UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Perjantai 29.5.

10:55
Hullut tiedemiehet
John ja Chris Krug asentavat helikopterimoottorin pakettiautoon ja osallistuvat drag-kisaan. Sitten he rakentavat suihkumoottori-pihatyökalun. Mad Scientists, National Geographic.
11:25
Jaakon matkassa
Newcastlessa Jaakko tapaa Krista Puranen Wilsonin. Krista opiskeli sisustussuunnittelijaksi Englannissa ja työskenteli muun muassa Laura Ashleyn palveluksessa ennen kuin heittäytyi itsenäiseksi yrittäjäksi ja esiintyväksi taiteilijaksi Lady Kooksi.

Kello 12:00

12:20
FOX Wild: Eläinkunnan oudoimmat
Dokumenttisarjassa tutustutaan eläinmaailman ihmeellisiin, kiehtoviin ja kummallisiin otuksiin sekä niiden tapoihin ja ominaisuuksiin. National Geographic Channel.
13:20
Aivopelit
Taikausko. Tässä ohjelmassa pelattavat pelit paljastavat, miten aivomme ovat rakentuneet uskomaan asioita, joilla ei ole minkäänlaista todellisuuspohjaa. National Geographic Channel.
13:45
Aivopelit
Kaavamaisuus. Tässä ohjelmassa pelattavat pelit paljastavat, miten kaavamainen käytös ja tavat hallitsevat elämäämme. National Geographic Channel.
14:15
How I Met Your Mother
Kausi 3. Osa 7. Unelmien asunto. Marshall ja Lily päättävät ostaa oman asunnon, eikä Lily voi enää salata luottokorttivelkojaan mieheltään. Amerikkalainen komediasarja. K12
14:40
How I Met Your Mother
Kausi 3. Osa 8. Paljastuksia. Kaverit pilaavat Tedin mielikuvan tämän uudesta tyttöystävästä kertomalla, mikä tytössä on vikana. Pian kaikkien pahat tavata nostetaan esiin. Amerikkalainen komediasarja. K12
15:05
How I Met Your Mother
Kausi 3. Osa 9. Läpsäyspäivä. Kiitospäivän viettäminen ei suju Lilyn odotusten mukaan, kun Marshall pelottelee Barneyta läpsäyksellä, ja Robin ja Ted selvittelevät välejään. Amerikkalainen komediasarja. K12
15:35
How I Met Your Mother
Kausi 3. Osa 10. Rimakauhua. Ted saa muut liittymään kuntosalin jäseneksi, ja Barney törmää ensimmäiseen sänkykumppaniinsa mullistavin seurauksin. Amerikkalainen komediasarja. K12
16:05
Huutokaupan metsästäjät
Osa 15. Viini virtaa. Barryn rahat katoavat kuin tuhka tuuleen, joten hänen kirjanpitäjänsä lähtee mukaan huutokauppaan. Jarrod tekee löydön, joka ei miellytä Brandia. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
16:35
Huutokaupan metsästäjät
Osa 16. Opaskirjan antia. Jarrod miettii uutta uraa, ja Barry retkeilee. Darrell soittaa suutaan Ivyn kotikulmilla. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
17:05
Cops
Osa 18. Kakkuvarkaita. Äiti ja teini-ikäinen poika joutuvat vaikeuksiin varastettuaan kaupasta kymmenen dollarin kakun. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12
17:35
Lapin poliisit
Pettämätön vainu. Teollisuusalueelle piiloutuneen miehen taustat yllättävät Rovaniemen poliisipartion. Rahaton nainen haluaa yöksi putkaan. #lapinpoliisit

Kello 18:00

18:05
Aivopelit
Riippuvuus. Kaikilla meistä on jotain, mitä ilman emme tulisi toimeen - kahvista älypuhelimiin. Pelit ja kokeet todistavat, että olemme koukussa johonkin. National Geographic Channel.
18:35
Aivopelit
Kielet. Onko kieli mielestäsi muutakin kuin vain sanoja? Tässä jaksossa aivot joutuvat todelliseen kommunikaatiokokeeseen. National Geographic Channel.
19:05
Autotallien metsästäjät
Osa 13. Sammakoita ja muita yllätyksiä. Tiimi tyhjentää historiansa suurimmassa urakassa seitsemän autotallia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:35
Pohjolan maut à la Sara
Osa 13. Terveellisiä ruokia. Porkkalan metsistä etsitään pakurikääpää, josta valmistetaan misokeittoa. Jälkiruoaksi tehdään marjoilla koristeltua raakasuklaata. Vapaa-ajan ohjelma.
20:05
Hurjat mökkiurakat
Pesämökki. Paulie ja Tuffy rakentavat biologi Jared Woodcockin ja Jan-sedän kanssa ihmiskokoista kotkan pesää, jossa koko perhe pääsee nauttimaan luonnosta. National Geographic Channel

Kello 21:00

21:00
War, Inc.
War, Inc., USA, 2008. O: Joshua Seftel. P: John Cusack, Hilary Duff ja Marisa Tomei. Turaqistania hallitsee USA:n ex-varapresidentin johtama firma. Monopoliaseman turvaamiseksi sen toimia haittaava ministeri on hoidettava pois päiviltä. K16

Arviot: IMDb 5.7 ∙ Rotten Tomatoes 30 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Wrong Turn 3: Left for Dead
Wrong Turn 3: Left for Dead, USA, 2009. O: Declan O'Brien. P: Tom Frederic, Janet Montgomery, Gil Kolirin. Vankeja kuljettava auto syöstään tieltä syrjäisellä metsäalueella, ja vangit ja vartijat joutuvat hullun kannibaalin armoille. Kauhutrilleri. K18

Arviot: IMDb 4.6
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:50
Tabu USA
Ikuisesti nuori. Miten pitkälle olisit valmis tavoittelemaan ikuista nuoruutta? Tapaa guru New Yorkista, leikkaushimoinen Los Angelesista ja pakkomielteinen mies. National Geographic Channel
01:50
Tabu USA
Kummallisia suhteita. Tärkeät ihmissuhteet eivät aina ole normaaleja. Kara ja Will ovat monirakkautinen pariskunta. Baltimoressa mies romuttaa ennakkoluuloja. National Geographic Channel.
02:45
Suomen vartijat
Osa 24. Pettymyksiä. Helsingin taiteiden yössä Juha ja Niko keskeyttävät perheenjäsenten välienselvittelyn Rautatientorilla. Vartijat saavat palautetta varkauden uhrilta.
03:15
Suomen vartijat
Osa 25. Kemiaa. Helsingin Rautatientorilla Juha ja Aleksi rauhoittelevat painijaa bussipysäkillä. Ohikulkija saa arvokkaan muiston pariskunnan välienselvittelystä.
03:45
Suomen vartijat
Osa 26. Kertauskurssilla. Voimankäyttöön harvoin turvautuvat Mika, Suvi, Kirsi ja Mikko joutuvat antamaan kaikkensa läpäistäkseen voimankäyttökoulutuksen. Epäonnistuminen tarkoittaa varustevyön menettämistä.
04:15
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.