UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Perjantai 29.5.

04:45
Alaskan taivaalla
Tundrataksit. Bethelissä rakennusmiehet urakoivat Eran uusinta lentokonesuojaa valmiiksi ennen lumien tuloa. Kun Jim näkee työn tulokset, hän on kaikkea muuta kuin tyytyväinen.
05:35
Valmistuksen salat
Miekat/ponttonit/kaappikellot/sulakkeet. Näin tehdään miekat, ponttonit, kaappikellot ja sulakkeet.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Puskurit/sytytysgeelit/kameran suodattimet/höyryllä toimivat pienoismallit. Tutustu aivan arkisten tuotteiden valmistukseen. Vuorossa puskurit, karamellitangot, sytytysgeelit, kameran suotimet ja höyryllä käyvät pienoismallit.
06:25
Selviytyjäkaksikko
Taakse jää Afrikka. Armeijan kouluttamalla Davella ja luonnontieteilijä Codyllä on hyvin erilaiset selviytymistaidot. Pystyvätkö he yhdistämään taitonsa kohdatessaan haastavia tilanteita?
07:20
Myytinmurtajat
Alaska-spesiaali 2. Myytinmurtajat valmistautuvat uuteen Alaska-spesiaaliin ja pakkaavat mukaan pulkat, toppavaatteet ja paljon luovuutta.
08:15
Varastojen aarteet
Allenin ja Tonin uusi hanke eli panttilainaamo Los Angelesissa työllistää poikia edelleen. He toivovat saavansa huutokauppalöydöillään uusia asiakkaita ja rutkasti rahaa.
08:40
Miten se syntyi?
Sarjassa tavataan insinöörejä ja teollisia muotoilijoita, jotka ovat vastuussa useiden tuiki tavallisten esineiden valmistuksesta ja toimivuudesta.
09:05
Klassikkoautojen jäljillä
Jakso 12. Wayne Carini toivottaa katselijat tervetulleiksi huippuluokan autojen keräilyn maailmaan. Waynellä on taito löytää aarteita, joiden luultiin jo kokonaan kadonneen maapallolta.
09:30
Klassikkoautojen jäljillä
Jakso 13. Wayne Carini toivottaa katselijat tervetulleiksi huippuluokan autojen keräilyn maailmaan. Waynellä on taito löytää aarteita, joiden luultiin jo kokonaan kadonneen maapallolta.
10:00
Fast N' Loud
Apache/Road to Chopper Live - 2. osa. GMG:n tiimi vaihtaa lahjoja Jesse Jameksen ja Teutulien kanssa. Aika käy vähiin 1959 Chevy Apachen valmistumisen kanssa.
11:00
Myytinmurtajat
Pitele kiinni. Tässä jaksossa pidellään tiukasti kiinni ja rikollinen menneisyys paljastuu. Valmistaudu villiin ajoon.

Kello 12:00

12:00
Trokarit
Trokaaminen on miljoonabisnestä, vaikkakin salaista ja laitonta. Pojat ovat palanneet metsään ja musta pörssi käy kuumempana kuin koskaan ennen.
13:00
Jääkylmää kultaa
David ja Goljatti. Joka kesä Grönlannin jääpeite sulaa ja sen alta paljastuu rikkaita mineraalivarantoja. Kullankaivajille tämä on tilaisuus rikastua, mutta onnistuminen vaatii suurta riskinottoa.
14:00
Selviytyjäkaksikko
Virtaheposaari. Armeijan kouluttamalla Davella ja luonnontieteilijä Codyllä on hyvin erilaiset selviytymistaidot. Pystyvätkö he yhdistämään taitonsa kohdatessaan haastavia tilanteita?
15:00
Planeettamme oudoimmat sääilmiöt
Tulipalloja avaruudesta. Maapallon erikoisimpia sääilmiöitä, mm. äänivoimapilvi, lumihirviöt, rikkaruohon valloitus, verenpunaiset seinät ja avaruudesta saapuvat tulipallot.
16:00
Trokarit
Viinantrokaus on miljoonabisnestä, mutta salaista ja laitonta puuhaa. Pojat ovat palanneet metsiin ja musta pörssi käy ennätyskuumana.
17:00
Myytinmurtajat
Ötökkäerikoinen. Pikku nilviäiset pääsevät kostamaan Adamille ja Jamielle heidän tutkiessaan hyönteisiä viliseviä ötökkämyyttejä.

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Green Hornet Special. Kirjailija ja The Green Hornet -elokuvat tähti Seth Rogen paljastaa Adamin ja Jamien kanssa kaksi massaelokuviin liittyvää myyttiä.
19:00
Myytinmurtajat
Kaartuvat luodit. Luodinkestävät liivit pannaan kiinni luotisateen varalta, kun tiimi testaa onko luotien mahdollista kaartaa, niin kuin Angelina Jolien Hollywood-elokuvassa "Wanted".
20:00
Survive That!
Väijytys Afrikassa. Primitiivisten taitojen asiantuntija Matt jätetään vastoin sopimusta ja odottamatta taakse Afrikan savannille, eikä miehellä ole mukanaan muuta kuin verta juotavaksi.

Kello 21:00

21:00
Kullan sukeltajat
Minä lähden!. Eroica Emily ei pysty pitämään sukeltajiaan kurissa laivalla, ja se kostautuu. Shawn taistelee hänen tielleen asettunutta miehistöä vastaan ja löytää kulta-aarteen.
22:00
Avaruusmatkat
Selviytymistä tyhjässä. Asiantuntijat pohtivat, pystyykö ihminen nerokkuudellaan ylittämään ruumiilliset rajoitukset, ja pystyisikö koko ihmiskunta tarvittaessa jättämään maapallon taakseen.
23:00
Fast N' Loud
1971-vuosimallin Scat Pack Challenger, 1. osa. GMG:n tallilla kunnostetaan ja entisöidään ruostuneita klassikkoja. Töillä on aina kiire valmistua seuraavaan huutokauppaan ja kaupoissa toivotaan tietysti pääsyä voitolle.

Kello 24:00

00:00
Fat N' Furious
Ohjelmassa seurataan Christmas Automotiven autofanaatikkoja, jotka etsivät hylättyjä autoja, kunnostavat ne huippukuntoon ja palauttavat ne kilparadalle.
01:00
Kullan sukeltajat
Minä lähden!. Eroica Emily ei pysty pitämään sukeltajiaan kurissa laivalla, ja se kostautuu. Shawn taistelee hänen tielleen asettunutta miehistöä vastaan ja löytää kulta-aarteen.
02:00
Avaruusmatkat
Selviytymistä tyhjässä. Asiantuntijat pohtivat, pystyykö ihminen nerokkuudellaan ylittämään ruumiilliset rajoitukset, ja pystyisikö koko ihmiskunta tarvittaessa jättämään maapallon taakseen.
03:00
Naked and Afraid
Jakso 13. Kaksi selviytyjäjoukkuetta sijoitetaan saman viidakon eri kolkkiin, missä ne yrittävät selvitä kolme viikkoa ilman ruokaa, vettä tai vaatteita.
03:55
American Chopper
Daytonan pyöräviikko. Paul nuoremman unelma Firebikesta katoaa savuna ilmaan, mutta moottoripyörän tuotantoryhmä lähtee tien päälle ja saapuu rämisten Daytona Beachille.
04:45
Alaskan taivaalla
Tässä ovat Twetot. Tweton perheyritys lentää Alaskassa ankarien luonnonolojen armoilla. He kuljettavat ihmisiä ja tavaroita maailman vaikeakulkuisimpien taipaleiden taakse.