UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Lauantai 25.10.

10:00
Perheleffa: Seikkailu Etelänavalla
Eight Below, USA, 2006. O: Frank Marshall. P: Paul Walker, Jason Biggs, Bruce Greenwood. Tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa tutkijaryhmä joutuu Etelämantereella vaaralliseen onnettomuuteen. Ryhmän rekikoirat jäävät oman onnensa nojaan keskelle armotonta talvea. K7

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 72 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 12:00

12:00
Tilt
Pelaamisen erikoisohjelmassa käsitellään joka viikko kiinnostavimmat uutuuspelit ja pelimaailman uutiset. Mukana ovat konsoli- PC-, tabletti- ja mobiilipelit.
12:25
ShowHau
Avustajakoiraosiossa Jani kertoo avustakoiratarpeestaan, metsästysosiossa tavataan moottoroitu karhu Pena ja RoadShow vierailee Seinäjoella. Kotimainen koiraharrastusohjelma. Juontajana Satu Tuomisto.
12:50
Lyödään ällikällä
Kipinät sinkoilevat. Tim Shaw'n sensaatiomaiset kokeet jatkuvat. Hän luo salamoita, räjäyttää jäälohkareita ja yrittää uppopaistaa jäisen kalkkunan heti valmiiksi. National Geographic Channel.
13:15
Lyödään ällikällä
Isot alkuräjähdykset. Viihteellisessä peliohjelmassa ympäri maailmaa valittuja osallistujia pyydetään valitsemaan hurjien tieteellisten kokeiden oikea lopputulos. National Geographic Channel.
13:45
Lyödään ällikällä
Ketjureaktioita. Viihteellisessä peliohjelmassa ympäri maailmaa valittuja osallistujia pyydetään valitsemaan hurjien tieteellisten kokeiden oikea lopputulos. National Geographic Channel.
14:15
Huijareiden kaupunki
Sarjassa nähdään, miten suurkaupunkien hämärätyypit huijaavat hyväuskoisia turisteja. Conor Woodman perehtyy Buenos Airesin yleisimpiin turistien huiputuskeinoihin, aina taskuvarkauksista taksihuijauksiin ja rahaväärennöksiiksiin.
15:10
Huijareiden kaupunki
Sarjassa matkustetaan maailman suurkaupunkeihin ja tutustutaan, kuinka sikäläiset hämärätyypit huijaavat ja ryöstävät hyväuskoisia turisteja. Conor Woodman selvittää tällä kertaa, millaista on "syntien kaupungin" huijareiden elämä.
16:05
Huijareiden kaupunki
Sarjassa tutustutaan, kuinka suurkaupunkien hämärätyypit huijaavat ja ryöstävät hyväuskoisia turisteja. Conor Woodman selvittää, miten Bangkokin pahamaineiset huijaustarinat, jalokivi- ja avioliittohuijaukset, toimivat.
17:00
ShowHau
Avustajakoiraosiossa tavataan Arja ja hänen koiransa Calle, metsästysosiossa esittäytyvät Mikko ja pystykorvat ja RoadShow on saapunut Hämeenlinnaan. Kotimainen koirahararstusohjelma. Juontajana Satu Tuomisto.
17:30
24Kitchen: Mummojen parhaat reseptit
Osa 6. Montefalco. Umbrian Montefalcossa Donal laittaa Giovanna-mummon kanssa täytettyjä gnoccheja, tryffelilammasta ja carbonarapastaa. 24Kitchen.

Kello 18:00

18:00
24Kitchen: Sara leipoo
Hyvää ruokaa hyvistä raaka-aineista. Tuoreista, hyvistä raaka-aineista syntyy Saran käsittelyssä kana-fiestasalaatti, äyriäisnyytit sekä sporttinen kasvispasta. 24Kitchen.
18:30
FOX Wild: Laumanjohtaja Cesar Millan
Jakso 7. Mambo-hulluutta. Vahvaa johtajaa vailla oleva Mambo on tuhoisa, dominoiva, eikä sitä haluta adoptoida. Cesar Millan auttaa ärripurrin takaisin raiteilleen.
19:25
FOX Wild: Eläimellistä duunia
Näyttelijä Jeremy Brandt tutustuu erilaisiin ammatteihin, joissa ollaan vaaroja uhmaten tekemisissä eläinten kanssa. Millaista on paimentaa strutseja, hoitaa leijonien hampaita tai pelastaa mehiläispesiä? National Geographic Channel.
20:20
Bones
Osa 11. Salaiset asiat. Roswellin autiomaasta löytyy ruumis, joka muistuttaa erehdyttävästi avaruusolentoa. Innokkaat ufojenetsijät ovat myös liikkuneet alueella. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12

Kello 21:00

21:10
Bones
Osa 12. Avoin tapaus. Joukko agentteja saapuu laboratorioon ja vaatii tutkijoita selvittämään tuntemattoman ruumiin kuolemansyyn, eikä kukaan saa poistua, ennen kuin tehtävä on suoritettu. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
22:00
Bones
Osa 13. Hammaslääkäri ojassa. Sisällissodan aikaiselta taistelukentältä löytyy ruumis, jota luullaan ensin kaatuneeksi sotilaaksi. Pian selviää, että ruumis on paljon tuoreempi. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
22:50
Bones
Osa 14. Paholaisen jäljillä. Kirkosta löytyy palava ruumis, joka muistuttaa erehdyttävästi itse paholaista sarvineen. Tapaus saa tutkijat pohtimaan uskoaan. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
23:40
Intelligence - Agentti 2.0
Osa 9. Ateena-lista. Jin Cong pakenee vankilasta ja aiheuttaa Gabrielille muistinmenetyksen sirun kautta. Amerikkalainen toimintasarja. K12

Kello 24:00

00:30
Juhli kuin...
Miksi NewYorkin kaupunki on tunnettu Amerikan parhaana juhlien järjestäjänä? Ohjelmassa nähdään, millaisia juhlia on järjestetty, vuoden 1897 ylellisistä Bradley-Martin-juhlista nykyajan wieniläisiin oopperatanssiaisiin.
01:20
Juhli kuin...
Juhlasuunnittelija hakee vaikutteita Rooman keisarista suurimpiin bileisiin, joita hän on koskaan järjestänyt. Mutta miten hän voi kilpailla miehen kanssa, joka nautti strutsin aivoja ja usutti tiikereitä ystäviensä päälle.
02:10
Juhli kuin...
Mitä yhteistä on kuningatar Marie Antoinettella ja Playboy-legenda Hugh Hefnerillä? He ovat molemmat tunnettuja hulvittomien naamiaisten järjestäjiä. Ohjelmassa nähdään, millaisia bileitä on järjestetty eri vuosisadoilla.
03:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.