UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Torstai 2.7.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:25
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Vipo on suloinen koira, joka käyttää suuria korviaan lentämiseen. Yhdessä ystäviensä Henri-haikaran ja Peppi-kissan kanssa se lähtee kotoaan Vipomaasta tutkimaan todellista maailmaa. Se tutustuu uusiin paikkoihin ja kulttuureihin ja kokee paljon jännittäviä seikkailuja. K7
06:38
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Vipo on suloinen koira, joka käyttää suuria korviaan lentämiseen. Yhdessä ystäviensä Henri-haikaran ja Peppi-kissan kanssa se lähtee kotoaan Vipomaasta tutkimaan todellista maailmaa. Se tutustuu uusiin paikkoihin ja kulttuureihin ja kokee paljon jännittäviä seikkailuja. K7
06:51
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
07:12
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjan toisella tuotantokaudella seurataan Twilight Sparklen ja hänen ystävien seikkailuja Ponyvillessä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
07:57
FOX Kids: Avatar 2
Kausi 2. Osa 3. Paluu Omashuun. Ryhmä palaa Omashuun, jotta Aang voisi oppia maantaitamisen kuningas Bumilta. He huomaavat kuitenkin kauhukseen, että kaupunki on tulimaalaisten käsissä. Vaarasta huolimatta Aang menee Omashuun etsimään kuningas Bumia. K7
08:21
FOX Kids: Chuckin ja ystävien seikkailut
Pieni kippiauto Chuck seikkailee ystäviensä kanssa uudessa animaatiosarjassa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:42
FOX Kids: Pac-Man
Jakso 10. Itsehillintä haussa. Petturius syöttää Pac-Manille mikrosirun, jonka avulla hän saa sankarin valtaansa. K7
09:05
Wipeout
Osa 8. Vastavihityt. Vastavihityt avioparit kisaavat 50 000 dollarin voittopotista. Mukana ovat muun muassa häänsä suvuiltaan salanneet salarakkaat ja Las Vegasissa autokaistalla vihitty pari. Amerikkalainen gameshow.
09:55
Pohjolan maut à la Sara
Osa 14. Kalaa Saran tapaan. Sara käy kalastamassa ja tekee ylellistä kalakeittoa. Jälkiruoaksi valmistuu uuniomenoita ja omatekoista jogurttijäätelöä. Vapaa-ajan ohjelma.
10:20
ShowHau
Jaksossa kuullaan thaimaalaisten rescue-koirien tarinoita. Eläinlääkäriosiossa puhutaan koirien steriloinnista ja kastraatiosta. Ammattikoiraosiossa nähdään SRVA-koira toimintaa. Koiranruokakeittiössä valmistetaan perinteistä koiranherkkua. Juontajana Satu Tuomisto.
10:50
Ari ja Kirsi: Kotirempat
Ari ja Kirsi: Kotirempat innostaa katsojia tekemään remonttia kotonaan. Ohjelmassa näytetään selkeästi rakentamisen eri työvaiheet ja annetaan ohjeet remontin toteuttamiseen. Ohjelman juontavat Kirsi Laamanen ja Ari Lahti.
11:15
Aarteen tonkijat
Tombstonen aarteet. George Wyant ja Tim Saylor metsästävät kadonneita aarteita ympäri USA:n maaseutua - aseinaan metallinpaljastimet. Arizonan Tombstonessa miehet etsivät todisteita Amerikan historian pahamaineisimpiin kuuluvasta OK Corralissa käydystä tulitaistelusta.
11:40
Autiotalojen aarteet
Autiotalojen aarteet -sarjassa seurataan keräilijöitä, jotka etsivät hylätyistä ja ränsistyneistä rakennuksista arvoesineitä. Ennen kuin puskutraktorit pääsevät töihin, keräilijä Jay Chaikin tonkii näiden pimeiden rakennusten uumenet. National Geographic Channel

Kello 12:00

12:05
Lyödään ällikällä
Äärimmäinen kuumuus. Katutiedettä on poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia. National Geographic Channel.
12:30
Aivopelit
Pidä huolta kehostasi. Kognitiivisen tieteen, aivotutkimuksen ja psykologian asiantuntijat kertovat, miten aivot havaitsevat maailmaa ja mikä aiheuttaa yllätysreaktion. National Geographic Channel.
12:55
Aivopelit
Kognitiivisen tieteen, aivotutkimuksen ja psykologian asiantuntijat kertovat, miten aivot havaitsevat maailmaa ja mikä aiheuttaa yllätysreaktion. National Geographic Channel.
13:20
Jaakon matkassa
Liettuan pääkaupungissa Vilnassa Jaakko tutustuu Liisa Leitzingeriin. Liisa toimii pienen hotellin johtajana ja luotsaa myös Vilnan kansainvälistä koulua ja tanssitarvikeliikettä.
14:10
Huijareiden kaupunki
Sarjassa nähdään, miten suurkaupunkien hämärätyypit huijaavat hyväuskoisia turisteja. Conor Woodman perehtyy Buenos Airesin yleisimpiin turistien huiputuskeinoihin, aina taskuvarkauksista taksihuijauksiin ja rahaväärennöksiiksiin.
15:05
Hurjat mökkiurakat
Pyörivä mökki. Tuffy ja Paulie rakentavat pyörivää mökkiä italialaiselle John Cangianolle, jolta sopan hämmentäminen sujuu paremmin kuin vasaran heiluttaminen. National Geographic Channel
16:00
Lentoturmatutkinta
Petetty lentäjä. Scandinavian Airlinesin lento 751 leimahti liekkeihin nousussa, ja putosi sen jälkeen taivaalta vuonna 1991. Kuin ihmeen kaupalla kaikki selvisivät hengissä. Air Crash Investigation, National Geographic Channel.
16:55
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Moe luottaa onnea tuovaan takkiin, vaikka se herättää muissa hilpeyttä. Lesa haluaa ostaa antiikkia, mutta riittääkö hänen asiantuntemuksensa kauppoihin? Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
17:20
Huutokaupan Metsästäjät
Barry löytää asevaraston, kovapintainen Dave liikuttuu muistelemaan isäänsä, ja Jarrodin huono onni jatkuu. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
17:50
Cops
Osa 35. Mies katolla. Poliisin etsimä mies ei suostu tulemaan alas katolta. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12

Kello 18:00

18:15
Lapin poliisit
Kaukana kaikesta. Poliisi kohtaa erityisen huonokuntoisia nuoria satojen kilometrien päässä lähimmästä sairaalasta. Utsjoella kuulustellaan pahoinpideltyä miestä ja pidetään ratsiaa Norjan rajalla. #lapinpoliisit
18:45
Family Guy
Osa 614. Ei tarjoilua. Loisin ja Peterin kotoa löytyy arvokas poletti, josta saamillaan rahoilla he perustavat ravintolan. Peter vain ei haluaisi päästää sisään invalideja. Amerikkalainen piirrossarja. K12
19:10
Varastojen metsästäjät
Liekinheitin. Jesse ja Brandon käyvät kovaa kilpailua päivän varastoista. Uudet tulokkaat uhkaavat konkareiden elinkeinoa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:35
Autotallien metsästäjät
Osa 2. Lapsiperheen autotalli. Viisilapsisen perheen autotalli on täynnä vanhoja leluja ja retkeilyvarusteita. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
20:00
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Moe luottaa onnea tuovaan takkiin, vaikka se herättää muissa hilpeyttä. Lesa haluaa ostaa antiikkia, mutta riittääkö hänen asiantuntemuksensa kauppoihin? Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:30
Huutokaupan Metsästäjät
Dave ostaa kasan sanomalehtiä, Darrell ojentaa auttavan kätensä Jarrodille, ja Barry aiheuttaa kohua bridge-turnauksessa. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.

Kello 21:00

21:00
Castle
Kausi 2. Osa 9. Rakasta minut hengiltä. Apulaissyyttäjä murhataan. Alexis kertoo Beckettille salaisuuden, jonka hän on piilottanut isältään. Amerikkalainen dekkarisarja. K12
21:55
Wayward Pines
Osa 7. Petos. Ethan yrittää saada selville, keitä hänen vihamiehensä ovat. Kate ja Theresa huolestuvat Ethanin puheista. Amerikkalainen jännitysdraama. K12
22:50
Ilman johtolankaa
Siivekäs olento. Parantumattomasti sairas arkkitehti katoaa, mikä saa Vivin miettimään omaa sydänsairauttaan. Amerikkalainen rikosdraama. K12
23:45
Yliluonnollista
Lumimiehen planeetta. Isojalka, Jeti, Lumimies Mikä onkaan tuo suurikokoinen, karvainen, ihmisen lailla kahdella jalalla liikkuva otus? Onko sitä edes olemassa? National Geographic Channel.

Kello 24:00

00:40
Totta vai tarua?
Yli-inhimillisiä kykyjä. Jotkut ihmiset väittävät saavansa yli-inhimillisiä kykyjä kanavoimalla mystisen elämänenergian käyttöönsä. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
01:10
Mystinen ihmisjahti
Rohkea kapteeni. Rikostutkijoiden tiimi yrittää jäljittää miehen, joka näyttää nyrkkeilijältä tai rokkitähdeltä. Samalla he kuulevat 9/11-iskuihin liittyvän liikuttavan tarinan. Dokumenttisarja, National Geographic.
02:05
S.H.I.E.L.D. Agentit
Osa 8. Kaivo. Coulsonin ryhmä tutkii norjalaisen mytologian berserkkisauvaa, joka antaa käyttäjälleen yli-inhimilliset voimat. Voimilla on myös henkinen sivuvaikutus, jonka agentti Ward saa kokea. Amerikkalainen agenttisarja. K12
02:50
Jaakon matkassa
Liettuan pääkaupungissa Vilnassa Jaakko tutustuu Liisa Leitzingeriin. Liisa toimii pienen hotellin johtajana ja luotsaa myös Vilnan kansainvälistä koulua ja tanssitarvikeliikettä.
03:40
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.