UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Perjantai 30.1.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

08:00
Onnenarpa
09:30
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:30
Elixir
Kausi 8. Jakso 6/15. Kuntourheiluohjelma jatkuu uusin jaksoin. (22')

Kello 12:00

12:00
Jopet-show
Kausi 1. Jakso 6/6. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Ruotsalainen remonttisota
Kausi 1. Jakso 3/8. Kylpyhuone. Joukkueiden pitää remontoida kylpyhuone. Tuomarit kertovat huolestuneensa joukkueiden sisäisestä yhteistyöstä, ja aluksi kummankin joukkueen yhteishenki vaikuttaa paranevan. Kylpyhuoneet saadaan valmiiksi, mutta arvostelun aikana tuomareilla on taas sana hallussaan. Ruotsalainen realitysarja.
13:25
Leijonan luola Kanada
Kausi 6. Jakso 16/21. Flirttiä ja täystyrmäyksiä. Tällä kertaa erään yrittäjän flirttaileva myyntipuhe saa Arlenen häkeltymään. Lisäksi kunnianhimoinen nettiyrittäjä kokee melkoisen täystyrmäyksen. Kanadalainen sarja. (44')
14:20
LA Ink
Kausi 3. Jakso 4/24. Avulias apulainen. Aubry yrittää luoda liikkeeseen tunnelmaa ja osallistuu myös työvoiman etsintään. Amerikkalainen sarja. (43')
15:15
Top Chef
Kausi 2. Jakso 4/13. Vähemmän on enemmän. Tulikokeessa kokit joutuvat loihtimaan amuse-bouchet välipala-automaattien antimista. Pudotuskilpailussa tehdään ryhmätyönä terveellisiä ateriakokonaisuuksia lasten terveys- ja liikuntaleirille. Mutta pelaavatko kaikki reilua peliä? Vierailevina tuomareina ovat Food & Wine -lehden Gail Simmons ja kokki-ravintoloitsija Suzanne Goin. Amerikkalainen sarja. (44')
16:10
Hurja remontti
Kausi 6. Jakso 13/31. Suurperheen uusi koti. Frank Slaughter teki nuorempana virheitä ja joutui vankilaan. Nykyään mies on itse samassa vankilassa töissä ja yrittää auttaa vankeja löytämään paremman suunnan elämässä. Muiden auttamiseen keskittynyt Frank on antanut pienen talonsa päästä huonoon kuntoon eikä tila riitä suurperheelle, mutta onneksi Ty Pennington tiimeineen voi korjata asian ja auttaa puolestaan auttajaa. Amerikkalainen realitysarja.
17:05
Hurja remontti
Kausi 6. Jakso 14/31. Grysin perhe. Tämänkertaisessa jaksossa Ty tiimeineen rakentaa uuden talon Grysin perheelle. Perhe on toiminut sijaisperheenä yli 250 lapselle ja adoptoinut lapsia, muun muassa Jaken, jolla on synnynnäinen luustohauraus. Vanha talo on erityisen vaarallinen Jakelle, ja niinpä remonttiporukka tulee apuun. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Talent USA
Kausi 8. Jakso 25/27. Finalisteja ja voittajia. On aika selvittää, mitkä kuusi esitystä pääsevät kauden finaaliin kilpailemaan miljoonan dollarin pääpalkinnosta. Lavalle nousevat myös viime kauden voittoesitys Olate Dogs sekä kakkoskauden voittaja vatsastapuhuja Terry Fator. Amerikkalainen sarja. (40')
19:00
Panttilainaamo UK
Kausi 1. Jakso 3/8. Marco Ihmemaassa. Tällä kertaa Big Mark ja kumppanit saavat nähtäväkseen "Liisa Ihmemaassa" -kirjan kuvitusluonnoksia, joiden aitouden saapuu paikalle varmistamaan itse taiteilija Rodney Matthews. Lisäksi tarkastellaan outoja vanhoja esineitä, kuten lihasstimulaattoria, 1600-luvun päiväkirjaa ja luurankoa. Englantilainen realitysarja. (43')
20:00
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Kausi 2. Jakso 8/8. Hemmotellut sisarukset. Hemmotellut sisarukset saivat Calumet Innin lahjaksi isältään. Sisarusten kokemattomuus näkyy kuitenkin kaikkialla, ja he ovat jatkuvasti riidoissa henkilökunnan kanssa. Tilanne on räjähdysaltis, ja Gordonista tuntuu pian kuin hän olisi vankilassa. Saako Gordon koulittua sisarukset hotellinpitäjiksi vai onko heidän aika lähteä? Amerikkalainen lifestylesarja.

Kello 21:00

21:00
Haasta Hans
Kausi 1. Jakso 9/10. Stand up -koomikko Ali Jahangiri ystävineen virittää keittiöpsykologi Hans Välimäelle haasteen, josta huippukokki ei voi kieltäytyä. Välimäen vitsit ovat kuitenkin vähissä, kun kisamenuksi paljastuu iranilainen kasvisruoka. Alin tiimi saa taustatukea kokkivalmentaja Sikke Sumarilta, mutta Hansin on noustava lavalle yksin ja ilman käsikirjoitusta. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
22:00
Australian rajalla
Kausi 7. Jakso 7/20. Numeronainen. Australiassa usein käyvän ranskalaisnaisen kalenterista löytyy erikoisia numeromerkintöjä. Kiinasta saapuneen perheen pää menettää hermonsa karanteenimääräysten vuoksi. Brasiliasta lähetetty korupaketti herättää epäilyksiä. Australialainen sarja.
22:30
Australian rajalla
Kausi 7. Jakso 8/20. Kallis krapula. Kaakkois-Aasiasta palaavalla miehellä on mukanaan useampia epäilyttäviä tuotteita. Kreikkalainen mies haluaisi aloittaa uuden elämän Australiassa, ja kielitaidoton kiinalaisperhe joutuu ongelmiin karanteenin kanssa. Australialainen sarja.
23:00
Täysillä tutkaan
Kausi 8. Jakso 4/13. Tanssivat mummot. Tässä jaksossa puumarouvat panevat tanssiksi. Lemmikkien ruoat ovat tänään tapetilla. Lisäksi saadaan jumppaohjeita ja ihmetellään hoipertelevaa jalankulkijaa. Amerikkalainen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Metsien miehet
Kausi 6. Jakso 4/20. Pulinat pois. DJ on räjähdyspisteessä, kun muut kusevat hänen lukoilleen. Kraken joutuu vaaraan, kun tonnin painoinen tukki putoaa hänen päälleen. Joe kiipeää puuhun sahaamaan vaarallista oksaa. Amerikkalainen sarja. (43') K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
JIM D: Muinaiset avaruusoliot
Kausi 4. Jakso 20/20. Avaruusoliot ja tappavat kultit. Monet tappavat kultit ovat saaneet alkunsa perustajista, jotka uskovat saaneensa yhteyden avaruusolioihin. Ovatko he vain hulluja, vai ovatko he saaneet tehtävän joltakin korkeammalta taholta? Amerikkalainen dokumenttisarja. (42') K12 (ahdistus).
01:25
Jopet-show
Kausi 1. Jakso 6/6. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
01:55
LA Ink
Kausi 3. Jakso 4/24. Avulias apulainen. Aubry yrittää luoda liikkeeseen tunnelmaa ja osallistuu myös työvoiman etsintään. Amerikkalainen sarja. (43')
02:50
Entisöintipaja
Kausi 2. Jakso 17. Tukka hyvin. Tällä kertaa Rick entisöi Coca-Cola-kylmäkaapin ja 1930-luvun parturituolin. Tyler tekee varastosta hauskan löydön. Amerikkalainen lifestylesarja.
03:15
Entisöintipaja
Kausi 2. Jakso 18. Sieppari ruosteessa. Rick entisöi 1940-luvun baseball-pelin, jonka pelaajat ovat kokeneet kovia. Lisäksi renkaanvaihtaja saa rasvaa ja maalia pintaan. Amerikkalainen lifestylesarja.
03:45
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV