UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Maanantai 30.3.

04:45
Lentokoneiden pakkolunastajat
Rikastu tai kuole lennossa. Kevinillä on edessään yksi uransa hankalimmista tapauksista, ja hän kutsuu Miken apuun. Ken ja Danny jahtaavat miljoonan dollarin kilpavenettä.
05:35
Valmistuksen salat
Jos olet koskaan pohtinut, mistä jokin tuote sai alkunsa tai miten se on tehty, tämä on oikea ohjelma sinulle. Sarjassa tutkitaan arkipäiväisten esineiden valmistuksen saloja.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Jos olet koskaan pohtinut, mistä jokin tuote sai alkunsa tai miten se on tehty, tämä on oikea ohjelma sinulle. Sarjassa tutkitaan arkipäiväisten esineiden valmistuksen saloja.
06:25
Treehouse Masters
Mustan karhun koti. Sisarukset pyytävät Peteä rakentamaan karhujen tarkkailumökin puuhun neljän neliökilometrin maapalstalleen. Pete tekee ensimmäisen kymmenkulmaisen talon, jossa on lasiseinät.
07:20
Myytinmurtajat
Viemärikatastrofi. Adam ja Jamie testaavat myyttejä ja urbaanilegendoita nykytieteen keinoin. Tavoitteena on selvittää, mikä on totta ja mikä tarua.
08:15
Varastojen aarteet
Yksi pantti kerrallaan. Allen ja Ton ovat avanneet panttilainaamon Los Angelesiin ja ottaneet vielä uuden työntekijänkin. Johtaako uuden uljaan yrityksen tie rikkauksiin?
08:40
Valmistuksen salat
Sarjassa tutustutaan tuttujen tuotteiden valmistukseen. Tällä kertaa lähemmässä tarkastelussa sahapukit ja työkalulaatikot, sorbettitikut ja koulubussit.
09:05
Classic Car Rescue
Ferrari. Bernie Finemanilla ja Mario Pacionella on tiukka aikataulu ja vielä tiukempi budjetti entisöidä jo hieman väsähtänyt Ferrari entiseen loistoonsa.
10:00
Viitosvaihde
Jason koeajaa Italiassa Pagani Huayran ja Tiff kilpailuttaa uutta Porsche 911 Cabrioletia sen arkkivihollista Audi R8 Spyderia vastaan. Kumpi näistä voittaa?
11:00
Myytinmurtajat
Myyttipyörä. Postilaatikko on täynnä ja asiakastoiveiden voittajia valitessaan pojat pyörittävät "myyttionnenpyörää" ja valitsevat vastattavikseen satunnaisesti viisi toivetta.

Kello 12:00

12:00
Alaska: Viimeinen rintama
Lypsytilat ja ulostekuilut. Eivin ja Eve päättävät lopultakin asentaa juoksevan veden kotiinsa. Kun Otto rakentaa Charlottelle lypsytilat, Atz ja Atz Lee lähtevät karhunmetsästykseen.
13:00
Kultakuume erikoisjaksot
Mies langalla. Hoffmanit siirtävät kaivausoperaationsa Guyanan viidakkoon. Dakota Boysit valtaavat uuden alueen Cahoon Creekillä ja Parker suunnistaa Klondikeen.16+
14:00
Treehouse Masters
Perhospirtti. Pete rakentaa kuuden puun rykelmään perhosaiheisen talon, jossa on kiipeämisverkko ja ullakko. Pitävätkö hoitokeskuksen asukkaat siitä?
15:00
Naked and Afraid
Viidakkorakkautta. Kaksi selviytyjäkandidaattia saa haasteen selviytyä Nicaraguan sademetsästä, mutta näännyksissä uhkaa itsekontrolli pettää.
16:00
Alaska: Viimeinen rintama
Vessoja, lehmän rintsikoita ja karhuja!. Kilcherit yrittävät hyötyä päivänvalosta mahdollisimman pitkään. Otto auttaa utareongelmista kärsivää lehmää ja Atz Lee lähtee pyytämään lohia.
17:00
Varastojen aarteet
Hook, Line and Printer. Allen Haff ja Ton Jones matkustavat ympäri Amerikkaa hylättyjen tavarakonttien huutokaupoissa. Mitä parempi tarina, sitä isomman aarteen kontti kätkee!
17:30
Valmistuksen salat
Sarjassa tutustutaan tuttujen tuotteiden valmistukseen. Tällä kertaa lähemmässä tarkastelussa polvituet, ilmanvaihtojärjestelmät, ikkunakalvot ja moottoripyörän pakoputket.

Kello 18:00

18:00
Jenkkimetsurit
Syväjäässä. Pakkaset tuovat jännitystä tukinkaadon sesonkiin. Toiveet toteutuvat liiankin hyvin, kun kova kylmyys rikkoo sekä laitteet että miehet.
19:00
Classic Car Rescue
DeLorean. Bernie Finemanilla ja Mario Pacionella on tiukka aikataulu ja vielä tiukempi budjetti entisöidä jo hieman väsähtänyt DeLorean entiseen loistoonsa.
20:00
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Oletko koskaan pohtinut, miten Superformance MKIII on tehty? Valmistuksen salat -ohjelman tiimi matkustaa sen syntypaikalle ja tutkii sen upeaa ulkomuotoa.
20:30
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Oletko koskaan pohtinut, miten Koenigsegg One:1 on tehty? Valistuksen salat -ohjelman tiimi matkustaa sen syntypaikalle ja tutkii sen upeaa ulkomuotoa.

Kello 21:00

21:00
Tuunaajat
Cathlenen 1970-vm Plymouth Barracuda. Hoitaja Cathi osti 1970-vuosimallin Plymouth Barracudan isoäidiltään 25 vuotta sitten. Upea yksilö on sittemmin päässyt kulahtamaan, mutta voiko Chip auttaa?
22:00
Misfit Garage
Hurja 65-vm Fastback, 1. osa. Ilman projektiautoa oleva tiimi hankkii hätäpäissään 1965-vuosimallin Mustang-coupen. Thomas löytää 1969-vuosimallin Barracudan ja antaa sen Tomille työstettäväksi.
23:00
Naked and Afraid
Kadotettu paratiisi. Kahden eloonjääjän on selvittävä kolme viikkoa hengissä kaukaisessa maailmankolkassa ilman ruokaa, vettä tai vaatteita. Onnistuuko se saalistajia vilisevällä alueella?16+

Kello 24:00

00:00
Maailman viisi parasta
Superlentokoneet. Eurofighter Typhoon, Antonov 225 ja Airbus A380 kuuluvat maailman lentokoneiden kermaan. Mutta mikä on kaikista paras kone?
01:00
Trokarit
Jälkijäristys. Appalakkimetsissä on pitkät viinanpolttoperinteet. Pojat ovat palanneet jatkamaan niitä ja keksivät entistä nerokkaampia uusia konsteja, mutta onnistuvatko he kiertämään lakia?
02:00
Jenkkimetsurit
Operaatio talvikaato. Tutustu seitsemän veljeksen perheyritykseen nimeltä Pelletier Inc - heillä on puuta suonissaan. Metsureilla on vaativa työ, jossa pienikin virhe voi johtaa vakaviin seurauksiin.
03:00
Bear Grylls: Uskomattomat selviytymisvideot
Lumi. Bear Grylls esittelee videoita, joissa lähellä paleltumiskuolemaa olleet henkilöt onnistuivat selviämään hengissä.
03:30
Bear Grylls: Uskomattomat selviytymisvideot
Tiet. Bear Grylls esittelee uskomattomia henkiinjäämisvideoita maailman valtateiltä.
03:55
American Chopper: Senior vs. Junior
Cadillacin rakennus, 2. osa. OCC- ja PJD-liikkeillä kiirehditään Cadillacin pyöriä valmiiksi. Junior ja Senior kohtaavat toisensa pyörien julkistustilaisuudessa.
04:45
Maailman viisi parasta
Superlentokoneet. Eurofighter Typhoon, Antonov 225 ja Airbus A380 kuuluvat maailman lentokoneiden kermaan. Mutta mikä on kaikista paras kone?