UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Perjantai 25.4.

04:20
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.

Kello 6:00

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:17
FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset.
06:30
FOX Kids: Sannin taikamatka
Sanni matkustaa isöisänsä kenkäkaupan taikakenkien avulla eri paikkoihin, joissa hän tapaa uusia ystäviä ja auttaa heitä ratkaisemaan ongelmia.
06:42
FOX Kids: Sannin taikamatka
Sanni matkustaa isöisänsä kenkäkaupan taikakenkien avulla eri paikkoihin, joissa hän tapaa uusia ystäviä ja auttaa heitä ratkaisemaan ongelmia.
06:54
FOX Kids: Gormiti
Taivas putoaa. Gormitien kansojen johtajat Gheos, Tasarau, Noctis ja Polypus taistelevat vihollistaan Magoria ja hänen pahoja alamaisiaan vastaan, jotka yrittävät tuhota gormitit. K7
07:18
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjassa Twilight Sparklen seikkailuja Ponyvillessä, jossa Twilight opiskelee ystävyyden saloja. Mukana matkassa on myös vauvalohikäärme nimeltä Spike.
07:40
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti.
08:02
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 21. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
08:23
FOX Kids: Prätkähiiret
Marsilaiset vapaustaistelijahiiret Turbo, Vinski ja Moto seikkailevat prätkillään ympäri Chicagoa pelastaakseen sen lopulliselta tuholta. Apunaan heillä on neuvokas mekaanikko Santtu, joka takaa sen, että näiden hiirten konstit eivät lopu kesken.
08:45
Wipeout
09:35
24Kitchen: Teemu Laurell
10:05
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
10:35
24Kitchen: Makujen lähteillä kaukomailla
Osa 29. Lontoo. Rudolph tutustuu perinteisiin brittiruokiin Lontoossa. Hän saa maistaakseen erilaisia fish and chips -annoksia ja nauttii englantilaisen aamiaisen ja paahtopaistia. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
11:25
24Kitchen: Valentinen villit herkut
Osa 4. Erämaasta Vancouveriin. Villiruokiin erikoistunut Valentine tutustuu Brittiläisen Kolumbian erämaihin ja valmistaa kiinalaisruokaa Vancouverissa. Vapaa¬-ajanohjelma. 24Kitchen.
11:50
Eläinkunnan hurjimmat
Osa 10. Hyökkäykset. Kun villieläimet hurjistuvat, kannattaa väistyä tieltä. Minkä eläimen hyökkäykset ovat kohtalokkaimpia ihmisille? Dokumenttisarja. National Geographic Channel.

Kello 12:00

12:40
Alaskan poliisit
Hurjia juhlia. Keväisin järjestettävä Arctic Man -kisa kokoaa yhteen yli 10 000 juhlijaa. Dokumenttisarja, National Geographic.
13:30
Alaskan poliisit
Huumeita ja hyisiä teitä. Kova tuuli lisää pakkasen purevuutta entisestään ja tekee Alaskan teistä vaarallisen liukkaita. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
14:25
Hetki ennen tuhoa
Pearl Harbor. Japani teki yllätysiskun USA:n laivastoa vastaan Havaijilla 7.12.1941. Vaikka isku oli tuhoisa, Japani epäonnistui siinä monella tavalla. Sota-arkistojen avautuminen on tuonut uutta tietoa.Dokumenttisarja,National Geographic
15:12
STT Uutiset
Päivän uutiset toimittaa STT.
15:15
Aivopelit
Huomio, huomio! Taikuri David Copperfield tutkii aivojen tapaa valikoida vastaanottamamme näkö- ja kuulohavainnot ja kommunikoida toisten kanssa. National Geographic Channel.
16:05
24Kitchen: Turkkilainen herkkukokki
Merianturacarpaccio. Gabriele kypsentää merianturaa sitruunamehussa ja tarjoilee sitä suolayrttien kanssa. Lisäksi hän tekee ihanaa mansikkajälkiruokaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
16:30
24Kitchen: Kalasta ja kokkaa
Dorset. Val ja Nathan toivovat saavansa kurnusimppuja Valin lapsuuden maisemista. Nathan tutustuu paikalliseen luomutilaan ja Val sianlihatuotteisiin. Vapaa-ajanohjelma. 24Kitchen.
17:00
24Kitchen: Teemu Laurell
17:30
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach

Kello 18:00

18:00
Maailmanlopun odottajat
Kumpi on pelottavampaa - maailmanloppu vai ihmiset, jotka valmistautuvat siihen? Jaksossa tutustutaan mieheen, joka uskoo Floridan uppoavan napa-aluepainopisteiden siirtyessä. Doomsday Preppers, National Geographic.
18:50
Seiska News
Suomen viihdyttävimmät uutiset. Seiska News tarjoaa päivän puhutuimmat uutiset ja mehevimmät julkkisjuorut.
18:55
Autiotalojen aarteet
Suljettu paperitehdas. Tiimi tutkii käytöstä poistettua paperitehdasta. Jayllä on täysi työ todistaa omistajille, että hänkin haluaa suojella tehtaan historiaa. National Geographic Channel
19:25
Autiotalojen aarteet
Maatilan mysteerit. Tiimi etsii kadonnutta historiaa autiolta maatilalta. Jay tinkaa kauppoja omistajien kanssa, jotka osoittautuvat koviksi kaupantekijöiksi. National Geographic Channel
19:55
Varastojen metsästäjät
Kimppakivaa. Jesse lyö hynttyyt yhteen vanhan kilpakumppaninsa kanssa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
20:25
Huutokaupan metsästäjät
Reilua peliä. Uusi ostaja Jeff Jarred on napit vastakkain Dan Dotsonin kanssa. Barry tarvitsee julkkiskokin apua. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:55
Seiska News
Suomen viihdyttävimmät uutiset. Seiska News tarjoaa päivän puhutuimmat uutiset ja mehevimmät julkkisjuorut.

Kello 21:00

21:00
Ilman johtolankaa
Risteyksessä. Asianajaja katoaa saatuaan selville totuuden miesystävästään. Lisäksi katoaminen tuntuu liittyvän jotenkin hänen vanhoihin tapauksiinsa. Amerikkalainen rikosdraama. K12
21:55
Kavahda naapuriasi!
Arlington Road, USA, 1999. O: Mark Pellington. P: Jeff Bridges, Tim Robbins ja Joan Cusack. Leskeksi jäänyt Faraday alkaa epäillä, että hänen uudet naapurinsa ovat terroristeja. Mies alkaa seurata naapureidensa toimia pakkomielteisesti. K16

Arviot: IMDb 7.2 ∙ Rotten Tomatoes 62 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:05
Ufojen jäljillä Euroopassa
1. jakso. Norjassa taltioidaan satoja ufohavaintoja ja Britanniassa aloitetaan ensimmäinen ufon aiheuttama rikostutkinta. National Geographic Channel
00:55
Kiven sisällä
Maailma ilman miehiä. Georgiassa Lee Arendalen naisvankilassa on 1600 vankia, jotka yrittävät sopeutua elämään kaltereiden takana. Dokumenttisarja, National Geographic.
01:45
Alaskan lentopelastajat
Hengenvaarallinen lasku. Tällä kertaa nähdään mm. vaarallisia laskeutumisia jäätiköille ja vuoristossa sijaitsevien puhelinmastojen korjauksia. Alaskan karussa luonnossa pärjäävät vain taitavimmat lentäjät. National Geographic Channel.
02:35
Wipeout
Pallopoika ja rantapummi. Merihenkisellä esteradalla toisistaan ottavat mittaa muun muassa kuumailmapalloharrastaja, taistoon valmis gladiaattori ja elämään rennosti suhtautuva rantapummi. Amerikkalainen gameshow.
03:20
24Kitchen: Teemu Laurell
03:50
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
04:20
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.