UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Keskiviikko 22.10.

04:45
Likaiset työt
Kellontekijä. Mike suuntaa McShanen kellovalimoon katsomaan, kuinka hevosenlantaa käytetään valmistuksessa. Hän auttaa myös USA:n armeijaa purkamaan sedimentistä muodostunutta meriestettä.
05:35
Ruokatehdas
Intian makuja. Ruokatehdas perehtyy soijapavun moniin käyttömahdollisuuksiin ja paljastaa tofun salaisuudet. Ohjelmassa seurataan myös italialaisten biscottien valmistusta.

Kello 6:00

06:00
Ruokatehdas
Suolaista ja makeaa, pähkinöitä ja brownies-keksejä. Seuraa, miten helposti koukuttavia paahdettuja maapähkinöitä, mangosmoothie-juomia ja ylellisiä vegaanisia suklaabrownieta valmistetaan aina raaka-aineista lautaselle.
06:25
Treehouse Masters
Joulupukin työpaja. Lomakausi on tuonut paikalle lisäkäsiä, ja niinpä Pete joukkoineen rakentaa puuhun taianomaisen alppityylisen majan, joka sopisi vaikka joulupukille ja hänen muorilleen.
07:20
Myytinmurtajat
Vanhat myytit uusiksi. Tutkitaanpa tarkemmin muutamia myyttien murskaajien kyseenalaisimpia tuloksia. Mitä näistä kiistanalaista tuloksista voikaan päätellä?
08:15
Arvokaman etsijät
Nykypäivän aarteenetsijä Drew Pritchard käy Lincolnshiressa 1500-luvun Elisabetin aikaisessa kartanossa ja löytää kultakaivoksen panimosta.
09:05
Cafe Racer
Viva Italia! Jaksossa pengotaan Italian parhaassa moottoripyöräkaupassa. Lisäksi tutustutaan café-alakulttuuriin, joka on pysynyt elinvoimaisena läpi vuosikymmenten.
09:30
Cafe Racer
Pastori Jimin kirkossa yritetään rukoilla ruoste reliikkipyörästä irti. Eric Bostromin Kawy café -yllätys korjataan ajokuntoon, ja Psycho Devilles esittää uuden hittinsä.
10:00
Fast N' Loud
Jakso 26. Richard Rawlings ja hänen apulaisensa Aaron Kaufmann etsivät maan joka kolkasta harvinaisia muskeliautoja, joista voi kunnostamalla saada huutokaupassa hyvän hinnan.
11:00
Myytinmurtajat
Palonsammutus äänen voimalla. Jamie ja Adam selvittävät, voiko tulen sammuttaa pelkästään ääntä käyttämällä. Lisäksi mikroskoopin alle alistetaan hypnoosihypoteesi.

Kello 12:00

12:00
Alaska: Viimeinen rintama
Kinkkinen tilanne. Vaikean elämän valinneet Kilcherit asuvat yksinäisessä yhteisössään Homerin ulkopuolella Alaskassa, ja he potevat mökkihöperyyttä kahdeksan kuukautta kestäneen talven jälkeen.
13:00
Kultakuume erikoisjaksot
Parker. Hoffmanit, Dakotan pojat ja muut väsymättömät kullankaivajat etsivät jatkuvasti seuraavaa kunnon kultasuonta.16+
14:00
Arvokaman etsijät
Nykypäivän aarteenetsijä Drew Pritchard on aina tien päällä pelastamassa hylättyjä aarteita ja unohdettuja kalleuksia, joista voi kunnostamalla saada hyvät myyntitulot.
15:00
Tanked
Rakkaus on harhaa. Pojat saavat tilauksen rakentaa Harry Houdinin inspiroiman akvaarion Los Angelesin taikureille. Mitä Wayde suunnittelee hääpäiväkseen Heatherin kanssa?
16:00
Treehouse Masters
Mustan karhun koti. Sisarukset pyytävät Peteä rakentamaan karhujen tarkkailumökin puuhun neljän neliökilometrin maapalstalleen. Pete tekee ensimmäisen kymmenkulmaisen talon, jossa on lasiseinät.
17:00
Fast N' Loud
Jakso 27. GMG:n tiimi entisöi ja puhaltaa uutta henkeä tallissaan ruostuviin autovanhuksiin. Saadaanko autot takaisin tielle seuraavaan huutokauppaan mennessä ja onko vaiva palkan arvoinen?

Kello 18:00

18:00
Cafe Racer
Sixth Street Specials korjaa erikoisen Nortonin. Hyvä pastori käyttäytyy huonosti kiirehtiessään hanketta eteenpäin, ja Boz Bros hoitelee Desmo Pron nopean Ducatin.
18:30
Cafe Racer
McDeeb Customs kokoaa intialaisia Enfieldejä italialaisella otteella. Drag-kisojen kerma testaa moottoripyörää, jota ei ole startattu yli 30 vuoteen.
19:00
Arvokaman etsijät
Nykypäivän aarteenetsijä Drew Pritchard on aina tien päällä pelastamassa hylättyjä aarteita ja unohdettuja kalleuksia, joista voi kunnostamalla saada hyvät myyntitulot.
20:00
Alaska: Viimeinen rintama
Hirviä ja ihmisiä. Atz ja Atz Lee ylittävät hevosillaan kylmän järven matkalla uroshirven metsästysmaille. Epäsuotuisa sää vaikeuttaa kuitenkin matkantekoa.

Kello 21:00

21:00
Robson Green: Extremekalastaja
Venezuela. Robson on Etelä-Amerikassa ja kokeilee onneaan urheilukalastuksen vaativimmassa haasteessa eli kolmen eri nokkakalalajin pyydystämisessä. Hän kohtaa myös 20 tonnisen valashain.
22:00
Marooned with Ed Stafford
Australia. Ed on Australian länsirannikolla. Hän on täysin yksin ilman ruokaa tai vettä eikä hänellä ole edes puukkoa mukanaan. Miten hän selviää tässä ympäristössä seuraavat 10 päivää?16+
23:00
Kultakuume erikoisjaksot
Esiin kaivettu. Hoffmanit, Dakotan pojat ja muut väsymättömät kullankaivajat etsivät jatkuvasti seuraavaa kunnon kultasuonta.16+

Kello 24:00

00:00
Alaska: Viimeinen rintama
Hirviä ja ihmisiä. Atz ja Atz Lee ylittävät hevosillaan kylmän järven matkalla uroshirven metsästysmaille. Epäsuotuisa sää vaikeuttaa kuitenkin matkantekoa.
01:00
Jokien hirviöt
Kolumbian viiltäjä. Jeremy Wade tarvitsee tarkkuutta navigoidessaan Kolumbiassa läpi tiheän viidakon ja poliittisten levottomuuksien tutkimaan petoa, jota syytetään morsiamen taposta Amazonilla.
02:00
Valassodat
Maailman ääriin. Pete Bethune nousee japanilaiseen valaanpyyntialukseen ja yrittää päästä kapteenin puheille. Myöhemmin vapaaehtoiset miettivät mielestään tähän mennessä onnistuneinta kampanjaansa.
03:00
Ruudinkäryä
Tykinkuulat / Olympiaunelma Ruger. Wyattit näyttävät tavalliselta lähiöperheeltä, mutta he omistavat Gunsmoken, yhden maailman tunnetuimmista asekaupoista, jossa Rich ja Renee ostavat, myyvät ja vaihtavat aseita.
03:55
American Chopper
Wendyn pyörä – osa 2. Miehet suuntaat Hunter Mountainiin pitämään hauskaa rinteillä. Huutokaupattava pyörä lähetetään maalattavaksi ja viimeisteltäväksi.
04:45
Likaiset työt
Hyttystentorjuja. Mike on New Orleansissa taistelemassa kaupunkia vaivaavaa hyttysepidemiaa vastaan. Pikkukalojen avulla Mike karkottaa tuholaisia.