UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Tiistai 7.7.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:36
FOX Kids: Sketsiä!
Puhelin. Koko perheen animaatiosarjassa nähdään hauskoja sketsejä, joissa esiintyvät muun muassa hurjat japanilaiset taistelukalat, söpön lapselliset katuräppärit ja tohtori Inosaurus, joka yrittää syödä potilaansa.
06:47
FOX Kids: Trollz
Animaatiosarjassa seurataan viiden parhaan trolliystävyksen seikkailuja. Amethystilla, Onyxilla, Topazilla, Safiirilla ja Rubylla on omat taikavoimansa, joita he käyttävät puolustaessaan kotipaikkaansa Trollzopolista pahaa Simonia vastaan. K7
07:12
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
07:33
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjan toisella tuotantokaudella seurataan Twilight Sparklen ja hänen ystävien seikkailuja Ponyvillessä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
08:17
FOX Kids: Avatar 2
Kausi 2. Osa 6. Sokea rosvo. Etsiessään Aangille maantaitamisen opettajaa ryhmä päätyy salaiseen maantaitamiskilpailuun, jossa he kohtaavat Tophin, sokean mutta voimakkaan maantaitajan. K7
08:41
FOX Kids: Chuckin ja ystävien seikkailut
Pieni kippiauto Chuck seikkailee ystäviensä kanssa uudessa animaatiosarjassa. Sallittu kaiken ikäisille.
09:02
FOX Kids: Pac-Man
Jakso 13. Kuumat paikat. Petturius nostaa Pac-Maan lämpötilan niin korkeaksi, että jopa Elämän puu uhkaa kuihtua. K7
09:25
Wipeout
Osa 11. TV:stä tuttu. 24 kilpailijaa taistelee 50 000 dollarin voitosta. Mukana ovat muun muassa John Hensonin ykkösfani ja deodoranttia välttelevä haisuli. Amerikkalainen gameshow.
10:15
Ari ja Kirsi: Kotirempat
Ari ja Kirsi: Kotirempat innostaa katsojia tekemään remonttia kotonaan. Tällä kertaa vaalennetaan pihasaunan palomuuri ja asennetaan geosäkkejä perustusten lämmöneristeeksi. Ohjelman juontavat Kirsi Laamanen ja Ari Lahti.
10:40
ShowHau
Jaksossa kuullaan Mimmi-mopsin tarina ja saadaan tietoa koirien perinnöllisistä ihosairauksista. RoadShow on tällä kertaa Espoossa ja Kouvolassa. Kotimainen koiraharrastusohjelma. Juontajana Satu Tuomisto.
11:05
Kalle - Chef on the Beach
Thai-style nuudelit. Keittiömestari Kalle Kiukainen fiilistelee talven Thaimaassa ja etsii inspiraatiota paikallisista katukeittiöistä. Kalle käy katsomassa miten syntyy legendaarinen som tam ja valmistaa revittyä possua ja rapunuudeleita. 24Kitchen.
11:35
Uskomaton eläinlääkäri Pol
Lehmäongelmia. Jan Pol ja hänen poikansa Charles hoitavat muun muassa juoksutusmahan kiertymästä kärsivää lehmää ja terrieriä, jolla on mystinen ongelma jalassa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. National Geographic.

Kello 12:00

12:25
Lyödään ällikällä
Syvälämpö. Katutiedettä on poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia. National Geographic Channel.
12:50
Aivopelit
Riippuvuus. Kaikilla meistä on jotain, mitä ilman emme tulisi toimeen - kahvista älypuhelimiin. Pelit ja kokeet todistavat, että olemme koukussa johonkin. National Geographic Channel.
13:15
Aivopelit
Kielet. Onko kieli mielestäsi muutakin kuin vain sanoja? Tässä jaksossa aivot joutuvat todelliseen kommunikaatiokokeeseen. National Geographic Channel.
13:40
Jaakon matkassa
Maria Mustonen osallistui Miss Filippiinit -kilpailuun ja jäi niille teille. Jaakko tapaa Marian Manilassa, jossa mallikaunotar opiskelee liiketaloutta. Hän on myös jalkapalloilija ja harrastaa vauhdikasta vesilautailua.
14:30
Huijareiden kaupunki
Sarjassa tutustutaan, kuinka suurkaupunkien hämärätyypit huijaavat ja ryöstävät hyväuskoisia turisteja. Conor Woodman selvittää, miten Bangkokin pahamaineiset huijaustarinat, jalokivi- ja avioliittohuijaukset, toimivat.
15:20
Hurjat mökkiurakat
Maailman huipulla. Paulie ja Tuffy rakentavat jokaisen lumilautailijan unelmamökin jyrkän hiihtorinteen huipulle. National Geographic Channel
16:10
Lentoturmatutkinta
Hudson-joen kiitorata. New Yorkin lennon ihmeellinen tarina. Ilmaan noustuaan kone joutui lintuparven keskelle, ja päätyi laskeutumaan kaupungin keskustaan. Air Crash Investigation, National Geographic Channel.
17:05
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 2. Anatomian oppitunti. Irvingissä on jälleen tarjolla vuokravarastoja laidasta laitaan. Jakson kohokohtia ovat vesiskootterin varhaisversio sekä Rickyä ja Barryä hämmentävät anatomiajulisteet. Yhdysvaltalainen tosi-tv-ohjelma.
17:30
Huutokaupan Metsästäjät
Barry löytää rojun joukosta pontikkapannun, Brandi ja Jarrod löytävät yhteisen sävelen, ja Darrell vetää Davea nenästä. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
17:55
Cops
Osa 1. Rattijuopon pakomatka. Epäilyttävä auto ei suostu pysähtymään, vaan päätyy katolleen. Kukaan ei halua tunnustaa ajaneensa autoa. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12

Kello 18:00

18:20
Lapin poliisit
Viime tipassa. Kaipainen saa ilmoituksen kansallispuistoon eksyneestä pariskunnasta. Rovaniemellä poliisit todistavat kaverusten välistä pahoinpitelyä. #lapinpoliisit
18:45
Family Guy
Osa 616. Chrisiä ei jätetä. Chris erotetaan koulusta, jotta oppilaitoksen tulosten keskiarvo paranisi. Loisin isä järjestää hänelle paikan entisestä yksityiskoulustaan. Amerikkalainen piirrossarja. K12
19:10
Varastojen metsästäjät
Matkalaukkuhuutokauppa. Lentokentän vieressä järjestettävä matkalaukkuhuutokauppa saa huutajat innostumaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:35
Autotallien metsästäjät
Osa 4. Urheiluhullujen autotalli. Tiimi toivoo löytävänsä arvokasta tavaraa NASCAR- ja jääkiekkopariskunnan autotallista. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
20:00
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 2. Anatomian oppitunti. Irvingissä on jälleen tarjolla vuokravarastoja laidasta laitaan. Jakson kohokohtia ovat vesiskootterin varhaisversio sekä Rickyä ja Barryä hämmentävät anatomiajulisteet. Yhdysvaltalainen tosi-tv-ohjelma.
20:30
Huutokaupan Metsästäjät
Barry palkkaa avukseen meedioita ja tekee selkäpiitä karmivan löydön. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.

Kello 21:00

21:00
Castle
Kausi 2. Osa 11. Viides luoti. Castle ja Beckett tutkivat taidekauppiaan murhaa, jonka rikospaikalta puuttuu luoti. Tiimi löytää todistajan, jolla saattaa olla muistinmenetys. Amerikkalainen dekkarisarja. K12
21:55
Ilman johtolankaa
Menetyksiä. Nuori koripallotähti katoaa jäljettömiin voitettuaan pelin. Anne saa keskenmenon. Amerikkalainen rikosdraama. K12
22:50
Wayward Pines
Osa 7. Petos. Ethan yrittää saada selville, keitä hänen vihamiehensä ovat. Kate ja Theresa huolestuvat Ethanin puheista. Amerikkalainen jännitysdraama. K12
23:45
Kuoleman merkki
Marked for Death, USA, 1990. O: Dwight H. Little P: Steven Seagal, Basil Wallace, Keith David. Eläkkeelle jäänyt pettynyt huumepoliisi ajautuu kotikaupungissaan sotapolulle jamaikalaisen huumejengin mystisen johtajan kanssa. Toiminta. K16

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 22 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:30
Mystinen ihmisjahti
Isokiho Kaliforniasta. Rikostutkijatiimi huomaa olevansa epätavallisen jäljityshaasteen edessä. Jäljitettävällä kohteella on jalassaan mystisiä palovammoja. Dokumenttisarja, National Geographic.
02:25
S.H.I.E.L.D. Agentit
Osa 10. Silta. Coulsonin tiimi pääsee jälleen supersotilaita kehittävän salaperäisen Tuhatjalka-projektin jäljille. Vaarallista tehtävää varten saadaan yllättäviä ja entuudestaan tuttuja apuvoimia. Amerikkalainen agenttisarja. K12
03:10
Jaakon matkassa
Maria Mustonen osallistui Miss Filippiinit -kilpailuun ja jäi niille teille. Jaakko tapaa Marian Manilassa, jossa mallikaunotar opiskelee liiketaloutta. Hän on myös jalkapalloilija ja harrastaa vauhdikasta vesilautailua.
04:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.