UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Keskiviikko 1.4.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:50
Ostosruutu
07:50
Onnenarpa
09:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:20
Elämää halpalentoyhtiössä
Kausi 3. Jakso 10/13. Lentokielto. 5-vuotias Oliver ei pääse koneeseen ilman henkilötodistusta. Raskaana oleva Kim pelkää, ettei pääse äitinsä syntymäpäiville. Jalkapallofani Jimmyn matkatavarat herättävät epäilyksiä. Australialainen sarja. (22') Sallittu kaiken ikäisille.
11:50
Muuttajat
Kausi 1. Jakso 1/20. Antin tyylikäs city-yksiö vaihtuu kimppakämppään, jota hän ei ole nähnyt etukäteen. Motoristipastori perheineen aloittaa värikkään muuton kohti Kuopiota. Kotimainen realityohjelma. (21')

Kello 12:00

12:20
Britannian paras leipomo
Kausi 2. Jakso 21/30. Marenkipulmia Essexissä. Kolme itäanglialaista leipomoa kisaa aluefinaalipaikasta. Erikoisuuksissa on tarjolla hunaja-ohraleipää, juureskakkua ja lammaslihapasteijaa. Jokerihaasteen aines on pinaatti, jota täytyy käyttää leivässä, ja leipurin tusinassa leivotaan pieniä sitruuna-marenkipiiraita. Englantilainen sarja. (46')
13:15
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 4/20. Kylpyunelmia ja paloturvallisuutta. Kylpygeelin havainnollistava esittely vangitsee urosleijonien huomion. Palomiehet puolestaan vetoavat tunteisiin paloturvallisuuden asialla. Kanadalainen sarja. (44')
14:10
Los Angelesin tatuointitarinat
Avajaiset. LA Ink avaa ovensa kovan urakan päätteeksi, ja Kat haluaa järjestää rocken roll -tyyliset avajaiset sen kunniaksi. Työtä jatketaan silti normaalitahtiin, ja LA Inkissä tehdään raju kimma, suojelusenkeli ja tulivuoritatuoinnit. Amerikkalainen sarja.
15:05
Top Chef
Kausi 4. Jakso 7/15. Improvisaatiota. Yksikään kilpailijoista ei ole kondiittori, mutta tulikokeessa on valmistettava jälkiruoka. Pudotuskilpailussa improvisoidaan pareittain avainsanojen pohjalta. Amerikkalainen sarja. (43')
16:00
Hurja remontti
Kausi 7. Jakso 19/29. Bussikirkko, osa 1/2. Nikema ja Tamara Tripp pitävät bussikirkkoa, jonne he kutsuvat alueensa lapsia. He tarjoavat lapsille kotonaan ruokaa, opetusta, seuraa ja ajanvietettä. Koti on kuitenkin pieni ja huonokuntoinen, joten Ty tiimeineen rakentaa perheelle suuremman talon. Amerikkalainen realitysarja.
16:55
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 14/27. Providencen hodarit. Tässä jaksossa Adam matkustaa Rhode Islandin kauniiseen pääkaupunkiin Providenceen ja auttaa paikallisen rugby-seuran hyökkääjää Connor McQuadea selviytymään Olneyville N.Y. System -ravintolan hodarihaasteesta. Adam tutustuu myös kaupungin rikkaaseen ruokakulttuuriin, jota sävyttävät siirtolaisten mukanaan tuomat perinteet. Amerikkalainen sarja. (21')
17:25
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 5/20. Koirat vaipoissa. Tällä kertaa leijonille esitellään liikkuva martinibaari, kaunaisten ihmisten tosi-tv-sarja ja ikääntyvien koirien apuvälineitä. Kanadalainen sarja. (44')

Kello 18:00

18:20
MasterChef Australia
Kausi 6. Jakso 51/61. Kapteeni käskee. Kilpailijat joutuvat kokkaamaan samaan tahtiin huippukokki Heston Blumenthalin kanssa tämän suunnittelemaa punajuuririsottoa. Koska kyseessä on Heston, luvassa ei ole mikään tavallinen risotto. Australialainen sarja. (58')
19:30
Top Chef
Kausi 4. Jakso 8/15. Perheaterioita. Tulikokeessa valmistetaan riisiä sisältävä pääruoka vaivaisessa vartissa. Pudotuskilpailua varten pitää kehittää helppo ja ravitseva ateria nelihenkiselle perheelle 10 dollarin budjetilla. Amerikkalainen sarja. (43')
20:30
Poliisit
Kausi 7. Jakso 51/56. Turku. Sekava mies on uhkaillut ja ajanut nuorisoa takaa. Kerrostalon verinen ulko-ovi herättää ihmetystä. Nuoripari on riehunut taloyhtiön rapussa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (22') K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 3. Jakso 4/12. Aki yllättyy myyjien kanssa. Nuori kauppias osoittautuu kovaksi tinkaajaksi, ja helpot kaupat toisaalla saavat Akin hämmentymään. Jyväskylässä tavataan Ismo Leikola. Helillä on Markulle hyllyhommia. Kotimainen ohjelma. (43')
22:00
Poliisit
Kausi 7. Jakso 50/56. Joensuu. Ilosaarirock varmistaa tehtävien suman Miikalle ja Ollille. Partio setvii mystistä murto- ja väkivaltatehtävää. Itsetuhoinen mies kohdataan rautatiellä kriittisellä hetkellä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K12 (ahdistus).
22:30
Panttilainaamo
Kausi 8. Jakso 15/21. Pelisuunnitelma. Panttilainaamoon tuodaan Miami Dolphinsin pelikirjoja, ja niiden innoittamina pojat päättävät kokeilla kuka heistä olisi paras pelinrakentaja. Amerikkalainen realitysarja.
23:00
Poliisit Norja
Kausi 1. Jakso 21/40. Trondheim. Partio tavoittaa kaksi välinpitämätöntä kaaharia, joita ei ole pysäyttänyt edes kuolemaan johtanut onnettomuus. Myöhemmin yöllä partio menee keskeyttämään tappelun, ja yksi riitapukareista alkaa käyttäytyä kummallisesti. Norjalainen dokumentaarinen sarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Poliisit Norja
Kausi 1. Jakso 22/40. Drammen. Koirapartiolla riittää yöllä monenlaista työtä, jossa tarvitaan nimenomaan koiran apua. Partio hälytetään muun muassa tutkimaan murtoa, ja se kohtaa ihmisen, jolla vaikuttaa olevan hallussaan tuntomerkkeihin sopivaa tavaraa. Norjalainen dokumentaarinen sarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Rekkakuskit jäällä
Kausi 6. Jakso 8/16. Näytön paikka. Siankyljen kyvyt joutuvat koetukselle, kun hän pääsee kuskaamaan lastia yksinään Manleyn kylään. Austin puolestaan pääsee mukaan kuljettamaan raskasta valmistaloa. Jack tekee paluun lastivarikolle, mutta Lane ei ole tyytyväinen veteraanin lähdettyä ovet paukkuen. Kanadalainen realitysarja. (43') K7 (ahdistus).
01:00
Anthony Bourdain maailmalla
Kausi 8. Jakso 14/16. Emilia-Romagna. Anthony Bourdain suuntaa kohti Italiaa, jossa herkkujuustojen ja -kinkkujen lisäksi myös nopeat autot tekevät vaikutuksen tähän arvokkaasti ikääntyvään herrasmieheen. Amerikkalainen sarja.
01:55
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 5/20. Koirat vaipoissa. Tällä kertaa leijonille esitellään liikkuva martinibaari, kaunaisten ihmisten tosi-tv-sarja ja ikääntyvien koirien apuvälineitä. Kanadalainen sarja. (44')
02:50
Los Angelesin tatuointitarinat
Avajaiset. LA Ink avaa ovensa kovan urakan päätteeksi, ja Kat haluaa järjestää rocken roll -tyyliset avajaiset sen kunniaksi. Työtä jatketaan silti normaalitahtiin, ja LA Inkissä tehdään raju kimma, suojelusenkeli ja tulivuoritatuoinnit. Amerikkalainen sarja.
03:45
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV