UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Perjantai 1.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

09:45
Ostosruutu
10:15
Ostosruutu
10:45
Ostosruutu
11:15
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:45
Krokotiilimies
Tupa täynnä. Australia Zoossa riittää vipinää, kun ihmisjoukot tungeksivat katsomaan eläimiä ja esityksiä itsenäisyyspäivänä ja pääsiäisenä. Steve Irwinillä ja kumppaneilla on kädet täynnä töitä, kun kävijäennätykset paukkuvat rikki. Dokumentti. 2. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:15
Apua avajaisiin
Daven osteriravintola. Brittiläisessä Kolumbiassa kalastajana toimiva Dave Martynuik on ostanut Marika-vaimolleen lahjaksi ravintolan, jossa pitäisi tarjota ostereita. Kun ravintola-alan kokemus on Marikan tarjoilijan töiden varassa, apuun tarvitaan David Adjeya. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi.
13:05
Leijonan luola Ruotsi
Vanhoja ja nuoria. Kauden viimeisessä jaksossa nähdään eräs hyvin vanha yrittäjä ja myös sarjan nuorimmat yrittäjät. Eräs keksintö saa osan leijonista riemuitsemaan villisti. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (45')
14:00
Henkka & Niki vs. Amerikka
Sukutaistelu San Fransiscossa. San Fransiscossa valmistetaan ostereita. Vastustajana ja oppaana on Nikin lankomies ja huippuravintoloitsija Matthew. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
14:30
Jyrki Sukulan makujen maa
Tällä kertaa Jyrki suuntaa Siilinjärveläisille peruna- ja sipulitiloille. Jyrki kokkaaa sipulikeittoa ja röstiperunaa. Lisukkeeksi valmistetaan isäntäväen spelttileipää. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (20')
15:00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Perinteet romukoppaan. Tukholman vanhassakaupungissa sijaitseva perinteikäs Cattelin näyttää nykyään pelkältä kebabpaikalta. Illan tullen ravintola ammottaa tyhjyyttään. Kokki Alexander Nilson lähtee herättelemään omistajaa ja kokkeja sekä yrittää tehdä ravintolasta jälleen tasokkaan. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
15:55
Ruotsin karmein koti
1950-luvun keittiö nykyaikaan. Catarinan keittiö on 1950-luvun kuosissaan ja siksi epäkäytännöllinen kahden lapsen yksinhuoltajalle. Keittiö on myös täynnä kaikenlaista krääsää, joka saa jopa sisustuskaksikon hämilleen. Niinpä keittiö pannaan täysin uuteen uskoon. Ruotsalainen sisustusohjelma. 6. tuotantokausi.
16:45
LA Ink
Kivi vierii. Kat tekee viimein päätöksensä Coreyn asiassa ? mutta myös Corey on tehnyt oman päätöksensä. Amy yrittää setviä kireää tilannetta Ruthlessin kanssa, mutta Ruthless on nimensä mukaisesti säälimätön. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
17:40
Gordon Ramsay ja paras ravintola
Finaali. Ravintolakilpailun finaalissa vastakkain asettuvat ravintolat kohtaavat Ramsayn uuden ravintolan Petrusin keittiössä Länsi-Lontoossa. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (45')

Kello 18:00

18:35
Brady Barrin vaarallinen luonto
Peto pinnan alla. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Haita pidetään vaarallisina petoina, mutta mikä niistä on vaarallisin? Brady ottaa asiasta selvää vertailemalla valkohain, härkähain ja tiikerihain ominaisuuksia. Amerikkalainen sarja. 6. tuotantokausi. (50') K7 (ahdistus).
19:35
Kuuluisat kuppilat
Lämäri-haaste. Adam vierailee Portsmouthissa, New Hampshiressa. Hän valmentaa paikallista legendaa Lämäri-haasteeseen, jossa syömävoimia tarvitaan. Samalla reissulla Adam tutustuu nostalgiseen Gilley's-hodariin sekä järkälemäiseen Sklarmageddon-munakkaaseen. Luvassa on maukkaita annoksia ja kannustavaa kisahenkeä. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
20:05
MasterChef USA
Mestarillista makkaraa. Yllätyslaatikkohaasteessa valmistetaan herkullisia makkaroita. Voittaja valitsee taas, mistä raaka-aineesta muut kokkaavat päivän pudotushaasteessa. Tarkalla taktikoinnilla voi vaikuttaa kisan kulkuun. Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (40')

Kello 21:00

21:05
Villit nettivideot
Hurjat kyydit. Tässä jaksossa tutustutaan erilaisiin kulkuneuvoihin. Mark Malkoff kilpailee New Yorkin kaupungin bussia vastaan lasten kolmipyörällä, Danny MacAskill tekee huimia temppuja polkupyörällä ja Parkerin veljekset valmistavat maantiekelpoisia kopioita Tron-elokuvan valopyörästä. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (25') K12 (ahdistus).
21:35
Villit nettivideot
Nelijalkaiset ystävät. Tässä jaksossa nähdään videoita kaikenkarvaisista lemmikeistä. Tapaamme muun muassa parkouria harrastavan ukrainalaiskoiran, potkulaudan ja keinuhevosen kyytiin nousevan amerikkalaisen bulldoggin ja taputusleikkiä leikkivät hongkongilaiskissat. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (22') K12 (ahdistus).
22:05
Arman ja viimeinen ristiretki
Benin, voodoo-papin oppipoikana. Viidakon keskellä Armanista tulee perinteisen voodoo-papin oppipoika. Mutta valkoisen länsimaalaisen on mahdoton saada paikallisten hyväksyntää, ja Armanin on osallistuttava pyhiin, mutta verisiin rituaaleihin voittaakseen voodoo-papin kunnioituksen. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (24') K12 (väkivalta, ahdistus).
22:35
Arman ja viimeinen ristiretki
Nepal, Himalajan armoilla. Arman matkaa läpi autiomaan ja vuoriston, Lo:n syrjäiseen ja unohdettuun kuningaskuntaan. Yli 5 km korkeudessa hänen on voitettava jakki-härkiä paimentavan perheen luottamus, mutta sitten kuolettavan vaarallinen vuoristotauti laittaa kaiken vaakalaudalle. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (24') K7 (ahdistus).
23:05
Australian kovimmat keräilijät
Keräilijöiden keräilijä. Adam ja Lucas tapaavat Brianin, joka osoittautuu varsinaiseksi keräilijöiden keräilijäksi. Australialainen sarja. 1. tuotantokausi. (45')

Kello 24:00

00:05
Poliisit Norja
Vansjø. Partio hoitaa liikenneonnettomuutta, jonka toisella osapuolella ei ole puhtaat jauhot pussissa. Illan aikana poliisit käyvät myös rauhoittelemassa innokkaita juhlijoita ja selvittämässä surullista perheriitaa. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:35
Poliisit Norja
Trondheim. Partiolla on mukanaan poliisikoirat, jotka pääsevät pari kertaa tositoimiin. Poliisit tutkivat myös epäilyttävää autovarkautta. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:05
Täysillä tutkaan
Ajo-opetusta. Kärttyisiä mummoja, kaveruksia viihteellä ja hurjastelevia mönkijöitä - täysillä tutkaan! Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
01:35
LA Ink
Kivi vierii. Kat tekee viimein päätöksensä Coreyn asiassa ? mutta myös Corey on tehnyt oman päätöksensä. Amy yrittää setviä kireää tilannetta Ruthlessin kanssa, mutta Ruthless on nimensä mukaisesti säälimätön. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
02:30
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV