UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Torstai 18.12.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:30
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjassa Twilight Sparklen seikkailuja Ponyvillessä, jossa Twilight opiskelee ystävyyden saloja. Mukana matkassa on myös vauvalohikäärme nimeltä Spike. Sallittu kaiken ikäisille.
06:52
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Vipo on suloinen koira, joka käyttää suuria korviaan lentämiseen. Yhdessä ystäviensä Henri-haikaran ja Peppi-kissan kanssa se lähtee kotoaan Vipomaasta tutkimaan todellista maailmaa. Se tutustuu uusiin paikkoihin ja kulttuureihin ja kokee paljon jännittäviä seikkailuja. K7
07:05
FOX Kids: Pac-Man
Jakso 5. Vatsanpuruja. Petturius päättää syöttää Pac-Manin niin täyteen, ettei tämä jaksa enää puolustaa maataan. K7
07:29
FOX Kids: Timmy ja haltijakummit
Piirrossarja 10-vuotiaasta Timmystä, jolla on omat haltijakummit. Haltijakummit Cosmo ja Wanda toteuttavat Timmyn toiveita, mutta kaiken pitää tapahtua haltijoiden sääntökirjan mukaan. K7
07:53
FOX Kids: Chuckin ja ystävien seikkailut
Pieni kippiauto Chuck seikkailee ystäviensä kanssa uudessa animaatiosarjassa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
FOX Kids: Avatar 3
Kausi 3. Osa 16. Eteläiset ryövärit. Katara ja Zuko matkaavat yhdessä etsimään miestä, joka on vastuussa Kataran äidin, Kyan, kuolemasta. Hänet tapettiin eteläisen vesiheimon ryöstöretken aikana. K7
08:39
FOX Kids: Power Rangers Megaforce
09:00
Wipeout
Pingviinibileet. Talvisen Wipeoutin esteradalla kilpailijat joutuvat koville muun muassa pingviinien bileissä. Amerikkalainen gameshow.
09:50
24Kitchen: Portugalin makuja
Vila Vicosan torilla. Tässä jaksossa valmistetaan alueelle tyypillistä tomaattikeittoa ja uppomunia sekä vihanneksilla täytettyjä ohukaisia. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
10:20
Karita, raakaa ja makeaa
Osa 14. Karita, raakaa ja makeaa -ohjelmassa herkutellaan herkullisella ja terveellisellä raakaruoalla. Tällä kertaa Karita valmistaa keittiössään suolaisen ja ravitsevan piirakan.
10:25
How I Met Your Mother
Kausi 4. Osa 11. Pikku Minnesota. Tedin sisko Heather tulee käymään, eikä Ted halua Barneyn tapaavan häntä. Marshall vie koti-ikävää potevan Robinin minnesotalaisten baariin. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
10:50
How I Met Your Mother
Kausi 4. Osa 12. Kimppakämppä. Kämppikset Ted ja Robin lopettavat alituisen riitelyn harrastamalla seksiä. Barney on mustasukkainen. Marshall paljastaa, ettei kehtaa käydä töissä vessassa. Amerikkalainen komediasarja. K12
11:15
Futurama
Kausi 2. Osa 4. Joulutarina. Fry tulee joulumielelle lasketteluretkellä. Joulu on kuitenkin muuttunut tuhannen vuoden aikana. Etenkin joulupukilla on vähän erilaiset aikeet. Amerikkalainen animaatiosarja. K7
11:40
Eläinkunnan hurjimmat
Osa 8. Puolustautujat. Joillekin eläimille hyökkäys on paras puolustus, ja toiset hämäävät vihollista. Millä eläimellä on eniten erilaisia puolustautumiskeinoja? Dokumenttisarja. National Geographic Channel.

Kello 12:00

12:30
Eläinkunnan hurjimmat
Osa 9. Selviytyjät. Maailman karuimmissa olosuhteissa elää eläimiä, jotka eivät lannistu vähästä. Sitkeät selviytyjät selättävät tulvat, kuumuuden ja kuivuuden. Dokumenttisarja. National Geographic Channel.
13:20
Eläinkunnan hurjimmat
Osa 10. Hyökkäykset. Kun villieläimet hurjistuvat, kannattaa väistyä tieltä. Minkä eläimen hyökkäykset ovat kohtalokkaimpia ihmisille? Dokumenttisarja. National Geographic Channel.
14:15
Hetki ennen tuhoa
Texasin öljyräjähdys. Maaliskuussa 2005 texasilaisessa öljynjalostamossa räjähtää. 15 ihmistä kuolee ja 170 loukkaantuu. Mikä sai tuhon aikaan? Ohjelmassa tutkitaan onnettomuuden syitä. Dokumenttisarja, National Geographic.
15:10
Lentoturmatutkinta
Kaksi lentokonetta törmää Los Angelesin yläpuolella, ja seuraukset ovat tuhoisat: lentokoneissa kuoli 67 ihmistä ja maassa 15 ihmistä. Miksei lennonjohto varoittanut lentäjiä toisistaan? Dokumenttisarja, National Geographic.
16:05
How I Met Your Mother
Kausi 4. Osa 13. Lumimyrsky. Lily ja Marshall surevat muuttuvaa suhdettaan ja perinteiden katoamista. Ted ja Barney päätyvät pyörittämään baaria. Amerikkalainen komediasarja. K7
16:30
How I Met Your Mother
Kausi 4. Osa 14. Työnhakua. Robinia uhkaa karkotus Kanadaan, jos hän ei löydä työpaikkaa viikon sisällä. Barney tulee apuun videoansioluettelonsa kanssa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
16:55
American Dad
Kun Stan rakastuu. Stan ahdistuu kuullessaan, kuinka monen miehen kanssa Francine on aiemmin ollut. Niinpä Francine ottaa eron, jotta Stan voi itsekin kokeilla muita naisia. Amerikkalainen piirrossarja. K12
17:20
Family Guy
Kausi 9. Osa 8. Koiran osa. Brian ajaa autolla koiran yli ja tajuaa, kuinka huono eläinten asema on. Hän päättää ryhtyä eläinaktivistiksi. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
17:45
Karita, raakaa ja makeaa
Osa 14. Karita, raakaa ja makeaa -ohjelmassa herkutellaan herkullisella ja terveellisellä raakaruoalla. Tällä kertaa Karita valmistaa keittiössään suolaisen ja ravitsevan piirakan.
17:50
Huutokaupan metsästäjät: Kanada
Osa 35. Riitasointuja. Bogart riitaantuu isänsä kanssa ja heittää hanskat tiskiin. Cindy ja Rick yrittävät vaihteeksi auttaa Ursulaa. Tosi-tv-ohjelma.

Kello 18:00

18:15
Huutokaupan metsästäjät
Osa 12. Pitkän päivän päätös. Sadan kontin huutokauppa jatkuu. Ivy puhkuu yhä intoa, ja Barrykin roikkuu sitkeästi mukana. Jarrod ja Brandi tarttuvat härkää sarvista. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
18:40
Matkalaukkujen metsästäjät
Osa 11. Toronto. Matkalaukkujen metsästäjät kokeilevat onneaan Toronton matkalaukkuhuutokaupassa. Yhdysvaltalainen tosi-tv-ohjelma.
19:05
Aivopelit
Et usko silmiäsi. Aivotutkija Beau Lotto perehtyy silmänkääntötemppuihin, ja selvittää miksi aivot saattavat joskus johtaa meitä harhaan. National Geographic Channel.
20:00
Huutokaupan metsästäjät: Kanada
Osa 36. Rakkautta ilmassa. Rick valmistelee yllätystä Cindylle. Paul ja Bogart yrittävät päästä taas sopuun. Ursulan liike on viimein avattu. Tosi-tv-ohjelma.
20:30
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Maalaispojat Ricky ja Bubba ovat kova vastus huutokaupassa. Lesan myymälällä on vaikeuksia. New Yorkista tullut Victor ei sulaudu joukkoon. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.

Kello 21:00

21:00
Criminal Minds
Kausi 8. Jakso 12. Siirtopakko. Kun vainoaja sieppaa Spencerin salaperäisen tyttöystävän, hän pyytää muuta profilointiryhmää auttamaan, ja siksi Spencerin on avauduttava ryhmälle salaisesta suhteestaan. Amerikkalainen rikosdraama. K16
21:55
Crash
Crash, USA/Saksa, 2004. O: Paul Haggis. P: Don Cheadle, Sandra Bullock Matt Dillon ja Thandie Newton. Oscar-palkittu ja huippunäyttelijöiden tähdittämä elokuva kertoo ennakkoluuloisten ihmisten törmäyksistä Los Angelesissa. K12

Arviot: IMDb 7.9 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:00
Ilman johtolankaa
Syötti. Miljonäärin perhe siepataan huvijahdilta merellä. Tutkijat epäilevät ensin liikemiehen vihollisia, mutta ilmeisesti sieppaajat halusivat jotain veneestä. Amerikkalainen rikosdraama. K16
00:45
Perheleffa: Eläintohtori 3
Dr. Dolittle 3, USA, 2006. O: Rich Thorne. P: Kyla Pratt, Kristen Wilson, John Amos. Maya Dolittle haluaisi olla ihan tavallinen teini, mutta on yksi pieni ongelma: hän on perinyt isänsä hämmästyttävän kyvyn puhua eläinten kanssa ja joutuu mitä oudoimpiin tilanteisiin. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 3.8
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
02:25
Cops
Osa 36. Salakuljetusta. Jamaikalta saapuvalla lennolla on mies, jonka tarina herättää viranomaisten epäluulot lentokentällä. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12
02:50
Hetki ennen tuhoa
Texasin öljyräjähdys. Maaliskuussa 2005 texasilaisessa öljynjalostamossa räjähtää. 15 ihmistä kuolee ja 170 loukkaantuu. Mikä sai tuhon aikaan? Ohjelmassa tutkitaan onnettomuuden syitä. Dokumenttisarja, National Geographic.
03:40
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.