UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Torstai 18.9.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:25
FOX Kids: Sketsiä!
Koko perheen animaatiosarjassa nähdään hauskoja sketsejä, joissa esiintyvät muun muassa hurjat japanilaiset taistelukalat, söpön lapselliset katuräppärit ja tohtori Inosaurus, joka yrittää syödä potilaansa. Sallittu kaiken ikäisille.
06:36
FOX Kids: Sketsiä!
Koko perheen animaatiosarjassa nähdään hauskoja sketsejä, joissa esiintyvät muun muassa hurjat japanilaiset taistelukalat, söpön lapselliset katuräppärit ja tohtori Inosaurus, joka yrittää syödä potilaansa. Sallittu kaiken ikäisille.
06:47
FOX Kids: Gormiti
Raivoavat vedet. Gormitien kansojen johtajat Gheos, Tasarau, Noctis ja Polypus taistelevat vihollistaan Magoria ja hänen pahoja alamaisiaan vastaan, jotka yrittävät tuhota gormitit. K7
07:13
FOX Kids: Lalaloopsy
Lalaloopsyt ovat räsynukkeja, jotka heräävät henkiin, kun viimeinen ommel on ommeltu. Jokaisella nukella on oma persoonallisuutensa, joka on peräisin siitä kankaasta, mistä nukke on tehty. Lalaloopsyt asuvat eriskummallisessa maassa, joka on täynnä hassuja yllätyksiä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:36
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Nessyn kiltti. Blacky-lammas haluaa lähettää Skotlannista parhaalle ystävälleen, mukavalle Nessy-hirviölle, syntymäpäivälahjaksi kiltin. Kuka on tarpeeksi vahva auttamaan jättilahjan antamisessa? Sallittu kaiken ikäisille.
07:48
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Kadonneet joululahjat. Skandinaviassa Vipolla on kova kiire: kohta on joulu ja Vipo haluaa ehtiä kotiin vanhempiensa luo. Mutta sitten sattuu kolari joulupukin kanssa, ja kaikki joululahjat katoavat. Lisäksi Roger-poro alkaa kuvitella, että se ei osaa enää lentää. Sallittu kaiken ikäisille.
08:01
FOX Kids: Avatar
Aang-pojalla on suuri vastuu kannettavanaan. Hänen kohtalonsa on olla pitkään odotettu Avatar, jonka tehtävänä on tuoda tasapaino maailmaan. Yhdessä vedentaitaja Kataran ja hänen härkäpäisen soturiveljensä Sokkan kanssa, Aang johtaa taistelua Tulen Valtiasta vastaan. K7
08:25
FOX Kids: Transformers - Rescue Bots
Neljä Transformers-robottia saapuu avaruudesta suorittamaan tärkeää tehtävää. Heidän pitää suojella ihmisiä ja oppia maan tapoja. Sankaritehtävissään robotit muuntautuvat pelastusajoneuvoiksi kuten poliisiautoksi, paloautoksi ja pelastushelikopteriksi. K7
08:48
FOX Kids: Trollz
Animaatiosarjassa seurataan viiden parhaan trolliystävyksen seikkailuja. Amethystilla, Onyxilla, Topazilla, Safiirilla ja Rubylla on omat taikavoimansa, joita he käyttävät puolustaessaan kotipaikkaansa Trollzopolista pahaa Simonia vastaan. Sallittu kaiken ikäisille.
09:10
Wipeout
Osa 12. Miss Wipeout. 24 missikokelasta kilpailee 50 000 dollarin voitosta ja Wipeout-kruunusta. Mukana ovat muun muassa uudisraivaajamissi, banaanimissi ja zombiemissi. Amerikkalainen gameshow.
10:00
24Kitchen: Sara Chafak suolasta sahramiin
Sara aloitti kokkaamisen 4-5 -vuotiaana äidin keittiössä. Myöhemmin ruoanlaitosta tuli ammatti. Saran motto on: "ripaus fiilistä" ja neuvo: “olkaa rohkeita ja kokeilkaa". Tänään Sara valmistaa karitsanpotkaa, gorgonzolasalaattia ja Pavlova-kakkua. 24Kitchen
10:30
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
Possua ja tummaa suklaata. Possu saa tänään ylleen yllättävän kastikkeen tummasta suklaasta. Ennen täyteläistä possuannosta Kalle valmistaa raikasta lohichevicheä ja välipalaa avocadosta. 24Kitchen.
11:00
24Kitchen: Portugalin makuja
Beira Rion torilla Gaiassa. Tässä jaksossa valmistetaan täytettyä kultaotsa-ahventa, parsakaalia ja paahdettuja manteleita sekä maissileipää alheira-makkaralla ja tomaatilla. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
11:30
Venäläiset tulee!
Osa 9. Moskova Thamesin varrella. Päätösjaksossa Lontoon venäläisten kesä huipentuu Zahoorin ja Kamaliyan isännöimiin seurapiirijuhliin yksityissaarella keskellä Thamesiä. Dokumentaarinen sarja venäläisistä maahanmuuttajista Lontoossa.

Kello 12:00

12:20
Autiotalojen aarteet
Autiotalojen aarteet -sarjassa seurataan keräilijöitä, jotka etsivät hylätyistä ja ränsistyneistä rakennuksista arvoesineitä. Ennen kuin puskutraktorit pääsevät töihin, keräilijä Jay Chaikin tonkii näiden pimeiden rakennusten uumenet. National Geographic Channel
12:50
Tuohta tuhosta
Poliiseja, rosvoja ja palkintoja. Lee ja Brian tekevät sinetöidyn tarjouksen poliisilaitoksen purkamisesta. Paikan päällä ryhmää kiusaavat valtavat mehiläisparvet! National Geographic Channel.
13:20
Miehen paikka
Kausi 1. Osa 4. Hirveä halloween. Eve ei ole enää kiinnostunut halloweenista, joten Mike laittaa kaiken toivonsa Boydiin. Vanessa hurmaa asullaan naapurin. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
13:45
Jurassic CSI
Dinoetsivä Phil Manning yrittää selvittää, minkä värisiä dinosaurukset ovat olleet. Apuna tutkimuksissa käytetään synkrotronia, fossiileja ja sulkia. Tiededokumenttisarja, National Geographic.
14:35
FOX Wild: Krokotiilien invaasio
Floridassa ihmisten ja krokotiilien yhteiselo ei enää suju ongelmitta ja älykkäät matelijat ovat tulleet yhä lähemmäksi ihmisasutuksia. Krokotiilikannan hillitsemiseksi amerikkalaiset ovat pyytäneet asiantuntija-apua Australiasta. Dokumentti. National Geographic Channel
15:25
Lentoturmatutkinta
Kohtalokas hinta. Norjalainen tilauslentokone putosi mereen Tanskan rannikolla, ja kaikki koneessa olleet kuolivat. Oliko syynä sabotaasi vai liialliset kustannussäästöt? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
16:20
Futurama
Kausi 1. Osa 9. Robottien paholainen. Bender ajautuu sähkön väärinkäyttäjäksi ja hakee pelastusta uskonlahkosta. Leela ja Fry väsyvät Benderin hurskasteluun ja päättävät saada vanhan ronskin ystävänsä takaisin. Amerikkalainen animaatiosarja. K7
16:45
Family Guy
Quagmiren morsian. Peter kilpailee Onnenpyörässä ja voittaa itselleen viikoksi sisäkön, johon Quagmire oitis ihastuu. Lois yrittää vieroittaa Stewieta rintamaidosta. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
17:15
Suomen vartijat
Juhannustanssit. Jyväskylässä vartijapariskunta Mikko ja Kirsi viettävät ensimmäistä yhteistä juhannustaan vuosiin. Juhlatunnelmaa latistavat häiriköivät nuoret. Kotimainen reality
17:40
Huutokaupan metsästäjät
Osa 5. Vauhdin hurmaa. Jarrod haluaa jatkaa uhkarohkealla linjalla, mutta Brandi epäilee hänen pelisilmäänsä. Väsähtänyt Barry ottaa rennosti. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.

Kello 18:00

18:05
Matkalaukkujen metsästäjät
Osa 4. Atlanta. Huutokauppakonkarit matkaavat etelään, missä tavaroita myydään kuormalavoittain ja suurina määrinä kerrallaan. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
18:30
Varastojen metsästäjät
Osa 3. Voitto tähtäimessä. Salaperäiset tynnyrit sekä yksinäinen laatikko aiheuttavat kuhinaa. Kuka rohkenee ostaa sian säkissä? Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:00
Cops
Osa 29. Takaa-ajoja. Poliisit ajavat takaa epäiltyjä autolla ja jalkaisin. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12
19:30
Cops
Osa 30. Epäselviä tilanteita. Poliisit yrittävät taivutella itsemurhalla uhkailevaa naista antautumaan. Varastetulla autolla ajava nainen kieltää tietävänsä mitään varkaudesta. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12
20:00
Huutokaupan metsästäjät
Osa 6. Maalauksellinen varasto. Barry uskoo sokeasti onneensa. Darrell ja Brandon kohtaavat peilikuvansa, ja Jarrod ja Brandi yrittävät murtaa kirouksen. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:30
Suomen vartijat
Hikinen Uni. Rautatientorilla Juha ja Aleksi kohtaavat helteestä sekaisin menneitä matkalaisia. Bussiin nukahtanut juhlija haastaa Juhan kaksintaisteluun. Kotimainen reality.

Kello 21:00

21:00
Bones
Osa 19. Fyysikon viimeinen tutkimus. Higgsin bosonia tutkineen fyysikon jäänteet löydetään pieninä palasina mallikuvausten yhteydessä. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
21:55
Criminal Minds
Kausi 6. Osa 16. Coda. Profilointiryhmä etsii Louisianassa autistisen pojan siepattuja vanhempia. Prentiss jäljittää kahden entisen Interpol-kollegan kanssa vanhaa vihollistaan. Amerikkalainen rikosdraama. K16
22:50
Ilman johtolankaa
Pieni suuri mies. Sijaisperheessä asuva teini-ikäinen William katoaa lähdettyään eräänä iltana työpaikaltaan. Kaikki kehuvat poikaa kiltiksi ja ahkeraksi, mutta liittyykö asiaan sittenkin laittomuuksia? Amerikkalainen rikosdraama. K16
23:45
Lyödään ällikällä
Äärimmäinen kuumuus. Katutiedettä on poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia. National Geographic Channel.

Kello 24:00

00:15
Tabu
Outoja haluja. Seksuaaliparantaja Des kertoo henkisestä terapiastaan. Ahkera spermanluovuttaja Ed kertoo olevansa 85 lapsen isä. Dokumenttisarja, National Geographic.
01:05
Tabu
Äärimmäisyyksiin meneviä manausrituaaleja maailmalta. Ohjelmassa tavataan muun muassa viisi teini-ikäistä paholaistuhoajaa Arizonasta. Dokumenttisarja, National Geographic.
02:00
Huumebisnes Oy
Ekstaasi. Ekstaasi on maailman kiistellyimpiä huumeita. Klubbaajat ja vaihtoehtoterapeutit vannovat sen nimeen, mutta poliisit ja ensihoitajat näkevät sen haittavaikutuksetkin. Huumeteollisuus myös tuhoaa arvokkaita sademetsiä. Dokumentti. K16
02:55
Britannian alamaailma
Osa 3. Liverpool. Beatlesistä ja jalkapallosta tunnettu Liverpool oli Britannian mahtavimpia talousvoimia ennen kaikkia satamiensa vuoksi. Kun teollisuus kuihtui, rikollisuus nosti päätään. Dokumenttisarja. National Geographic Channel.
03:45
Suomen vartijat
Hikinen Uni. Rautatientorilla Juha ja Aleksi kohtaavat helteestä sekaisin menneitä matkalaisia. Bussiin nukahtanut juhlija haastaa Juhan kaksintaisteluun. Kotimainen reality.
04:10
Family Guy
Quagmiren morsian. Peter kilpailee Onnenpyörässä ja voittaa itselleen viikoksi sisäkön, johon Quagmire oitis ihastuu. Lois yrittää vieroittaa Stewieta rintamaidosta. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
04:35
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.