UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Keskiviikko 20.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

08:55
Ostosruutu
09:25
Ostosruutu
09:55
Ostosruutu
10:25
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
10:55
Maistuvimmat liikeideat
Japani vs. Kanada. Hashi tekee jäätelöä eksoottisilla japanilaisilla mauilla. Vastassa ovat Lallapolosan kanadalaiset keksit ja suklaaneliöt. 1. tuotantokausi. (43')
11:45
Krokotiilimies
Tiikerihaiden jäljillä. Australialainen eläinasiantuntija Steve Irwin tutustuttaa katsojat Australian ja Fid?in lähivesien mereneläviin. Tällä kertaa hän perehtyy tiikerihaihin, mutta vastaan tulee myös muita haita ja kilpikonnia. Dokumentti. 6. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:45
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Nigella vai Nigel?. Gordon valmistaa silokampelaa punaviinikastikkeessa, ja harjoittelijat kilpailevat jälkiruoillaan. Gordon on huolissaan Nigella-kalkkunansa painonnoususta, eikä linnun sukupuolestakaan ole varmuutta. Jaksossa myös selvitetään, mitä markettien makkarat oikeasti sisältävät, ja syödään oravaa luonnonsuojelun nimissä. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (48')
13:45
Henkka & Niki vs. Amerikka
Hawaijin rapufarmarit. Henkka & Niki vierailevat rapufarmilla, joka tuottaa katkarapuja oman pikaruokalan tarpeisiin. Mitä eurooppalaiset kokkimme loihtivat tätä klassikkoherkkua vastaan? Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
14:15
Jyrki Sukulan makujen maa
Jyrki matkaa Urjalaan Pentinkulman tilalle. Alueella sijaitsee "Koskelan torppa", joka on innoittanut kirjailija Väinö Linnaa teokseen Täällä Pohjantähden alla. Torpparihistorian lisäksi tutustumme öljykasvien viljelyyn. Ruoaksi valmistuu yrttimarinoitua kananpoikaa ja hapankaali-pekoni-piirakka. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (21')
14:45
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Laatua keittiöön ja elämään. Kreikkalainen ravintola Kalimera Tukholmassa on vähällä viedä omistajansa vararikkoon. Mostafa on aina töissä, eikä hänellä riitä aikaa perheelleen. Alexanderin onkin yritettävä järjestää aikaa Mostafalle ja perheelle sekä saatava ravintola jälleen kannattavaksi. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')
15:40
Huijarirakentajat
Koijarikarju. Keski-Englannissa toimii todellinen koijarien kuningas Peter Giblin, joka ottaa vastaan massoittain urakoita, mutta jättää ne kesken. Dom ja Melinda rientävät Milton Keynesiin auttamaan Kate ja Mike Snow'n kovia kokenutta perhettä. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
16:35
LA Ink
Uusia alkuja. Katilla alkaa uusi vaihe elämässä: hänellä on uusi talo, uusi kämppis ja uusi kissa. Hänellä on myös yllätys uudelle rakkaalleen Jesselle. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
17:30
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kanaa ja hevosenmaitoa. Gordon tarjoilee vesikrassikeittoa ja kananrintaa ja ottaa jälkiruokakisassa yhteen palomiesten kanssa. Giles pääsee lypsypuuhiin. Vierailijana Jonathan Ross. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (48')

Kello 18:00

18:30
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kylän ainoa ravintola. Oxien pikkukylässä on vain yksi ravintola, mutta sielläkään ei käy juuri kukaan. Ravintolan maine on huono, ja henkilökunnan välit ovat kireät. Alex muokkaa ravintolan ruokalistaa ja antaa jokaiselle henkilökunnassa selvän roolin. Hän yrittää myös saada paikalliset palaamaan ravintolaan toritempauksella. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')
19:30
Panttilainaamo
Pyssyn pauketta. Panttilainaamoon tuodaan muun muassa Amazing Spider-Manin ensinumero ja Colt-revolveri vuodelta 1860. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi.
20:00
Panttilainaamo
Kitarataivas. Rick hieroo elämänsä suurimpia kitarakauppoja Les Paulin Les Paul -kitarasta. Corey saa aiheen briljeerata tiedoillaan presidentti Harrisonista, ja Chum pääsee kouluttamaan uutta työntekijää yövuoroon. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi.
20:30
Panttilainaamo
Mafian perintö. Panttilainaamoon tuodaan sinettisormus, jonka väitetään kuuluneen mafiapomo Lucky Lucianolle. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi.

Kello 21:00

21:00
Poliisit Norja
Fredrikstad. Partion vuoro alkaa vauhdikkaasti, kun se hälytetään toiseen kaupunkiin toisen partion avuksi. Lisäksi partio selvittelee kadonneen naisen tapausta ja suostuu ottamaan mukaan ylimääräisen kyytiläisen. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Poliisit Norja
Bergen. Partio saa ilmoituksen aseistautuneesta miehestä. Epäilykset heräävät silti pian. Myöhemmin yöllä partio selvittelee humalaisten riitoja, joihin sekaantuvat myös ulkopuoliset. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi. K7 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Roast - Charlie Sheen
Charlie Sheen. Charlie Sheen piinapenkissä. Häntä hiillostavat William Shatner, Mike Tyson, Steve-O, Kate Walsh, Jon Lovitz, Jeff Ross, Anthony Jezelnik, Patrice O'Neal ja Amy Schumer. Illan isäntänä toimii Seth MacFarlane. Amerikkalainen pisteohjelma. (77') K7 (väkivalta).
23:30
Rekkakuskit jäällä
Lisan jättilasti. Lisa Kelly saa vihdoin todistaa kykynsä, kun hän pääsee ajamaan työntöautoa kauden suurimman lastin takana. Mutta onnistuuko tarkkuutta vaativa tehtävä kokemattomalta kuskilta? Tulokas Ray Veilleux jää jumiin jyrkkään ylämäkeen ja polttaa hihansa pahanpäiväisesti kuvausryhmän kysymyksiin. Kanadalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:30
Maaginen Criss Angel
Katoavat norsut. Taikurit ovat aikojen saatossa saaneet aina yhden norsun katoamaan, mutta Criss haluaa taikoa kadoksiin monta norsua yhdellä kertaa. Enää pitäisi vain löytää lauma norsuja, jotka kadottaa. Myös Krystynin on nyt aika näyttää, mihin pystyy. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (38') K7 (ahdistus).
01:20
Trigger Happy TV
Äänekäs kännykkään puhuja käy Celine Dionin konsertissa, merikapteeni hämmentää traagisilla tarinoillaan ja kukkakauppias mainostaa kasvien hallusinogeenisiä ominaisuuksia. Englantilainen piilokameraohjelma. 3. tuotantokausi. (21') K7 (väkivalta, ahdistus).
01:50
Trigger Happy TV
Tänään tavataan masentunut jäätelökauppias, seuraa etsivä turisti ja vastaanottovirkailija, joka ei saa poistua työpisteeltään. Englantilainen piilokameraohjelma. 3. tuotantokausi. (21') K7 (väkivalta, ahdistus).
02:20
Rantavahdit
Tuhkimotarina. Rantavahti ja taitava surffari Kobi murtaa niskansa, ja jaksossa seurataan hänen toipumistaan. Bondin rantavahdit hoitavat tavanomaisia tehtäviään sekä kilpailevat vuotuisessa Iron Man -kisassa, jonka voittaa yllätysnimi. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (22') K7 (ahdistus).
02:50
LA Ink
Uusia alkuja. Katilla alkaa uusi vaihe elämässä: hänellä on uusi talo, uusi kämppis ja uusi kissa. Hänellä on myös yllätys uudelle rakkaalleen Jesselle. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
03:45
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV