UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Keskiviikko 23.4.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:43
FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset.
06:56
FOX Kids: Sannin taikamatka
Sanni matkustaa isöisänsä kenkäkaupan taikakenkien avulla eri paikkoihin, joissa hän tapaa uusia ystäviä ja auttaa heitä ratkaisemaan ongelmia.
07:08
FOX Kids: Sannin taikamatka
Sanni matkustaa isöisänsä kenkäkaupan taikakenkien avulla eri paikkoihin, joissa hän tapaa uusia ystäviä ja auttaa heitä ratkaisemaan ongelmia.
07:21
FOX Kids: Sketsiä!
Koko perheen animaatiosarjassa nähdään hauskoja sketsejä, joissa esiintyvät muun muassa hurjat japanilaiset taistelukalat, söpön lapselliset katuräppärit ja tohtori Inosaurus, joka yrittää syödä potilaansa.
07:32
FOX Kids: Gormiti
Tulijoet. Gormitien kansojen johtajat Gheos, Tasarau, Noctis ja Polypus taistelevat vihollistaan Magoria ja hänen pahoja alamaisiaan vastaan, jotka yrittävät tuhota gormitit. K7
07:58
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjassa Twilight Sparklen seikkailuja Ponyvillessä, jossa Twilight opiskelee ystävyyden saloja. Mukana matkassa on myös vauvalohikäärme nimeltä Spike.
08:19
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti.
08:41
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 19. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
09:03
FOX Kids: Prätkähiiret
Marsilaiset vapaustaistelijahiiret Turbo, Vinski ja Moto seikkailevat prätkillään ympäri Chicagoa pelastaakseen sen lopulliselta tuholta. Apunaan heillä on neuvokas mekaanikko Santtu, joka takaa sen, että näiden hiirten konstit eivät lopu kesken.
09:25
Wipeout
Pomot ja palkolliset. 50 000 dollarin voittopotista kisaa tällä kertaa 12 pomosta ja alaisesta muodostuvaa paria. He mittelevät taitojaan muun muassa Pelottelupuistossa ja Lumotussa metsässä. Amerikkalainen gameshow.
10:15
24Kitchen: Mummojen parhaat reseptit
Osa 4. Graffignano. Graffignanossa Pierina-mummo ja Donal laittavat acquacotta-keittoa, täytettyä jänistä ja ohrarisottoa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
10:40
24Kitchen: Teemu Laurell
11:10
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
11:40
24Kitchen: Portugalin makuja
Ateria leivänpalasista. Évorassa valmistetaan porsasta ja perinteistä ruokaa nimeltä migas. Juotavana on raikas drinkki. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.

Kello 12:00

12:10
Miehen paikka
Kausi 2. Osa 12. Täydellinen poikaystävä. Mike palkkaa urheilijalupauksen houkuttelemaan asiakkaita. Mandy yrittää päästä pojan kanssa treffeille. Amerikkalainen komediasarja.
12:35
Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tunteilua klinikalla. Kaikkien tunteet ovat herkässä,kun vastaanotolle saapuu sairas hevonen,karvaton vasikka ja vakavasta niskavammasta kärsivä beagle. Charles rentoutuu roller derbyssä.Amerikkalainen tosi-tv-sarja.National Geographic.
13:25
Hetki ennen tuhoa
Painajainen Bhopalissa. Vuonna 1984 Intian Bhopalissa tuhansia ihmisiä kuolee tuholaismyrkkyä valmistavalta tehtaalta vapautuneiden myrkkyjen vuoksi. Mikä sai tuhon aikaan? Ohjelmassa tutkitaan onnettomuuden syitä. Dokumenttisarja, National Geographic.
14:15
Lentoturmatutkinta
Schipholin onnettomuus. Turkish Airlinesin suihkukone syöksyi maahan Schipholin lentokentällä 25.2.2009, ja yhdeksän ihmistä sai surmansa. Mikä aiheutti onnettomuuden? Air Crash Investigation, National Geographic.
15:07
STT Uutiset
Päivän uutiset toimittaa STT.
15:10
Aivopelit
Uskon kun näen. Optiset harhat ja pelit osoittavat, miten aivot näkevät ympäröivän maailman ja miksi silmiään ei kannata aina uskoa. National Geographic.
15:35
Miehen paikka
Kausi 2. Osa 14. Historiallisia hetkiä. Ryan haluaa turvata oikeutensa kirjallisella sopimuksella. Mandy yrittää hurmata Kylen. Amerikkalainen komediasarja.
16:00
24Kitchen: Makoisat kilometrit
Vidago. Lubomir Stanisic valmistaa lounasta koko kylälle ja nautti Pedras Salgadasin lähteistä. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
17:00
24Kitchen: Teemu Laurell
17:30
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach

Kello 18:00

18:00
Family Guy
Vaarallinen romanssi. Lois kokee, että hänen ja Peterin parisuhteesta puuttuu kipinä, joten on aika lähteä toiselle häämatkalle. Kohtaaminen Mel Gibsonin kanssa tuo kaivattua jännitystä suhteeseen. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:25
Family Guy
Kuumat kankut. Brian päätyy Chrisin kouluun äidinkielen opettajaksi. Kun hänet siirretään tukiopettajaksi, tilalle tulee hehkeä sijainen, johon Chris ihastuu oitis. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:50
Seiska News
Suomen viihdyttävimmät uutiset. Seiska News tarjoaa päivän puhutuimmat uutiset ja mehevimmät julkkisjuorut.
18:55
Lentoturmatutkinta
Huono asenne. Korealaisen rahtikoneen maahansyöksy Lontoon ulkopuolelle askarruttaa tutkijoita. Yrittikö virkailija pelastaa kasvonsa ennemmin kuin koneen? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
19:55
Varastojen metsästäjät
Konttihuutokauppa. USA:n vilkkaimmassa satamassa pidettävässä konttihuutokaupassa hinnat kohoavat taivaisiin. Taylorin veljesten salainen liikekumppani paljastuu. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
20:25
Huutokaupan metsästäjät: Kanada
Osa 22. Vakooja väkijoukossa. Cindyn tytär ottaa selvää muiden huutajien aikeista. Roylla on kiire ystävänsä häihin. Tosi-tv-ohjelma.
20:55
Seiska News
Suomen viihdyttävimmät uutiset. Seiska News tarjoaa päivän puhutuimmat uutiset ja mehevimmät julkkisjuorut.

Kello 21:00

21:00
Ilman johtolankaa
Hetkestä kiinni. Isä, poika ja tytär katoavat kuin tuhka tuuleen. Pian selviää, että isä on pahoissa veloissa ja perheen tyttärellä on hieman epämääräinen poikaystävä. Amerikkalainen rikosdraama. K16
21:55
Criminal Minds
Kuumat paikat. Nuoria miehiä katoaa ja löytyy kuolleena Miamissa. Profiloijat selvittävät näiden yksinäisten turistien kohtaloa. Amerikkalainen rikosdraama.
22:50
Vicky Cristina Barcelona
Vicky Cristina Barcelona, Espanja/USA, 2008. O: Woody Allen. P: Penèlope Cruz, Scarlett Johansson, Javier Bardem. Barcelonassa amerikkalaisnaisia piirittää karismaattinen taiteilija Juan. Kuvioissa on myös mukana tulinen ex-vaimo. K12

Kello 24:00

00:30
Kiven sisällä
Taistelu telkien takana. Georgian Smith State -vankilassa käydään päivittäistä valtataistelua vankien ja vartijoiden välillä. Jännitteet käyvät yhä tiukemmiksi. Dokumenttisarja, National Geographic.
01:20
Alaskan lentopelastajat
Hurjapäät. Tästä eivät hurjapäiset lennot enää pahene! Tässä jaksossa helikopterilentäjät saavat kyytiinsä jännitystä etsiviä heliski-laskijoita. National Geographic Channel.
02:10
Wipeout
John Henson Show. Esterataa koristavat jättimäiset kuvat Wipeoutin toisesta juontajasta John Hensonista. Voittopotista kisaavat muun muassa hobitti, kissazombi ja lapsistuntti. Amerikkalainen gameshow.
02:55
24Kitchen: Teemu Laurell
03:25
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
03:55
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.