UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Maanantai 2.2.

04:10
Varastojen metsästäjät
Konttihuutokauppa. USA:n vilkkaimmassa satamassa pidettävässä konttihuutokaupassa hinnat kohoavat taivaisiin. Taylorin veljesten salainen liikekumppani paljastuu. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
04:35
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.

Kello 6:00

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:26
FOX Kids: Sketsiä!
Koko perheen animaatiosarjassa nähdään hauskoja sketsejä, joissa esiintyvät muun muassa hurjat japanilaiset taistelukalat, söpön lapselliset katuräppärit ja tohtori Inosaurus, joka yrittää syödä potilaansa. Sallittu kaiken ikäisille.
06:37
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
06:58
FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset. Sallittu kaiken ikäisille.
07:11
FOX Kids: Gormiti
Toivon varjo. Gormitien kansojen johtajat Gheos, Tasarau, Noctis ja Polypus taistelevat vihollistaan Magoria ja hänen pahoja alamaisiaan vastaan, jotka yrittävät tuhota gormitit. K7
07:38
FOX Kids: Timmy ja haltijakummit
Piirrossarja 10-vuotiaasta Timmystä, jolla on omat haltijakummit. Haltijakummit Cosmo ja Wanda toteuttavat Timmyn toiveita, mutta kaiken pitää tapahtua haltijoiden sääntökirjan mukaan. K7
08:02
FOX Kids: Power Rangers Megaforce
08:25
FOX Kids: Hot Wheels
Vert Wheeler ja hänen tiiminsä taistelevat ulkoavaruuden olentoja ja robotteja vastaan käyttäen apunaan Hot Wheels -autojaan. Nämä teinikuljettajat ovat valmiita tekemään mitä vain, jotta he voivat suojella Maata vihollisilta. K7
08:48
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 18. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
09:10
Wipeout Kesä
Kaksiosaisessa sokkotreffijaksossa treffiparit tavoittelevat sadantuhannen dollarin pottia. Kaikkia se ei kuitenkaan motivoi, mutta toiset yrittävät kaikkensa. Amerikkalainen gameshow.
10:05
Kalle - Chef on the Beach
Italian makuja. Bruschettaa ja pastaa. Kalle ottaa hetken irtioton Thaimaan mauista ja tekee klassisia italialaisia annoksia. Huumaavan pasta puttanescan lisäksi Kalle kokkaa oman version bruschettasta ja näyttää miten syntyy nopea jälkiruoka mascarponesta. 24Kitchen.
10:35
Teemu Laurell
Vasikka Wallenberg. Teemu näyttää miten maksa paistetaan herkullisen meheviksi pihveiksi. Toisena annoksena Teemu valmistaa klassista Wallenbergin pihviä. 24Kitchen.
11:05
FOX Wild: Eläimellistä duunia
Näyttelijä Jeremy Brandt tutustuu erilaisiin ammatteihin, joissa ollaan vaaroja uhmaten tekemisissä eläinten kanssa. Millaista on paimentaa strutseja, hoitaa leijonien hampaita tai pelastaa mehiläispesiä? National Geographic Channel.

Kello 12:00

12:00
Futurama
Kausi 2. Osa 7. Pääni olallasi. Fry ja Amy alkavat tapailla. Pian Fry alkaa kärsiä sitoutumiskammosta, mutta kohtalon oikku liittää pariskunnan entistä tiiviimmin yhteen. Amerikkalainen animaatiosarja. K7
12:30
How I Met Your Mother
Kausi 6. Osa 1. Tärkeitä päiviä. Ted törmää aiemmin tapailemaansa Cindyyn, jonka huonetoveriin hän on ihastunut. Robin on yhä murtunut, ja Marshall kertoo kaikille, että hän ja Lily yrittävät hankkia lapsen. Amerikkalainen komediasarja. K7
12:55
Aarteen tonkijat
Kuningas ja sormus. George "KG" Wyant ja Tim "Ringy" Saylor metsästävät kadonneita aarteita ympäri USA:n maaseutua. KG ja Ringy matkustavat Idahon Snake River Canyoniin. He toivovat tapaavansa legendaarisella tapahtumapaikalla sankarinsa Evel Knievelin.
13:25
Cosmos: kaikki elämästä
Kausi 1. Osa 10. Maapallon kadotetut maailmat. Mielikuvitusaluksen matkan jatkuessa selviää, miten maapallon historia on kirjautunut jokaiseen atomiin, mereen ja elävään olentoon. National Geographic Channel
14:20
Saulin Paras Kaveri
Sauli Koskinen haluaa muusikko ja lauluntekijä Jaakko Mannisesta uuden, parhaan kaverinsa. Sauli tutustuu Jaakon kotiin, surffaa El Porto Beachillä ja maistelee Santa Barbadassa viinejä. Lisäksi kaksikko tekee yhdessä musiikkia, jossa Sauli räppää!
15:15
Uskomaton eläinlääkäri Pol
Villi ja märkä. Sarjassa tavataan uskomaton eläinlääkäri Jan Pol, joka vaimonsa Dianen kanssa pyörittää menestyvää eläinklinikkaa maatilallaan keskellä Michigania. Amerikkalainen tosi-tv-sarja, National Geographic.
16:15
Cosmos: kaikki elämästä
Kausi 1. Osa 5. Taivas täynnä aaveita. Käsityksemme maailmankaikkeudesta vääristyy valon, ajan ja painovoiman yhteisvaikutuksesta. National Geographic Channel.
17:10
Lentoturmatutkinta
Maahan paiskattu. Delta Air Linesin lento 191 joutui vuonna 1985 rajun sääilmiön uhriksi. 137 ihmisen kuolema johti parempien säätutkien kehittämiseen. Dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 18:00

18:10
Family Guy
Kausi 10. Osa 18. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:40
How I Met Your Mother
Kausi 6. Osa 2. Muuttopuuhia. Barney ja James auttavat äitiään muutossa ja löytävät kirjeen, joka saattaa paljastaa heidän oikean isänsä. Robin järjestää Tedille sokkotreffit kehumalla tätä liikaa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:10
Varastojen metsästäjät
Vanha vihollinen. Las Vegasissa huutokauppaan ilmestyy tuttu kiusanhenki. Brandon ja Lori tekevät löydön, joka saa leuat loksahtamaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:35
Huutokaupan Metsästäjät
Mitä löytyy huutokaupattavaksi varastojen kätköistä? Kuka iskee kultasuoneen, vai onko tavaralla sittenkään mitään arvoa? Kuinka pitkälle voi mennä aarteen toivossa? Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:05
Bones
Osa 1. Airuet lähteellä. Booth on vasta palaamassa töihin, kun Angelan selvänäkijä kertoo suihkulähteen alla olevista useista ruumiista. Boothin ja Brennanin on vaikea uskoa selvänäkijän kykyihin. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12

Kello 21:00

21:00
Castle
K12
21:55
Uhma
Defiance, USA, 2008. O: Edward Zwick. P: Daniel Craig, Liev Schreiber ja Jamie Bell. Tositapahtumiin perustuva uskomaton tarina kolmen veljeksen taistelusta natseja vastaan toisessa maailmansodassa. K16

Arviot: IMDb 7.2 ∙ Rotten Tomatoes 57 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:25
S.H.I.E.L.D. Agentit
Kausi 2. Osa 5. Lammas susien vaatteissa. Epätoivoinen Raina ehdottaa Coulsonille dramaattista kauppaa, ja Simmons joutuu pahaan pulaan HYDRAn laboratoriossa. Skyen salaperäisestä isästä saadaan lisätietoja. Amerikkalainen toimintasarja. K12
01:10
The Bridge
Osa 3. Rio. Sonya ja Marco kuulustelevat Steven Linderiä. Daniel lähtee Meksikoon etsimään joukkomurhasta selvinnyttä naista. Marco pyytää apua auttamaltaan leskeltä. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
01:55
Vankilassa ulkomailla
Huumediilerin kosto. Eteläafrikkalainen Robert Pringle sekaantui huumeiden salakuljetukseen ja sai huomata, ettei niissä piireissä rikota sopimuksia ilman seurauksia. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02:50
Alaskan lentopelastajat
Tulitaistelu. Kesä tuo tullessaan omat haasteensa. Metsäpalo uhkaa sekä paikallisten asukkaiden koteja, että valkopäämerikotkien asuinsijoja. National Geographic Channel.
03:40
Suomen vartijat
Antti Tuisku ja fanit. Kauppakeskus Veturissa Severi ja Jere turvaavat Antti Tuiskun keikkaa ja nimmaritilaisuutta. Fanien nimmarinjakojono uhkaa paisua, mutta vartijat saavat tilanteen hallintaan. Severi uskaltautuu itsekin pyytämään Antilta nimmarin keikan päätteeksi.
04:05
Suomen vartijat
Kassijupakka. Sabesan ja Timo vartioivat Rautatientorilla. Kehkeytyy tappelu ja vartijat puuttuvat siihen. Parivaljakko joutuu puuttumaan myös naisten riitaan. Sabesan ja Timo estävät humalaisen miehen bussin alle jäämisen. Dokumentaarinen sarja.
04:35
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.