UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Maanantai 24.11.

04:45
Hengenvaarallinen saalis
Sabotaasia. Pyyntialukset Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak ja Ramblin' Rose palaavat Beringinmeren arvaamattomille, hyisille kalavesille.
05:35
Valmistuksen salat
Kangasteltta/ Rauhanpiippu/ Kanuuna. Miten valmistetaan kangasteltat, rauhanpiiput, vehnämurot ja tykit? Se selviää ohjelmassa, jossa tarkastelun kohteeksi joutuvat arkiset tuotteet.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Metsästyshoukuttimet/ Säilyketomaatit/ Lasso. Miten valmistetaan metsästyssyötti-robotti, säilyketomaatit, tuloskortit ja lassot? Se selviää ohjelmassa, jossa tarkastelun kohteeksi joutuvat arkiset tuotteet.
06:25
Jokien hirviöt
Kasvojen repijä. Extremekalastaja Jeremy Wade selvittää tarinaa, jonka mukaan miehet kasvot revittiin irti syrjäisellä joella Boliviassa. Tarina johdattaa hänet kohtaamaan vanhan vihollisensa.
07:20
Myytinmurtajat
Antasidinen linnakeikka. Pääseekö vankilasta pakoon Alka-Seltzerillä? Jamie ja Adam testaavat tämän myytin ja kääntävät sitten otsalamppunsa pimeässä ajamisen saloihin.
08:15
Arvokaman etsijät
Taitava tavarankerääjä Drew Pritchard etsii aina uutta tavaraa esittelytiloihinsa. Tällä kertaa hän tutustuu goottilaislinnaan Irlannissa, mutta onko siellä mitään ostettavaa?
09:05
Car Sharks
Kalalla. JD löytää vanhasta kalastusveneestä monenlaisia vikoja. Tommy luottaa siihen, että ystävä päivittää kaksi lava-autoa ja Ash suorittaa leikkauksen 1966 Impalan moottorille.
09:30
Car Sharks
Syntynyt villiksi. Martha lyö vintage-Harleystä isot rahat. Ash pistää kaikki rahansa 1984 Mercedes 380SL roadsteriin ja JD palaa kotiin klassisen kaunottaren kanssa.
10:00
Extreme Car Hoarders
Hamstraaja, pakettiauto ja suunnitelma. Kaksi asiantuntijaa etsii ympäri Amerikkaa autokokoelmia, joiden joukosta saattaisi löytää kunnostuskelpoisia yksilöitä. Mutta kuuntelevatko keräilijät heidän neuvojaan?
11:00
Myytinmurtajat
Aseeton ja kunnossa. Jamie ja Adam sonnustautuvat kannuksiin ja stetsoneihin ja suuntaavat OK Corraliin testaamaan, pystyykö pyssymies riisumaan pahiksen aseista yhdellä laukauksella.

Kello 12:00

12:00
Naked and Afraid
Ihminen vs. Amazon. Kaksi eloonjääjää lähtee Amazonille ilman nykyaikaisia varusteita tai vaatteita. Pystyvätkö he selviytymään mahdottomasta – piraijat, jaguaarit ja hyttyset mukaan lukien?16+
13:00
Kullan sukeltajat
Pelastus ja ulosotto. Loppukesän sää ajaa ruoppaajat pois parhailta paikoilta ja musertaa lopulta Kellyt. Steven ruoppaaja menee ulosottoon.
14:00
Arvokaman etsijät
Drew Prichard etsii hylättyjä, kauniita ja erikoisia arkkitehtuurin aarteita, olipa kyseessä sitten rapistuneen kartanon savupiippu tai viktoriaanisen rakennuksen lasikupoli.
15:00
Tanked
Wayde ja Brett suunnittelevat Acrylic Tank Manufacturing -liikkeessään mitä erilaisimpia ja erikoisimpia eläinterraarioita.
16:00
Jokien hirviöt
Atomitappaja. Extreme-kalastaja Jeremy Wade seuraa hirviön jälkiä, jotka johdattavat hänet historian pahimman ydinonnettomuuden sijoille Tsernobyliin. Onnistuuko hän löytämään merihirviön?
17:00
Mitä sitten tapahtui?
Ohjelmassa etsitään tieteellisiä selityksiä kameralle taltioitujen stunt-temppujen takana. Temput ovat ällistyttäviä ja hauskoja katsoa, mutta aiheuttavat sekasortoa ja tuhoa.
17:30
Valmistuksen salat
Sarjassa tutustutaan tuttujen tuotteiden valmistukseen. Tällä kertaa lähemmässä tarkastelussa puristettu lasi, lava-auton ohjaamot, alpakkalanka ja linkkuveitset.

Kello 18:00

18:00
Wheeler Dealers - klassikkojen kuninkaat
Citroen 2CV. Mike löytää 56-vuotiaan Citroen 2CV:n eläkkeeltä Etelä-Ranskan auringosta. Ikä on kuitenkin tuonut mukanaan vaivoja, kuten vanhuuttaan savuavan moottorin.
19:00
Car Sharks
Paalupaikka. Kilpailuiden aikaan voitosta taistellaan sekä autohuutokaupassa että sen ulkopuolella. Tommy muokkaa klassisesta 1951-vm Chevy Fleetlinesta kustomoitua Hot Rod -autoa.
19:30
Car Sharks
Aikamoinen drag-auto. Ash ja JD järjestävät radalla Corvettejen kaksintaistelun. Martha lisää Honda Preludeen sitä jotakin ja Tommy etsii ainoaa oikeaa autoa kaikkialta maan ja taivaan väliltä.
20:00
Mitä sitten tapahtui?
Ohjelmassa etsitään tieteellisiä selityksiä kameralle taltioitujen stunt-temppujen takana. Temput ovat ällistyttäviä ja hauskoja katsoa, mutta aiheuttavat sekasortoa ja tuhoa.
20:30
Valmistuksen salat
Sarjassa tutustutaan tuttujen tuotteiden valmistukseen. Tällä kertaa lähemmässä tarkastelussa puristettu lasi, lava-auton ohjaamot, alpakkalanka ja linkkuveitset.

Kello 21:00

21:00
Wheeler Dealers Trading Up
Italia. Mike Brewer on maailmanympärimatkalla tavoitteenaan vaihtaa halpa auto superautoksi mahdollisimman vähillä vaihtokaupoilla.
22:00
Fast N' Loud
Richard Rawlings ja Aaron Kaufman etsivät ostettavakseen hylättyjä autoja Teksasista ja lähiosavaltioista. Autot kunnostetaan Gas Monkey Garage -tallilla Dallasissa.
23:00
Jokien hirviöt
Amerikkalaiset tappajat. Jeremy Wade matkustaa Yhdysvaltain halki ja etsii sen vesistöissä lymyäviä petoja. Hänen matkansa kulkee Indian River -laguunista Floridasta Ozarks-järvelle Missouriin.

Kello 24:00

00:00
Al Murrayn matka Berliiniin
Operaatio alkaa. Al Murray ajaa Britannian valloittamalla rannalla yhdessä neljän vielä elossa olevan, Suffolkin ensimmäisen rykmentin panssarivaunusotilaan kanssa.
00:30
Al Murrayn matka Berliiniin
Normandian taistelu. Al ajaa peltotilkkujen peittämän alueen halki Normandian maihinnoususta selvinneiden sotilaiden kanssa.
01:00
Trokarit
Jakso 6. Tickle rakentaa uuden tislaamon ja heittää pimeän keikan. Josh suuttuu rikottuaan piilotetun tislaamon. Mark ja Jeff ottavat riskin myydessään pontikkaa kaupungissa.
02:00
Valassodat
Jään ääni. Kapteeni Paul Watson lähtee Australiasta Sea Shepherdin miehistön kanssa. He saapuvat Etelänavalle seuraavaa seikkailua varten estämään valaanpyyntiä, mutta myrsky on tulossa.
03:00
Aseet
Lähitaistelu. Mikä ase toimii parhaiten lähitaistelussa? Asiantuntijat arvioivat aseita huippumodernista Knights PDW:stä klassikko-Uziin.
03:55
American Chopper
Flowjet-pyörä – 2. osa. Teutulien isän ja pojan tiimi riitelee, keksii kummia temppuja ja sopii jälleen välinsä. Samalla raaka-aineista valmistuu uskomattomia kustomoituja choppereita.
04:45
Likaiset työt
Mike Rowe kokeilee Amerikan likaisimpia töitä ja tapaa urheita ihmisiä, joille ne ovat arkipäivää.