UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Tiistai 27.1.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:17
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
06:38
FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset. Sallittu kaiken ikäisille.
06:51
FOX Kids: Gormiti
Kivestä ja lasista. Gormitien kansojen johtajat Gheos, Tasarau, Noctis ja Polypus taistelevat vihollistaan Magoria ja hänen pahoja alamaisiaan vastaan, jotka yrittävät tuhota gormitit. K7
07:17
FOX Kids: Timmy ja haltijakummit
Piirrossarja 10-vuotiaasta Timmystä, jolla on omat haltijakummit. Haltijakummit Cosmo ja Wanda toteuttavat Timmyn toiveita, mutta kaiken pitää tapahtua haltijoiden sääntökirjan mukaan. K7
07:41
FOX Kids: Power Rangers Megaforce
08:04
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
08:26
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 14. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
08:45
Wipeout Kesä
Keväinen Wipeout tarjoilee Keilaradan, Pomppupalloja ja piiraita. Jill saa sinnikkään ihailijan, joka tuo hänelle kukkia. Rakkaus vie hänet Loppukoitokseen asti. Amerikkalainen gameshow.
09:35
Kalle - Chef on the Beach
Fritti-kanaa. Kalle käy taas tutustumassa paikalliseen katukeittiöön, jossa valmistuu yksi thaimaalaisten suosikkiruoka eli friteerattu kana. Kalle näyttää miten sama herkku syntyy helposti omassa keittiössä. Päivän kruunaa thai-style mojito. 24Kitchen.
10:05
Teemu Laurell
Passionpavlova. Yksinkertaisia ja moderneja skandinaavisia ruokia suosiva Teemu näyttää miten valmistetaan tyrmäävä annos siiasta ja ruskistetusta voista. Lisukkeena on gratinoitua kukkakaalia ja jälkiruokana passionpavlova. 24Kitchen.
10:30
Karita, raakaa ja makeaa
Osa 17. Karita, raakaa ja makeaa -ohjelmassa herkutellaan herkullisella ja terveellisellä raakaruoalla. Tällä kertaa Karita valmistaa keittiössään marjaista kookosfudgea.
10:35
Tappajaeläimet
Ohjelmassa tutustutaan Aasian-Tyynenmeren alueen tappajaeläimiin. Mukana on muun muassa todella pieni meduusa ja lintu, joka voi tappaa ihmisen. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.
11:30
Lentoturmatutkinta
Korean Airin lento 801 oli vuonna 1997 matkalla Guamin saarelle, mutta lentäjät laskeutuivat päin kukkulaa, ja 228 ihmistä kuoli. Miten etäisyyksien arviointi saattoi mennä niin pieleen? Dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 12:00

12:25
Futurama
Kausi 2. Osa 4. Joulutarina. Fry tulee joulumielelle lasketteluretkellä. Joulu on kuitenkin muuttunut tuhannen vuoden aikana. Etenkin joulupukilla on vähän erilaiset aikeet. Amerikkalainen animaatiosarja. K7
12:50
Aivopelit
Sukupuolien sota. Kun naisten ja miesten aivojen erot paljastuvat. Kumpi sukupuolista voittaa pelkän aivokapasiteetin voimin? National Geographic.
13:15
Cosmos: kaikki elämästä
Kausi 1. Osa 7. Puhdas huone. Maapallon myrskyisästä alkuhistoriasta ei juuri ole todisteita jäljellä. Miten maapallon oikea ikä on siis pystytty selvittämään? National Geographic Channel.
14:05
Amerikan romanit
Juomisongelmainen Nicky pyytää Tinalta apua. Val ja Sophia saavat myrskyn aikaan, kun Valin perhe saa vihiä heidän salaisesta viikonlopustaan.
14:55
Hetki ennen tuhoa
Kauhua Tokion yllä. Vuonna 1985 Boeing 747:n törmäsi vuoren seinään. Törmäys vaati 520 henkeä, ja tapauksesta tuli yksi kaikkien aikojen tuhoisimmista lento-onnettomuuksista. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
15:45
Suomiehet
Osa 8. Alligaattorihyökkäys. Eläinhoitaja Meghan kokee alligaattoripureman voiman ja puistoa johtava seminolipäällikkö vie lapsensa tuulastamaan. Dokumenttisarja. National Geographic Channel.
16:35
Vinnie Jones: Kovaa menoa Venäjällä
Entinen jalkapalloilija ja Hollywoodin kovin brittipahis Vinnie Jones ottaa elämänsä rankimman haasteeseen ja matkustaa Venäjälle kokeilemaan maan vaarallisimpia töitä, mm. Venäjän eliitin henkivartijana ja salametsästyspoliisina. National Geographic Channel.
17:25
Lentoturmatutkinta
Onnettomuustutkijat saavat kolmen vuoden sisällä eteensä kaksi hyvin samanlaista,vakavaa turmaa,mutta syytä ei tunnu millään löytyvän. Kuinka monen täytyy vielä kuolla ennen kuin vika löytyy? Dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 18:00

18:15
Family Guy
Kausi 10. Osa 14. Tiegsin tähden. Brian löytää taas elämänsä naisen ja päätyy Quagmiren iskemiskurssille saadakseen naisen omakseen. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:40
How I Met Your Mother
Osa 522. Robotit ja painijat. Kukaan ei tunnu arvostavan Tedin fiksuutta, kunnes hän päätyy älykköjen juhliin. Lily ja Marshall miettivät, ovatko he valmiit saamaan lapsen. Amerikkalainen komediasarja. K12
19:05
Varastojen metsästäjät
Kaapin salat. Iso kassakaappi saa ostajien mielikuvituksen liikkeelle. Brandonin harmiksi Lori ei säästele pariskunnan rahoja. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:35
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 9. Ricky ja Bubba vauhdissa. Ponderin pikkukaupunki Teksasissa osoittautuu lottovoitoksi Rickylle ja Bubballe, kun tuhti dynaaminen duo tahkoaa kahden suuren varasto-ostonsa voimin jättisumman rahaa. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
20:05
Bones
Osa 23. Naamiotyttö. Boothin japanilainen poliisituttu etsii sisartaan, joka on kadonnut Washingtonissa. Pian ruumis löytyykin suolta, ja tutkijoiden on selvitettävä, mitä kuolemaa ennen tapahtui. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12

Kello 21:00

21:00
Castle
K12
21:55
Flight of the Phoenix - aavikkolento
Flight of the Phoenix, USA, 2004. O: John Moore. P: Dennis Quaid, Miranda Otto, Giovanni Ribisi. Pelastettuja öljynporaajia kuljettava rahtikone pakkolaskeutuu myrskyn seurauksena autiomaahan. Eloonjääneiden on korjattava kone, ja saada se takaisin lentokuntoon. K12

Arviot: IMDb 6.1 ∙ Rotten Tomatoes 30 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:00
Criminal Minds
Pahoja henkiä. Ryhmä tutkii Washingtonissa kuolemantapauksia, jotka saattavat liittyä manaukseen. Yksi uhreista on ryhmän jäsenen Emily Prentissin nuoruudenystävä. Amerikkalainen rikosdraama. K16
00:45
Tabu
Ohjelmassa tavataan nainen, joka on rakastunut häntä kolme kertaa pitempään mieheen, ja tutustutaan kolmesta henkilöstä koostuvaan liittoon. Dokumenttisarja, National Geographic.
01:35
Vankilassa ulkomailla
Meksikon rahakone. Kalifornialainen Jeremy Khinoon päätyi meksikolaiseen vankilaan, kun hänet tuomittiin kiellettyjen aineiden salakuljetuksesta ja rahan väärentämisestä. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02:25
Alaskan lentopelastajat
Harmaakarhu 911. Nämä lentäjät ovat kyvyiltään todellista extreme-tasoa. Heidän työtehtäviinsä kuuluu niin hätäpuheluihin vastaamista kuin karhunkatseluakrobatiaa. National Geographic Channel.
03:15
Suomen vartijat
Festarikiire. Seinäjoki täyttyy festarikansasta Provinssirockin viikonloppuna. Seinäjoen Keskussairaalassa Rami ja Henri avustavat junaradan varrelta löytyneen tajuttoman miehen herättelyssä ja joutuvat rauhoittamaan festarilavalta pudonnutta rauhatonta potilasta.
03:40
Suomen vartijat
Lavalta sairaalaan. Seinäjoen Provinssirock pitää Ramin ja Henrin kiireisinä Keskussairaalassa. Lavalta pudonnut potilas saadaan vihdoin rauhoitettua ja yö jatkuu useiden tehtävien merkeissä. Suvi kohtaa juhlivaa festarikansaa ja oudon pyöräilijän piirikierroksellaan.
04:10
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.