UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Maanantai 22.9.

01:00
Curiosity: Life on Mars
Ihmisen suuri kiinnostus Marsiin johtuu sen samanlaisuudesta maapallon kanssa. Millaisia seurauksia aikaisempien elämänmuotojen löytyminen aiheuttaisi?
02:00
Bear Grylls: Pako helvetistä
Viidakko. Bear sukeltaa Guatemalan viidakkoon kokemaan itse, millaista kolmen viidakkoon eksyneen ryhmän elämä siellä oli ja millaisia ongelmia he kohtasivat. Miten miehen käy?
03:00
Avaruuden aakkoset
Tähdet. Katso miten maailmankaikkeus loi tähtiä, ja kuinka ne puolestaan synnyttivät aina uusia tähtiä ja planeettoja kunnes niistä muodostui elämän rakennuspalikoita.
03:55
Strip The City
Chicago. Tietokonegrafiikat kuorivat Chicagon metalli- ja betonikerrokset kerroksittain pois, kunnes paljastuu millainen infrastruktuuri pitää sen pystyssä kovissa pakkasissa ja helteissä.
04:45
Hengenvaarallinen saalis
Putoaminen. Kalastuslaivat Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak ja Ramblin' Rose palaavat Beringinmeren arvaamattomille, hyisille vesille.
05:35
Ruokatehdas
Ruoka tuo hyvää onnea. Seuraa miten mausteinen salsakastike, jäätelökakku, oka-juusto ja onnenkeksit löytävät tiensä ostoskoreihin.

Kello 6:00

06:00
Ruokatehdas
Kevät Georgiassa. Seuraa miten jugurttijäätelö, brie-juusto, kevätkääryleet ja toffeepähkinät löytävät tiensä ostoskoreihin.
06:25
Selviytyjäkaksikko
Luonnontieteilijä Cody Lundin ja hänen uusi kumppaninsa, entinen huippusotilas Joseph Teti seikkailevat maailman vaativimmissa maastoissa.
07:20
Myytinmurtajat
Räjähtävät housut. Tory, Kari ja Grant tutkivat yhtä todella vaarallita muotikatastrofia: spontaania housujen palamista.
08:15
Arvokaman etsijät
Drew Prichard etsii hylättyjä, kauniita ja erikoisia arkkitehtuurin aarteita, olipa kyseessä sitten rapistuneen kartanon savupiippu tai viktoriaanisen rakennuksen lasikupoli.
09:05
Kierrätysaarteen metsästäjät
Lukemattomat löydöt ympäri Yhdysvaltoja odottavat tavarankeräilijöitä. Jason ja Bryan ostavat halvalla ja myyvät hyvällä voitolla eteenpäin.
09:30
Kierrätysaarteen metsästäjät
Lukemattomat löydöt ympäri Yhdysvaltoja odottavat tavarankeräilijöitä. Jason ja Bryan ostavat halvalla ja myyvät hyvällä voitolla eteenpäin.
10:00
Fast N' Loud
Matalalta ajettava Lincoln. Pojat muokkaavat vm. 70 Lincoln Continental Mark III:sta muskeliauton ja herättävät henkiin 1968 Ford-lava-auton. Richard hankkii 1970-luvun tyylisen hot rod -auton.
11:00
Myytinmurtajat
Höyrykanuuna. Jamie ja Adam testaavat höyrykanuunan, jota Arkhimedeen uskottiin käyttäneen. Adamin äiti yrittää todistaa, että muropaketissa on enemmän ravintoarvoa kuin paketin sisällössä.

Kello 12:00

12:00
Alaskan kullankaivajat
Kovaa elämää. SJ lähtee Fairbanksiin ja uskoo kaivoksen Johnin ja tämän miesten käsiin. Fairbanksissä naisia odottavat kuitenkin aivan uudenlaiset haasteet.
13:00
Kultakuume: Etelä-Amerikka
Maan ääriin asti. Kullankaivajien kannoilla seuraava kuvausryhmä työskentelee äärimmäisen hankalissa olosuhteissa. Keikkuvat jokiveneet ja joen virtauksessa kaatunut auto aiheuttavat harmia.
14:00
Leludiileri
GI-täysosuma. Jordan on Anaheimissä vuosittaisilla Wondercon-messuilla. Hän toivoo löytävänsä sieltä ostajan kalliille GI Joe Space Defient -avaruussukkulalle.
14:30
Matkatavarakaaos
Isot rahat patsaasta. Ostajat pelaavat uhkapeliä Vegasissa vanhalla kasinolla ja mainostavaroilla, joihin kuuluu mm. Bob's Big Boy -patsas. Elviksen harvinainen levytys saattaa osoittautua rahakkaaksi.
15:00
Treehouse Masters
Jakso 8. Pete Nelson tiimeineen suunnittelee lisää yksityisiä piilopirttejä puihin ihmisille, jotka haluavat saada yhteyden luontoon ja tuoda esiin sisäisen lapsensa.
16:00
Selviytyjäkaksikko
Luonnontieteilijä Cody Lundin ja hänen uusi kumppaninsa, entinen huippusotilas Joseph Teti seikkailevat maailman vaativimmissa maastoissa.
17:00
Fast N' Loud
Uskomaton Impala. Richard, Aaron ja tiimi kaivavat esiin jätteisiin hautautuneen -64 Impalan. Richard ihastuu vuoden 1951 Bruco-paloautoon sekä Dolly-nimiseen -55 Caddy Coupe´hen.

Kello 18:00

18:00
Tuunaajat 2012
Roger Webbin 1964-vm Fury. Design-suunnittelija Chip Foose ja hänen erikoismekaanikkotiiminsä muokkaavat autoja tärkeisiin kohteisiin ja tärkeille ihmisille. Pysyvätkö nopean aikataulun työt budjetissa?
19:00
Car Sharks
JD ja Koukku. Martha uudistaa 1969-vuosimallin Barracudan ja JD muokkaa 1978-vuosimallin Trans Amia Konna ja Koukku -elokuvan henkeen Leaken huutokauppaa varten.
19:30
Car Sharks
Yläosaton italialaismalli. JD puristaa kaiken irti 5.0 Mustangista ja Tommy löytää yllätyksen 1985-vuosimallin Suburbanista. Ash haluaa herättää 1988-vuosimallin Alfa Romeo Spiderin henkiin.
20:00
Alaska: Viimeinen rintama
Kalajuttu. Kilcherin perhe asuu syrjäisessä yhteisössä Alaskassa Homerin pikkukaupungin ulkopuolella. Perhe on viljellyt samaa maapalstaa jo neljän sukupolven ajan.

Kello 21:00

21:00
Wheeler Dealers - klassikkojen kuninkaat
BMW Z1. Autokauppias Mike Brewerin ja huippumekaanikko Edd Chinan kutsumuksena on pelastaa klassikkoautoja romuttamolta, korjata ne ja myydä sitten voitolla eteenpäin.
22:00
Fast N' Loud
Mustang-mania. Autotuntija Richard Rawlings ja mestarimekaanikko Aaron Kaufman etsivät Teksasista klassikkoautoja Gas Monkey Garage -korjaamolle kunnostettaviksi ja huutokaupattaviksi.
23:00
Kultakuume erikoisjaksot
Oppimisen paikka. Toddia odottaa katastrofi, kun hänen alueensa on kaivettu tyhjiin. Parker ei välitä Tony Beetsistä, mutta onnistuu silti tekemään ensimmäisen onnistuneen kaivuukeikan.16+

Kello 24:00

00:00
Alaska: Viimeinen rintama
Kalajuttu. Kilcherin perhe asuu syrjäisessä yhteisössä Alaskassa Homerin pikkukaupungin ulkopuolella. Perhe on viljellyt samaa maapalstaa jo neljän sukupolven ajan.
01:00
Jokien hirviöt
Piileskelevä saalistaja. Kaikkien aikojen suurin kiinniotettu härkähai tavattiin eteläafrikkalaisesta joesta. Oliko kyse sattumasta, vai onko samassa joessa enemmänkin haita? Jeremy Wade tutkii asiaa.
02:00
Valassodat
Koukulla. Valaslaivueen ympäröimät Sea Shepherdit valmistautuvat taistelun tärkeimpään päivään – LRAD-aseilla varustettuja aluksia vastaan.
03:00
Ruudinkäryä
Teränheittoase. Wyattit näyttävät tavallisilta lähiöasukeilta, mutta perhe omistaa Gunsmoken eli maailman tunnetuimpiin kuuluvan asekaupan. Rich ja Renee ostavat, myyvät ja vaihtavat aseita.
03:55
American Chopper
Lincoln-moottoripyörä 2. Lincoln-pyörän viimeistelyssä syntyy valtavia ongelmia ja sen valmistumiseksi vaaditaan loppuryntäys.
04:45
Likaiset työt
Biodieselmies. Mike Rowe avaa meksikolaisen ravintolan oven ja yrittää elää ympäristöystävällisemmin tekemällä autoonsa polttoainetta ravintolan käytetystä öljystä. Onnistuuko hän yrityksessään?