UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Torstai 17.4.

18:25
Family Guy
Tie Eurooppaan. Stewie innostuu brittiläisestä lastenohjelmasta ja päätyy seikkailemaan Eurooppaan Brianin kanssa, kun vanhemmat ovat KISS-festivaaleilla. Amerikkalainen piirrossarja. K12
18:50
Seiska News
Suomen viihdyttävimmät uutiset. Seiska News tarjoaa päivän puhutuimmat uutiset ja mehevimmät julkkisjuorut.
18:55
S.H.I.E.L.D. Agentit
Osa 7. Ylituhoase. Agentti Coulsonin erikoisryhmä saa selville, että eteläossetialainen separatistiryhmä on saanut käsiinsä kammottavan laitteen, jolla voi laukaista vihollisten aseita pitkien matkojen takaa. Amerikan katsotuin uusi sarja. K12
19:50
Varastojen metsästäjät
Hikistä hommaa. Hellelukemat kuumentavat huutajien tunteita. Paikalliset yrittävät ajaa vierailijat tiehensä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
20:20
Huutokaupan metsästäjät: Kanada
Osa 19. Paulin ongelma. Bogart on huolissaan isänsä pakonomaisesta tarpeesta huutaa uusia varastoja. Ursula tutustuu taiteelliseen puoleensa. Tosi-tv-ohjelma.
20:55
Seiska News
Suomen viihdyttävimmät uutiset. Seiska News tarjoaa päivän puhutuimmat uutiset ja mehevimmät julkkisjuorut.

Kello 21:00

21:00
Ilman johtolankaa
Matkalla kotiin. Nuori polkupyörälähetti katoaa, ja pian käy ilmi, että hän on joutunut elättämään sisaruksiaan heidän äitinsä häivyttyä. Amerikkalainen rikosdraama. K12
21:55
Criminal Minds
Rikki. Agentti Rossi lähtee vielä kerran selvittämään mieltään painanutta 20 vuotta vanhaa kaksoismurhatapausta. Amerikkalainen rikosdraama. K16
22:50
Cleaner
K16

Kello 24:00

00:20
Kiven sisällä
Takaisin kadulle. Ohjelmassa seurataan kaltereiden takana työskentelevien ja tuomiotaan kärsivien elämää vuoden ajan, yhdessä kaikkein ankarimmista vankiloista. Dokumenttisarja, National Geographic.
01:10
Alaskan lentopelastajat
Hurja kelkkakisa. Maailman rankin moottorikelkkakisa Iron Dog pistää osallistujien kyvyt koetukselle - mutta tiukille joutuvat myös ilmateitse kulkevat tukijoukot. National Geographic Channel.
02:00
Wipeout
Uusi rata, uudet kujeet. Uusitulla Wipeout-radalla kilpailijoita koettelevat muun muassa Utarepyörä ja Kauhukiikut. Amerikkalainen gameshow.
02:45
24Kitchen: Teemu Laurell
Turskaa ja pinaattia. Teemu näyttää keittiössään miten turska paistetaan täydelliseen kypsyyteen. Menun yllättävimmässä annoksessa Teemu yhdistää etanat, speltin ja siskonmakkarat uudenlaiseen risottoon ja päivän kruunaa snickers-jälkkäri. 24Kitchen.
03:15
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
Italian makuja. Bruschettaa ja pastaa. Kalle ottaa hetken irtioton Thaimaan mauista ja tekee klassisia italialaisia annoksia. Huumaavan pasta puttanescan lisäksi Kalle kokkaa oman version bruschettasta ja näyttää miten syntyy nopea jälkiruoka mascarponesta. 24Kitchen.
03:40
Sky News