid
Pimeyden sydän. Kaksi henkiinjäämistaistelijoiden ryhmää asetetaan saman viidakon eri puolille, missä he yrittävät selvitä kolme viikkoa ilman ruokaa, juomaa tai vaatteita.16+

Kello 24:00

00:00
Mahtavat laivat
Surffailua. Maailman suurin purjehdusalus on virtaviivainen, viisimastoinen luksusalus, joka on tarpeeksi suuri ollakseen ylellinen mutta tarpeeksi pieni mahtuakseen pienempiinkin satamiin.
01:00
Trokarit
Pontikkaa ja aarteenmetsästystä. Tim yrittää kalastaa järven pohjaan juuttunutta yli 750 litran lastia arvokasta, 60 vuotta vanhaa pontikkaa. Mark ja Jeff yllättävät varkaan pontikkansa ääreltä.
02:00
Outback Truckers
Kuorma-autonkuljettajat kuljettavat kallisarvoista lastia Australian takamaiden halki niin nopeasti kuin mahdollista, omaa turvallisuuttaan unohtamatta.
03:00
Hiuskarvan varassa
Kooste 2. Oletko koskaan miettinyt, kuka kuvaa Bearin hypyt ulos helikoptereista, krokotiileja vilisevien jokien ylitse, ja kaikki muut hengenvaaralliset tilanteet? Nyt saat tavata heidät.
03:55
American Chopper: Senior vs. Junior
Window World -pyörä. Paul Jr tiimeineen valmistelee uutta liikettään. Senior on pettynyt, koska Junior ryhtyi OCC:n kilpailijaksi ja yrittää vieläpä varastaa vanhat asiakkaatkin.
04:45
Mahtavat laivat
Surffailua. Maailman suurin purjehdusalus on virtaviivainen, viisimastoinen luksusalus, joka on tarpeeksi suuri ollakseen ylellinen mutta tarpeeksi pieni mahtuakseen pienempiinkin satamiin.