UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 21.1.

04:45
Fast N' Loud
Caddy Rust Bucket, Bel-Air Beauty Part 1. Richard ja KC ovat autokaupoilla Illinoisissa, mistä he ostavat useamman ajoneuvon, mm. ruosteisen de Villen ja klassisen Bel-Airin.
05:35
How It's Made
Fishing Line, Industrial Mixers, Natural Baking Soda, Tow Trucks. Miten arkipäiväisiä käyttötavaroita valmistetaan? Tässä ohjelmassa tutut esineet joutuvat mikroskoopin alle, kun niiden valmistusprosesseista otetaan selvää.

Kello 6:00

06:00
How It's Made
Storage Sheds, Industrial Fans, Parchment Paper, Climbing Walls. Miten arkipäiväisiä käyttötavaroita valmistetaan? Tässä ohjelmassa tutut esineet joutuvat mikroskoopin alle, kun niiden valmistusprosesseista otetaan selvää.
06:25
What's in the Barn?
Biker Lore. Moottoripyörien huippurestauroija ja autokeräilijä Dale Walksler penkoo latoja ympäri Yhdysvaltoja ja etsii kunnostettavaksi ja eteenpäin myytäväksi sopivia aarteita.
06:55
What's in the Barn?
Vegas Payday. Moottoripyörien huippurestauroija ja autokeräilijä Dale Walksler penkoo latoja ympäri Yhdysvaltoja ja etsii kunnostettavaksi ja eteenpäin myytäväksi sopivia aarteita.
07:20
Salvage Hunters
Episode 9. Arvotavaran etsijä Drew Pritchard käy Wirralin niemimaalla arvokodissa, joka toimii myös antiikkiliikkeenä. Tarjontaa on paljon, mutta ovatko hinnat liian korkeat?
08:15
Chasing Classic Cars
Beetle Mania. Wayne tuo huutokauppaan harvinaisen 1946-vm Volkswagen Type 11 Beetlen ja pahamaineisen BMC Technical Support -bussin. Joukkoon liittyy myös kirsikanvärinen 1979-vm Super Beetle.
08:40
Chasing Classic Cars
Going Topless. Wayne kärkkyy AC Bristolia ja 1956-vm Porsche Speedsteriä, joka on ollut samalla omistajalla jo 55 vuotta. Sitten hän vie huutokauppaan 1960-vm 190 SL Mercedeksen.
09:05
Cuban Chrome
Seventh Inning Watch. Kuubalaisen A lo Cubano -autokerhon jäsenet kunnostavat klassikkoautoja ja hoivaavat rakkaudella omia autojaan.
10:00
Street Outlaws
Young and Old Blood. Paikallinen kuljettajalegenda Varley murtuu, kun hänet määrätään jättämään katukilpailut sikseen. Tappelun jälkeen Chuck anoo Big Chiefiä luotsaamaan hänet takaisin listan kärkeen.
11:00
Outback Truckers
Episode 5. Turbo asettaa alttiiksi paitsi ajokkinsa, myös oman henkensä, valitessaan äärimmäisen haastavan reitin. Yogilla pitää kiirettä ratkaisevan aikataulun kanssa.

Kello 12:00

12:00
Outback Truckers
Episode 6. Macca kuljettaa maailmankuulua huvialusta vaikealla reitillä. Russell yrittää saada sekä terveytensä että liikeyrityksensä elpymään.
13:00
Outback Truckers
Episode 7. Kuorma-autonkuljettajilla on työ ja henki vaakalaudalla joka kerta, kun he istuvat rattiin huonolla säällä, vaarallisissa olosuhteissa ja muiden moninaisten haasteiden edessä.
14:00
Outback Truckers
Episode 8. Kuorma-autonkuljettajilla on työ ja henki vaakalaudalla joka kerta, kun he istuvat rattiin huonolla säällä, vaarallisissa olosuhteissa ja muiden moninaisten haasteiden edessä.
15:00
Outback Truckers
Episode 9. Kuorma-autonkuljettajilla on työ ja henki vaakalaudalla joka kerta, kun he istuvat rattiin huonolla säällä, vaarallisissa olosuhteissa ja muiden moninaisten haasteiden edessä.
16:00
The Last Alaskans
Into the Darkness. Pimeys on saapunut, ja Heimo jää kiinni erämaassa kaukana kotoa. Lewisin perhe valmistautuu elämän mullistavaan tapahtumaan.
17:00
The Last Alaskans
Nothing Lasts Forever. Talvi on lopuillaan ja asukkaat odottavat innolla tulevaa. Bob kouluttaa Rugerista metsästyskoiraa ja Ray totuttelee elämään ilman tyttäriään.

Kello 18:00

18:00
The Last Alaskans
The End of Darkness. Auringonvalo tavoittaa vihdoin asuinpaikan. Raaka ja kylmä sää pysäyttää Heimon paikoilleen, ja Seldenit asettuvat taloksi uuteen mökkiin.
19:00
Wheeler Dealers
Amphicar. Mike hankkii auton ja veneen yhdessä ja samassa laitteessa. Siinä on kuitenkin ongelmia, joiden tähden hänen voittonsa saattavat upota kuin kivi.
20:00
Wheeler Dealers
1976 Porsche 912E. Mike saa käsiinsä Porsche 912E:n, josta he Eddin kanssa hoivaavat vuosien laiminlyönnin jäljet pois ja palauttavat hevoset koneeseen, hyvän investointivoiton toivossa.

Kello 21:00

21:00
Everest Rescue
Episode 3. Mount Everestillä työskentelevä korkean paikan helikopteritiimi pelastaa loukkaantuneita maailman vaarallisimmista paikoista, samalla oman turvallisuutensa vaarantaen.
22:00
Alaska: The Last Frontier
The Prodigal Daughter Returns. Otto pistää oman parantumisensa vaakalaudalle auttaakseen halvaantunutta lehmää. Atz vanhempi valmistautuu harvinaisen vieraan tuloon - laulaja-tytär Jewel on tulossa käymään.
23:00
Moonshiners
Hard Start. Luulitko, että viinanpoltto metsissä, salakauppa ja pontikka kuuluvat menneisyyteen? Ei suinkaan - siitä on kasvanut menestyvä, tosin täysin laiton, miljoonabisnes.

Kello 24:00

00:00
Mobster Confessions
Bill Cutolo Jr.. Mafiaisäänsä ihannoiva poika haluaa kostaa mafiakavereilleen. Yhtäkkiä isä kuitenkin katoaa.
00:30
Mobster Confessions
Big Ron Revite. Mafian vasikaksi ryhtyneen kieron poliisin ainoa motivaatio on raha ja hän riskeeraa koko elämänsä auttaessaan hajottamaan Philadelphian mafiaa.
01:00
Mythbusters
Hail Hijinx. Voiko romahtavaa köysisiltaa pitkin juosta ja hypätä siltä pois? Voiko kova raekuuro upottaa veneen tai puhkaista sen rungon? Myytinmurtajat ottavat asioista selvää.
02:00
Mythbusters
Cannonball Chemistry. Voiko matalassa altaassa kelluva patja pehmentää putoamisesta johtuvaa iskua? Saako kivinen tykinkuula aikaan yhtä pahaa jälkeä kuin valurautainen? Myytinmurtajat ottavat selvää.
03:00
Naked And Afraid
Alligator Alley. Ammattisotilas ja äiti sekä merijalkaväen sotilas viedään Floridan Evergladesin hikiselle rämealueelle, jossa armeijan selviytymisopit joutuvat todelliseen testiin.
03:55
Wheeler Dealers
1976 Porsche 912E. Mike saa käsiinsä Porsche 912E:n, josta he Eddin kanssa hoivaavat vuosien laiminlyönnin jäljet pois ja palauttavat hevoset koneeseen, hyvän investointivoiton toivossa.
04:45
Kindig Customs
Mischief. Pontiac vuosimallia 1952 alkaa valmistua ja tiimi viimeistelee vielä koristeluita, maalausta ja verhoilua. Dave lisää mittatilauksena tehdyt grafiikat 2014-vm Challengeriin.