UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 10.12.

08:40
Chasing Classic Cars
Million-Dollar Finds. Wayne Carini johdattelee katsojat kalliiden autojen keräilyn maailmaan. Taidoillaan hän kaivaa esiin hylättyjä aarteita ja kauan sitten unohdettuja klassikoita.
09:05
Unique Rides with Will Castro
'Melo's Wrangler. NBA:n supertähti Carmelo Anthonylla on Jeep Wrangler, josta pitäisi tehdä ainutlaatuinen. Lisäksi Will pohtii firmansa tulevaisuutta.
10:00
Engine Addict with Jimmy de Ville
FSO Syrena Engine. Moottorimies Jimmy de Ville matkustaa Puolaan ja Varsovaan etsimään legendaarista 842-kuutioista ja 39-hevosvoimaista moottoria, jollainen on kommunismin ajan FSO Syrenassa.
11:00
Railroad Alaska
Disaster Trail. Eri alojen ammattilaisista koostuva joukko vastaa siitä, että Alaskan 800 kilometrin junaverkosto pysyy toimintakunnossa läpi koko kovan talven.

Kello 12:00

12:00
Railroad Alaska
Ice Dagger. Eri alojen ammattilaisista koostuva joukko vastaa siitä, että Alaskan 800 kilometrin junaverkosto pysyy toimintakunnossa läpi koko kovan talven.
13:00
Railroad Alaska
Spring Attacks. Eri alojen ammattilaisista koostuva joukko vastaa siitä, että Alaskan 800 kilometrin junaverkosto pysyy toimintakunnossa läpi koko kovan talven.
14:00
Railroad Alaska
Bear Attack. Rahtimiehistöllä on vaikeuksia saada kuljetus pelastusjoukolle, joka on jäänyt jumiin erämaahan. Jim James palaa kaupungista ja tuo Nancylle ison yllätyksen.
15:00
Railroad Alaska
Mountain Danger. Dan Mawhinneyllä on kiire saada kuljetettua lumiaura ilmateitse pois jäätyneeltä tundralta. Orvillella ja Jackie Jamesilla on edessään ensimmäinen talvi yksin erämaassa.
16:00
Edge of Alaska
The Road. Alaskan erämaassa sijaitsee Amerikan kovin kaupunki, McCarthy. Kaupungin 42 rohkeaa asukasta kamppailee luonnonolojen kanssa pioneerimaisen elämäntyylinsä säilyttämisen puolesta.
17:00
Edge of Alaska
Bear Attack. Elämä Alaskan erämaassa sijaitsevassa McCarthyn kaupungissa on kovaa. Sen 42 urheaa asukasta kamppailee luonnonolojen kanssa pioneerimaisen elämäntyylinsä puolesta.

Kello 18:00

18:00
Edge of Alaska
The Motherlode. Elämä Alaskan erämaassa sijaitsevassa McCarthyn kaupungissa on kovaa. Sen 42 urheaa asukasta kamppailee luonnonolojen kanssa pioneerimaisen elämäntyylinsä puolesta.
19:00
Wheeler Dealers
Ford Fiesta XR2. Mike palaa 80-luvulle ja ostaa unelma-autonsa pilkkahintaisen version. Tonnin korjausbudjetti vaikuttaa kuitenkin liian alhaiselta, että autolla voisi tehdä voittoa.
20:00
Fast N' Loud
Episode 28. GMG antaa ruostuneille autoille uuden elämän. Kysymys piileekin siinä, saadaanko autot tiekuntoon ennen seuraavaa huutokauppaa, ja kannattaako se rahallisesti.

Kello 21:00

21:00
Railroad Australia
Episode 7. Iloinen retki menee pieleen, kun upea höyryjuna joutuu ilkivallan kohteeksi. Parin tonnin painoinen rahtijuna joutuu vaaraan Australian aavikolla.
22:00
Alaska: The Last Frontier
Shattered Shelter. Sääolosuhteet, vaihtelevat tilanteet ja yhteiselo koettelevat Kilcherin perheen jäseniä. Omavaraisuustalouden rikas perintö kannustaa heitä kaikesta huolimatta yhteistyöhön.
23:00
Behind Bars: The World's Toughest Prisons
Episode 2. Rikostoimittaja Paul Connolly tutustuu maailman ankarimpiin vankiloihin ja kokee itse niiden karut olosuhteet, tilanahtauden ja turruttavan kurin.

Kello 24:00

00:00
Inside the Gangsters' Code
The Commandos. Mafian entinen jäsen Lou Ferrante käy Filippiinien Manilassa tutustumassa Commandos-vankilajengiin, joka tunnetaan yhtenä maailman julmimmista sekä Manilan katuelämään.
01:00
Mythbusters
Operation Valkyrie. Adam ja Jamie testaavat kuuluisan murhayrityksen meriittejä. Kari, Grant ja Tory eivät kaihda kipua kokeillessaan, voiko poskelle läpsäyttäminen saada ihmisen järkiinsä.
02:00
Mythbusters
Mission Impossible Face Off. Adam ja Jamie selvittävät kuuluisaan 60-luvun Vaarallinen tehtävä -televisiosarjaan liittyvää arvoitusta. Sarjan hahmot käyttivät käsintehtyjä poisvedettäviä naamioita.
03:00
Dual Survival
Fractured Journey. Joe ja Matt ovat Belizen tiheässä ja armottomassa sademetsässä. Jos täällä loukkaantuu, pieninkin este muuttuu ylitsepääsemättömäksi vuoreksi.
03:55
Fast N' Loud
Episode 28. GMG antaa ruostuneille autoille uuden elämän. Kysymys piileekin siinä, saadaanko autot tiekuntoon ennen seuraavaa huutokauppaa, ja kannattaako se rahallisesti.
04:45
Misfit Garage
Truckin' It With Trejo. Tiimi yrittää myydä Econolinen pahamaineiselle Danny Trejolle, mutta onnistuuko Thomas sinetöimään kaupat? Tom ottaa mittaa legendaarisesta latinopainijasta.