UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Jim Sunnuntai 24.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:00
Ostosruutu
09:00
Merimaili
Kausi 5. Jakso 9/16. Yksinpurjehtija Hjallis Harkimo ja Ruovesi. Purjehditaan yhdessä Hjallis Harkimon kanssa s/y Belmont-veneellä, jolla hän purjehti 30 vuotta sitten yksin ympäri maapallon ja seurataan hengenpelastajien ratapelastuksen SM-kilpailuja sekä veneillään Ruovedellä. Kotimainen veneilyohjelma. (21')
09:30
Top Chef
Kausi 5. Jakso 15/15. Jälleennäkeminen. Viidennen kauden kokit muistelevat kilpailua ja vastaavat katsojia kiinnostaviin kysymyksiin. Mitä seurauksia oli suudelmalla, ja kuka oli huppelissa tuomaroinnissa? Lopuksi palkitaan fanien suosikki. Amerikkalainen sarja. (44')
10:25
Hell's Kitchen
Kausi 1. Jakso 1/10. Avajaisilta. Kilpailijat valmistavat ensin nimikkoannoksensa Gordon Ramsayn arvioitaviksi. Sitten seuraa yllätys, kun ravintola avataankin jo samana iltana. Amerikkalainen realitysarja. (39')
11:20
Hell's Kitchen
Kausi 1. Jakso 2/10. Kalmareita ja munuaiskiviä. Aluksi kalmarinperkauksen voittanut joukkue pääsee illastamaan Gordonin kanssa. Kun Hell's Kitchen avaa ovensa toista kertaa, joukkueiden odotetaan parantavan edellisestä reippaasti. Amerikkalainen realitysarja. (39')

Kello 12:00

12:15
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 27/32. Tulta päin 1/2. Mizzy Zdroj'n taistellessa tuhoisaa metsäpaloa vastaan hänen oma kotinsa paloi maan tasalle. Hurja remontti saapuu palkitsemaan urhean vapaapalokuntalaisen ja koko Bastropin VPK:n heidän pyyteettömästä työstään yhteisön hyväksi. Amerikkalainen sarja.
13:10
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 28/32. Tulta päin 2/2. Mizzy Zdroj'n taistellessa tuhoisaa metsäpaloa vastaan hänen oma kotinsa paloi maan tasalle. Hurja remontti saapui palkitsemaan perheen ja koko Bastropin vapaapalokunnan heidän pyyteettömästä työstään. Luvassa on paljon yllätyksiä myös perheen Star Wars -faneille. Amerikkalainen sarja.
14:05
Pomo piilossa
Kausi 3. Jakso 3/10. Clark Builders. Rakennusyrityksen johtaja Andy Clark vaihtaa pukunsa kypärään ja työkaluvyöhön. Hän haluaa varmistaa, ettei yrityksen ihmisiä kunnioittava toimintakulttuuri ole muuttunut yrityksen laajentumisen myötä. Hän tapaa ahkeria ja omistautuneita työntekijöitä, mutta ei osaa aavistaa työviikosta tulevan niin tunteellisen, että hän murtuu kyyneliin. Kanadalainen realitysarja.
15:00
Konttori
Kausi 9. Jakso 17/27. Unelmia ja toimistohommia, osa 2. Esimieheksi ylennetty Dwight on seota onnesta. Andy ei osaa päättää, panostaisiko täysillä näyttelijänuraansa vai jatkaisiko konttorissa myyjänä. Amerikkalainen komediasarja. (20') Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Konttori
Kausi 9. Jakso 18/27. APAA. Jim ja Dwight järjestävät valintakokeet aluepäällikön assistentin assistentille. Andy osallistuu a cappella ?kilpailuun. Jaksossa vierailevat Aaron Rodgers, Clay Aiken, Santigold ja Jessica St. Clair. Amerikkalainen komediasarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Konttori
Kausi 9. Jakso 19/27. APAA, osa 2. Dwight on aikeissa kosia Estheriä, kunnes huomaa Philipissä selkeitä Schruten suvun piirteitä. Olisiko Angela sittenkin oikea valinta? Jim kertoo Dwightille, mikä on ainoa oikea valintaperuste. Amerikkalainen komediasarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Konttori
Kausi 9. Jakso 20/27. Lopun alkua, osa 1. Dwight on menossa naimisiin, joten hänen bestisch menschinsä Jim järjestää ikimuistoiset polttarit ja kutsuu häihin yllätysvieraan. Dokumentti esitetään viimein. Jaksossa vierailevat Dakota Johnson, Joan Cusack, Bill Hader ja Seth Myers. Amerikkalainen komediasarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Amerikan karmeimmat kokit
Kausi 2. Jakso 8/8. Tunarista taituriksi. Taas on tullut aika valita karmeutensa parhaiten karistanut kokki. Finalistit yrittävät valmistaa ruokakriitikoille ravintolatasoisen kolmen ruokalajin ateriakokonaisuuden. Ovatko Annen ja Robertin opit menneet perille? Amerikkalainen realitysarja. (42')

Kello 18:00

18:00
Rikkaiden panttilainaamo
Kausi 3. Jakso 5/12. Viinikokoelma. Lanzarotelta käsin ollaan myymässä suurta viinikokoelmaa, jonka läpi käyminen vie valtavasti aikaa. Tarjolla on myös asuntovene ja luksusauto Bentley Mulsanne. James yrittää viimein päästä eroon hevoshaarniskastaan. Englantilainen realitysarja.
19:00
Äidin ja isän autokoulu
Kausi 1. Jakso 5/12. Turvavyöt kiinni! Kengurubensaa voi olla tankissa, kun ryhmä vanhempia yrittää opettaa lapsiaan autoilun saloihin. Aikaakin on rajoitetusti ennen kuin kokelaat pääsevät mittaamaan taitojaan inssiajon merkeissä. Taskuparkit, mäkilähdöt ja liian suuret tilannenopeudet kuumentavat tunteita pelkääjän paikalla, joten pieneltä kinastelulta ei vältytä. Kotimainen realityohjelma. (41') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Suomen Tulli
Postitullissa Suski ja Mika harjoittelevat Danin ja Hyrrän kanssa testihuumeilla. Satamassa sähköjohtoja täynnä oleva auto epäilyttää Tonia ja Lolaa. Savo-Karjalassa tutkitaan karhuntaljaa ja tehdään tupakkatakavarikko. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41')

Kello 21:00

21:00
Ummikot ulkomailla
Kausi 1. Jakso 9/12. Torremolinos & Fethiye. Suomen kovin katusoittaja Kai ottaa perheensä mukaan ja lähtee Torremolinokseen tekemään lauluja ihmisistä. Musiikki pelasti aikoinaan Kaitsun huippu-urheilulta ja nyt on aika antaa Espanjalle sekä palanen urheilunäytöstä että hetkenlauluja. Työkaverit Sanna ja Petra saavat puolestaan kokea jalkojensa alla Turkin Fethiyen turkoosin veden ja valkoisen hiekan. Henkeäsalpaava vesikanjoni, upea hotelli ja varjoliito kirvoittavat Sannalta onnenkyyneleet. Kotimainen realitysarja. (40')
22:00
Ummikot ulkomailla
Kausi 1. Jakso 10/12. Dublin & Madrid. Seppo on kuskannut poikaansa Tonia koko lapsuuden rallikilpailuissa ja jääkiekko-otteluissa. Nyt Toni haluaa maksaa velkaa takaisin ja ottaa isänsä mukaan ensimmäiselle ulkomaan matkalleen. Dublin tekee lähtemättömän vaikutuksen molempiin miehiin, eikä reissu kuulemma jää viimeiseksi yhteiseksi matkaksi. Tuomas ja Terhi pääsevät yhdessä Madridiin ja aviopari nauttivat katukulttuurista sekä flamencosta. Kauppahallissa maistellaan myös paikallisia herkkuja, mutta suomalainen makkara vie kuitenkin vertailussa voiton. Kotimainen realitysarja. (40')
23:00
Ummikot ulkomailla
Kausi 1. Jakso 11/12. Hampuri & Kappadokia. Lentopelkoiset serkukset yllättyvät lentokentällä, kun menomatka Hampuriin taitetaankin laivalla. Pienen pettymyksen jälkeen Mari ja Kati kokoavat itsensä ja nauttivat suurkaupungin nähtävyyksistä. Paluumatkalla serkukset joutuvat kuitenkin katsomaan lentopelkoa silmiin. Työkaverit ilmoittivat Sirpan ja Jarmon ohjelmaan, ja aviopari pääsee käyttämään elekieltä Turkin Kappadokiassa. Ainutlaatuiset maisemat ja unohtumattomat elämykset tekevät matkasta yhden Sirpan elämän upeimmista kokemuksista. Kotimainen realitysarja. (40')

Kello 24:00

00:00
Ummikot ulkomailla
Kausi 1. Jakso 12/12. Venetsia & Lontoo. Mirka ja Teemu pääsevät viettämään häämatkaansa rakkauden kaupunkiin, Venetsiaan. Matkakohde on ollut parin pitkäaikainen haave ja upea kaupunki sulattaa jopa raavaan miehen sydämen. Kati haluaa lähteä reissuun Pasin kanssa ja toivoo, että Lontoon matka toisi avopuolisolle lisää suvaitsevaisuutta. Monikulttuurinen Camden Town osoittautuukin melkoiseksi elämykseksi, mutta reissun päätyttyä ennakkoluulot murenevat ja Pasi on vaikuttunut ihmisten ystävällisyydestä. Kotimainen realitysarja. (39')
01:00
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Kausi 2. Jakso 5/8. Sekasortoa. Four Seasons Inn on koiraystävällinen majatalo, jossa eivät viihdy koirat eivätkä ihmiset. Työntekijöillä ei riitä motivaatiota tehdä töitä, koska palkkaakaan ei makseta. Omistaja Sandy piileskelee keittiössä asiakkailta ja ongelmilta. Gordon saakin muistuttaa Sandya, että tämä on majatalon pitäjä. Gordon tuo Rumpolen testaamaan uusia tiloja. Amerikkalainen lifestylesarja. (41')
02:00
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Kausi 2. Jakso 6/8. Opiskelijapojat. Murphys on historiallinen hotelli, jossa presidenttikin on yöpynyt. Sitten kolme kaveria osti hotellin, ja meno on ollut kuin opiskelijabileissä. Kukaan ei välitä hotellin asiakkaista, ja historiallisesta on tullut nuhjuista. Saako Gordon puhuttua kavereille järkeä, ja saako hän heidät ottamaan vastuuta hotellista? Amerikkalainen lifestylesarja. (41')
03:00
Villit nettivideot (K16)
Kausi 6. Jakso 5/10. Hurjat stuntit. Internetin hulluimpien stunttien koosteessa hypitään korkeuksista ja kolhitaan kalloja arvaamattomilla tavoilla. Älä kokeile näitä kotona! Englantilainen sarja. (22') K16 (ahdistus).
03:30
Villit nettivideot
Kausi 6. Jakso 6/10. Erinomaiset eläimet. Hurmaavissa eläinvideoissa seikkailevat ujot suurpedot, musikaaliset lemmikit ja syvyyksien pelottavimmat petokalat. Englantilainen sarja. (21') K12 (ahdistus).
04:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV