UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Torstai 2.4.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:29
FOX Kids: Lalaloopsy
Lalaloopsyt ovat räsynukkeja, jotka heräävät henkiin, kun viimeinen ommel on ommeltu. Jokaisella nukella on oma persoonallisuutensa, joka on peräisin siitä kankaasta, mistä nukke on tehty. Lalaloopsyt asuvat eriskummallisessa maassa, joka on täynnä hassuja yllätyksiä. Sallittu kaiken ikäisille.
06:51
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
07:13
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Olipa kerran aikakello. Vipo on suloinen koira, joka käyttää suuria korviaan lentämiseen. Yhdessä ystäviensä Henri-haikaran ja Peppi-kissan kanssa se lähtee kotoaan Vipomaasta tutkimaan todellista maailmaa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:26
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Ystäviä etsimässä. Vipo on suloinen koira, joka käyttää suuria korviaan lentämiseen. Yhdessä ystäviensä Henri-haikaran ja Peppi-kissan kanssa se lähtee kotoaan Vipomaasta tutkimaan todellista maailmaa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:39
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
08:01
FOX Kids: Transformers
Kausi 1. Osa 3. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
08:23
FOX Kids: Transformers - Rescue Bots
Neljä Transformers-robottia saapuu avaruudesta suorittamaan tärkeää tehtävää. Heidän pitää suojella ihmisiä ja oppia maan tapoja. Sankaritehtävissään robotit muuntautuvat pelastusajoneuvoiksi kuten poliisiautoksi, paloautoksi ja pelastushelikopteriksi. K7
08:45
FOX Kids: Trollz
Animaatiosarjassa seurataan viiden parhaan trolliystävyksen seikkailuja. Amethystilla, Onyxilla, Topazilla, Safiirilla ja Rubylla on omat taikavoimansa, joita he käyttävät puolustaessaan kotipaikkaansa Trollzopolista pahaa Simonia vastaan. K7
09:09
FOX Kids: Power Rangers
Osa 9. Nukketaikoja. Trini esittelee koulussa nukkekokoelmaansa. Rita huomaa nuken, jolla on erikoinen kyky kerätä asioita pulloonsa, ja haluaa tietenkin nuken itselleen. Amerikkalainen lasten toimintasarja. K7
09:30
FOX Kids: Power Rangers
Osa 10. Synttärit. Rangerit ja Ernie aikovat pitää Zackille yllätysjuhlat tämän syntymäpäivänä, mutta Ritalla on mielessä aivan erityislaatuinen syntymäpäivälahja. Amerikkalainen lasten toimintasarja. K7
09:50
Pohjolan maut à la Sara
Osa 5. Innoitusta luonnosta. Sara vierailee siirtolapuutarhassa ja kokeilee uutta raviolireseptiä, johon käytetään mustikoita. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
10:20
Paras pöytä, paras kaupunki
Osa 5. Rooma. Ishai kokee huikeita ruokaelämyksiä Roomassa, missä yksi ravintola viettää pian 600-vuotispäiväänsä ja toinen sijaitsee antiikin hautakammiossa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
10:50
How I Met Your Mother
Kausi 1. Osa 20. Tanssiaiset. Lily ja Marshall saavat varattua unelmiensa hääpaikan, mutta häitä pitää aikaistaa. Lilyn, Robinin ja Barneyn pitää mennä koulutanssiaisiin koekuuntelemaan mahdollista hääbändiä. K7
11:15
Miehen paikka
Kausi 2. Osa 2. Pallo haltuun. Kristin ja Ryan eivät halua, että Boyd pelaa polttopalloa. Mike ei malta olla puuttumatta asiaan, vaan perustaa lapsille kerhon. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:45
Cosmos: kaikki elämästä
Kausi 1. Osa 6. Syvemmälle, vielä syvemmälle. Tiede heittää kaiken ylle "näkyvyyden viitan". Myös juontaja Neil nähdään rakennusatomeistaan muodostuneena miehenä. National Geographic Channel.

Kello 12:00

12:35
Cosmos: kaikki elämästä
Kausi 1. Osa 7. Puhdas huone. Maapallon myrskyisästä alkuhistoriasta ei juuri ole todisteita jäljellä. Miten maapallon oikea ikä on siis pystytty selvittämään? National Geographic Channel.
13:30
Lentoturmatutkinta
Katastrofi kiitoradalla. Congonhasin lentokentän mäellä sijaitseva laskurata oli todettu vaaralliseksi jo ennen kahden TAM Airlinesin koneen törmäystä ja kuolonturmaa. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
14:30
Lentoturmatutkinta
Kone, joka lensi liian korkealla. West Caribbean Airwaysin lentokone syöksyi maahan vuonna 2005, ja 160 matkustajaa kuoli. Turma vei vaikeuksissa olleen yhtiön konkurssiin. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
15:30
Lyödään ällikällä
Tulilinjalla. Tim Shaw'n tieteelliset kokeet jatkuvat. Hän testaa rynnäkkökiväärin, lasersäteen ja valmistaa popcornia erikoisella tavalla. National Geographic Channel.
16:00
Lyödään ällikällä
Paineen alla. Tim Shaw testaa tieteen keinoin kauneustuotteiden tehoja sekä kokeilee, mikä on paras keino päihittää Venice Beachin painonnostaja. National Geographic Channel.
16:30
Dubain lentokenttä
6. jakso. Vuoropäällikkö Khalil auttaa terminaaliin eksynyttä perhettä. Kontrolleri Nargisin on saatavat aavikon kuumuuteen jäänyt lihalasti liikkeelle. National Geographic Channel
17:30
Lapin poliisit
Poliisi on ystävä. Kontiosalo ja Vaarala keskeyttävät kaupan edessä tarpeitaan tekevän miehen toimet. Ravintolasta poistuneet juhlijat toivovat poliisilta kyytiä kirpeässä pakkassäässä. #lapinpoliisit

Kello 18:00

18:00
How I Met Your Mother
Kausi 1. Osa 21. Maidon merkitys. Lily alkaa miettiä, mitä hän haluaa elämältään. Seuranhakupalvelu löytää Tedille täydellisen naisen, mutta mitä tekee Ted? Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Family Guy
Elää ja kuolla Dixiessä. Chris näkee ryöstön, ja koko perhe päätyy todistajansuojeluohjelman kautta muuttamaan etelävaltioihin. Alkujärkytyksen jälkeen elämä alkaakin hymyillä. Amerikkalainen piirrossarja. K12
19:00
Varastojen metsästäjät
Osa 22. Napit vastakkain. Brandonin ja Lorin riita häiritsee kaupantekoa. Jesse ja Papa Bear taistelevat antiikista. Amerikkalainen reality-sarja.
19:30
Huutokaupan Metsästäjät
Barrylla on ongelmia huutokaupan elekielen kanssa. Jarrod törmää taas heikkoon kohtaansa. Dave ei säikähdä epämääräisen näköistä varastoa. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:00
Huutokaupan Metsästäjät
Barry tuo uuden apulaisen huutokauppaan. Darrell ja Jarrod yhdistävät hetkeksi voimansa. Daven kaupat eivät mene putkeen. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:30
Lapin poliisit
Lunta povitaskussa. Kaipainen ja Airaksinen hakevat etsintäkuulutettua Enontekiöllä. Rovaniemellä partio saa ilmoituksen mahdollisesta murtovarkaasta. #lapinpoliisit

Kello 21:00

21:00
Bones
Osa 22. Reikä sydämessä. Booth jatkaa Broadskyn metsästystä ja huomaa, että hän on saanut apua toiselta tarkka-ampujalta. Siitä seuraa ajojahti, jossa kukaan ei ole turvassa. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
21:55
##### puhelinmyyjät!
Elämys jota ei rahalla saa. Edu ottaa Malagan toimistossa paikkansa, mutta Marialla on kiire shoppailemaan. Miksu vie ryhmänsä kielikylpyyn. Toimiston kohtalo on ratkeamassa, kun pelätty vuokraemännän tapaaminen lähestyy. Sallittu kaiken ikäisille.
22:55
Ilman johtolankaa
Tuhkasta noussut. Nuori prostituoitu on kadonnut, ja kaikilla hänet nähneillä tuntuu olevan jotakin salattavaa. Tutkijatiimiin tulee uusi tulokas. Amerikkalainen rikosdraama. K12
23:50
Leffamaailma
Leffaohjelmassa esitellään kuukauden mielenkiintoisin, elokuvateattereissa ensi-iltansa saava elokuva. K12

Kello 24:00

00:10
Cinderella Man
Cinderella Man, USA, 2005. O: Ron Howard. P: Russell Crowe, Renee Zellweger. Parhaat päivänsä nähnyt nyrkkeilijä saa Yhdysvaltain lamavuosina tilaisuuden suureen otteluun ja nousee kansansankariksi. Urheiludraama. K12

Arviot: IMDb 8.0 ∙ Rotten Tomatoes 80 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
02:40
Amerikan kovimmat vankilat
Ongelmanuoret. Räjähdysherkkiä nuoria miehiä varten suunniteltu Fort Dodgen vankila Iowassa yrittää katkaista nuorukaisten rikoskierteen tiukalla erikoisohjelmalla. Dokumenttisarja, National Geographic.
03:30
Suomen vartijat
Naisenergiaa. Sanna ja Petri päivystävät Rautatientorilla, kun he saavat hälytyksen mahdollisesti aseistetusta henkilöstä. Sekopäinen mies aiheuttaa tappelun. Yö huipentuu jengitappeluun, jossa kolme naista käy yhden miehen kimppuun. Dokumentaarinen sarja.
03:55
Suomen vartijat
Koko päivä kaupassa. Paikallisvartija Kirsi valvoo festarikansaa ja saa osakseen ihailua, mutta hänet myös kyseenalaistetaan. Keskussairaalassa Rami ja Marko turvaavat hysteerisen palovammapotilaan hoitoa. Festivaalit ruuhkauttavat kaupungin liikenteen.
04:25
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.