UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Tiistai 3.3.

20:00
Alaska: Viimeinen rintama spesiaali
Vahvat siteet. Kilcherit tekevät saumatonta yhteistyötä säilyttääkseen elämäntyylinsä. He turvaavat toistensa selustat niin karhumetsällä kuin epäonnistuneilla kalastusretkilläkin.

Kello 21:00

21:00
Kultakuume – 5. tuotantokauden erikoisjaksot
John Schnabel -erikoisjakso. 94-vuotias kullankaivajalegenda John Schnabel tuntee, että hänen aikansa alkaa olla lopussa. Hän tekee tuhannen kilometrin matkan Yukoniin tapaamaan pojanpoikaansa Parkeria.
22:00
Rautatie Alaskaan
Karhuhyökkäys. Rahtimiehistöllä on vaikeuksia saada kuljetus pelastusjoukolle, joka on jäänyt jumiin erämaahan. Jim James palaa kaupungista ja tuo Nancylle ison yllätyksen.
23:00
Naked and Afraid
Verta vedessä. Kaksi toisilleen tuntematonta paria pudotetaan toisistaan tietämättöminä muutaman kilometrin päähän toisistaan panamalaiseen sademetsään selviytymään kolme viikkoa kovissa oloissa.

Kello 24:00

00:00
Mahtavat laivat
Avataq. Avataq on Kanadan arktisten yhteisöjen yhteys ulkomaailmaan. Se kantaa Quebecin pääsemättömille syrjäseuduille tarvikkeita laidasta laitaan, myös räjähteitä.
01:00
Trokarit
Hattu kourassa. Pontikankeitto on kuulunut metsäseutujen elämään sukupolvien ajan. Trokarit keksivät uusia keinoja jatkaakseen tätä taitoa, mutta kuinka kauan he pystyvät välttämään lain kouraa?
02:00
Outback Truckers
Kuorma-autonkuljettajat kuljettavat kallisarvoista lastia Australian takamaiden halki niin nopeasti kuin vain mahdollista, omaa turvallisuuttaan kuitenkaan unohtamatta.
03:00
Hiuskarvan varassa
Skotlanti. Seikkailija Bear Grylls suuntaa jälleen villiin luontoon panemaan itsensä alttiiksi henkiinjäämishaasteille maailman hankalimmissa luonnonolosuhteissa.
03:55
American Chopper: Senior vs. Junior
Esab-pyörä. Senior haastaa Juniorin oikeuteen, koska tämä omistaa OCC:stä vielä 20%:a. OCC:n tiimi rakentaa pyörää yhdelle Amerikan vanhimmista hitsausvälineitä valmistavista yrityksistä.
04:45
Mahtavat laivat
Avataq. Avataq on Kanadan arktisten yhteisöjen yhteys ulkomaailmaan. Se kantaa Quebecin pääsemättömille syrjäseuduille tarvikkeita laidasta laitaan, myös räjähteitä.