UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Keskiviikko 20.8.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:27
FOX Kids: Sketsiä!
Koko perheen animaatiosarjassa nähdään hauskoja sketsejä, joissa esiintyvät muun muassa hurjat japanilaiset taistelukalat, söpön lapselliset katuräppärit ja tohtori Inosaurus, joka yrittää syödä potilaansa. Sallittu kaiken ikäisille.
06:39
FOX Kids: Sketsiä!
Koko perheen animaatiosarjassa nähdään hauskoja sketsejä, joissa esiintyvät muun muassa hurjat japanilaiset taistelukalat, söpön lapselliset katuräppärit ja tohtori Inosaurus, joka yrittää syödä potilaansa. Sallittu kaiken ikäisille.
06:50
FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
07:26
FOX Kids: Trollz
Animaatiosarjassa seurataan viiden parhaan trolliystävyksen seikkailuja. Amethystilla, Onyxilla, Topazilla, Safiirilla ja Rubylla on omat taikavoimansa, joita he käyttävät puolustaessaan kotipaikkaansa Trollzopolista pahaa Simonia vastaan. K7
07:51
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjassa Twilight Sparklen seikkailuja Ponyvillessä, jossa Twilight opiskelee ystävyyden saloja. Mukana matkassa on myös vauvalohikäärme nimeltä Spike. Sallittu kaiken ikäisille.
08:13
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 11. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
08:35
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
08:58
FOX Kids: Avatar 3
Kausi 3. Osa 7. Karkulainen. Toph keksii tavan tehdä nopeasti rahaa, mutta Katara ei sitä hyväksy. Kaksikon välirikolla on katastrofaaliset seuraukset. K7
09:20
Wipeout Kesä
Pomppupallojen kukistaja. Hensoniin rakastunut uudet sarveiskalvot saanut kilpailija ylittää Pomppupallot kastumatta. Loppukoitokseen valitaan Supersäkin kolme parasta. Amerikkalainen gameshow.
10:10
24Kitchen: Sara La Fountain
Sadonkorjuu. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on kukkakaali-bataattisalaattia, kasviscurrya ja omena-raparperikeikauskakkua. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
10:40
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
Maapähkinävoi, pekoni ja banaani yhdistyy herkullisella tavalla, kun Kalle näyttää miten valmistuu Elviksen kuuluisat suosikkileivät. Kokkaus jatkuu amerikkalaisittain possunkyljyksellä ja suklaamoussella. 24Kitchen
11:05
24Kitchen: Itä haukkaa länttä
Wellsin sambala-sota. Kaakkois-Aasiasta saapunut mestarikokki Wan pelastaa valmisruokia suosivan perheenäidin, ja haastaa italialaisen lihalasagnen ruokasotaan sambal-annoksillaan. Vapaa-ajanohjelma. 24Kitchen.
11:35
24Kitchen: Kapinakokki Santeri Hämäläinen
Suomi-sushia. Santeri Hämäläinen näyttää, kuinka syntyy Suomi-sushi. Ohjelmassa valmistetaan mustikkasiikaa, saaristolaismakeja ja vihreää jääteetä. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.

Kello 12:00

12:05
Maailman kovimmat korjaushankkeet
Ohjelmassa vaihdetaan ydinvoimalan turbiiniin uusi roottori. Työ voimalassa on vaarallista, ja vaatii erittäin suurta tarkkuutta. Dokumenttisarja, National Geographic.
13:00
Rajasota
Sumun seassa. Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla viranomaiset taistelevat laitonta maahanmuuttoa ja salakuljetusta vastaan. Kun sumu laskeutuu rajalle, tekniikasta ei ole apua. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.
13:50
Amishit: Rintamakarkurit
Amishit julkisuudessa. Mose on pyydetty luennoimaan Amishien mediakuvasta, ja siitä miten yhteisön julkinen imago on muodostunut. Dokumenttisarja, National Geographic.
14:40
Tappajaeläimet
Ohjelmassa tutustutaan Afrikan kahteentoista tappavimpaan eläimeen. Mukana on eläimiä pedoista kasvissyöjiin. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.
15:35
Hetki ennen tuhoa
Sarja rakentaa maailmanhistorian tuhoisimmat katastrofit uudelleen sekunti sekunnilta. Silminnäkijälausuntojen, uudelleenlavastusten ja tietokonegrafiikoiden kautta selitetään, miten ja miksi suuronnettomuudet tapahtuivat. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
16:05
Aivopelit
Älä pelkää. Ohjelmassa tarkastellaan pelkoa ja hämmästystä tieteen näkökulmasta. Mistä kylmät väreet selkäpiissä johtuvat? National Geographic.
16:30
Aivopelit
Päätä sinä. Testaa päätöksentekokykysi interaktiivisilla peleillä. Päivittäin tekemämme päätökset eivät ehkä olekaan niin hyviä kuin luulemme! National Geographic.
16:55
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 2. Anatomian oppitunti. Irvingissä on jälleen tarjolla vuokravarastoja laidasta laitaan. Jakson kohokohtia ovat vesiskootterin varhaisversio sekä Rickyä ja Barryä hämmentävät anatomiajulisteet. Yhdysvaltalainen tosi-tv-ohjelma.
17:20
Huutokaupan Metsästäjät
Nabila tekee paluun huutokauppaan. Barry yrittää saada etumatkaa huippusalaisella apuvälineellä. Darrell katsoo pintaa syvemmälle ja sijoittaa suuren summan rahaa. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
17:50
Lyödään ällikällä
Syvälämpö. Katutiedettä on poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia. National Geographic Channel.

Kello 18:00

18:15
Family Guy
Kausi 10. Osa 10. Peter G:n ystävät. Peter ja Brian törttöilevät humalassa ja joutuvat kuukaudeksi AA:han. Peter ei tunnu silti millään oppivan juomaan kohtuudella. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:45
How I Met Your Mother
Robinin peruskurssi. Barney pelkää, että Robin jättää hänet, joten hän ryhtyy opiskelemaan Robinia. Marshall päättää luopua rakkaasta esineestä. Amerikkalainen komediasarja. K12
19:10
Cops
Osa 3. Rannikolta rannikolle. Poliisit nappaavat diilereitä suoraan kadulta peitepoliisien tekemien valeostojen avulla. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12
19:35
Cops
Osa 4. Riitapukareita. Kaupan edessä norkoillut mies vastustaa pidätystä. Poliisit selvittävät nyrkkitappelua ja rakastavaisten riitaa. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12
20:00
Huutokaupan Metsästäjät
Nabila tekee paluun huutokauppaan. Barry yrittää saada etumatkaa huippusalaisella apuvälineellä. Darrell katsoo pintaa syvemmälle ja sijoittaa suuren summan rahaa. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:30
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 4. Uima-altaita ja kuplia. Rikas Lake Highlandsin lähiö vaikuttaa lupaavalta paikalta huutokauppojen metsästykseen, mutta päivä ei osoittaudu ihan kaikille menestykseksi. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.

Kello 21:00

21:00
Bones
Osa 2. Jenkit ja britit, osa 2. Booth ja Brennan ovat edelleen Englannissa, kun yksi brittitutkijoista murhataan. Angela ja Hodgins selvittelevät suhdettaan. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
21:55
Criminal Minds
Tuhat sanaa. Ryhmän profiloitavana on sarjamurhaaja, joka on surmannut itsensä mutta jättänyt vihjeitä viimeisimmän uhrinsa olinpaikasta. Amerikkalainen rikosdraama. K16
22:45
Tabu
Outoa rakkautta. Kurkistus epäsovinnaisiin ja radikaaleihin suhteisiin. Jaksossa nähdään muun muassa sukupolvia ylittävää rakkautta ja naisen suhde Berliinin muurin kanssa. National Geographic Channel
23:40
Darkwolf
DarkWolf, USA, 2002 O: R. Friedman P: A. Bogart, J. Bergman, R. Alosio, S. Armstrong. Modernissa ihmissusielokuvassa hirviömäinen peto jahtaa Los Angelesin keskustassa nuorta naista toteuttaakseen 900 vuotta vanhan ennustuksen ja luodakseen uuden ihmissusien sukupolven. K18

Arviot: IMDb 2.8
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes

Kello 24:00

01:20
Rajasota
Miamin rajavartijoilla riittää työtä Super Bowlin aikaan. Valtavan urheilutapahtuman turvaaminen vaatii paljon tehtävää maalla, merellä ja ilmassa. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.
02:10
Totta vai tarua?
Syvyyksien hirviöt. Loch Nessin hirviön lisäksi maailman vesissä uskotaan elävän monia järvi- ja merihirviöitä. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02:35
Totta vai tarua?
Hurjat unissakävelijät. Unissakävelystä kärsii joka kymmenes aikuinen. Voiko unissakävelijä murhata jonkun unissaan muistamatta siitä mitään? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
03:05
Family Guy
Kausi 10. Osa 7. Tie pohjoisnavalle. Stewie jonottaa ostoskeskuksessa päästäkseen joulupukin syliin, mutta pukki ehtii lähteä. Hän päättää lähteä Brianin kanssa pohjoisnavalle pukin perässä. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
03:30
24Kitchen: Sara La Fountain (TXT)
Suomenkielinen tekstitys. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on muun muassa ruoan valmistusta arjesta juhlaan, super foodia, raakaravintoa ja terveellisiä smootheja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
04:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.