UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Tiistai 23.12.

04:45
Likaiset työt
Iilimatojen pyytäjä. Mike Rowe auttaa Bartos Bait and Fishin poikia pyytämään iilimatoja. Sen jälkeen hän suuntaa Green Tripe Factoryyn, jossa hän valmistaa biologisesti oikeaa raakaravintoa koirille.
05:35
Valmistuksen salat
Rullatut vohvelikeksit / Puupelletit / Klassiset sormukset. Oletko koskaan ihmetellyt, miten jokapäiväiset tuotteet valmistuvat? Kiehtovassa sarjassa tarkastellaan tuttuja tavaroita tarkemmin ja paljastetaan niiden syntyjen salat.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Nopeusluistimet / Synteettinen kumi / Kaakaopavut / Suklaa. Oletko koskaan ihmetellyt, miten jokapäiväiset tuotteet valmistuvat? Kiehtovassa sarjassa tarkastellaan tuttuja tavaroita tarkemmin ja paljastetaan niiden syntyjen salat.
06:25
Yukonin miehet
Keskitalvi. On keskitalvi ja Stan on ollut metsällä jo viikon mutta ilman saalista. Charlien pakastin ammottaa tyhjyyttään, mutta kaupungissa sattuneen hätätilan takia hän ei pääse metsälle.
07:20
Myytinmurtajat
Ylösalaisin autossa veden alla / Viestitaulu. Jamie riskeeraa rohkeasti Adamin hengen, kun he yrittävät selvittää, miten helposti pääsee ulos veden varaan selälleen kaatuneesta autosta. Kaikki ei mene suunnitelmien mukaan.
08:15
Matkatavarakaaos
Kolme "huutokauppa-asiantuntijoiden" ryhmää matkustaa Miamin kansainväliselle lentokentälle tekemään tarjouksia ympäri maailmaa kadonneista matkatavaroista. Tekeekö niillä voittoa?
08:40
Matkatavarakaaos
Lontoon lentokentillä katoaa vuosittain puoli miljoonaa laukkua. Puolen vuoden jälkeen ne myydään eniten tarjoavalle. Onnistuvatko Mark, Billy, Laurence ja Sally lyömään rahoiksi?
09:05
Wheeler Dealers - klassikkojen kuninkaat
Porsche 911 Targa – 1. osa. Mike Brewer ostaa klassikon, Porsche 911 Targan vm. 1976, ja antaa sen moottoriasiantuntija Edd Chinalle korjattavaksi alkuperäiseen kuntoon.
09:30
Wheeler Dealers - klassikkojen kuninkaat
Porsche 911 Targa – 2. osa. Mike odottaa innolla Porshe Targaa vm. 1976 maksettuaan siitä 5 000 puntaa. Vaihteet on korjattu ja uusi musta maalipinta kiiltää. Nyt selviää, minkä arvoinen auto on korjattuna.
10:00
Fast N' Loud
Paha poika Bronco, 1. osa. Pojat tekevät 76-vm Broncosta hotrod-auton, mutta ruosteongelmat räjäyttävät budjetin. Rahantarpeessa Richard etsii uusia autoja kunnostettavaksi ja edelleen myytäväksi.
11:00
Myytinmurtajat
Ötökkäerikoinen. Pikku nilviäiset pääsevät kostamaan Adamille ja Jamielle heidän tutkiessaan hyönteisiä viliseviä ötökkämyyttejä.

Kello 12:00

12:00
Manhunt
Arizona. Joel Lambert saa kilpakumppaneikseen armeijan huippuyksiköitä. Taitavat jäljittäjät yrittävät saada Joelin kiinni ennen kuin hän onnistuu katoamaan kokonaan.
13:00
Kullan sukeltajat
Imua. Ruoppaajat ottavat hyvästä säästä kaiken irti, mutta kokemattomat miehistöt ja huonosti suunnitellut alukset saavat tunteet kuumenemaan. Emily saa kokea ruoppauksen vaarat.
14:00
Matkatavarakaaos
Mark, Billy, Laurence ja Sally saapuvat Indianapolisin lentokentälle tarjouskilpaan toistensa ja paikallisten kanssa. Tarjolla on matkatavaroita, antiikkia ja urheilumuistoja.
14:30
Matkatavarakaaos
Yhdysvalloissa rekka-autot kuljettavat vuosittain 671 miljardin dollarin arvosta tavaraa, josta tulee kadotessaan 'lunastamatonta lastia'. Onnistuuko ryhmä voittamaan kuormalavoja?
15:00
Trokarit
Pontikankeittäjän viimeinen keikka. Tickle jättää Timin ja palkkaa uuden apulaisen. Mark ja pojat tislaavat ohraviskiä ja sheriffi Chuck soluttautuu aktiiviseen trokaustoimintaan.
16:00
Yukonin miehet
Ei penniäkään. Talven pimeiden päivien vähetessä myös varastot hupenevat, ja kyläläiset joutuvat paikkailemaan niitä vimmatusti. Stan vaarantaa henkensä lumimyrskyssä.16+
17:00
Mitä sitten tapahtui?
Ohjelmassa etsitään tieteellisiä selityksiä kameralle taltioitujen stunt-temppujen takana. Temput ovat ällistyttäviä ja hauskoja katsoa, mutta aiheuttavat sekasortoa ja tuhoa.
17:30
Valmistuksen salat
Sarjassa tutustutaan tuttujen tuotteiden valmistukseen. Tällä kertaa lähemmässä tarkastelussa valumallit, liesituulettimet, tukisukkahousut ja sähkömoottoripyörät.

Kello 18:00

18:00
Wheeler Dealers - klassikkojen kuninkaat
Jeep CJ7 – 1. osa. Mike saa käsiinsä vuoden 1984 Jeep C17:n, joka on nähnyt parempiakin päiviä. Saadaanko klassikosta uuden veroinen, kun se annetaan kunnostusasiantuntija Edd Chinan käsittelyyn?
18:30
Wheeler Dealers - klassikkojen kuninkaat
Jeep CJ7 – 2. osa. Edd on kunnostanut Jeep C17:n lähes loppuun. Vielä viimesilaus, ja Mike on valmis tarkastamaan korjatun autonsa.
19:00
Myytinmurtajat
Lumi Special. Myytinmurtajat lähtevät rinteisiin tutkimaan lumimyyttejä. Aiheuttaako ruoskaniskun ääni lumivyöryn? Jääkö kieli kiinni jäätävän kylmään sauvaan?
20:00
Tutankhamonin salaliitto, juontajana Bettany Hughes
Siitä lähtien kun Tutankhamonin pyhän hautaholvin sinetti rikottiin, on kirous säteillyt kaikkiin sukupolviin. Mikä on totuus mielikuvitustamme kiehtovien legendojen takana?

Kello 21:00

21:00
Hardcore Heroes
Maailma on täynnä ihmisiä, joiden uskomattomat uroteot ja itsensä uhraaminen saavat jopa Rambon, John McClanen ja Indiana Jonesin kyvyt kalpenemaan.
22:00
Jääkylmää kultaa
Rubiinit esiin. Kovapintaiset amerikkalaiset kullanhuuhtojat etsivät kultaa massiivisilta sulaneilta Grönlannin jääkentiltä. Neitsytkallio kätkee sisäänsä valtavasti mineraaleja.
23:00
Tosielämän salaiset kansiot
Oudot tulipalot & haamulaiva. Morgellonin tautia sairastava kärsii kovasta väsymyksestä, ihovaurioista ja jatkuvasta kivusta. Miksi tautia ei ole virallisesti määritelty? Mitä Ghost Yacht -aluksella tapahtui?

Kello 24:00

00:00
Megamyrsky: Maailman suurin taifuuni
Marraskuussa 2013 Filippiineille iski historian tuhoisin taifuuni. Dokumentti katsoo tuhoa tieteen näkökulmasta. Mukana on silminnäkijöiden kokemuksia ja harvinaista materiaalia.
01:00
Trokarit
Pontikankeittäjän viimeinen keikka. Tickle jättää Timin ja palkkaa uuden apulaisen. Mark ja pojat tislaavat ohraviskiä ja sheriffi Chuck soluttautuu aktiiviseen trokaustoimintaan.
02:00
Valassodat
Kosto on suloinen. Aluksen menetyksen jälkeen Sea Shepherd palaa kampanjaan uudella tarmolla. Kaksi jäljellä olevaa laivaa palaa jahtaamaan japanilaisaluksia.
03:00
Hiuskarvan varassa
Meksiko. Bear esittelee Meksikon Copper Canyonissa selviytymistaitoja, kuten yksinkertaisen kompassin rakentamista, jyrkkien kallioiden kiipeämistä ja kaktuksen käyttöä vedenpuhdistuksessa.
03:55
American Chopper
Gander Mountain, osa 1. OCC:n seuraava projekti on kustomoitu chopper metsästys- ja kalastustarvikeyhtiö Gander Mountainille, mikä inspiroi miehet testaamaan survival-taitojaan.
04:45
Likaiset työt
Mallinukketehdas. Tällä kertaa Mike purkaa asuntovaunualueen uuden ostoskeskuksen tieltä. Sitten lähdetään mallinukketehtaaseen.