UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Tiistai 21.10.

04:45
Likaiset työt
Pingviininhoitaja. Pengviinit näyttävät söpöiltä, mutta ne tuottavat paljon haisevaa jätettä. Tämän Mike huomaa tutustuessaan Audubon eläintarhaan New Orleansissa, jossa hän toimii päivän hoitajana.
05:35
Ruokatehdas
Miten ruokatehtaat valmistavat suosittuja ruokia? Katso miten valmistetaan spanakopita-piirasta, inkiväärikeksejä, tartufo-jäätelöä ja omenamehua.

Kello 6:00

06:00
Ruokatehdas
Intian makuja. Ruokatehdas perehtyy soijapavun moniin käyttömahdollisuuksiin ja paljastaa tofun salaisuudet. Ohjelmassa seurataan myös italialaisten biscottien valmistusta.
06:25
Treehouse Masters
Seikkailun temppeli. Pete rakentaa tutkimusretkeilijöiden perheelle seikkailuhenkisen majan puuhun Pennsylvanian Pocono-vuorilla. Kaksikerroksinen mestariteos sisältää kaikenlaisia erikoisuuksia.
07:20
Myytinmurtajat
Koiramyyttejä. Adam ja Jamie haluavat romuttaa myytin, jonka mukaan vanhalle koiralle ei voi opettaa uusia temppuja. Miehiä vastassa on kaksi kouluttamatonta keski-ikäistä huskya.
08:15
Arvokaman etsijät
Nykypäivän aarteenetsijä Drew Pritchard on Staffordshiressa tutustumassa yli puolivuosisataa antiikkia keränneen pubinomistajan yksityiskokoelmiin.
09:05
Americarna
Smokeyn lava-auto. NASCAR-historian kaikkien aikojen innovatiivisin mekaanikko Smokey Yunick myi kuuluisan lava-autonsa perheelle Virginiaan 1960-luvulla.
09:30
Americarna
Hot Rodeja ja dragstereita. Tapaaminen ohjaaja Ron Howardin ja Beach Boy -jäsen Mike Loven kanssa. Lisäksi Ray ja Don tutustuvat useita nopeusennätyksiä tehneeseen Tom Cobb Roadsteriin.
10:00
Fast N' Loud
Dodge Hodge Podge, osa 2/ Oldsmobile Delta. Richard Rawlings ja hänen seuralaisensa Aaron Kaufmann etsivät Yhdysvaltain eri kolkista harvinaisia muskeliautoja, joista voi kunnostamalla saada huutokaupassa hyvät rahat.
11:00
Myytinmurtajat
Vanhat myytit uusiksi. Tutkitaanpa tarkemmin muutamia myyttien murskaajien kyseenalaisimpia tuloksia. Mitä näistä kiistanalaista tuloksista voikaan päätellä?

Kello 12:00

12:00
Alaska: Viimeinen rintama
Korkean tason metsästys. Vanhempi Atz, Atz Lee ja Jane metsästävät villivuohia korkeimmilla vuorilla. Ampiaiset tuhoavat Eivinin ja Even mehiläispesän ja kesän hunajasadon.
13:00
Kultakuume erikoisjaksot
Menesty tai mene kotiin. Hoffmanit, Dakotan pojat ja muut väsymättömät kullankaivajat etsivät jatkuvasti seuraavaa kunnon kultasuonta.16+
14:00
Arvokaman etsijät
Nykypäivän aarteenetsijä Drew Pritchard käy Lincolnshiressa 1500-luvun Elisabetin aikaisessa kartanossa ja löytää kultakaivoksen panimosta.
15:00
Tanked
Tien päällä taas. Wayde ja Brett käyvät katsastamassa yliampuvia altaita, jotka he rakensivat Turks- ja Caicossaarille. Pojat ovat lirissä, kun asiat menevät pieleen 5000 kilometrin päässä kotoa.
16:00
Treehouse Masters
Joulupukin työpaja. Lomakausi on tuonut paikalle lisäkäsiä, ja niinpä Pete joukkoineen rakentaa puuhun taianomaisen alppityylisen majan, joka sopisi vaikka joulupukille ja hänen muorilleen.
17:00
Fast N' Loud
Jakso 26. Richard Rawlings ja hänen apulaisensa Aaron Kaufmann etsivät maan joka kolkasta harvinaisia muskeliautoja, joista voi kunnostamalla saada huutokaupassa hyvän hinnan.

Kello 18:00

18:00
Cafe Racer
Viva Italia! Jaksossa pengotaan Italian parhaassa moottoripyöräkaupassa. Lisäksi tutustutaan café-alakulttuuriin, joka on pysynyt elinvoimaisena läpi vuosikymmenten.
18:30
Cafe Racer
Pastori Jimin kirkossa yritetään rukoilla ruoste reliikkipyörästä irti. Eric Bostromin Kawy café -yllätys korjataan ajokuntoon, ja Psycho Devilles esittää uuden hittinsä.
19:00
Arvokaman etsijät
Nykypäivän aarteenetsijä Drew Pritchard on aina tien päällä pelastamassa hylättyjä aarteita ja unohdettuja kalleuksia, joista voi kunnostamalla saada hyvät myyntitulot.
20:00
Alaska: Viimeinen rintama
Kinkkinen tilanne. Vaikean elämän valinneet Kilcherit asuvat yksinäisessä yhteisössään Homerin ulkopuolella Alaskassa, ja he potevat mökkihöperyyttä kahdeksan kuukautta kestäneen talven jälkeen.

Kello 21:00

21:00
Siperian metsurit
Pieleen meni. Siperiassa Sean Vann ja hänen miehistönsä raatavat pakkaslukemissa, kylmän sodan aikaisilla laitteilla ja jopa toisiaan vastaan ansaitakseen perheilleen omaisuuden.
22:00
Hengenvaarallinen saalis
Blonde Ambition. Pyyntialukset Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak ja Ramblin' Rose palaavat Beringinmeren arvaamattomille, jäisille kalavesille.
23:00
Kultakuume erikoisjaksot
Parker. Hoffmanit, Dakotan pojat ja muut väsymättömät kullankaivajat etsivät jatkuvasti seuraavaa kunnon kultasuonta.16+

Kello 24:00

00:00
Alaska: Viimeinen rintama
Kinkkinen tilanne. Vaikean elämän valinneet Kilcherit asuvat yksinäisessä yhteisössään Homerin ulkopuolella Alaskassa, ja he potevat mökkihöperyyttä kahdeksan kuukautta kestäneen talven jälkeen.
01:00
Jokien hirviöt
Atomitappaja. Extreme-kalastaja Jeremy Wade seuraa hirviön jälkiä, jotka johdattavat hänet historian pahimman ydinonnettomuuden sijoille Tsernobyliin. Onnistuuko hän löytämään merihirviön?
02:00
Valassodat
Verikosto. Sea Shepherd -alukset joutuvat myrskyyn ja tehdaslaivan menettämistä pelätään. Pete Bethune tutkii kuvia Shonan Maru 2:sta – japanilaisesta laivasta, johon hän aikoo nousta.
03:00
Ruudinkäryä
Timanttimerkkipäivä 1911 / Haulikko-Willy. Henkilökunta antaa Wyatt-tyylisen vuosipäivälahjan Reneelle. Rich toimittaa haulikon asiakkaan linnaan ja Oliver Northin nimikirjoituksella varustetun AR-15:n toiselle asiakkaalle.
03:55
American Chopper
Wendyn pyörä – 1. osa. Miehet puuhaavat ennennäkemättömän pyörän parissa. Tulos huutokaupataan Dave Thomasin adoptiosäätiön hyväksi.
04:45
Likaiset työt
Kellontekijä. Mike suuntaa McShanen kellovalimoon katsomaan, kuinka hevosenlantaa käytetään valmistuksessa. Hän auttaa myös USA:n armeijaa purkamaan sedimentistä muodostunutta meriestettä.