UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Torstai 18.9.

04:45
Likaiset työt
Strutsinkasvattaja. Mike Rowe joutuu tähän saakka vaarallisimpaan työhönsä strutsinkasvattajaksi kalifornialaiselle aavikolle.
05:35
Ruokatehdas
Purkissa. Ruokatehdas selvittää, miten raparperi- ja mansikkahilloa valmistetaan, sekä miten yritys käsittelee päivässä kolme miljoonaa tomaattia ja valmistaa niistä pastakastiketta.

Kello 6:00

06:00
Ruokatehdas
Vaahtopäänä. Ruokatehdas selvittää, miten hiilihapotonta juomavettä tuotetaan suurissa erissä, sekä miten kookosvaahtokakkuja valmistetaan.
06:25
Selviytyjäkaksikko
Luonnontieteilijä Cody Lundin ja hänen uusi kumppaninsa, entinen huippusotilas Joseph Teti seikkailevat maailman vaativimmissa maastoissa.
07:20
Myytinmurtajat
Jälleen myyteistä. Sarja kaupunkilegendojen omituisista väitteistä ja nykypäivän vääristä käsityksistä. Emme ainoastaan kerro näitä tarinoita, vaan testaamme ne!
08:15
Arvokaman etsijät
Drew ja Julian tutustuvat valtavaan lentokoneiden romuttamoon, mutta kaupan oleva kokoelma on kallis. Myös kiehtova keskiaikainen kartano saattaa pitää sisällään aarteita.
09:05
Tuunaajat 2012
Rick Fontanan 1967-vm Ford Mustang -avoauto. Autojen design-sunnittelija Chip Foose tiimeinen etsii vanhoja ja huonokuntoisia ajoneuvoja loihtien niistä upeita uniikkikappaleita.
10:00
Fast N' Loud
48-vm Chevy Fleetmaster. Richard, Aaron ja muu porukka päivittävät -48 Chevy Fleetmasterin. Sen jälkeen Chevy ja -63 Caddy joutuvat kovan huutokauppayleisön eteen Oklahomassa.
11:00
Myytinmurtajat
Mielen hallinta. Adam ja Jamie räjäyttävät remonttimyytin dynamiitilla ja "mythkateerit" kokeilevat ihmismielen etähallintaa.

Kello 12:00

12:00
Alaska: Viimeinen rintama
Ratsastusta vuoristossa. Kilcherin perhe asuu syrjäisessä yhteisössä Homerin pikkukaupungin ulkopuolella Alaskassa. Perhe on viljellyt samaa maapalstaa jo neljän sukupolven ajan.
13:00
Kultakuume erikoisjaksot
Etelän valloitus. Hoffmanit lähtevät Klondikesta Etelä-Amerikan kultarikkaille maille. Dakotan pojat ottavat sen sijaan määränpääkseen koskemattoman kohteen Cahoon Creekin vuorilla.
14:00
Leludiileri
Leikkiä tulella. Jordan on Coloradossa, kun koomikko Dave Hill kyselee häneltä All-American -leluja. Jordan löytää hänelle Pee Ween leikkimökin ja GI Joe -hahmon.
14:30
Matkatavarakaaos
Ammu dollareiden tähden. Valtava Gatling-ase ja Nabisco Cookiesin harvinainen mainos kiinnostavat ostajia Las Vegasin uhkapelihuutokaupassa.
15:00
Treehouse Masters
Majakka maan yläpuolella. Pariskunta unelmoi majakan rakentamisesta puuhun rantavallin yläpuolelle Washingtonin rannikolle. Sijainti aiheuttaa kuitenkin tiimille logistisen painajaisen.
16:00
Selviytyjäkaksikko
Luonnontieteilijä Cody Lundin ja hänen uusi kumppaninsa, entinen huippusotilas Joseph Teti seikkailevat maailman vaativimmissa maastoissa.
17:00
Fast N' Loud
Ränsistynyt Rambler. The Gas Monkey -tiimi elvyttää ruosteisen -59 Ramblerin. Richardin uusi Willys Coupe Gasser saattaa olla jopa 200 000 dollarin arvoinen, jos sen legendaarinen maine on totta.

Kello 18:00

18:00
Tuunaajat 2012
Chris Whiten 1970-vm El Camino. Autojen design-sunnittelija Chip Foose tiimeinen etsii vanhoja ja huonokuntoisia ajoneuvoja loihtien niistä upeita uniikkikappaleita.
19:00
Leludiileri
Lelupohatta. Jordan käy Yhdysvaltain suurimpiin kuuluvilla C2E2-sarjakuvamessuilla. Hänen on ansaittava rutkasti rahaa pystyäkseen ostamaan pinon pitkään haluamiaan julkaisuja.
19:30
Matkatavarakaaos
Kummallisuuksien ihmemaa. Löytötavarahuutokaupasta löytyy vanhan mallin 80-lukulainen boombox-stereosoitin. Eräs ostaja on taivaassa löydettyään Ihmemaa Oz -elokuvan rekvisiittaa suljetusta tavarasäilöstä.
20:00
Alaska: Viimeinen rintama
Villi joki. Kilcherin perhe asuu syrjäisessä yhteisössä Homerin pikkukaupungin ulkopuolella Alaskassa. Perhe on viljellyt samaa maapalstaa jo neljän sukupolven ajan.

Kello 21:00

21:00
Myytinmurtajat
Tieraivo. Myytinmurtajat testaavat kolme Hollywoodista tuttua autotemppua: jyrkänteeltä pudotuksen, kahdelta renkaalta kaatumisen ja Wanted-elokuvassa nähdyn kierivän Corvetten.
22:00
Strip The City
Chicago. Tietokonegrafiikat kuorivat Chicagon metalli- ja betonikerrokset kerroksittain pois, kunnes paljastuu millainen infrastruktuuri pitää sen pystyssä kovissa pakkasissa ja helteissä.
23:00
Kultakuume erikoisjaksot
Kultakuume: Timanttien kuningatar. Hoffmanit siirtävät operaationsa Guyanan viidakkoon. Dakotan pojat taas löytävät turvallisen reitin heikon jään ylitse. Parkerin rahat on loppu, ja hän tarvitsee kultaa nopeasti.16+

Kello 24:00

01:00
Jokien hirviöt
Suuren hautavajoaman tappajat. Jeremy on kalastuksen alkulähteillä ja kohtaa ensimmäisiä kalajastajia uhanneita petoja Suurella hautavajoamalla. Vaarallinen paikka tarjoaa arvokkaan palkinnon, niilinhauen.
02:00
Valassodat
Säikähtämättömät. Kansimies Molly loukkaantuu hyökkäyksessä Yushin Marua vastaan, ja satamassa Paul saa kirjeen, jossa on salaperäistä valkoista jauhetta – sisältääkö se pernaruttoitiöitä?
03:00
Ruudinkäryä
Winchester Yellow Boy -kivääri / Palomiehen kiitos. Rich ja muu henkilökunta rakentavat cowboylle vuosimallin 1866 Winchester Yellow Boy -aseen. Renee ja Paige pistävät pystyyn ampumatapahtuman paikallisia palomiehiä varten.
03:55
American Chopper
Carroll Shelby -pyörä 2. OCC löytää pahan ongelman Shelby-pyörän moottorista... vain muutamaa tuntia ennen kuin pyörää olisi lähdettävä kuljettamaan Vegasiin.
04:45
Likaiset työt
Juustontekijä. Mike Rowe lähtee vermontilaisen juustonvalmistajan matkaan oppimaan, miten 15 000 litrasta maitoa valmistetaan maailmankuulua juustoa.