UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Lauantai 20.12.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Ostosruutu
09:30
Jaksa paremmin
Kausi 3. Jakso 10/20. Ohjelmassa käsitellään terveellisen elämän perusasioita. Selvitetään miten ravinto, lepo ja liikunta vaikuttavat mielenvireyteen. Eri alojen asiantuntijat esittelevät liikuntalajeja, kertovat taustoja ja antavat ravintotietoutta ja ideoita parempaan jaksamiseen. Ohjelman juontaa Päivi Ukkola. Kotimainen lifestyleohjelma.
09:55
MasterChef Australia All Stars
Kausi 1. Jakso 16/18. Taistelu finaalipaikoista. Finaaliin mielii vielä kolme kilpailijaa, mutta vain kaksi heistä lunastaa itselleen tänään himoitun finaalipaikan. Kolmen kierroksen kamppailussa kokataan kilpailijoiden suosikkiraaka-aineista, ja jokaisella kierroksella annokset pannaan paremmuusjärjestykseen ja pisteytetään. Vähiten pisteitä ruoillaan kerännyt kisaaja karsiutuu finaalista. Australialainen sarja. (47')
10:50
MasterChef Australia All Stars
Kausi 1. Jakso 17/18. Hauskanpitoa keittiössä. Ennen finaalia MasterChef-keittiössä pidetään hieman hauskaa. Ensin neljä All Staria ottaa yhteen Garyn ja Georgen kanssa yllätyslaatikkohaasteessa. Sen jälkeen kokki Neil Perry näyttää, miten tehdään ylellinen juusto-makaronilaatikko sekä raikas ja monipuolinen salaatti. Australialainen sarja. (47')
11:45
Mahdoton illallinen
Kausi 8. Jakso 1/13. Muonaa merimiehille. Robert Irvine apureineen yrittää suoriutua kaksivaiheisesta laivastohaasteesta. Onnistuuko aterian valmistaminen tiukalla aikataululla, kun miehistön jäsenten kotiosavaltiotkin on huomioitava annoksissa? Amerikkalainen sarja. (42')

Kello 12:00

12:35
Jeff Corwin ja valtamerten salaisuudet
Kausi 1. Jakso 19/26. Parhaat palat 3: Jälleennäkemisiä. Jeff palaa ohjelmassa aiemmin nähtyjen eläinten luokse katsomaan, miten ne voivat nyt. Hän tarkistaa Sarow-merileijonan toipumisen, kartoittaa valashaiden reitit ja näkee saukko 518:n vihdoin sopeutuvan luontoon. Luonto-ohjelma.
13:05
Jeff Corwin ja valtamerten salaisuudet
Kausi 1. Jakso 20/26. Havaijinhylkeet. Tässä jaksossa Jeff Corwin matkustaa Havaijin saarille tutustumaan erittäin uhanalaisiin havaijinhylkeisiin ja niiden suojelutyöhön. Jeff osallistuu loukkaantuneen havaijinhylkeen kiinniottamiseen ja auttamiseen. Lisäksi näemme, kuinka tutkijatiimi merkitsee hylkeitä seurantalaitteilla ja opimme hylkeitä uhkaavista haasteista. Luonto-ohjelma.
13:35
Entisöintipaja
Kausi 2. Jakso 22. Ketjut ruosteessa. Pajalle tuodaan 1940-luvun japanilainen polkupyörä ja vanha purkka-automaatti. Lisäksi Kellyn kasvispurilaiset aiheuttavat hämmennystä. Amerikkalainen lifestylesarja.
14:00
Keräilijöiden aarreaitta
Kausi 1. Jakso 10/12. Kaikista suurin. Myymälään tuodaan Muhammad Alin nimikirjoituksella varustetut hanskat, joiden aitous täytyy todistaa. Baseball-legenda Pete Rose saapuu tuomaroimaan isän ja pojan välejä. Amerikkalainen sarja. (21')
14:30
Rekkakuskit jäällä
Kausi 4. Jakso 13/16. Saattue helvettiin. Kuskit lyöttäytyvät yhteen ja muodostavat saattueen, joka rahtaa tarvikkeita jäätietä pitkin syrjäiseen Nuiqsutin kylään. Myrsky viivästyttää reissua Prudhoe Bayssa ja kuskeilla on aikaa tutustua toisiinsa paremmin. Nuiqsutissa kuskit pääsevät kunniavieraiksi perinteiseen potlatch-seremoniaan. Kanadalainen realitysarja. (42') K7 (ahdistus).
15:25
Rekkakuskit jäällä
Kausi 4. Jakso 14/16. Legendan loppu. Ray saa kunniatehtävän johdattaa ystävänsä Dougin Atigunin solan huipulle. Doug haluaa levittää isänsä tuhkat sinne, koska tämä oli yksi Haul Roadin legendoista. Lisa on taas pääsemässä ajamaan työntöautoa, mutta kohtaakin sitten teknisiä ongelmia. Alex joutuu tarkkaan syyniin punnitusasemalla. Kanadalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
16:20
Gordon Ramsay maailmalla
Kausi 2. Jakso 4/4. Thaimaan taikaa. Gordon opiskelee makkarantekoa ärhäkän tädin johdolla, meditoi ja ottaa mittaa paikallisesta tv-kokista. Englantilainen sarja. (45')
17:15
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 4. Jakso 3/21. Kaupunkicowboyt. Frank ja Mike tapaavat legendaarisen Mickey Gilleyn, jonka baarissa kuvattiin John Travoltan ja Debra Wingerin tähdittämä elokuva "Kaupunkicowboy". Amerikkalainen sarja.

Kello 18:00

18:10
Pomo piilossa
Kausi 2. Jakso 9/10. Ykkösketjun supermarketti. Aasialaisia elintarvikkeita myyvän T&T-ketjun johtajatar Tina Lee etsii ideoita, millä houkutella myymälöihin uusia asiakkaita. Löytääkö hän herkkujen leipomisen ja tuoreiden äyriäisten käsittelyn lomassa uutta perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen? Kanadalainen realitysarja. (43')
19:05
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 5. Jakso 4/17. Tulinen Luigi's. Italialaisravintola Luigi's on täynnä tulta ja tappuraa. Ravintolaa luotsannut isä on karannut eläkepäivien viettoon Italiaan ja jättänyt ravintolan kahden poikansa harteille. Harmi vain, että Luigi ja Tony ovat toistensa vastakohtia. Kun toinen on toimelias ja toinen vetelys, kahnauksilta ei vältytä. Asiaa ei auta, että Luigin vaimo Grace on arvaamaton tyranni, joka haistattelee jopa asiakkaille. Jatkuvan riitelyn takia ruoan laatu on heikentynyt ja ravintolan maine murentunut. Saako Ramsay kolmikon yhteispelin toimimaan vai pelastaako Luigi'sia enää mikään? Amerikkalainen sarja. (43')
20:00
Rikkaiden panttilainaamo
Kausi 1. Jakso 5/7. Välähdys menneestä. Jamesin vanha malliystävä Cathy tarvitsee lainaa liikeideaansa varten. Hän aikoo lyödä rahoiksi ratkaisemalla naisille kiusallisen vaivan. Keksijä Chris tarvitsee lainaa keksintönsä markkinointiin. Liikemies Paul haluaa pantata Ferrarinsa saadakseen sähkötupakkaa jakelevan yrityksensä kunnolla vauhtiin. Työtön Kelly taas haluaa päästä irti menneistä ja kuitata äitinsä hautajaisiin otetun lainan myymällä isoisoisänsä 1. maailmansodan aikaisia sotamitaleja. Englantilainen realitysarja. (46')

Kello 21:00

21:00
Guinness World Records
Kausi 2. Jakso 9/13. Ihmisdelfiini. Tällä kertaa Guinnessin maailmanennätyksiä tavoittelevat muun muassa hiusninja, pulloja pieksevä palomies ja kilpapinoamisviestijoukkue. Suurimman haasteen edessä on kuitenkin englantilainen ihmisdelfiini, sillä hänen ennätyslajissaan tarvitaan ennennäkemätöntä ilma-akrobatiaa. Amerikkalainen sarja.
22:00
Australian kovimmat keräilijät
Kausi 1. Jakso 6/8. Keräilijät Tasmaniassa. Adam ja Lucas kiertävät Tasmaniassa. Raskaiden esineiden rahtaaminen sieltä mantereelle aiheuttaa Cecilylle päänvaivaa. Australialainen sarja. (45')
22:55
Tulossa: Kuudes aisti
K7 (ahdistus).
23:00
Panttilainaamo
Kausi 6. Jakso 9/26. Suuri pako. Panttilainaamolle tarjotaan pakkopaitaa, jonka asiakas sanoo kuuluneen kuuluisalle kahlekuninkaalle Harry Houdinille. Asiantuntijan mukaan todennäköisyys on yksi miljoonasta. Löytyykö vanhoista valokuvista sama pakkopaita? Amerikkalainen realitysarja.
23:30
Panttilainaamo
Kausi 6. Jakso 10/26. Voitto on pääasia. Panttilainaamon tiskille on päätynyt pino papereita Normandian maihinnoususta, jalkapallokypärä, pistinpari ja muovisen leikkikäärmeen pää. Maallikko ei osaa arvioida, mikä niistä on arvokkain ja mistä taas ei saa rahaa lainkaan. Amerikkalainen realitysarja.
23:55
Panttilainaamo
Kausi 6. Jakso 11/26. Ohjusisku. Asiakas tuo liikkeeseen ohjuksen lämpöhakukärjen. Rick on kiinnostunut siitä, mutta pelkää saavansa viranomaiset peräänsä, jos ostaa sen. Chumlee järjestää yllätyksen työkavereilleen. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 24:00

00:25
Panttilainaamo
Kausi 6. Jakso 12/26. Rauhantekijä. Miehet lähtevät ampumaradalle testaamaan, onko yli satavuotias revolveri vielä käyttökunnossa. Seriffi Rick kaataa roiston elävänä maahan ja nappaa palkkion. Vielä parempi tili on luvassa revolverin jälleenmyynnistä. Amerikkalainen realitysarja.
00:50
Arman ja viimeinen ristiretki
Kausi 1. Jakso 5/8. Benin, voodoo-papin oppipoikana. Viidakon keskellä Armanista tulee perinteisen voodoo-papin oppipoika. Mutta valkoisen länsimaalaisen on mahdoton saada paikallisten hyväksyntää, ja Armanin on osallistuttava pyhiin, mutta verisiin rituaaleihin voittaakseen voodoo-papin kunnioituksen. Kotimainen ohjelma. (24') K12 (väkivalta, ahdistus).
01:20
Arman ja viimeinen ristiretki
Kausi 1. Jakso 6/8. Nepal, Himalajan armoilla. Arman matkaa läpi autiomaan ja vuoriston, Lo:n syrjäiseen ja unohdettuun kuningaskuntaan. Yli 5 km korkeudessa hänen on voitettava jakki-härkiä paimentavan perheen luottamus, mutta sitten kuolettavan vaarallinen vuoristotauti laittaa kaiken vaakalaudalle. Kotimainen ohjelma. (24') K7 (ahdistus).
01:50
JIM D: Modern Marvels
Leipää joka pöytään. Dokumentti pureutuu kaikille tuttuun ja tavalliseen peruselintarvikkeeseen eli leipään, jonka historia, valmistustavat ja eri kulttuureille ominaiset muunnelmat ovat hyvin moninaisia. Amerikkalainen dokumenttisarja.
02:45
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV