UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Tiistai 27.1.

20:05
Bones
Osa 23. Naamiotyttö. Boothin japanilainen poliisituttu etsii sisartaan, joka on kadonnut Washingtonissa. Pian ruumis löytyykin suolta, ja tutkijoiden on selvitettävä, mitä kuolemaa ennen tapahtui. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12

Kello 21:00

21:00
Castle
K12
21:55
Flight of the Phoenix - aavikkolento
Flight of the Phoenix, USA, 2004. O: John Moore. P: Dennis Quaid, Miranda Otto, Giovanni Ribisi. Pelastettuja öljynporaajia kuljettava rahtikone pakkolaskeutuu myrskyn seurauksena autiomaahan. Eloonjääneiden on korjattava kone, ja saada se takaisin lentokuntoon. K12

Arviot: IMDb 6.1 ∙ Rotten Tomatoes 30 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:00
Criminal Minds
Pahoja henkiä. Ryhmä tutkii Washingtonissa kuolemantapauksia, jotka saattavat liittyä manaukseen. Yksi uhreista on ryhmän jäsenen Emily Prentissin nuoruudenystävä. Amerikkalainen rikosdraama. K16
00:45
Tabu
Ohjelmassa tavataan nainen, joka on rakastunut häntä kolme kertaa pitempään mieheen, ja tutustutaan kolmesta henkilöstä koostuvaan liittoon. Dokumenttisarja, National Geographic.
01:35
Vankilassa ulkomailla
Meksikon rahakone. Kalifornialainen Jeremy Khinoon päätyi meksikolaiseen vankilaan, kun hänet tuomittiin kiellettyjen aineiden salakuljetuksesta ja rahan väärentämisestä. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02:25
Alaskan lentopelastajat
Harmaakarhu 911. Nämä lentäjät ovat kyvyiltään todellista extreme-tasoa. Heidän työtehtäviinsä kuuluu niin hätäpuheluihin vastaamista kuin karhunkatseluakrobatiaa. National Geographic Channel.
03:15
Suomen vartijat
Festarikiire. Seinäjoki täyttyy festarikansasta Provinssirockin viikonloppuna. Seinäjoen Keskussairaalassa Rami ja Henri avustavat junaradan varrelta löytyneen tajuttoman miehen herättelyssä ja joutuvat rauhoittamaan festarilavalta pudonnutta rauhatonta potilasta.
03:40
Suomen vartijat
Lavalta sairaalaan. Seinäjoen Provinssirock pitää Ramin ja Henrin kiireisinä Keskussairaalassa. Lavalta pudonnut potilas saadaan vihdoin rauhoitettua ja yö jatkuu useiden tehtävien merkeissä. Suvi kohtaa juhlivaa festarikansaa ja oudon pyöräilijän piirikierroksellaan.
04:10
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.