UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 25.6.

04:45
Treehouse Masters
Maaginen bilemaja. Pete lähtee Platten jokilaaksoon Itä-Nebraskaan rakentamaan maagista korkeaa puunlatvalinnaa perheelle, joka on päättänyt jättää aikuistumatta.
05:35
Valmistuksen salat
Puukulhot/moottorisahat/pinottavat perunalastut. Tässä jaksossa mikroskoopin alle asetetaan puukulhot, moottorisahat ja päällekkäin sopivat perunalastut.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Teräsvilla/liedet/veistetyt kynttilät/raha-automaatit. Tutustu aivan arkisten tuotteiden valmistukseen. Näin tehdään teräsvilla, veistetyt kynttilät, liedet ja kolikkoautomaatit.
06:25
Bear Grylls: Julkkishaaste
Drew Brees. Bear Grylls tunkeutuu syvälle Panaman Camino de Crucesin viidakkoon jalkapallotähti Drew Breesin kanssa. Miehet tutkivat luolia ja painivat valtavan krokotiilin kanssa.
07:20
Fast N’ Loud: Hauskat videot
Vialliset virka-autot. Richard Rawlings ja Aaron Kaufman esittelevät 22 auton yli hyppäävän Harley Davidsonin, surkean murtovarkaan ja koirien, rikollisten ja jopa simpanssin tuhoamia poliisiautoja.
08:15
Fast N’ Loud: Hauskat videot
Megamoka. Richard ja Aaron esittelevät hurjia nettivideoita. Nyt nähdään esimerkiksi maailmanennätysyritys, joka menee pieleen ja päättyy auton vaaralliseen putoamiseen.
09:05
Prätkämestarit
Texas. Kolme texasilaista prätkäverstasta - Bacon's Speed Shop, Misfit Industries ja Houston Retro Bobbers - saa 15 000 dollaria ja viisi viikkoa aikaa rakentaa unelmien moottoripyörä.
10:00
Street Outlaws: New Orleans
New Orleans: Pakka sekaisin. New Orleansin tiimi palaa kotikonnuilleen kilpailemaan. Barry kuitenkin kieltäytyy kisaamasta Jerry Birdiä vastaan, ja silloin on piru irti.
11:00
Misfit Garage
Turha GTO ja vuoden -41 hot rod -Ford, osa 2. Ottaako Thomas opikseen, kun vuoden -71 GTO murskataan panssarivaunulla? Thomas ostaa kioskipakun ja vuoden -41 Fordin, josta tulee upea hot rod.

Kello 12:00

12:00
Outback Truckers
Australialaiset jättirekat ajavat pitkiä reittejä maailman vaikeimmilla ja autioimmilla teillä, jotka halkovat maisemaa äärimmäisen vaikeissa olosuhteissa.
13:00
Miten se syntyi?
Miten valmistetaan alkoholitonta olutta tai auto, joka kiitää yli kivien ja kallioiden? Entä miten tehdään hissejä, ja mihin perustuu valheenpaljastimen toiminta?
13:30
Miten se syntyi?
Miten taotaan kirveitä? Miten leikataan, ommellaan ja liimataan lähettilaukku, ja miten rakennetaan maailman nopeimmat pelastusalukset?
14:00
Sotajunat
Salaisuuksia ja valheita. Tutustu junien tärkeään rooliin sodissa viimeisten 150 vuoden kuluessa. Mukana asiantuntijahaastatteluja ja kiinnostavia tapahtumien rekonstruointeja.
15:00
Sotatarinoita
46 päivää Fallujahissa. Operaatio Phantom Fury, Fallujahin toinen taistelu, oli tuskallisen hidasta kaupunkisotaa, joka jatkui seitsemän helvetillistä viikkoa.
16:00
Planeettamme oudoimmat sääilmiöt
Hiekkatsunami. Maapallolla tapahtuu erikoisia sääilmiöitä, kuten Kuwaitin hiekkamyrsky, jääpiikit, vihreä taivas, Suuren kanjonin sumu ja jättimäinen tulitornado.
17:00
Kullan sukeltajat
Painolastia. Kaikki tiimit yrittävät parhaansa mukaan tehdä kaudesta tuottoisan. Heidän on kuitenkin tehtävä tiliä menneisyyden painolastin kanssa ennen tulevien rikkauksien saamista.

Kello 18:00

18:00
Trokarit
Presidentin pontikka. Trokarit, metsätislaamot ja pontikka eivät ole mennyttä aikaa, sillä laiton viinanpoltto on yhä kukoistava miljoonabisnes.
19:00
Trokarit
Aikakauden loppu. Trokarit, metsätislaamot ja pontikka eivät ole mennyttä aikaa, sillä laiton viinanpoltto on yhä kukoistava miljoonabisnes.
20:00
Erakkoperhe erämaassa
Kivi, paperi, sakset. Seitsenlapsinen Brownin perhe elää Alaskan erämaassa omavaraisesti. Karuissa olosuhteissa he voivat luottaa vain toinen toisiinsa.

Kello 21:00

21:00
Hengenvaarallinen työharjoittelu
Syvissä vesissä. Nyt on kokemattomilla työnhakijoilla aihetta pelkoon. Hengenvaarallisessa työharjoittelussa selviää, kuka saa vakipaikan riskialttiissa työssä.
22:00
Alaska: Viimeinen rintama
Tiukka paikka. Talvi pääsee yllättämään Kilcherit. Otton ja Charlotten johdolla perheen karja joutuu kulkemaan pitkin kylmää ja hengenvaarallista reittiä.
23:00
Maailman kovimmat vankilat
Rikostoimittaja Paul Connolly tutustuu maailman ankarimpiin vankiloihin ja kokee itse niiden karut olosuhteet, tilanahtauden ja turruttavan kurin.

Kello 24:00

00:00
Hengenvaarallinen saalis
Miljoonan dollarin veto. Sarja palaa tauolta uusine kapteeneineen. Heidän laivojaan ja miehistöjään riivaavat kuitenkin loukkaantumiset ja konerikot. Onko heissä ainesta legendoiksi?
01:00
Melkein täydellinen rikos
Pakenin Costa Ricaan. Liikemies David Harden on salaa myös murtovaras. Huumeriippuvuus aiheuttaa yhä uusia rikoksia, ja lopulta hän joutuu karkumatkalle.
02:00
Hengenvaarallinen työharjoittelu
Syvissä vesissä. Nyt on kokemattomilla työnhakijoilla aihetta pelkoon. Hengenvaarallisessa työharjoittelussa selviää, kuka saa vakipaikan riskialttiissa työssä.
03:00
Myrkynmetsästäjät
Miinakenttä. Timin joukko eksyy suolle etsiessään kuparipääkäärmeitä. Brianin käärmeenkäsittelytaidot joutuvat koetukselle, kun rannikkotaipaani iskee.
03:55
Outback Truckers
Australialaiset jättirekat ajavat pitkiä reittejä maailman vaikeimmilla ja autioimmilla teillä, jotka halkovat maisemaa äärimmäisen vaikeissa olosuhteissa.
04:45
Trokarit
Katumus. Trokarit, metsätislaamot ja pontikka eivät ole mennyttä aikaa, sillä laiton viinanpoltto on yhä kukoistava miljoonabisnes.