UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 29.4.

04:45
Fast N' Loud
Ramshackle Rambler. The Gas Monkey -tiimi elvyttää ruosteisen -59 Ramblerin. Richardin uusi Willys Coupe Gasser saattaa olla jopa 200 000 dollarin arvoinen, jos sen legendaarinen maine on totta.
05:35
How It's Made
Electric Vehicle Charging Stations, Grappa. Arkisten tuotteiden valmistussalat paljastuvat. Miten sähköautojen latauspisteet valmistetaan, ja miten grappaa tuotetaan?

Kello 6:00

06:00
How It's Made
Slate Tiles, Hot Dog Carts. Arkisten tuotteiden valmistussalat paljastuvat. Miten tehdään kivilaattoja ja hot dog -myyntikärryjä?
06:25
Baggage Battles
Episode 6. Huutokauppojen ammattilaiset kiertävät maailmaa hylätyn henkilökohtaisen omaisuuden huutokaupoissa ja tavoittelevat niillä isoja voittoja.
06:55
Chasing Classic Cars
This Porsche Is Shot. Tunnettu autoarkeologi ja -keräilijä Wayne Carini etsii, ostaa, kunnostaa ja myy eteenpäin maailman hienostuneimpia ja ainutlaatuisimpia autoja.
07:20
Salvage Hunters
Episode 3. Aarteenetsijä Drew Pritchard on yksi Britannian johtavia arkkitehtonisten jäännösten kauppiaita. Hän matkustaa maata ristiin rastiin etsimässä ihania ja ihmeellisiä esineitä.
08:15
Chasing Classic Cars
Auburns Have More Fun. Wayne pelastaa 1923-vuosimallin Rolls Royce Silver Cloud -matka-auton, joka on kärsinyt liian monta kylmää talvea New Hampshiressa.
08:40
Chasing Classic Cars
Ultra Rare Rides. Wayne huomaa löytäneensä maailman parhaan Austin Healey 100M:n ja toivoo tekevänsä sillä ja kahdella Morgansilla sievoisen summan huutokaupassa.
09:05
Overhaulin'
Victor's 1967 Ford Bronco. Tuunaajien tiimiin kuuluu alan taitavimpia suunnittelun ammattilaisia. Pitkäaikainen yhteistyökumppani Chris Jacobs johtaa autotallin unelmatiimiä.
10:00
Overhaulin'
Ricky's New Impala. Tuunaajat-sarjassa seurataan tunnetun Foose Designs -suunnitteluyrityksen toimintaa. Chip ja hänen unelmatiiminsä tuunaavat autoista mitä mielikuvituksellisimpia ajoneuvoja.
11:00
Yukon Men
The Final Shot. Kyläläiset tekevät viime hetken valmisteluita. Epätoivoisesti lihaa etsivät Morset törmäävät karhuun, ja Stan tekee pikaryntäyksen talviasunnolleen.

Kello 12:00

12:00
Gold Rush
Miracle On The Mountain. Kullankaivajat ovat taas täällä, ahnaampina ja nälkäisempinä kuin koskaan. He elävät omavaraisina Yukonin erämaassa ja yrittävät käynnistää 2100-luvun kultaryntäyksen.
14:00
Gold Rush
Eye In The Sky. Kullankaivajat ovat taas täällä, ahnaampina ja nälkäisempinä kuin koskaan. He elävät omavaraisina Yukonin erämaassa ja yrittävät käynnistää 2100-luvun kultaryntäyksen.
15:00
Gold Rush
Frankenstein Machinery. Kullankaivajat ovat taas täällä, ahnaampina ja nälkäisempinä kuin koskaan. He elävät omavaraisina Yukonin erämaassa ja yrittävät käynnistää 2100-luvun kultaryntäyksen.
16:00
Street Outlaws
Showdown Lowdown. Oklahoma Cityn katuralli palaa ruutuun, ja nyt kilpaillaan siitä kuka pääsee kymmenen parhaan joukkoon. Vain kylmähermoisimmat pääsevät nauttimaan kunniasta.
17:00
Street Outlaws
Drag Week. Oklahoma Cityn katuralli palaa ruutuun, ja nyt kilpaillaan siitä kuka pääsee kymmenen parhaan joukkoon. Vain kylmähermoisimmat pääsevät nauttimaan kunniasta.

Kello 18:00

18:00
Street Outlaws
The Rise of the Crow. Big Chief väistyy kilpailujohtajan paikalta, jotta voisi itse ajaa Pontiackin listan kärkeen. Tina jää pois, mikä avaa halutun paikan kierroskisaan.
19:00
Wheeler Dealers
Datsun 240Z - California. Mike löytää harvinaisen hyvän yksilön Japanin vastineesta Britannian MGB GT:lle. Eddin on vaihdetava laiska automaattivaihteisto manuaaliseksi, jos hän mielii saada voittoa.
20:00
Fast N' Loud
Bye Bye Beardy/Build To Mega Race Part I. Richard Rawlings ja Aaron Kaufmann etsivät Teksasista ja lähiosavaltioista hylättyjä klassikkoautoja, ja kunnostavat ne sitten myyntikuntoon Gas Monkey Garagella Dallasissa.

Kello 21:00

21:00
Alaskan Bush People: Book Of...
Gabe. Gabe Brownin syvähaastatteluja. Talvi tulee ja Brownit rakentavat uutta kotiaan. Lumessa työskentely aiheuttaa takapakkia ja koko hankkeen eteneminen joutuu vaakalaudalle.
22:00
The Last Alaskans
Episode 2. Neljä perhettä elää eristyksessä erämaassa, maailman viimeisellä laidalla kaukana toisistaan, kovissa arktisissa olosuhteissa ja villielämän rinnalla.
23:00
Moonshiners
The Legend Of Tim Smith. Trokarit, metsätislaamot ja pontikka eivät ole mennyttä aikaa, sillä laiton viinanpoltto on yhä kukoistava miljoonabisnes.

Kello 24:00

00:00
Behind Bars: The World's Toughest Prisons
Episode 5. Rikostoimittaja Paul Connolly tutustuu maailman ankarimpiin vankiloihin ja kokee itse niiden karut olosuhteet, tilanahtauden ja turruttavan kurin.
01:00
Mythbusters
Let there Be Light. Jamie ja Adam selvittävät Hollywoodin valaistussalaisuuden. Kari, Grant ja Tory seikkailevat poliisin housuissa ja yrittävät pysäyttää hurjastelevia autoja.
02:00
Mythbusters
Paper Armour. Adam ja Jamie tutkivat paineaaltojen käyttäytymistä vedessä. Kari, Grant ja Tory selvittävät, voiko paperinen haarniska vetää vertoja teräkselle.
03:00
Naked And Afraid
Argentina Impossible. Eräopas ja lastenlääkäri kamppailevat myrskyjä, kylmää ja nälkää vastaan argentiinalaisessa pilvimetsässä. Miten heidän käy?
03:55
Fast N' Loud
Bye Bye Beardy/Build To Mega Race Part I. Richard Rawlings ja Aaron Kaufmann etsivät Teksasista ja lähiosavaltioista hylättyjä klassikkoautoja, ja kunnostavat ne sitten myyntikuntoon Gas Monkey Garagella Dallasissa.
04:45
Diesel Brothers
Motors And Rotors. Tallilla on täysi tohina päällä saada ison asiakkaan jatkettu F650 Expedition Camper valmiiksi. Heavy D. järkyttää poikia kokeellisella diesel-käyttöisellä helikopterilla.