UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Keskiviikko 2.12.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
09:00
Koru-TV
10:50
Britannian paras leipomo
Kausi 1. Jakso 17/20. Hevosia ja herkkuja. Finaaliviikon haasteet kovenevat. Leipomoja on jäljellä enää neljä, ja vain kolme pääsee finaaliviikon seuraavaan haasteeseen. Tällä kertaa Broughtonin, Metfieldin, Dunbarin ja Hambletonin on leivottava sata makeaa ja sata suolaista leivonnaista laukkakisoihin. Aikaraja on tiukka, eivätkä kaikki ole tottuneet leipomaan massatuotantotyyliin. Englantilainen sarja. (46')
11:55
Huijari pilasi elämäni
Kausi 1. Jakso 1/5. Häähaaveet murskaksi. Huijareiden metsästäjät Melinda ja Dominic jäljittävät nyt hääliikkeitä pyörittänyttä naista, joka on jättänyt monet morsiamet tyhjän päälle. Eräs petetty pari saa samalla kokea unelmiensa yllätyksen. Englantilainen sarja. (43')

Kello 12:00

12:55
Jyrki Sukulan makujen maa
Kausi 1. Jakso 9/10. Tänään Jyrki matkaa Kirkkonummelle tutustumaan paikalliseen yrttitarhaan. Ruoanlaiton teemana on raw bar eli raakaruoka. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
13:25
Hell's Kitchen
Kausi 3. Jakso 5/11. Rampa ankka. Tehtävänä on suunnitella ja valmistaa ateriakokonaisuus juhlatilaisuuteen, mutta Melissa käyttäytyy kuin luolanainen. Amerikkalainen realitysarja. (40')
14:25
Top Chef
Kausi 3. Jakso 14/18. Ranskalainen testi. New Yorkissa kilpailijoiden on ensin kopioitava Le Cirque -ravintolan vaativa erikoisannos 25 minuutissa. Kulinaarisessa instituutissa heitä odottaa ranskalainen testi. Amerikkalainen sarja. (44')
15:30
Haasta Hans
Kausi 1. Jakso 4/10. Maailmanmestari Jani Sievinen ja huippukokki Hans Välimäki kokkaavat kilpaa skandinaavisia herkkuja Suomi-Ruotsi -maaottelun hengessä. Janin tiimiä valmentaa kansainvälinen kokkihai Jaakko Sorsa. Hans kauhoo taas yksin ilman kellukkeita. Kuka ui kenenkin liiveihin ja kenen nimi komeilee lopussa ykkösenä? Kotimainen viihdeohjelma. (42')
16:30
Australian rajalla
Kausi 8. Jakso 7/20. Lomaileva hieroja. Ecuadorista saapuvan miehen profiili löytyy paikallisen seuralaispalvelun listoilta. Kiinalaisnaiselta etsitään 200 000 dollarin timanttikoruja. Iäkäs rouva menettää hermonsa. Australialainen sarja. (23')
17:00
Australian rajalla
Kausi 8. Jakso 8/20. Tupakantuskia. Los Angelesista saapuva mies käyttäytyy poikkeuksellisen hermostuneesti. Maahanmuuttovirasto tekee ratsian Adelaiden esikaupungissa. Australialainen sarja. (22')
17:30
Hell's Kitchen
Kausi 3. Jakso 6/11. Riemua ja raivoa. Tiimit haastetaan kokkaamaan hummerista jotakin kekseliästä ja herkullista. Voittajat riemuitsevat upeasta palkinnosta, mutta häviäjien rangaistus herättää puhdasta raivoa. Kun Hell's Kitchen taas illalla avataan, nähdään, miten poikien tiimin uusi kokoonpano toimii. Amerikkalainen realitysarja. (40')

Kello 18:00

18:30
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 8/30. Sturgisin prätkäjuhlat. Rick lähtee matkailuautollaan Sturgisin moottoripyörätapahtumaan. Matkan varrella hän onnistuu tekemään uusia löytöjä. Chumlee viettää syntymäpäiviään. Amerikkalainen realitysarja. (19')
19:00
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 9/30. Vanhoja valokuvia. Tällä kertaa asiakkaat tuovat näytille harvinaisia sormuksia ja aseita, ja John Waynen koulun vuosikirja innostaa panttilainaamon väkeä tutkimaan omia nuoruudenkuviaan. Amerikkalainen realitysarja. (20')
19:30
Arman ja viimeinen ristiretki
Kausi 1. Jakso 5/8. Benin, voodoo-papin oppipoikana. Viidakon keskellä Armanista tulee perinteisen voodoo-papin oppipoika. Mutta valkoisen länsimaalaisen on mahdoton saada paikallisten hyväksyntää, ja Armanin on osallistuttava pyhiin, mutta verisiin rituaaleihin voittaakseen voodoo-papin kunnioituksen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (24') K12 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Arman ja viimeinen ristiretki
Kausi 1. Jakso 6/8. Nepal, Himalajan armoilla. Arman matkaa läpi autiomaan ja vuoriston, Lo:n syrjäiseen ja unohdettuun kuningaskuntaan. Yli 5 km korkeudessa hänen on voitettava jakki-härkiä paimentavan perheen luottamus, mutta sitten kuolettavan vaarallinen vuoristotauti laittaa kaiken vaakalaudalle. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (24') K7 (ahdistus).
20:30
Panttilainaamon autospesialistit
Kausi 2. Jakso 24/26. Murheellinen Cadillac. Count's Kustomsiin tulee modernisoitavaksi vuoden 1960 avo-Cadillac, johon Danny ei halua kajota, jos auto on alkuperäiskuntoinen. Myöhemmin pajalle saapuu pysäyttävä suru-uutinen. Amerikkalainen sarja.

Kello 21:00

21:00
MasterChef Kanada
Kausi 1. Jakso 5/15. Erikoisia hampurilaisia. Hektisessä yllätyslaatikkotehtävässä sattuu vahinko, ja yksi kilpailija joutuu keskeyttämään. Pudotustehtävässä kotikokkien on yhdistettävä kanadalainen raaka-aine ja olut. Kanadalainen ruokareality. (42')
22:00
Amerikan paras ravintola
Kausi 1. Jakso 8/11. Lähiruokaa. Viimeistä semifinaalipaikkaa tavoittelee kaksi lähiruokaravintolaa. Nuoren tiimin pyörittämä trendikäs Pines saa vastaansa Unionin, jonka ruokalistasta vastaa alan konkari. Amerikkalainen ruokareality.
23:00
Rikkaiden panttilainaamo
Kausi 1. Jakso 2/7. Kohtalo sinetöity. 26-vuotias luotonvalvoja löytää uuden kotinsa ullakolta roinan keskeltä arvokkaalta vaikuttavan Yrjö V:n aikaisen käärön sinetteineen ja vaakunoineen. Hän vie sen James Constantinoun panttilainaamoon arvioitavaksi. Ingrid ja Marcella ovat valmiita luopumaan perintökaulakoruistaan voidakseen toteuttaa omat unelmansa. Englantilainen realitysarja. (46')

Kello 24:00

00:05
Murhapeli
Kausi 1. Jakso 7/9. Kohtalokkaat karkelot. Väki vähenee, pidot paranevat. Havaiji-aiheiset juhlat saavat ikävän lopun, kun yhdelle kartanon vieraista käy kalpaten. Arvoituksen selvittäminen on ratkaisevassa osassa, kun toisella joukkueella on ylivoima. Kuka saa koottua kelvollisen teorian ja kuka on seuraavaksi vaarassa? Amerikkalainen realitysarja. (42') K12 (väkivalta, ahdistus).
01:05
Huippulastin metsästäjät
Kausi 2. Jakso 3/15. Kuningas ja tukkijätkä. Chris ja Robbie saavat kuljetettavakseen Elviksen Cadillacin ja esiintymisasun. Jarrett puolestaan kuljettaa ravintolaa mainostavaa lasikuitupatsasta, mutta kohtaa vastoinkäymisiä aina lähdöstä maaliin saakka. Jääkö hän lopulta lainkaan voitolle? Amerikkalainen sarja.
01:35
Huippulastin metsästäjät
Kausi 2. Jakso 4/15. Rakkautta ensilennolla. Eläinkuljetuksiin erikoistunut Jennifer ottaa tällä kerralla kyytiinsä puhuvan papukaijan, mutta lintu kiukutteleekin koko matkan. Roy saa kuljetettavakseen ultrakevyen lentokoneen ja pääsee itsekin kokeilemaan lentämistä. Amerikkalainen sarja.
02:05
Villit nettivideot
Kausi 5. Jakso 3/20. Supersankarit. Netissä liikkuu monenlaisia supersankareita parkourtaitureista käsilläkävelijään. Teräsmiehiä unohtamatta. Myös taisteluvälineiden kirjo vaihtelee kainalosauvoista tankkiin. Englantilainen sarja. (23') K12 (ahdistus).
02:40
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV