UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Keskiviikko 28.1.

04:10
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.

Kello 6:00

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:23
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
06:44
FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset. Sallittu kaiken ikäisille.
06:57
FOX Kids: Gormiti
Uhraus. Gormitien kansojen johtajat Gheos, Tasarau, Noctis ja Polypus taistelevat vihollistaan Magoria ja hänen pahoja alamaisiaan vastaan, jotka yrittävät tuhota gormitit. K7
07:24
FOX Kids: Timmy ja haltijakummit
Piirrossarja 10-vuotiaasta Timmystä, jolla on omat haltijakummit. Haltijakummit Cosmo ja Wanda toteuttavat Timmyn toiveita, mutta kaiken pitää tapahtua haltijoiden sääntökirjan mukaan. K7
07:48
FOX Kids: Power Rangers Megaforce
08:12
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
08:34
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 15. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
08:55
Wipeout Kesä
Kevättreeni karsii 12 kilpailijaa kauhukaruselliin. Loppukoitokseen päässyt Bill kosii tyttöystäväänsä ennen omaa osuuttaan ja fashionista kokee karvaan tappion. Amerikkalainen gameshow.
09:45
Kalle - Chef on the Beach
Karitsaa ja kampasimpukkaa. Välimerellisiä makuja. Tänään Kalle kokkaa kampasimpukoita tapenadella ja raikkaita kasviksia. Pääruuaksi valmistuu mehevää karitsanpotkaa ja linssejä. 24Kitchen.
10:15
ShowHau
Avustajakoiraosiossa tavataan Arja ja hänen koiransa Calle, metsästysosiossa esittäytyvät Mikko ja pystykorvat ja RoadShow on saapunut Hämeenlinnaan. Kotimainen koirahararstusohjelma. Juontajana Satu Tuomisto.
10:40
Karita, raakaa ja makeaa
Osa 18. Karita, raakaa ja makeaa -ohjelmassa herkutellaan herkullisella ja terveellisellä raakaruoalla. Tällä kertaa Karita valmistaa keittiössään mustikkamoussea.
10:45
Tappajaeläimet
Ohjelmassa tutustutaan Amazonin alueen tappajaeläimiin. Niihin kuuluvat muun muassa piraijat, tarantulat ja anakondat. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.
11:35
Lentoturmatutkinta
Onnettomuustutkijat saavat kolmen vuoden sisällä eteensä kaksi hyvin samanlaista,vakavaa turmaa,mutta syytä ei tunnu millään löytyvän. Kuinka monen täytyy vielä kuolla ennen kuin vika löytyy? Dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 12:00

12:25
Futurama
Kausi 2. Osa 5. Rakastuneet ravut. Tohtori Zoidbergin paritteluaika lähestyy, ja Planet Expressin väki vie hänet kotiplaneetalleen parinhakuun. Amerikkalainen animaatiosarja. K7
12:50
Aarteen tonkijat
George "KG" Wyant ja Tim "Ringy" Saylor metsästävät kadonneita aarteita ympäri USA:n maaseutua - aseinaan metallinpaljastimet. Nyt miehet suuntaavat Montanan osavaltioon vanhaan vankilaan, missä he auttavat museon entisöijää löytämään hautautuneet aarteet.
13:15
Cosmos: kaikki elämästä
Kausi 1. Osa 8. Auringon sisaret. Astrofyysikko Neil deGrasse Tyson opastaa katsojat tähtien elämien ja kuolemien läpi, sekä vie heidät maapallon viimeiseen täydelliseen päivään. National Geographic Channel
14:05
Amerikan romanit
Kyyneleitä, tappeluita ja pommiuhkia Miamissa. Johnsin perhe muistelee Chrisin ja Samanthan romanihäissä koettuja hurjia tilanteita.
14:55
Hetki ennen tuhoa
Pakojuna. Raiteiltaan suistunut japanilainen lähijuna törmäsi asuinrakennukseen Amagasakin kaupungissa. Onnettomuudessa kuoli yli sata matkustajaa. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
15:45
Suomiehet
Osa 9. Iso ja ilkeä alligaattori. Villieläinhoitaja Gus "Onebear" Batista saa iskun jättialligaattorin hännästä. Kokenut pyydystäjä Paul opettaa taitojaan ensikertalaisille. Dokumenttisarja. National Geographic Channel.
16:35
Huijareiden kaupunki
Jerusalem. Conor tutustuu Jerusalemin pimeämpään puoleen. Itkumuurilta löytyy hämäräperäisiä hyväntekeväisyyspyyntöjä ja Öljymäeltä taskuvarkaita. National Geographic Channel.
17:25
Lentoturmatutkinta
China Airlinesin lentokone syöksyi pitkään kohti merta, mutta viime hetkellä miehistö sai koneen oikaistua ja matkustajat pelastuivat. Lentäjiä juhlittiin sankareina, mutta oliko syy heidän? Dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 18:00

18:15
Family Guy
Kausi 10. Osa 15. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:40
How I Met Your Mother
Osa 523. Painolastia. Kaikilla Tedin tapailemilla tytöillä tuntuu olevan liikaa painolastia. Osat vaihtuvat, kun Ted vie seuralaisensa katsomaan elokuvaa, jonka tarina on yllättävän tuttu. Amerikkalainen komediasarja. K7
19:05
Varastojen metsästäjät
Automatkailua. Huutokaupassa on myytävänä kolme matkailuautoa. Sokerina pohjalla on auto, jollaista ei joka päivä näe. Kuka korjaa potin? Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:35
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 10. Huonoja enteitä. Huutokaupan metsästäjät saalistavat Mesquiten pikkukaupungista lehmipoikain antiikkia. Jenny Grumbles saa kuitenkin varastolla vain huonoja enteitä toisensa perään. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
20:05
Bones
Osa 24. Majava, saukko ja puuma. Opiskelijoiden urheilukokoontumisessa vierasjoukkueen maskottipuvun sisältä löytyy ruumis. Booth ja Brennan joutuvat keskelle varsinaista eläintarhaa. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12

Kello 21:00

21:00
Castle
21:55
Levottomat sielut
Dangerous Minds, USA, 1995 O: John N. Smith. P: Michelle Pfeiffer, George Dzundza, Courtney B. Vance. Entinen merisotilas pestautuu slummikouluun opettamaan ongelmanuoria, joihin tavalliset opetusmenetelmät eivät tehoa. Draama. K12

Arviot: IMDb 6.3 ∙ Rotten Tomatoes 29 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:45
Criminal Minds
Kaikkiruokainen. Ryhmä lähtee Bostoniin, kun sarjamurhaaja agentti Hotchnerin ensimmäisestä jutusta jatkaa murhaamista 10 vuoden tauon jälkeen. Amerikkalainen rikosdraama. K16

Kello 24:00

00:30
Tabu
Tiedämmekö millaisia työtoverimme, rakkaimpamme tai ystävämme ovat? Jaksossa tutustutaan ihmisiin, jotka näyttävät ulkoapäin aivan tavallisilta, mutta he elävät todellisuudessa salattua kaksoiselämää.
01:20
Vankilassa ulkomailla
Heroiinikeikka. Eteläafrikkalainen Brigene Young lähti 20-vuotiaana viikon lomalle kauniille Mauritiuksen saarelle, mutta päätyikin seitsemäksi vuodeksi sikäläiseen vankilaan. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02:10
Alaskan lentopelastajat
Hurjapäät. Tästä eivät hurjapäiset lennot enää pahene! Tässä jaksossa helikopterilentäjät saavat kyytiinsä jännitystä etsiviä heliski-laskijoita. National Geographic Channel.
03:00
Suomen vartijat
Naisenergiaa. Sanna ja Petri päivystävät Rautatientorilla, kun he saavat hälytyksen mahdollisesti aseistetusta henkilöstä. Sekopäinen mies aiheuttaa tappelun. Yö huipentuu jengitappeluun, jossa kolme naista käy yhden miehen kimppuun. Dokumentaarinen sarja.
03:25
Suomen vartijat
Koko päivä kaupassa. Paikallisvartija Kirsi valvoo festarikansaa ja saa osakseen ihailua, mutta hänet myös kyseenalaistetaan. Keskussairaalassa Rami ja Marko turvaavat hysteerisen palovammapotilaan hoitoa. Festivaalit ruuhkauttavat kaupungin liikenteen.
03:55
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.