UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Keskiviikko 3.9.

04:10
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.

Kello 6:00

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:36
FOX Kids: Sketsiä!
Koko perheen animaatiosarjassa nähdään hauskoja sketsejä, joissa esiintyvät muun muassa hurjat japanilaiset taistelukalat, söpön lapselliset katuräppärit ja tohtori Inosaurus, joka yrittää syödä potilaansa. Sallittu kaiken ikäisille.
06:47
FOX Kids: Sketsiä!
Koko perheen animaatiosarjassa nähdään hauskoja sketsejä, joissa esiintyvät muun muassa hurjat japanilaiset taistelukalat, söpön lapselliset katuräppärit ja tohtori Inosaurus, joka yrittää syödä potilaansa. Sallittu kaiken ikäisille.
06:59
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
FOX Kids: Lalaloopsy
Lalaloopsyt ovat räsynukkeja, jotka heräävät henkiin, kun viimeinen ommel on ommeltu. Jokaisella nukella on oma persoonallisuutensa, joka on peräisin siitä kankaasta, mistä nukke on tehty. Lalaloopsyt asuvat eriskummallisessa maassa, joka on täynnä hassuja yllätyksiä.
07:43
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjassa Twilight Sparklen seikkailuja Ponyvillessä, jossa Twilight opiskelee ystävyyden saloja. Mukana matkassa on myös vauvalohikäärme nimeltä Spike. Sallittu kaiken ikäisille.
08:05
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 21. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
08:27
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
08:51
FOX Kids: Avatar 3
Kausi 3. Osa 17. Hiillossaaren pelaajat. Joukko menee teatteriin katsomaan näytelmää heistä itsestään, mutta eivät ole tyytyväisiä tuotantoon ja epätarkasti kuvattuihin henkilöhahmoihin. K7
09:15
Wipeout
Osa 3. Vekaroita, vanhuksia ja vankeja. 50 000 dollarin palkintoa havittelevat tänään muun muassa merenneito, ihmissusi ja kauneusguru. Amerikkalainen gameshow.
10:05
24Kitchen: Sara La Fountain
Raakaruoka. Tänään tehdään ruokaa, jota ei keitetä, paisteta, eikä lämmitetä. Sara kokkaa zuchinipastaa, sushia cashew-kukkakaalitahnalla ja jälkiruoaksi raakaruokakakkua. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
10:35
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
Pääraaka-aineena on tänään karitsa, kun Kalle valmistaa karitsankaretta ihanalla sitrusdipillä. Alkuruoka syntyy marinoiduista ravuista ja jälkiruoan marinoidut hedelmät tarjotaan mintun kera. 24Kitchen
11:05
24Kitchen: Kapinakokki Santeri Hämäläinen
Viljaton ruoka. Santeri Hämäläinen valmistaa siemenleipää, pasta puttanescaa ja gluteenittomia pannareita jenkkityyllin. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
11:35
24Kitchen: Liha vs. kasvis
Paatuneet lihansyöjät. Leellä on vastassaan ylämäki, kun molemmat maistajat ovat vannoutuneita lihansyöjiä. Kannattaako sinnikäs taistelu ja riskinotto? Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.

Kello 12:00

12:05
Venäläiset tulee!
Osa 2. Kourallinen ruplia. Jaksossa perehdytään tarkemmin siihen, miten, missä ja miksi rikkaat venäläiset rahansa käyttävät Lontoossa. Dokumentaarinen sarja venäläisistä maahanmuuttajista Lontoossa.
12:55
Autiotalojen aarteet
Hylätty mylly. Tiimi etsii jäänteitä 1700-luvun myllystä Marylandin Westminsterissä. Mylly on seissyt autiona useita vuosikymmeniä. National Geographic Channel
13:20
Tuohta tuhosta
Rahatehdas. Ryhmä purkaa paperitehtaan, jonka torni pitäisi saada maan tasalle ilman, että se tuhoaa ympärillä olevia rakennuksia - tai miehistön jäseniä. National Geographic Channel.
13:50
Suomiehet
Osa 2. Karhuvaras. Floridan Billie Swamp Safari -eläinpuistossa elää floridanmustakarhu, joka varastaa muiden eläinten rehuja, joten karhulle viritetään ansa. Kun kylmä säärintama lähestyy, matelijat siirretään sisätiloihin. Dokumenttisarja. National Geographic Channel.
14:45
Ufojen jäljillä Euroopassa
3. jakso. Lentäjä havaitsee Pariisin yllä leijuvan esineen ja autonkuljettaja näkee voimakkaan valon. National Geographic Channel
15:35
Lentoturmatutkinta
Suljettujen ovien takana. Uusissa DC-10-koneissa oli vika, joka johti lopulta tuhoisaan onnettomuuteen. Yli 300 ihmistä kuoli, vaikka turma olisi voitu välttää. Dokumenttisarja, National Geographic.
16:30
Huijareiden kaupunki
Sarjassa nähdään, miten suurkaupunkien hämärätyypit huijaavat hyväuskoisia turisteja. Conor Woodman perehtyy Buenos Airesin yleisimpiin turistien huiputuskeinoihin, aina taskuvarkauksista taksihuijauksiin ja rahaväärennöksiiksiin.
17:20
Lyödään ällikällä
Tulisade. Katutiedettä on poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia. National Geographic Channel.
17:50
Lyödään ällikällä
Paineen alla. Tim Shaw testaa tieteen keinoin kauneustuotteiden tehoja sekä kokeilee, mikä on paras keino päihittää Venice Beachin painonnostaja. National Geographic Channel.

Kello 18:00

18:20
Family Guy
Kausi 10. Osa 11. Saksalaismies. Peter yrittää etsiä Chrisille harrastusta, kun Chris tutustuu mukavaan saksalaismieheen. Herbert yrittää varoittaa Chrisiä miehen salaisuudesta. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:45
How I Met Your Mother
Osa 513. Työkaveri. Marshallia harmittaa, kun Lily ei ole mustasukkainen hänen uudesta työkaveristaan. Robin saa kyseenalaista huomiota Tedin opiskelijoilta. Amerikkalainen komediasarja. K12
19:10
Cops
Osa 15. Karkureita ja kolareita. Kuskit pakenevat poliisia milloin varastetun auton, milloin rattijuopumuksen takia. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12
19:35
Cops
Osa 16. Tappouhkauksia. Mies yrittää suistaa tieltä entisen vaimonsa auton. Poliisi selvittää baaritappelua. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12
20:00
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 12. Katukauppaa Austinissa. Huutokaupan maestrot jatkavat kilpailuaan Austinissa poikkeuksellisen vauhdikkaassa jaksossa, johon mahtuu kristallirintaliivejä, lelujen katukauppaa ja veitsellä uhkailua. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
20:30
Suomen vartijat
Erikoistehtäviä. Turussa Maarit ja Lauri vastaanottavat laivaa ja suorittavat hoivapäivystystä. Mika tutustuu Rautatientorilla Helsingin yöhön Tomin johdolla. Kotimainen reality.

Kello 21:00

21:00
Bones
Osa 10. Matkustaja uunissa. Booth ja Brennan ovat matkalla Shanghaihin tutkimaan muinaisjäänteitä, kun lentokoneen mikroaaltouunista löytyy ruumis. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
21:55
Criminal Minds
Kausi 6. Osa 7. Kolmen kimppa. Profilointiryhmä jäljittää kolmikkoa, joka murhaa strippareita Indianassa ja jättää ruumiit maissipellolle. Amerikkalainen rikosdraama. K16
22:50
Ilman johtolankaa
Synttärisankari. Isä ja poika joutuvat toisistaan eroon metroasemalla ollessaan menossa peliin pojan 11-vuotispäivän kunniaksi, ja poika katoaa. Karkasiko hän, vai onko hänelle tapahtunut jotain? Amerikkalainen rikosdraama. K16
23:45
Lyödään ällikällä
Luonnonvoimat. Tim Shaw jatkaa pähkähulluja kokeitaan. Hän tekee kahvikermapommin, paistaa mikroaaltouunilla lamppua ja rikkoo olutpullon erikoisella tavalla. National Geographic Channel.

Kello 24:00

00:15
Nolot vartalot: Sairaudet
Rinnat tutuiksi. Urheilijatyttöjä opetetaan tutkimaan rintojaan. Josephinea vaivaa paha psoriasis, ja 72-vuotias Brian kokee toisen ympärileikkauksensa. Lisäksi hoidetaan mm. liiallista hikoilua. Brittiläinen dokumenttisarja.
00:45
Tabu
Tiedämmekö millaisia työtoverimme, rakkaimpamme tai ystävämme ovat? Jaksossa tutustutaan ihmisiin, jotka näyttävät ulkoapäin aivan tavallisilta, mutta he elävät todellisuudessa salattua kaksoiselämää.
01:35
Tabu
Arizonan Labour Day -viikonlopusta Espanjan viinanjuontikohteisiin. Alkoholin vaikutukset elämään ovat usein koskettavia ja jopa kuolettavia. Dokumenttisarja, National Geographic.
02:25
Totta vai tarua?
Muinaiset astronautit. Miljoonat ihmiset uskovat, että avaruusolennot tulivat Maahan ja risteytyivät alkuihmisen kanssa. Todistaako Starchildin kallo uskomuksen oikeaksi? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02:55
Family Guy
Kausi 10. Osa 16. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
03:20
Suomen vartijat
Erikoistehtäviä. Turussa Maarit ja Lauri vastaanottavat laivaa ja suorittavat hoivapäivystystä. Mika tutustuu Rautatientorilla Helsingin yöhön Tomin johdolla. Kotimainen reality.
03:45
24Kitchen: Sara La Fountain (TXT)
Suomenkielinen tekstitys. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on muun muassa ruoan valmistusta arjesta juhlaan, super foodia, raakaravintoa ja terveellisiä smootheja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
04:15
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.