UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Torstai 26.3.

04:45
Maailman viisi parasta
Kovimmat rekka-autot. Loppukilpailussa on viisi kovaa ja teknisesti hämmästyttävää rekka-autoa. Mutta mikä niistä on kaikista kovin?
05:35
Valmistuksen salat
Tässä sarjassa lähdetään suoraan valmistajalle katsomaan, miten joka kodista löytyvät tuotteet saavat alkunsa.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Tässä sarjassa lähdetään suoraan valmistajalle katsomaan, miten joka kodista löytyvät tuotteet saavat alkunsa.
06:25
Treehouse Masters
Seikkailun temppeli. Pete rakentaa tutkimusretkeilijöiden perheelle seikkailuhenkisen majan puuhun Pennsylvanian Pocono-vuorilla. Kaksikerroksinen mestariteos sisältää kaikenlaisia erikoisuuksia.
07:20
Myytinmurtajat
Lentävä giljotiini. Nykytieteen keinoin Adam ja Jamie testaavat myyttejä ja urbaanilegendoita. Tavoitteena on selvittää mikä on totta ja mikä tarua.
08:15
Varastojen aarteet
Space Cowboys. Allen Haff ja Ton Jones matkustavat ympäri Amerikkaa hylättyjen tavarakonttien huutokaupoissa. Mitä parempi tarina, sitä isomman aarteen kontti kätkee!
08:40
Valmistuksen salat
Sarjassa tutustutaan tuttujen tuotteiden valmistukseen. Tällä kertaa lähemmässä tarkastelussa puristettu lasi, lava-auton ohjaamot, alpakkalanka ja linkkuveitset.
09:05
Jenkkimetsurit
Keltanokat tien päällä. Pakkaset iskevät Millinocketiin, joten on aika kiristää tahtia. Kokematon kuljettaja ei hallitse tieolosuhteita, vaan pyörähtää ympäri kahdesti ja aiheuttaa aikamoisen laskun.
10:00
Viitosvaihde
Jonny käy Amerikan suurimmassa autonäyttelyssä, Tiff kokeilee uutta KTM X-Bow R-rata-autoa, Jason parantelee autostereoita ja Vicki kilpailee tulevaisuuden F1-tähtien kanssa.
11:00
Myytinmurtajat
Eristysnauhalentokone. Adam ja Jamie testaavat myyttejä ja urbaanilegendoita nykytieteen keinoin. Tavoitteena on selvittää, mikä on totta ja mikä tarua.

Kello 12:00

12:00
Alaska: Viimeinen rintama
Kevät koittaa. Atz lähtee perheineen karhumetsälle. Janen itsevarmuuden kasvaessa Atz vanhemman itsevarmuus päinvastoin vähenee. Otto elvyttää keskosina syntyneitä vasikoita.
13:00
Kultakuume erikoisjaksot
Fantasiamaa. Hoffmanit siirtävät kaivausoperaationsa Guyanan viidakkoon. Dakota Boysit valtaavat uuden alueen Cahoon Creekillä ja Parker suunnistaa Klondikeen.16+
14:00
Treehouse Masters
Joulupukin työpaja. Lomakausi on tuonut paikalle lisäkäsiä, ja niinpä Pete joukkoineen rakentaa puuhun taianomaisen alppityylisen majan, joka sopisi vaikka joulupukille ja hänen muorilleen.
15:00
Naked and Afraid
Tuhoon tuomittu Afrikassa. Eloonjääjät Jeff ja Eva yrittävät selviytyä Madagaskarin Isalon ylängön vaikeuksista, mukaan lukien kuningasboat, lukuisat mustat lesket sekä karu autiomaa.16+
16:00
Alaska: Viimeinen rintama
Kevätherkku. Atz Lee ja Jane kiipeilevät riutalla pyytämässä mustekaloja. Janen korkeanpaikankammo uhkaa jättää hänet vuoroveden vangiksi. Otto yrittää pitää vastasyntyneen vasikan hengissä.
17:00
Varastojen aarteet
Ramped Up. Allen Haff ja Ton Jones matkustavat ympäri Amerikkaa hylättyjen tavarakonttien huutokaupoissa. Mitä parempi tarina, sitä isomman aarteen kontti kätkee!
17:30
Valmistuksen salat
Sarjassa tutustutaan tuttujen tuotteiden valmistukseen. Tällä kertaa lähemmässä tarkastelussa valumallit, liesituulettimet, tukisukkahousut ja sähkömoottoripyörät.

Kello 18:00

18:00
Jenkkimetsurit
Iso vaihde päällä. Talvi on Pelletierien kulta-aikaa. Töitä tehdään kovasti, mutta kolme kuljettajaa joutuu onnettomuuteen. Allen haluaa palkankorotuksen, mutta Jeff on asiasta eri mieltä.
19:00
Myytinmurtajat
Viemärikatastrofi. Adam ja Jamie testaavat myyttejä ja urbaanilegendoita nykytieteen keinoin. Tavoitteena on selvittää, mikä on totta ja mikä tarua.
20:00
Varastojen aarteet
Hook, Line and Printer. Allen Haff ja Ton Jones matkustavat ympäri Amerikkaa hylättyjen tavarakonttien huutokaupoissa. Mitä parempi tarina, sitä isomman aarteen kontti kätkee!
20:30
Valmistuksen salat
Oletko koskaan pohtinut, miten jokin tuote on valmistettu? Monet tavalliset tuotteet valmistetaan huipputeknisissä tehtaissa ympäri maailmaa.

Kello 21:00

21:00
Myytinmurtajat
A-tiimin erikoisjakso. Adam ja Jamie syynäävät A-tiimin toimintaa. He kokeilevat, onko tosiaan mahdollista rakentaa toimiva kanuuna satunnaisesta varastoromusta.
22:00
Haavoittuva planeettamme
Muutoksen tuulet. America Ferrera tapaa puhdasta energiaa vastustavan skeptikko James Taylorin Heartland-instituutista. Journalisti Mark Bittman perehtyy luonnonkaasuun.
23:00
Naked and Afraid
Mayalainen kurjuus. Eloonjääjät yrittävät selviytyä Belizen tulvivassa viidakossa. Heidän on kuljettava maijalaisten luolien labyrintissä myrkyllisten käärmeiden ja raivotautisten lepakoiden keskellä.16+

Kello 24:00

00:00
Maailman viisi parasta
Jättimäiset nostokurjet. Loppukilpailussa on viisi teknisesti hämmästyttävää nostokurkea. Mutta mikä niistä on kaikkien aikojen paras jättimäinen nostokurki?
01:00
Trokarit
Tulivettä. Josh ja Bill saavat kärsiä trokaamisensa seurauksia. Jeff ja Mark huomaavat, että heillä on edelleen kilpailijoita, ja Tim ryhtyy varjelemaan laillista pontikkabisnestään.
02:00
Jenkkimetsurit
Verta ja kokemattomia kuskeja. Sahat vaativat lisää puuta, joten kaikki ahkeroivat tavarantoimitusten parissa. Jeff ja Rudy joutuvat kokemattoman kuljettajan vaarallisen ajotyylin ja asenteen armoille.
03:00
Bear Grylls: Pako helvetistä
Äärimmäinen selviytymiskoulu. Bear kertaa sarjan kaikista mieleenpainuvimpia henkiinjäämisseikkailuja. Mitkä koettelemukset asettivat miehelle aivan erityisiä haasteita?
03:55
American Chopper: Senior vs. Junior
Hylätty tarjous. Oikeusjutun jatkuessa tunnelma kiristyy. PJD kokoaa kiireellä kaksi pyörää CrankyApelle ja OCC työstää kolmea pyörää Trans Am Depotille.
04:45
Maailman viisi parasta
Jättimäiset nostokurjet. Loppukilpailussa on viisi teknisesti hämmästyttävää nostokurkea. Mutta mikä niistä on kaikkien aikojen paras jättimäinen nostokurki?