UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Maanantai 4.5.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:45
Ostosruutu
07:45
Onnenarpa
09:15
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:15
Mahdoton illallinen
Kausi 8. Jakso 1/13. Muonaa merimiehille. Robert Irvine apureineen yrittää suoriutua kaksivaiheisesta laivastohaasteesta. Onnistuuko aterian valmistaminen tiukalla aikataululla, kun miehistön jäsenten kotiosavaltiotkin on huomioitava annoksissa? Amerikkalainen sarja. (42')

Kello 12:00

12:15
Huippusalaiset reseptit
Kausi 1. Jakso 8/8. Kiinalainen juttu. Nyt wokataan oikein olan takaa ja palautellaan mieleen mandariinikiinan alkeet. Todd yrittää kloonata P.F. Chang's -ravintolan kana-salaattiwrapin, ja siinä on haastetta kerrakseen. (39')
13:10
JIM D: Käsittämättömät koneet
Meren valtiaat. Jaksossa tutustutaan jättimäisiin merialuksiin Etelä-Korean rannikolla ja Itämeressä. Porauslaiva Ensco DS-6 valmistautuu nostoputken laskemiseen Etelä-Korean rannikolla ja Castoro 6 laskee Nord Streamin putkilinjaa Itämereen. Amerikkalainen dokumenttisarja. (45')
14:05
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 3. Jakso 1/10. Villi länsikö?. Fouadin ja Marien villin lännen ravintola Borlängessä kumisee tyhjyyttään. Tarjolla on muun muassa bruschettaa, libanonilaista leipää ja sitkeää lihaa. Alexander panee ravintolan täysremonttiin ja kutsuu apuun myös pariskunnan kokkipojan. Ruotsalainen realitysarja. (44')
15:00
Henkka & Niki vs. Amerikka
Kausi 3. Jakso 6/10. Kosherkeittiön kingit. Henkka ja Niki opettelevat juutalaisen keittiön saloja Rabbi Hechtin johdolla. Kuinka onnistuu hyppy tähän tuntemattomaan keittiöön ja sen hellojen äärelle? Kotimainen ohjelma. (23')
15:30
Jyrki Sukulan makujen maa
Kausi 3. Jakso 6/10. Jyrki tutustuu ruisleivän valmistukseen. Ruokana ruiskuorrutettua porsaan sisäfilettä ja ruiskaalikääryleitä. Kotimainen ohjelma. (20')
16:00
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 8/24. Musiikin siivin. Jane on kahdeksan lapsen yksinhuoltaja, joka oli juuri toipunut rintasyövästä, kun perheen talo paloi. Kun Ty ystävineen rientää musisoivan perheen avuksi, ei perheen sankarikoiraa Betsyäkään unohdeta. Jaksossa vierailee supertähti Kylie Minogue. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 3/27. Tampa. Adam liikuskelee Tampan ympäristössä Floridassa. Hän maistaa alligaattoria Skipper's Smokehousessa, syö cubano-voileivän Aguila Sandwich Shopissa ja valmentaa ammattipainija Jerry Sagsia Rapscallions-ravintolan tuliseen Davy Jones -siipihaasteeseen. Amerikkalainen sarja. (21')
17:30
Anthony Bourdain minilomalla
Kausi 2. Jakso 1/10. Sao Paulo. Anthonyn tie vie Brasiliaan, São Pauloon. Aluksi kolkolta tuntuva suurkaupunki on vakuuttanut Anthonyn. Hän vierailee muun muassa Mocotó-ravintolassa, joka on levittänyt Koillis-Brasilian ruokakulttuuria muuallekin maahan Amerikkalainen lifestylesarja. (40')

Kello 18:00

18:30
Leijonan luola USA
Kausi 5. Jakso 3/22. Hirviökarkotin. Lapsen sängyn alta saa karkotettua hirviöt suihkeella. Palomiehet haluavat kantaa lapsiaankin selässä. Kokkausmyssy vanhentaa. Nuudeleiden maku on tärkeä humalassakin. Amerikkalainen sarja. (43')
19:25
Jim Akatemia: Välimerelliset reseptit
Kausi 3. Jakso 4/6. Kevyt kurkku-omena-gazpacho. Alkuruoaksi herkullinen gaspacho katkaravuilla ja oliiviöljyllä. Kotimainen ohjelma. (1')
19:30
Top Chef
Kausi 5. Jakso 11/15. Kalaa ranskalaisittain. Kilpailijat mittaavat taitojaan kalan fileoinnissa. Pudotuskilpailun näyttämönä on yksi maailman parhaista kalaravintoloista, ja odotukset ovat sen mukaiset. Amerikkalainen sarja. (44')
20:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 13/56. Vantaa. Kevään kunniaksi partio on jättänyt pitkät kalsarit narikkaan, mutta osa asiakkaista täytyy saattaa sisätiloihin lämmittelemään. Jannen ja Mikon haukansilmät bongaavat rikollisia liikenteestä huimaa tahtia. Suuronnettomuus uhkaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 5. Jakso 7/25. Laatikon arvoitus. Mike ja Frank kiertelevät Kentuckyssa aarteenetsinnässä. Esineensä maahan haudannut Pete on kitsas kauppamies, mutta onnikin on myötä. Kutkuttavin löytö on vanha koristeltu laatikko, joka on pojille täysi arvoitus. Asiantuntija saa ratkaista kaverusten vedon esineen käyttötarkoituksesta. Amerikkalainen sarja. (42')
22:00
Poliisit
Kausi 6. Jakso 12/56. Mikkeli. Alkuvuorosta partio mittelöi ampumistaidoista ja voittaja palkitaan asianmukaisesti. Ratsia tuottaa tulosta. Koulujen päättymistä juhlivat teinit tarvitsevat poliisin apua. Sillan alta löytyy poikkeuksellista erätaituruutta osoittanut nuorukainen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 3. Jakso 8/12. Heli tekee salaa ostoksia ja saa Akin pinnan kireälle. Pariskunta hieroo kauppoja Janne Porkan kanssa Turussa, ja Markulla käy kerrankin onnekas vahinko. Kotimainen ohjelma. (43')
23:30
Panttilainaamo
Kausi 7. Jakso 3/22. Hevosenleikkiä. Asiakkaat tarjoavat myytäväksi muun muassa Don Quijoten painosta 1700-luvulta, kenraali Ulysses S. Grantin piippua sekä Secretariatin hevosenkenkää, jonka alkuperää on hankala selvittää dokumentaatiosta huolimatta. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 24:00

00:00
Outoa vai mitä?
Kausi 3. Jakso 8/10. Outoja katoamisia. Kolme miestä katoaa huvipurrelta Australian rannikolla. Vermontissa "Benningtonin kolmiossa" on kadonnut lähes kymmenen ihmistä. Nuori lentäjä katoaa ylittäessään Bassinsalmea matkalla Tasmaniaan. Amerikkalainen sarja. (50') K12 (ahdistus).
01:05
Anthony Bourdain minilomalla
Kausi 2. Jakso 1/10. Sao Paulo. Anthonyn tie vie Brasiliaan, São Pauloon. Aluksi kolkolta tuntuva suurkaupunki on vakuuttanut Anthonyn. Hän vierailee muun muassa Mocotó-ravintolassa, joka on levittänyt Koillis-Brasilian ruokakulttuuria muuallekin maahan Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
02:00
Leijonan luola USA
Kausi 5. Jakso 3/22. Hirviökarkotin. Lapsen sängyn alta saa karkotettua hirviöt suihkeella. Palomiehet haluavat kantaa lapsiaankin selässä. Kokkausmyssy vanhentaa. Nuudeleiden maku on tärkeä humalassakin. Amerikkalainen sarja. (43')
02:55
JIM D: Tuhoisa maapallo
Kausi 1. Jakso 3/10. Merten raivo. Maanjäristyksen synnyttämä tsunami iskee Japaniin ja aiheuttaa ennennäkemättömät tuhot. Välimerellä kulkeva risteilyalus joutuu hirmumyrskyn kouriin, ja Norjan vuonoilla koetaan paha lumivyöry. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42') K12 (ahdistus).
03:50
New Yorkin tatuointitarinat
Kausi 2. Jakso 8/10. Unelmia. Billyllä on vaikeuksia harjoittelunsa kanssa, ja Ami päättää yllättää miehen Tommyn avustuksella. Jessican ja liikkeen miesten välille syntyy ilmiriita, kun he saavat kuulla Jessican tekevän tatuointeja liikkeen ulkopuolella. Myös Ami suuttuu Jessicalle, koska hän sai kuulla asiasta viimeisenä. Amerikkalainen sarja. (43')
04:45
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV