UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Keskiviikko 1.10.

15:00
Tanked
Hyvä karma. Feng Shui -akvaarion tilaus innoittaa Brettiin järjestelemään toimiston uuteen uskoon. Sänkyakvaario kirvoittaa kyyneleet. Heather saa Wayden ja Brettin lähtemään haisukellukselle.
16:00
Selviytyjäkaksikko
Jakso 2. Uudessa Meksikossa Chihuahuan aavikolla Joella on hankaluuksia päästä ulos hylätystä kaivoksesta. Tappava kalkkarokäärme päätyy illalliseksi kaksikon lautasille.
17:00
Fast N' Loud
Erikoista. GMG-tiimin korjaamolla kunnostetaan ruostumaan päässeitä autovanhuksia. Ehtivätkö ne takaisin ajokuntoon seuraavaan huutokauppaan mennessä, ja onko vaiva sen arvoinen?

Kello 18:00

18:00
Rods N' Wheels
Pinkkien lipulla. Ystävykset, pätevät autotohtorit Billy Derian ja Steve Reck kunnostavat klassisia autoja, joiden loppu tulisi muuten ennen aikojaan.
19:00
Leludiileri
Tunnettu leludiileri Jordan Hembrough etsii harvinaisia ja arvokkaita leluja kokoelmista ympäri Yhdysvaltoja.
19:30
Mitä ladosta löytyy?
Moottoripyörien huippurestauroija ja autokeräilijä Dale Walksler penkoo latoja ympäri Yhdysvaltoja ja etsii kunnostettavaksi ja eteenpäin myytäväksi sopivia aarteita.
20:00
Alaska: Viimeinen rintama
Kilcherin perhe asuu syrjäisessä yhteisössä Alaskassa Homerin pikkukaupungin ulkopuolella. Perhe on viljellyt samaa maapalstaa jo neljän sukupolven ajan.

Kello 21:00

21:00
Jokien hirviöt
Extreme-kalastaja ja biologi Jeremy Wade etsii matkoillaan jokien sameissa vesissä asustavia lihansyöjähirviöitä.
22:00
Marooned with Ed Stafford
Venezuela. Ed on Venezuelan sademetsässä. Hän on täysin yksin ilman ruokaa tai vettä eikä hänellä ole edes puukkoa mukanaan. Miten hän selviää tässä ympäristössä seuraavat 10 päivää?
23:00
Kultakuume erikoisjaksot
Viidakkotanssi. Hoffmanit siirtävät kaivuuoperaationsa Guyanan viidakkoon. Dakota Boysit valtaavat uuden alueen Cahoon Creekillä ja Parker suunnistaa Klondikeen.16+

Kello 24:00

00:00
Alaska: Viimeinen rintama
Kilcherin perhe asuu syrjäisessä yhteisössä Alaskassa Homerin pikkukaupungin ulkopuolella. Perhe on viljellyt samaa maapalstaa jo neljän sukupolven ajan.
01:00
Jokien hirviöt
Viidakon tappaja. Extreme-kalastaja Jeremy Wade jatkaa maailmanympärimatkaansa yrittäen löytää hengenvaarallisia makean veden kaloja. Samalla hän perehtyy kaloihin liittyviin legendoihin.
02:00
Valassodat
Vakoojien ympäröimänä. Valaanpyyntikauden alkaessa Sea Shepherdin jäsenillä on edessään uusi haaste. Kolmen aluksen lähtiessä eri satamista kapteeni Paul Watson on nyt pienen laivaston amiraali.
03:00
Ruudinkäryä
Kaksipiippuinen tykki. Tiimi rakentaa sisällissodantyylisen kaksipiippuisen tykin; Renee opettaa pariskuntaa ampumaan yhteensopivilla revolvereillaan. Onko Scott parempi ampuja kuin Brian?
03:55
American Chopper
Armeijan pyörä – 1. osa. Työpajan porukka käy etsimässä inspiraatiota ydinsukellusveneestä. Valmista pyörää esitellään Walter Reed Memorial -sairaalassa toipuville haavoittuneille.
04:45
Likaiset työt
Putkiasentaja. Mike etsii maailman likaisimpia töitä, ja nyt on vuorossa putkiasentaja. Pian hän on maan alla tutkimassa pahanhajuista viemäriputken tukosta.