UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Torstai 26.11.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
09:00
Onnenarpa
10:50
Ennustaja-TV
11:00
Britannian paras leipomo
Kausi 1. Jakso 13/20. Rommipommi rum baba. Britannian parasta leipomoa haetaan kuvankauniilta Englannin Järviseudulta, joka on inspiroinut Wordsworthin lisäksi myös paikallisia leipomoita. Kisaan osallistuvat pinkki Emily's Tearoom, autotalliin ängetty Lovingly Artisan sekä noviisileipurit Broughton Village Bakeryssä. Leipurin tusina -haasteessa leivotaan romminhuuruinen rum baba. Englantilainen sarja. (46')

Kello 12:00

12:00
Huipputatuoija haussa
Kausi 2. Jakso 10/13. Kitaroita ja eläimiä. Tulikokeessa kisaajat pääsevät kustomoimaan Daven omat kitarat, mutta lopputulos ei miellytä Davea lainkaan. Pudotuskisassa tatuoidaan tällä kertaa eläimiä. Yhdelle asiakkaalle kipu on aivan liikaa, ja yhtä kisaajaa ripitetään siitä, ettei tällä itsellään ole tatuointeja. Amerikkalainen lifestylesarja.
13:00
Jyrki Sukulan makujen maa
Kausi 1. Jakso 6/10. Jyrki tutustuu nautatilan toimintaan Kokemäellä. Tänään valmistetaan naudan ylikypsää etuselkää, lihawokkia, kukkakaalijogurttia ja lihaliemessä haudutettuja juureksia. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
13:30
Hell's Kitchen
Kausi 3. Jakso 2/11. Kalaisa kisa. Naisten joukkuehenki on yhä hukassa, mutta miehiä yhdistää huoli yhden jäsenen voinnista. Kilpailu jatkuu kalanhajuisissa merkeissä: haasteessa putsataan merianturoita, joita illallisella valmistetaan asiakkaille. Amerikkalainen realitysarja. (39')
14:30
Top Chef
Kausi 3. Jakso 11/18. Toinen kattaus. Ravintolat avaavat ovensa uudelleen. Sisustusapua saadaan Christopher Cicconelta ja sommelieriksi tulee Stephen Asprinio. Nyt tiimeiltä odotetaan täydellisiä suorituksia. Amerikkalainen sarja. (44')
15:30
Haasta Hans
Kausi 1. Jakso 1/10. Tässä jaksossa Hansin haastaa The Voice Kids -tuomari Arttu Wiskari bändikavereineen. Artun henkilökohtaisena valmentajana häärii kokkikouluttaja Sikke Sumari. Keittiössä valmistuu tuhtia äijäruokaa, mutta kumpi on lopulta äijä, Hans vai Arttu? Kotimainen viihdeohjelma. (42')
16:30
Gordon Ramsay maailmalla
Kausi 1. Jakso 1/3. Aidon curryn jäljillä. Britit rakastavat intialaista ruokaa, kuten kormaa ja biryania, mutta heidän versionsa poikkeavat täysin alkuperäisistä herkuista. Gordon Ramsay lähtee Pohjois-Intiaan metsästämään aitoa intialaista ruokaa ja päätyy apukokiksi sekä viidakkoon että aavikolle. Englantilainen sarja. (49')
17:35
Hell's Kitchen
Kausi 3. Jakso 3/11. Roskisdyykkari keittiössä. Kilpailijat valmistavat aamiaista sotilaille, ja Jen joutuu vaikeuksiin turvauduttuaan kyseenalaisiin keinoihin keittiössä. Amerikkalainen realitysarja. (40')

Kello 18:00

18:30
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 2/30. Romu vai arvoauto?. Rick haluaa välttämättä ostaa Mustang Fastbackin, jollaisella Steve McQueen on ajanut, mutta kaikkien muiden mielestä auto on surkea romukasa. Amerikkalainen realitysarja. (20')
19:00
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 3/30. Taaloja ja taideterapiaa. Tällä kertaa asiakkailla on tarjolla muun muassa näyttelijä Tony Curtisin maalauksia, riekaleita lentokonekaapparin muinoin viemistä lunnasrahoista sekä 1800-luvun sotilasmiekkoja. Amerikkalainen realitysarja. (20')
19:30
Haasta Hans
Kausi 1. Jakso 6/10. Turun suuri poika, myyntimies Jethro Rostedt haastaa Hans Välimäen armottomaan kokkauskisaan. Nyt ei leikitä, vaan tehdään tunnissa koko päivän ateriat. Aina voitonnälkäistä Jethroa valmentaa huippukokki Jaakko Sorsa. Haastajan suu paukkuu ja käytössä ovat myös salaiset aseet, mutta Hans ei saa avukseen edes tulkkia. Kotimainen viihdeohjelma. (42')
20:30
Panttilainaamon autospesialistit
Kausi 2. Jakso 21/26. Kummituschopperi. Neworleansilaisen hotellin omistaja tilaa chopperin kummitusteemalla, ja Dannyn tiimi saa kunnostettavakseen Chevy Blazer -maasturin 14-vuotiaana kuolleen pojan muistoksi. Amerikkalainen sarja.

Kello 21:00

21:00
Firmat kuntoon
Kausi 2. Jakso 2/18. Lihatukku. A. Steinin lihatukku on 75 vuotta vanha perheyritys, mutta nyt sen loppu näyttää olevan käsillä, koska marginaalit ovat pienet ja saatavia jätetään perimättä. Amerikkalainen realitysarja. (43')
22:00
Huippulastin metsästäjät
Kausi 2. Jakso 3/15. Kuningas ja tukkijätkä. Chris ja Robbie saavat kuljetettavakseen Elviksen Cadillacin ja esiintymisasun. Jarrett puolestaan kuljettaa ravintolaa mainostavaa lasikuitupatsasta, mutta kohtaa vastoinkäymisiä aina lähdöstä maaliin saakka. Jääkö hän lopulta lainkaan voitolle? Amerikkalainen sarja.
22:30
Huippulastin metsästäjät
Kausi 2. Jakso 4/15. Rakkautta ensilennolla. Eläinkuljetuksiin erikoistunut Jennifer ottaa tällä kerralla kyytiinsä puhuvan papukaijan, mutta lintu kiukutteleekin koko matkan. Roy saa kuljetettavakseen ultrakevyen lentokoneen ja pääsee itsekin kokeilemaan lentämistä. Amerikkalainen sarja.
23:00
Muinaiset avaruusoliot
Kausi 5. Jakso 11/15. Jumalten taikavoimaa. Ihmiskunnan historian alkuajoista lähtien on tunnettu maagikkoja, velhoja ja taikureita, joiden kykyjä on pidetty lähes yliluonnollisina. Muinaisastronauttien tutkijoiden mielestä ylimaallisilta vaikuttavat kyvyt voivat olla peräisin maapallon ulkopuolelta. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. (42') K7 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Australian rajalla
Kausi 8. Jakso 5/20. Inkivääriä ja efedriiniä. Kanadasta saapuvan naisen tavaroista löytyy heroiini- ja efedriinijäämiä. Malesialaismies saapuu turistiviisumilla työnhakuun. Kiukkuisella kiinalaisella on mukanaan kilo tuoretta inkivääriä. Australialainen sarja. (22')
00:30
Australian rajalla
Kausi 8. Jakso 6/20. Leuhkat eväät. Nainen on käynyt Vietnamissa ottamassa implantit takapuoleensa. Tulli epäilee, että hänellä on kehossaan muutakin kuin silikonia. Egyptiläismies ei suostu maksamaan sakkoja laittomista matkaeväistään. Australialainen sarja. (24')
01:05
Arktiset vedet
Kausi 4. Jakso 6/8. Viihteellinen luonto-, kalastus- ja matkailuohjelma Arktiset Vedet syöksyy vastaanottimiin ohjelmasarjan neljännellä tuotantokaudella kahdeksan jakson voimin. Pohjoinen ulottuvuus aukeaa katsojalle kaikessa loistossaan kuin rauhoitettu jääleinikki Kilpisjärven erämaassa. Jaksoissa seikkaillaan aina Suomen kalastusapajista Ruotsin ja Islannin upeisiin erämaihin ja arktisiin vesiin.
01:35
Mestariampuja
Kausi 4. Jakso 12/13. Finaali. Jäljellä olevat neljä kilpailijaa käyvät läpi kaksi pudotuskisaa ennen suurta finaalia. Kuka kruunataan mestariampujaksi? Amerikkalainen realitysarja.
02:35
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV