UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Maanantai 21.4.

15:20
Pimeä nousee
(The Seeker: The Dark Is Rising/USA/2007) O: David L. Cunningham. P: Alexander Ludwig, Christopher Eccleston. Teinipoika huomaa olevansa kaikkea muuta kuin tavallinen. Hän on viimeinen Ikivanha - valittu soturi, jonka pitää palauttaa tasapaino Valon ja Pimeän välille. K12

Arviot: IMDb 4.8 ∙ Rotten Tomatoes 14 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
17:00
24Kitchen: Teemu Laurell
17:30
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach

Kello 18:00

18:00
Lentoturmatutkinta
Huono asenne. Korealaisen rahtikoneen maahansyöksy Lontoon ulkopuolelle askarruttaa tutkijoita. Yrittikö virkailija pelastaa kasvonsa ennemmin kuin koneen? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
18:50
Huutokaupan metsästäjät: Kanada
Osa 17. Onnenpaitoja ja onnenkantamoisia. Ursula luotaa onnenpaitaansa ja Roy motivointilevyyn. Paul ei pääse eroon sohvapakkomielteestään. Tosi-tv-ohjelma.
19:20
Huutokaupan metsästäjät: Kanada
Osa 18. Kiusaajia ja kiusattuja. Don, Paul ja Roy muistelevat kouluaikojaan palatessaan kotikonnuilleen. Roysta kehkeytyy varsinainen koulukiusaaja. Tosi-tv-ohjelma.
19:55
Huutokaupan metsästäjät: Kanada
Osa 19. Paulin ongelma. Bogart on huolissaan isänsä pakonomaisesta tarpeesta huutaa uusia varastoja. Ursula tutustuu taiteelliseen puoleensa. Tosi-tv-ohjelma.
20:30
Huutokaupan metsästäjät: Kanada
Osa 20. Selvänäkijä. Cindy ja Rick tuovat mukanaan selvänäkijän, mutta eivät kuuntele tämän neuvoja. Tosi-tv-ohjelma.

Kello 21:00

21:00
Ilman johtolankaa
Hyväntekijä. Varakkaan perheen poika katoaa. Pian selviää, että hän on joutunut pulaan kerätessään rahaa turvakodille, jossa hän työskenteli vapaaehtoisena. Amerikkalainen rikosdraama. K12
21:45
Criminal Minds
Korkeampi voima. Pittsburghilaispoliisi epäilee, että kaupungin itsemurha-aalto ei ole sitä, miltä näyttää, ja pyytää profiloijat apuun. Amerikkalainen rikosdraama. K16
22:30
Da Vinci's Demons
Kausi 2. Osa 2/10. Veljien veri. Verensiirrosta toipuva Lorenzo yrittää vallata kaupunkinsa takaisin. Leonardo haluaa päästä etsimään Lehtien kirjaa. Jännitysdraama.
23:30
Kiven sisällä
Pahimmista pahin. Ohjelmassa seurataan kaltereiden takana työskentelevien ja tuomiotaan kärsivien elämää vuoden ajan, yhdessä kaikkein ankarimmista vankiloista. Dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 24:00

00:20
The Hills Have Eyes 2
The Hills Have Eyes 2, USA, 2007. O: Martin Weisz. P: Michael McMillian, Jessica Stroup. Joukko kansalliskaartin sotilaita vie tarvikkeita salaiselle sektori 16:lle, mutta päätyy taistelemaan hengestään mutantteja vastaan. K18
01:50
Wipeout
Saluunatappelu. Kilpailijat kohtaavat muun muassa pyssysankarin ja kostonhimoisen kaktuksen. Amerikkalainen gameshow.
02:35
24Kitchen: Teemu Laurell
Kurpitsaa kahdella tapaa. Kotimaisia raaka-aineita suosiva Teemu tekee tänään kurpitsaa kahdella tapaa ja tekee raikkaan alkuruuan kyssäkaalista. Mehevä kurpitsakakku valmistuu käden käänteessä. 24Kitchen.
03:05
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
Dagen efter. Ulkokeittiössä eletään brunssimeiningeissä, kun Kalle valmistaa täydellistä munakokkelia, paahdettuja sieniä ja tomaattia ja oman version amerikkalaisesta mac'n cheese - annoksesta. 24Kitchen.
03:35
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.