UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Lauantai 19.4.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:52
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Krokotiili menettää hampaansa. Brasiliassa kolmikko laskeutuu sademetsään papukaija Pollin pesän viereen. Yhtäkkiä syntyy paniikki, kun puu kaatuu! Puun kaatoi esiin vyöryvä kaivinkone. Koneen lisäksi eläimiä pelottaa salaperäinen hammashirviö.
07:04
FOX Kids: Sketsiä!
Koko perheen animaatiosarjassa nähdään hauskoja sketsejä, joissa esiintyvät muun muassa hurjat japanilaiset taistelukalat, söpön lapselliset katuräppärit ja tohtori Inosaurus, joka yrittää syödä potilaansa.
07:16
FOX Kids: Sannin taikamatka
Sanni matkustaa isöisänsä kenkäkaupan taikakenkien avulla eri paikkoihin, joissa hän tapaa uusia ystäviä ja auttaa heitä ratkaisemaan ongelmia.
07:28
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti.
07:50
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjassa Twilight Sparklen seikkailuja Ponyvillessä, jossa Twilight opiskelee ystävyyden saloja. Mukana matkassa on myös vauvalohikäärme nimeltä Spike.
08:12
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjassa Twilight Sparklen seikkailuja Ponyvillessä, jossa Twilight opiskelee ystävyyden saloja. Mukana matkassa on myös vauvalohikäärme nimeltä Spike. K7
08:33
FOX Kids: Gormiti
Polttomerkki. Gormitien kansojen johtajat Gheos, Tasarau, Noctis ja Polypus taistelevat vihollistaan Magoria ja hänen pahoja alamaisiaan vastaan, jotka yrittävät tuhota gormitit. K7
08:58
FOX Kids: Prätkähiiret
Marsilaiset vapaustaistelijahiiret Turbo, Vinski ja Moto seikkailevat prätkillään ympäri Chicagoa pelastaakseen sen lopulliselta tuholta. Apunaan heillä on neuvokas mekaanikko Santtu, joka takaa sen, että näiden hiirten konstit eivät lopu kesken.
09:19
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 16. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
09:41
FOX Kids: Avatar 2
Kausi 2. Osa 17. Laogai-järvi. Etsiessään Appaa ryhmä tapaa Jetin mutta eivät tiedä luottaisivatko häneen vai eivät. Myös Zuko jahtaa Appaa samanaikaisesti. K7
10:05
Wipeout
10:55
24Kitchen: Mummojen parhaat reseptit
Osa 3. Rieti. Rooman lähellä Rietissä Donald viettää päivän Sandra-mummon luona. He laittavat pizzicottia eli mykyjä, rapupiirasta ja kasviksilla täytettyjä ohukaisia tomaattikastikkeessa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
11:20
24Kitchen: Teemu Laurell
Hiillostettua siikaa. Modernia, skandinaavista ruokaa kokkaava Teemu pääsee taas lempiraaka-aineensa pariin. Tällä kertaa siika hiillostetaan pannulla ja viimeistellään japanitwistillä. Siian lisäksi Teemu valmistaa possun kylkeä ja viikunasalaattia. 24Kitchen.
11:50
24Kitchen: Teemu Laurell
Paahdettua perunaa. Keittiössä vietetään tänään kasvisten juhlaa, kun Teemu kokkaa kotimaisista juureksista samettista keittoa ja friteeraa kaaleista uskomattoman herkullisen annoksen. Perunat paahdetaan uunissa ja tarjotaan karamellisipulin kanssa. 24Kitchen.

Kello 12:00

12:20
24Kitchen: Teemu Laurell
Turskaa ja pinaattia. Teemu näyttää keittiössään miten turska paistetaan täydelliseen kypsyyteen. Menun yllättävimmässä annoksessa Teemu yhdistää etanat, speltin ja siskonmakkarat uudenlaiseen risottoon ja päivän kruunaa snickers-jälkkäri. 24Kitchen.
12:50
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
Fritti-kanaa. Kalle käy taas tutustumassa paikalliseen katukeittiöön, jossa valmistuu yksi thaimaalaisten suosikkiruoka eli friteerattu kana. Kalle näyttää miten sama herkku syntyy helposti omassa keittiössä. Päivän kruunaa thai-style mojito. 24Kitchen.
13:15
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
Karitsaa ja kampasimpukkaa. Välimerellisiä makuja. Tänään Kalle kokkaa kampasimpukoita tapenadella ja raikkaita kasviksia. Pääruuaksi valmistuu mehevää karitsanpotkaa ja linssejä. 24Kitchen.
13:45
24Kitchen: Makujen lähteillä kaukomailla
Osa 28. San Sebastian. Rudolph tutustuu Baskimaan ruokiin San Sebastianissa. Hän maistelee pintxoja ja siideriä ja käy kahdessa huippuravintolassa ja ruokakerhossa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
14:35
Tilt
Pelaamisen erikoisohjelmassa käsitellään joka viikko kiinnostavimmat uutuuspelit ja pelimaailman uutiset. Mukana ovat konsoli- PC-, tabletti- ja mobiilipelit. Tiltissä on nyt myös huumoriosuus: joka viikko ohjelmassa on pelikuvan päälle toteutettuja sketsejä.
15:00
Historian salaisuudet
Amelia Earhartin katoaminen. Heinäkuussa 1937 maailmankuulu lentäjä Amelia Earhart oli lentämässä maailman ympäri päiväntasaajan linjaa seuraten, kun hänen koneensa äkkiä katosi Tyynenmeren yllä.
15:55
Evakuoikaa Maa
Dokumentissa visioidaan, kuinka maapalloa kohtaavan tuhon lähestyessä voitaisiin pelastautua. Asiantuntijat käyvät läpi erilaisia pakomahdollisuuksia ja mitä uhkia mm. tekniikan uudet innovaatiot voivat tuoda mukanaan. National Geographic
17:30
Mammanpojasta mieheksi
Osa 7. James Bambridge. Maanviljelijä James on uppoutunut työhönsä, eikä seuraelämä kiinnosta häntä. Vastahakoinen mies ei innostu uusista asioista, ja tiimi onkin helisemässä hänen kanssaan. Brittiläinen realitysarja.

Kello 18:00

18:20
S.H.I.E.L.D. Agentit
Osa 7. Ylituhoase. Agentti Coulsonin erikoisryhmä saa selville, että eteläossetialainen separatistiryhmä on saanut käsiinsä kammottavan laitteen, jolla voi laukaista vihollisten aseita pitkien matkojen takaa. Amerikan katsotuin uusi sarja. K12
19:10
Vicky Cristina Barcelona
Vicky Cristina Barcelona, Espanja/USA, 2008. O: Woody Allen. P: Penèlope Cruz, Scarlett Johansson, Javier Bardem. Barcelonassa amerikkalaisnaisia piirittää karismaattinen taiteilija Juan. Kuvioissa on myös mukana tulinen ex-vaimo. K12
20:55
Rojua, rojua
Eroottinen valutyö ja Kouvolan yllättävät löydöt. Taideasiantuntijalla Pauliinalla nousee puna korviin kun arviointitilaisuudessa nostetaan naisen intiimialueita muistuttava teos pöydälle. Jouko löytää yllättäen Kouvolasta todellisen aarrekammion.

Kello 21:00

21:55
Da Vinci's Demons
Kausi 2. Osa 2/10. Veljien veri. Verensiirrosta toipuva Lorenzo yrittää vallata kaupunkinsa takaisin. Leonardo haluaa päästä etsimään Lehtien kirjaa. Jännitysdraama.
23:05
Criminal Minds
Todellinen yö. Sarjakuvataiteilijan mieli on järkkynyt, ja Los Angelesia vaivaa raakojen surmien sarja. Amerikkalainen rikosdraama. K16
23:50
Criminal Minds
Syntymäoikeus. Fredricksburgissa paljastuu samanlainen katoamisten ja murhien sarja kuin 27 vuotta aikaisemmin. Voiko tekijä olla sama? Amerikkalainen rikosdraama. K16

Kello 24:00

00:35
Criminal Minds
Kolmas elämä. Kahdesta siepatusta tytöstä toinen löytyy kuolleena. Paljastuu, ettei toisen perhe ole aivan tavanomainen. Amerikkalainen rikosdraama. K16
01:20
Cinderella Man
(Cinderella Man/USA/2005) O: Ron Howard. P: Russell Crowe, Renee Zellweger. Parhaat päivänsä nähnyt nyrkkeilijä saa Yhdysvaltain lamavuosina tilaisuuden suureen otteluun ja nousee kansansankariksi. Urheiludraama. K12

Arviot: IMDb 8.0 ∙ Rotten Tomatoes 80 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
03:45
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.